Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm kızlar nasuılsınız ateşbelginim sağol canım inaşlalh hepimiz güzel sonuçlar alırız bu arad alremciğim sizin kullandığını ilaçların adı neydi bide sizinki hormon düşüklüğündenmi kaynaklanmıştı

sevgidolu tosbik canlarım hoşgeldiniz nasılsınız bakıyım kızlar bugün?ben şükür iyiyim bugün...

Merhaba kızlar biz istanbuldayız istanbulda başka bir semte taşınacağız ne yazkki mersin ile ilgili bir gelişme henüz yok malım kriz iş de yok hayırlısı bakalım.Buarad eşim bugün spermiogram yaptırmaya gitti ne olur dua edin canlarım dualarınıza ihtiyacımız var inşallah bu sefer yüz güldürücü bür sonuç olur

slm kızlar............banbancığım inşlallah güzel sonuçlar alırsınız microteseye gerek kalmadan hamiş kalırsın umarım ......sana çok çok kolay gelsin canım taşınmak baya zor ve yorucu allah kolaylık versin...........belginciğim çok kafana takma canım birazda hayatın tadını çıkarmaya bak ne böyle her zamanki bunalımlı ortam diyosun boş verrrrrrrrrrr her şey olacağına varır bizim kendi bebeklerimiz yok ama koca bebeklerimiz var ayol onlara bakmak minik bebeklerle ilgilenmekten zor canım....dün misafirler beni yormadı canım sadece benim bir huyum var misafir geleceği gün uyku düzenim bozulur sabah erken kalkma moduna kendimi ayarladığımdan bütün gece uyanır dururum sabahda zombi gibi kalkarım dünde aynısı oldu misafirlerin yanında uykum geldi biraz sersemledim

kıslar bende eşimin hormon testlerini yeniletmeyi düşünüyorum sizce gerek varmı ?
belgin canım bende da sonra baktım hatırladımm seni senin 2.deneme ne zaman olacak

selam bacılar nasılsınız ben buaraya baya yogundum gelemedim amasayfalar hızla ilerlemiş yeni gelen rkadaşlarda hoşgeldiniz anam nekadar varmış azolu hergün artıyoruz bazen diyorum kociş azolu olmasaydı budertdi bilmicektim ve şunu itiraf ediyim kızlar bu hastalık bana sabrı ögretti

canlarım benim nasılsınız ablamında bebeği olmuyorbir buçuk senelik evliler galiba harekette problem varmış eşinin istanbulda doktora gidecekler sizin tavsiye edebileceğiniz ürologlar varmı bizdekide şans ikimizde erkek sebepli kısırlık var

Herkese merhaba.
Harzem hikayeni okudum. benimkine benziyor. Yeni evliyiz, çocuk isiyoruz.
Allah hayirlisini versin hepimize.
Iki gündür esime kür baslattim. Keçi boynuzu pekmezi içiyor ama sevmiyor middesi bulaniyor.
Bugünde kuru nohut aldim onu haslayip suyunu içiricem sizden ögrendim faydasi oldugunu.
Insallah temmuzda ürologa gittigimizde iyi sonuçlar almayi ümit ediyorum.

zamancığım hepimiz senin gibi bu hastalığı öğrenince baya bir sabırlı olduğumuzu öğrendik ...bilhassada ben önceden çok sabırsız biriydim ne olacaksa hemen olsun bitsin türünden ama şimdi öyle değilim canım her zaman kendim ve başkaları için allaha hepimize eyyüp sultan sabrı ver diyorum elbetteki bir gün bu sabırlı bekleyişimizin mükafatını alacağız buna inanıyorum ben güzelim...................bende hiç duymamıştım bu hastalığı canım ve inanırmısın biz bu hastalığı öğreneli 7 yıl olduve herşeyi yaşadık tedavi süreçleri falan ama ben hala bu rahatsızlığı kaynanamgile öğretemedim anlamıyorlar yada sorun oğullarında diye anlamak istemiyorlar bana tv den ne duysa söylüyo kaynana nedense hep kadına yarar bilgiler bende her seferinde bu bilgiler kadınlar için bize erkekler için olanı lazım diyorum amma bir kulağından giriyor öbüründen çıkıyor ....ben biliyorum ama bu sorun oğullarında konduramıyorlar .......varsın anlamasınlar umrumda değil açıkçası ben kocamla mutluyum ya o ban yeter

canım senin eşin benim eşimin yerinde olsa çatlardı herhalde...... yemediği içmediği bir şey kalmadı herhalde ama nohut kürünü beğenmedi o yüzden bir daha yapmadım adamı tiksintiye koymayayım dedim.........ben internetten ne fayda ediyor neleri yemeli diye bir liste çıkardım mutfağa astım sebzeler kuruyemişler baklagiller falan baya şeyler alışverişe çıktığımda aklımda bulunsun alıp yapim diye yemeklerine içtiklerine çok dikkt ediyorum artık ama kilo almaya başladı şimdi spora başladı neyseki çabuk kilo veren bir tip .....onlara ilaveten bitkisel takviyede yapıyorum larginine çinko bitki çayları falan baya yoğun yani ya düzelir ya çöker gibime geliyor bana zavallım ...ne yapalım derdimizin dermanını aramamız gerekiyor tabiki herşey önce allahın izniyle umarım birinden biri fayda eder şifamızı buluruz

En önemliside esiyle mutlu olmak. Sevgi olunca hersey bos. Bizim bu durumumuzdan kimsenin haberi yok. Annem sorun oldugunu biliyor fakat ciddiyetinin durumunu bilmiyor ve esimden kaynaklandigini bilmiyor. Simdilik bahsetmiyoruz. ürologla görüsmeyi bekliyoruz. Hayirlisi neyse o olsun. Esimin ailesi türkiyede olduklari için onlarin hicbirseyden haberi yok. Kaynanam soruyor bazen telefonda. Bende istemedigimizi diyorum daha yeni evliyiz zamana birakiyorum.

sevgidolu tansel beye gidebilir canım benim alman hastanesine ..
seninde tedavine az kaldıı
benimde eşim inşallah tekrar tese olmaya gerek olmaz dondurulmuş spermler inşallah işe yarar

selam kızlar ben geldim kociş hasta evde yatıyor
sevgidolu canım ben ablana emre bakırcıoglunu öneririm istanbulda ankarada ise kaan aydos bizdede size benziyor benim kocişten dolayı abimin ise hanımından dolayı olmuyor birde teyzemin kızınıneşinden dolayı olmuyordu ama onlar ayrıldı galiba kısırlık artıyor

ya bacılar acaba benim yaptıgım kocişinden Allah razı olsun gıkı çıkmadan içtigi itkisellermi hasta yapıyor adamcagız yaklaşık 2 aydır hasta kendini birtürlü toplayamadı

Benim eşimden dolayı olmuyor ,
amcamın oğlununda azospermi ve sperm bulunamadı ama eşindede yumurtalık rezervi pert durumda
halamın kızınında kocası azospermi
ailede üc tane azosperm vakası var 1 tanesi bizim sülaleden 2 tanesi damatlardan..

iyi haberlerini bekliyorum dualarım seninle arada ugra merakta bırakma bizleri...

kıslar bende eşimin hormon testlerini yeniletmeyi düşünüyorum sizce gerek varmı ?
belgin canım bende da sonra baktım hatırladımm seni senin 2.deneme ne zaman olacak
canım hala bekliyoruz biz hayırlısı bakalım bu arada bizde arada bir yaptırıyoruz hormon testini yaptırın allah büyük belli olmaz canım sevgiler

kızlar biraz önce hastahanedeydik eşimin arkadaşı doktor ona gittik muayene oldu arkadaşı bizden sonra evlendi amaeşi 3 aylık hamileymiş ögrendiğimde şok oldum içime birden acı oturdu sanki dün gibi nikahlarına gitmiştik şimdi bebişleri olcak Allahım ne agırmış bunları yaşamak kıskanmadım isyanda etmiyorum ama zormuş acısı dahabir başka oluyormuş

Selam arkadaşlar. Ben daha öncede yazmıştım eşimde inmemiş testisten dolayı azosperm var. İzmirde doktora gittik. Hormon testleri yapıldı,normal çıktı. Doktor microtese yapmadan hiçbirşey söyleyemem dedi.Bu yaz İzmir'e dönünce başlıyoruz biz de hazırlığa .Umarım sperm bulunur. En kısa zamanda herkes bebişlerine kavuşur inşallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…