Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canlarım benim nasılsınız sizleri özlüyorum vallaha siteyede giremiyorum bu sorun mahvetti beni yeni gelen arkadaşlarımız hoşgelmişler inşallah buradan hamile olaak ayrılırlar hepinizi öpüyorum

inşallah herşey bu sefer yolunda gider arkadaşım ve allahım bidaha ayırmaz bebegini senden...
inşallah canım inşallah.allah kimseye yasatmasın.allah hepimize bebeklerimize kucagımıza aldığımız günleri göstersin.
hayırlı günler kızlar...larem inşallah hayırlısıylada hamile kalırsın bebeğine en yakın zamanda kavuşursun....figen rabbim ol dedikten sonra herşeyin çözümü var ne mutlu sizeki sonuçta tesede çıkmış dondurulmuşlarınız var tekrar deneyeceksiniz inşallah rabbim bu sefer güldürür yüzünüzü ahyırlısıyla alırsınız kucağınıza bebeğinizi.....bizde yaşadıkça rabbim sağlık sıhhat verdikçe devam edeceğiz bu yolda kaderimizde varsa eğer anneliği tatmak olur elbet yoksa elden gelen birşey yok allahımıza sığınıyoruz o herşeyin iyisini bilir

selam canım sizin azonun sebebi neydi benim eşimde azo ilaçla tedaviye başladık eşime öbür ay mikro tese yapılacakta meraktayız ama umutluyuz

hipoganadizm

figenciğim inşallah bu sefer olur benim eşimde hipoganadizm şuan ilaç kullanıyo microtese olcak inşallah bulunur

gunaydin kizlar, herkese hayirli cumalar bu guzel gunde allahim dualarimizi kabul etsin,gonlumuzde olan herseyi bizlere versin

figenciğim inşallah bu sefer olur benim eşimde hipoganadizm şuan ilaç kullanıyo microtese olcak inşallah bulunur

inşallah canım ümidinizi hiç kesmeyin.bak allah nasip etseydi ben 7 aylık hamile olucaktım ama olmadı.bizim umudumuz hiç yoktu.demekki imkansız deilmiş allahtan umut kesilmez.benim eşimde ilaç kullandı 6 ay.sonra tüpbebek tedavisine baslamıştık.şimdi dondurlumuş spermlerle tekrar deniycez.allah herkese yardım etsiin.

figencim hosgeldin..
canım içimizdeki umut olmasa hersey daha zor olurdu...
benim eşimde hipolu bu hastalıkla ilgili konumuz var orda da bize katılabilirsin bize gore çok daha tecrubeli olduğun için senden öğreneceklerimiz mutlaka vardır...
Tedavinizi nerde oldunuz tedavinizle ilgili biraz bilgi verebilir misin hangi iğneleri yada ilaçları kullandınız?
bir sey daha sormak istiyorum esinizte inmemis testis proble mi var mıydı?
en kısa zamanda herkese açil sifalar versin allahım...

bacılar merhaba
anam nasıl sinir oldum şiştim ya ben bir türlü siteye giremedim sürekli şu acı çahremidir nedir saldırı düzenlemiş sabır bekleyin yazıyordu ay şükür kavuşturana şimdi bizim kan tahlilleri sonuçları çıktı çok bidegişiklik yok zaten erkendi meraktan yaptırmıştık
bacılar akşama gene ugrarım umre işleri var onları yaptırmam lazım
aaaayyyy çok sevindim ohbe iyiki varsınız yoksa kesin çatlardım

arkadaslar bende epeyden belli girilmedim ;problem vardi heralda ;atesbilgin ve sevgidolu sizlerle tanistigim icim cok memnunum ; ben dogol yolla hamile kaldim ama tutanamiyo bebekler;tup bebege gidicektik :bu yaz:ama boyle olunca sasirdik;simdi fasta bir doktora gidiyoz tahliller bir suri arastiriliyo sonuclari alip doktora gidicez ins ;bende miyom var 3bucuk santim belki ondan dusuyo dedi ama esiminin spermide 0 cikiyo bakalim sonuclari doktora gosrterp sizlerle paylasirim

zamancım canım ne güzel ümreye gidiyorsunuz bizede dua et canım bizlerede mevlam o mübarek topraklara gitmeyi nasip etsin inşallahhhhhhhhhh bizde istiyoruz oralara gitmeyi ama eşimin işi nedeniyle gidemiyoruz rapor alsa bile bu en fazla 1 hafta ve o sürede yetmez mevlamda nasip ettikten sonra elbet bizlerde gideriz....sonuç içinde üzülmüyorsun zaten erken yaptırmıştın dediğin gibi zamanını bekle herşeyde bir hayır vardır

harzem bacı inşallah herkese nasip olur biz diyanetle 14 günlük ekonomik umre programını seçtik kişi başı 695 yuro içimiçime sıgmıor inanamıyorum hep tvden gördüğüm bizede nasip olurmu dediğim o kutlu beldeye gidiyoruz düşündükçe buna layıkmıyım diyorum Allahım sana sonsuz şükürler olsun kızlar beraat kandili umresine gidiyoruz inşallah daha nerden baksan 3 ay var ama bende heyecan dorukta gitmeme yakın inşallah isteyen herkesin ismen adına orda dua edecegim birde hatimi biritip tüm evlat isteyenler için inşallah duasını orda yapmak istiyorum Rabbim inşallah nasip eder

harzem bacı inşallah herkese nasip olur biz diyanetle 14 günlük ekonomik umre programını seçtik kişi başı 695 yuro içimiçime sıgmıor inanamıyorum hep tvden gördüğüm bizede nasip olurmu dediğim o kutlu beldeye gidiyoruz düşündükçe buna layıkmıyım diyorum Allahım sana sonsuz şükürler olsun kızlar beraat kandili umresine gidiyoruz inşallah daha nerden baksan 3 ay var ama bende heyecan dorukta gitmeme yakın inşallah isteyen herkesin ismen adına orda dua edecegim birde hatimi biritip tüm evlat isteyenler için inşallah duasını orda yapmak istiyorum Rabbim inşallah nasip eder

canim senin adina cok sevindim allahim gule gule gidip gelmeyi nasip etsin dualarinda bizleride unutma canim allahim bizlerede nasip etsin

arkadaslar bende epeyden belli girilmedim ;problem vardi heralda ;atesbilgin ve sevgidolu sizlerle tanistigim icim cok memnunum ; ben dogol yolla hamile kaldim ama tutanamiyo bebekler;tup bebege gidicektik :bu yaz:ama boyle olunca sasirdik;simdi fasta bir doktora gidiyoz tahliller bir suri arastiriliyo sonuclari alip doktora gidicez ins ;bende miyom var 3bucuk santim belki ondan dusuyo dedi ama esiminin spermide 0 cikiyo bakalim sonuclari doktora gosrterp sizlerle paylasirim

canım ya bende memun oldum allahım inşallah nasip eder yani azospermd,iniz ve doğal yoldan hep hamile kaldın çok ilginç mucize gerçekten allahımın takdiri inşallah bizlerde kalırız

arkadaşlae kayınvaldemler ve görümcem bugün gelmişti o yüzden nete giremedim nasılsınız canlarım bu arada ben kayınvaldeme ve görümceme anneler günğ hediyesi aldım bu gece kalmadılar bende yarın göremem diye bugünden kutladım hediyelerini verdim ama verirken inanırmısınız gözlerim içten doldu doldu boşaldı nasıl böyle kendimi zor tuttum sırf eşim üzülmesin diye onlar allah sanada nasip etsin diyolar ama benim ağzımdan amin çıkamadı doluktum ağladım ağlıcam oldum kendimi nasıl sıktım anlatatmam inşallah seneye bizde anne oluruz bizimde annele rgünümüz kutlanır

arkadaşım gülee güle git gel bizim içinde bol bol dua et allahım dualarını kabul etsin....:Saruboceq:

sevgi dolu sen nasılsın kaç gündür görüşemiyoruz...hafta sonları ben pek giremıyorum...

ateşbelginim canı m iyiyim sağol sen nasılsın bend egiremedim bugün misafirlerim vardı bend ebugün d kontrol hapıyla tedaviye başladım hayorlısı bakalım canım

zamancım hayırlı mübarek olsun inşaallah
daha var gitmene.o zamana kadar oku heryeri ve daha bilgili git bence.öyle olunca feyzin daha fazla olur.(arkadaşlarımdan duydugum kadarıyla)

Merhaba arkadaşlar ben geldimmm nasılsınız bakalım?
uzun süredir yoktum memlekete gitmiştik yeni geldik.Hepinizi çok özledim vallahi.
Bu arada bazı arkadaşlar tedaviye başlamışlar onlar için Allah hayırlısını nasip eylesin.
Zamancım ümreye gidicekmişsin ne kadar güzel Allah bizlerede nasip eder inşallah dualarına benide alırsın inşallah.Bu arada ev taşıycağımızdan dolayıda pek fazla giremeyebilirim yine ama aklım hep sizlerler hepinizi çok seviyorum.
a.s.

selam kızlar.....dünden beri misafirlerim var giremiyorum şimdi bir ara girip bakayım ne var yok diye geri çıkacağım.....banban hoş geldin canım ve sana çok çok kolay gelsin galiba istanbuldan mersine göçecektiniz işin baya zor canım .....hade kızlar kendinize iyi bakın hepinizi öpmüşemŞeniz

Back
X