s.a kızlar evet transfer oldu ama beklemekte çok zormuş ;bu gün 7 gün hayırlısı olsun inş. Ben hep hayırlısıı istedim Rabbimden ve eşimle çok kısa bir zamandan (1 yılda ) çok güzel yerlere geldik inş.
bundan sonrası da hayır olur bizim için 19 mayıs 2009 da kan tahlili yapacağız.Rabbim hayırlısını versin cümlemize inş.
NZMYHN
BEN tedaviyi Memorıal da yaptım çk gelimiş bir merkez ama sanki SSK hastanesi gibi yoğunluk var Doktorlar ancak 10 dk ayırıyor bazen daha az vakit ;bide ben hemen hemen her gittiğim de farklı doktorlarla muhattap oldum bu bence bir sıkıntı ;tabi dayanadım ve kızdım sonra düzene sokuldu ama
gene de bir çok merkezden bence daha iyi SEMRA hn orda görmek bile insana güven veriyor bence
canım benim inşallah bekledigine deger allah yardımcın olsun iyi haberlerini bekliyorum arkadaşım dualarım seninle:Saruboceq:s.a kızlar evet transfer oldu ama beklemekte çok zormuş ;bu gün 7 gün hayırlısı olsun inş. Ben hep hayırlısıı istedim Rabbimden ve eşimle çok kısa bir zamandan (1 yılda ) çok güzel yerlere geldik inş.
bundan sonrası da hayır olur bizim için 19 mayıs 2009 da kan tahlili yapacağız.Rabbim hayırlısını versin cümlemize inş.
NZMYHN
BEN tedaviyi Memorıal da yaptım çk gelimiş bir merkez ama sanki SSK hastanesi gibi yoğunluk var Doktorlar ancak 10 dk ayırıyor bazen daha az vakit ;bide ben hemen hemen her gittiğim de farklı doktorlarla muhattap oldum bu bence bir sıkıntı ;tabi dayanadım ve kızdım sonra düzene sokuldu ama
gene de bir çok merkezden bence daha iyi SEMRA hn orda görmek bile insana güven veriyor bence
canım çocuk istiyorumda gördüm ben orda blgn82 diye kayıtlıyım oradan harladım seni...sengözlerimebaksanabevet canım üyeyim biri çocukistiyorum biride gebelikrehberi :d hanginde gördün beni
gelir canım merak etme inşallah beklediğine deger hayırlısı.slm kızlar nasılsınzı bakalım ben aynı bekliyorum bakalım bir an önce haziran gelsinde eşimin tets sonucunu merak ediyorum okadar iğne ilaç aldı inşallah bir faydası olur
vallahi canım herzamanki bunalımlı ortam işte vallahi bigünüm diğerini tutmuyor şükür ki bugün iyiyim işte napalım hayat böyle geçecek sen neler yapıyorsun yordumu misafirler seni....selam canlarrrr.................misafirleri gönderdim işi gücü bitirdim topikçiğe geldim emme kimsecikler yok.....hayırdır belgincim yoksa canını sıkan bir şeylermi oldu.........................çiçekheydi allah hakkınızda hayırlısını versin canım sen anca türkiyeye geldiğinde tedavi şeklin belli olacak galiba bencede en iyisi bizim kendi dr larımız
canım mteseye gerek kalmadan olanlar varmı ben bilmiyorum vardır belkide yoksa bile inşallah ilki sen olursun....slm kızlar geçen hafta kaan aydosa gittik ilk kez gidiyoruz eşimin azosperm olduğunuda yeni öğrenmiştik. ilaç verdi 1 ay sonra kontrole gelin dedi daha sonra başka ilaç verecekmiş hormon ilacı sanırım. ilacın etkisi olurmu kızlar ilaçla mikroteseye gerek kalmadan olumlu sonuç alan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?