selam kızlar öncelikle hepinize teşekkür ederim bu zor bekleyişte yanımızda olduğunuzu için allaha şükür beklediğimize değdi ve size müjdeli haberi verebiliyorum eşimde sperm bulundu benimde yumoşlar toplandı allahın izniyle bugün saat 12 de arıycaz gelişmeler için hepinizi haberdar etmeye çalışcam gelişmelerdoen dün üç defa yazdım msj ama internetin azizliğine uğradım beklettiğim için kusuruma bakmayın arkadaşlar çok kısıtlı girebiliyorum evime gidince uzun uzun anlatırım inşallah hepinizi çok öptüm bütün azospermli arkadaşlarıma böyle günler yaşamayı nasip etsin rabbim hoşçakalın
yok yok bu arada harbiden hamile fışkırıyor heryerden ..
dün klinikteydimde iki kadın konuşuyor birinin ücüz uttmuş birinde ikiz birer tane istiyolamrış yuh dedim ya üstelik biri 6 aylık gebe ne kdar nankörler
selam kızlar öncelikle hepinize teşekkür ederim bu zor bekleyişte yanımızda olduğunuzu için allaha şükür beklediğimize değdi ve size müjdeli haberi verebiliyorum eşimde sperm bulundu benimde yumoşlar toplandı allahın izniyle bugün saat 12 de arıycaz gelişmeler için hepinizi haberdar etmeye çalışcam gelişmelerdoen dün üç defa yazdım msj ama internetin azizliğine uğradım beklettiğim için kusuruma bakmayın arkadaşlar çok kısıtlı girebiliyorum evime gidince uzun uzun anlatırım inşallah hepinizi çok öptüm bütün azospermli arkadaşlarıma böyle günler yaşamayı nasip etsin rabbim hoşçakalın
allahıma binlerce kez şükür canım aynen kendimizin başına gelmiş gibi sevindim ....rabbim emeklerinizi boşa çıkarmaz inşallah buraya hayırlısıylada hamileyim diye yazarsın güzelim
caneylom zaten biliyodum çıkacağını maşallah 3.deneme bu değilmi inşallah tutar canım kaç tane yumoş çıktı ne oldu ne gitti inşallah çok kaliteli embriyoların olur
inan çok sevindim inşallah bebişlerinide kucağına alacaksın dualarımız seninle. hepimize umut oldun. inşallah herşey yolunda gider
kızlar gene teyze oluyoruz :teyteyh be bizim topiğinde bebişleri gliyor artık caneylom Allah inşallah şöyle nur topu gibi ikiz nasip eder saglıklı hıssatli inşallah
canım benim çok sevindim inşallah hamileyim diye müjdede verirsin bizlere allahım hepimize anne olmayı nasip eder inşallah bizleri merakta koyma canım....hihoyyyt
caneylom tebrik ederim canım inşallah hamile haberinide alırız
merhaba kızlar. size daha önce ilaçla hamile kalan akrabamdan bahsettim.size bu ilaçların ismini verebilirim
bacım akrabanın azolu olma nedeni neydi yada azolumuydu ilaçları hangi doktor verdi nerde tedavi oldu ve ilaçların ismi nedir daha detaylı anlatırsan bizlere yardımcı olmuş olursun
amcamın gelininin 3 yıl bebeği olmadı16 yıl önce doktorlar eşinin ameliyat olması gerektiğini ama memleketteolamıyacağını ya ıst. ya ankarada olacağını söylemişler.amcam almanyadan aile doktoruna oğlunun durumunu bildirmiş ve ordan ilaç göndermişti.ilk iki çocuğu o ilaçlar sayesinde oldu.zaten ilaçlar vitamin ilaçları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?