Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bacılar tabi bu saatte olmanızı beklemiyorum topikte ama biselam verim dedim hala kendimi toplayamadım içime çok kötü oturdu cevremde bizen sonra evlenenlerin çocugu oluyor bizde tık yok tabi millet soruncada daha erken diyoruz ama hadi şurda 1 sene daha diyelin ya sonrası bakalım benim tüm umudum umrede oraya gidince belki duamız kabul olur diye bekliyorum hayırlısı Allahtan

selam kızlar öncelikle hepinize teşekkür ederim bu zor bekleyişte yanımızda olduğunuzu için allaha şükür beklediğimize değdi ve size müjdeli haberi verebiliyorum eşimde sperm bulundu benimde yumoşlar toplandı allahın izniyle bugün saat 12 de arıycaz gelişmeler için hepinizi haberdar etmeye çalışcam gelişmelerdoen dün üç defa yazdım msj ama internetin azizliğine uğradım beklettiğim için kusuruma bakmayın arkadaşlar çok kısıtlı girebiliyorum evime gidince uzun uzun anlatırım inşallah hepinizi çok öptüm bütün azospermli arkadaşlarıma böyle günler yaşamayı nasip etsin rabbim hoşçakalın

allahıma binlerce kez şükür canım aynen kendimizin başına gelmiş gibi sevindim ....rabbim emeklerinizi boşa çıkarmaz inşallah buraya hayırlısıylada hamileyim diye yazarsın güzelim

caneylom zaten biliyodum çıkacağını maşallah 3.deneme bu değilmi inşallah tutar canım kaç tane yumoş çıktı ne oldu ne gitti inşallah çok kaliteli embriyoların olur

zamancın canım inan hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz ne yapalım bizim elimizde olan birşey değil allaha sığınıp bizim dualrımızı ne zaman kabul edeceği günleri beklemekten başka çaremiz yok bak caneylomdan çok güzel bir haber aldık darısı bizlerin başına inşallah........... bak caneylom3 denemesinde demekki zamanı gelmiş umarım hamile kalır dualarımız kabul olur ....bizimde bir vakti zamanımız var bakalım ne zaman benim 8 yıl oldu hergün olmasada dua ediyorum işte bazen aklıma bile gelmiyor rabbim sabrını veriyor

yok yok bu arada harbiden hamile fışkırıyor heryerden ..
dün klinikteydimde iki kadın konuşuyor birinin ücüz uttmuş birinde ikiz birer tane istiyolamrış yuh dedim ya üstelik biri 6 aylık gebe ne kdar nankörler

inan çok sevindim inşallah bebişlerinide kucağına alacaksın dualarımız seninle. hepimize umut oldun. inşallah herşey yolunda gider

canım gerçekten dediğin gibi arkadaşlarım birincileri doğurdu büyüttü ikincilere başladılar. inşallah bizde ikişer üçer doğururuz. başka sayfalarda yazışırız. mayıs hamileleri , ocakta anne olacaklar .... sabır acıdır ama meyvesi tatlıdır inşallah hepimiz sabrederek bunun mükafatını alacağız...

kızlar gene teyze oluyoruz :teyteyh be bizim topiğinde bebişleri gliyor artık caneylom Allah inşallah şöyle nur topu gibi ikiz nasip eder saglıklı hıssatli inşallah

canım benim çok sevindim inşallah hamileyim diye müjdede verirsin bizlere allahım hepimize anne olmayı nasip eder inşallah bizleri merakta koyma canım....hihoyyyt

allahıma binlerce kez şükür canım aynen kendimizin başına gelmiş gibi sevindim ....rabbim emeklerinizi boşa çıkarmaz inşallah buraya hayırlısıylada hamileyim diye yazarsın güzelim

caneylom zaten biliyodum çıkacağını maşallah 3.deneme bu değilmi inşallah tutar canım kaç tane yumoş çıktı ne oldu ne gitti inşallah çok kaliteli embriyoların olur

inan çok sevindim inşallah bebişlerinide kucağına alacaksın dualarımız seninle. hepimize umut oldun. inşallah herşey yolunda gider

kızlar gene teyze oluyoruz :teyteyh be bizim topiğinde bebişleri gliyor artık caneylom Allah inşallah şöyle nur topu gibi ikiz nasip eder saglıklı hıssatli inşallah

canım benim çok sevindim inşallah hamileyim diye müjdede verirsin bizlere allahım hepimize anne olmayı nasip eder inşallah bizleri merakta koyma canım....hihoyyyt

caneylom tebrik ederim canım inşallah hamile haberinide alırız

canlarım benim hepinize ayrı ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar rabbimden dileğim hepimize nasip etsin kızlar allah bu amelyattan sonra hiç kimsenin elini boşa çıkarmasın inşallah allah şükür sevinenlerden olduk biz rabbim tamamına erdirir inşallah topiğimize bir umut damlasıda ben katarım inşallah kızlar allah şükür yumoşlarımızında durumları iyi pazartesi yada çarşamba yaparız transfer dedileryarın saat 10 da tekrar arıycaklar çarşambaya kalabilir demelerinden iyi olduklarını tahmin ediyorum dualarınızı bekliyorum canlarım hepinizi çok seviyorum allaha emanet olun daha güzel haberlerle buluşmak üzereŞeniz

günaydın kızlar bugüzel havada Rabbim inşallah bizlerede nasip eder bebişlerimizle gezmeyi

caneylom çok sevindim canım inşalklah 5.gün transferin çok güzel gelişir canım bize hayırlı haberleri verirsin inşallah çok sevindimm

merhaba kızlar. size daha önce ilaçla hamile kalan akrabamdan bahsettim.size bu ilaçların ismini verebilirim

bacım akrabanın azolu olma nedeni neydi yada azolumuydu ilaçları hangi doktor verdi nerde tedavi oldu ve ilaçların ismi nedir daha detaylı anlatırsan bizlere yardımcı olmuş olursun

canoylom çok sevındım canım hayırlı olsun tekrar transferının de 5.gün olması çok iiyi maşallah embriyoların kendine çok iyi bak artık dinlen yat derım hayırlı olsun tekrar tebrık ederim bikaç gün sonra işallah hamılelık haberlerini kutlamak üzere...

inşallah kızlar inşallah dediğiniz gibi olurda müjdeli haberi veririm sizlere
bide sizlerle bişey paylaşmak istiyorum kızlar ben iğnelerime başladığım için uygulama fırsatım olmadı ama sizinle paylaşıyım isteyen olursa da daha fazla bilgide veririm bizim bi arkadaş var iki çocuğu var daha önce azospermliymiş ve normal yoldan çocuğu olmuş bizde eşm izin için dilekçe verince sormuş ne sorun var diye azosperm deyince anlatmış ona bi doktor önermişler adamın muayenehanesi var emekli doktor emekli olduğu hastanede üroloji anabilimdalı başkanı olarak çalışıyomuş şimdi muayenehanesi var gidiyomuşsun muayene ediyomuş kendisi sperm testi yapıyomuç bir ilaç veriyomuş 7 gün kullanıyomuşsun 7. gün test yaptırmış ve normal sperm çıkmış adamdan eşime sordum inanılır birimi doğrumu acaba palavracı birimi diye inanılır yalan söylemez diye tahmin ediyorum diyo aklınızda bulunsun kızlar ben yakın zamanda düşünmüyorum ama şu yakın zamanda kullandıklarının stresini atsın yani daha sonra düşünüyorum gitmeyi çetin harmankaya kendinizde bi soruşturun isterseniz ankara kızılayda bürosu varmış gatadan emekliymiş gatada üroloji anabilimdalı başkanı prof tu eğer yanlış hatırlamıyosam paylaşmak istedim ama önce kendiniz araştırın iyice çünkü sonuçta kendim gitmedim garanti veremem sadece paylaşmak istedim canlarım inşallah bi faydasını gören olur

tekrar hepinizi çok öpüyorum hepinizi çok seviyorum:))

bacım akrabanın azolu olma nedeni neydi yada azolumuydu ilaçları hangi doktor verdi nerde tedavi oldu ve ilaçların ismi nedir daha detaylı anlatırsan bizlere yardımcı olmuş olursun

amcamın gelininin 3 yıl bebeği olmadı16 yıl önce doktorlar eşinin ameliyat olması gerektiğini ama memleketteolamıyacağını ya ıst. ya ankarada olacağını söylemişler.amcam almanyadan aile doktoruna oğlunun durumunu bildirmiş ve ordan ilaç göndermişti.ilk iki çocuğu o ilaçlar sayesinde oldu.zaten ilaçlar vitamin ilaçları

bacım ilacın ismi ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…