Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canım inşallah.allah kimseye yasatmasın.allah hepimize bebeklerimize kucagımıza aldığımız günleri göstersin.inşallah herşey bu sefer yolunda gider arkadaşım ve allahım bidaha ayırmaz bebegini senden...
hayırlı günler kızlar...larem inşallah hayırlısıylada hamile kalırsın bebeğine en yakın zamanda kavuşursun....figen rabbim ol dedikten sonra herşeyin çözümü var ne mutlu sizeki sonuçta tesede çıkmış dondurulmuşlarınız var tekrar deneyeceksiniz inşallah rabbim bu sefer güldürür yüzünüzü ahyırlısıyla alırsınız kucağınıza bebeğinizi.....bizde yaşadıkça rabbim sağlık sıhhat verdikçe devam edeceğiz bu yolda kaderimizde varsa eğer anneliği tatmak olur elbet yoksa elden gelen birşey yok allahımıza sığınıyoruz o herşeyin iyisini bilir
selam canım sizin azonun sebebi neydi benim eşimde azo ilaçla tedaviye başladık eşime öbür ay mikro tese yapılacakta meraktayız ama umutluyuz
figenciğim inşallah bu sefer olur benim eşimde hipoganadizm şuan ilaç kullanıyo microtese olcak inşallah bulunur
harzem bacı inşallah herkese nasip olur biz diyanetle 14 günlük ekonomik umre programını seçtik kişi başı 695 yuro içimiçime sıgmıor inanamıyorum hep tvden gördüğüm bizede nasip olurmu dediğim o kutlu beldeye gidiyoruz düşündükçe buna layıkmıyım diyorum Allahım sana sonsuz şükürler olsun kızlar beraat kandili umresine gidiyoruz inşallah daha nerden baksan 3 ay var ama bende heyecan dorukta gitmeme yakın inşallah isteyen herkesin ismen adına orda dua edecegim birde hatimi biritip tüm evlat isteyenler için inşallah duasını orda yapmak istiyorum Rabbim inşallah nasip eder
arkadaslar bende epeyden belli girilmedim ;problem vardi heralda ;atesbilgin ve sevgidolu sizlerle tanistigim icim cok memnunum ; ben dogol yolla hamile kaldim ama tutanamiyo bebekler;tup bebege gidicektik :bu yaz:ama boyle olunca sasirdik;simdi fasta bir doktora gidiyoz tahliller bir suri arastiriliyo sonuclari alip doktora gidicez ins ;bende miyom var 3bucuk santim belki ondan dusuyo dedi ama esiminin spermide 0 cikiyo bakalim sonuclari doktora gosrterp sizlerle paylasirim
arkadaşım gülee güle git gel bizim içinde bol bol dua et allahım dualarını kabul etsin....:Saruboceq:harzem bacı inşallah herkese nasip olur biz diyanetle 14 günlük ekonomik umre programını seçtik kişi başı 695 yuro içimiçime sıgmıor inanamıyorum hep tvden gördüğüm bizede nasip olurmu dediğim o kutlu beldeye gidiyoruz düşündükçe buna layıkmıyım diyorum Allahım sana sonsuz şükürler olsun kızlar beraat kandili umresine gidiyoruz inşallah daha nerden baksan 3 ay var ama bende heyecan dorukta gitmeme yakın inşallah isteyen herkesin ismen adına orda dua edecegim birde hatimi biritip tüm evlat isteyenler için inşallah duasını orda yapmak istiyorum Rabbim inşallah nasip eder