- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin canım inan bende merak ediyordum seni iyi olduguna sevindim kolay gelsin sana kendini fazla yormaŞenizMerhaba arkadaşlar ben geldimmm nasılsınız bakalım?
uzun süredir yoktum memlekete gitmiştik yeni geldik.Hepinizi çok özledim vallahi.
Bu arada bazı arkadaşlar tedaviye başlamışlar onlar için Allah hayırlısını nasip eylesin.
Zamancım ümreye gidicekmişsin ne kadar güzel Allah bizlerede nasip eder inşallah dualarına benide alırsın inşallah.Bu arada ev taşıycağımızdan dolayıda pek fazla giremeyebilirim yine ama aklım hep sizlerler hepinizi çok seviyorum. a.s.
senin adına sevindim canım inşallah bu defa kavuşursun bebeklerine allahım hepimizin yüzünü güldürsün:Saruboceq:selamlar. tedavim başlıyor kızlar 2. denemede umarım tutarım bıdıkları.. zaman ümreye gidiyormuşsunuz Hayırlı olsun Rabbim kabul etsin azoluları unutmazsın ama genede unutma hepimiz anne olalım..
Herkese selam.
Ben 10 aydir evliyim ve bebek istedik evlenir evlenmez hiç korunmadik.
Aile doktoruma gittim, bana yumurtalarimin rontkenini çektirdi sorun yok esimede spermogram sonuç kötü çikti : AZOSPERMI.
ikimizde yikildik hiç böyle birsey beklemiyorduk.
Simdi ürolog'dan randevu aldik temmuz sonunda önce yer yokmus.
O zamana kadar ne yapicaz bilmiyorum ?
burda ümit buldum. nasil beklicez o günü ?
inşallah canım miyomundan kurtulursun eşindede spermler bulunur ve bebeğini kucağına alırsınarkadaslar meraba herkese; esim spermigrom yaptirdi gene 0 yani bunu 4 kere yaptirdi ayni cikiyo 5 senelik evliyim ; basindan belli bilioz ; ve bende miyom vardi burdaki doktor miyomun alinmasi lazim dedi ; tabi miyom 3 bucuk santim olmus yarisi kasa bitisikmis yani yarisi alinirmis oda sezeryenle olman lazim dedi tabi bende baska teknik yokmu dedim yok dedi tabi burasi fas gelismemis bir ulke bende temmuz ayinda nasil olsa turkiyede olucam ins ;oradaki doktorlara gostericem ve karar vericem ; esim icinde emre bakirciogluna ozosperm uzmani ona gozukucek bakalim ; yani durumumuz boyle ve yasimda ilerliyo ; 35 oldum hayirliysa bebeklrimizi kucaklarimaza aliriz ins hepinizi cok seviyom ;