Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam kızlar ...caneylom canımmmmmmmm inşallah transferinde başarılı geçer bebişlerin sana sımsıkı tutunur hayırlısıyla hamiş kalırsın sağlıcakla kucağına alırsın nasıl sevindim anlatamam allah bizlerede inşallah hayırlısıyla böyle güzellikler yaşatır .....bu arada verdiğin bilgi için sağol bir araştıralım bakim benim temmuzda ankaradaki doktorumda kontrolüm var kaan beyemi yoksa gürganamı gidelim diye karar veremiyoruz buda seçenek olur yazı tura atayada çekiliş yaparız hangisi çıkarsa ....ben işin espirisindeyim hakkımızda hangisi hayırlıysa gönlümüz hangisinden yana olursa ona gideriz zaman neyi gösterir bilemem daha 2 ay var zaten

inşallah kızlar inşallah dediğiniz gibi olurda müjdeli haberi veririm sizlere
bide sizlerle bişey paylaşmak istiyorum kızlar ben iğnelerime başladığım için uygulama fırsatım olmadı ama sizinle paylaşıyım isteyen olursa da daha fazla bilgide veririm bizim bi arkadaş var iki çocuğu var daha önce azospermliymiş ve normal yoldan çocuğu olmuş bizde eşm izin için dilekçe verince sormuş ne sorun var diye azosperm deyince anlatmış ona bi doktor önermişler adamın muayenehanesi var emekli doktor emekli olduğu hastanede üroloji anabilimdalı başkanı olarak çalışıyomuş şimdi muayenehanesi var gidiyomuşsun muayene ediyomuş kendisi sperm testi yapıyomuç bir ilaç veriyomuş 7 gün kullanıyomuşsun 7. gün test yaptırmış ve normal sperm çıkmış adamdan eşime sordum inanılır birimi doğrumu acaba palavracı birimi diye inanılır yalan söylemez diye tahmin ediyorum diyo aklınızda bulunsun kızlar ben yakın zamanda düşünmüyorum ama şu yakın zamanda kullandıklarının stresini atsın yani daha sonra düşünüyorum gitmeyi çetin harmankaya kendinizde bi soruşturun isterseniz ankara kızılayda bürosu varmış gatadan emekliymiş gatada üroloji anabilimdalı başkanı prof tu eğer yanlış hatırlamıyosam paylaşmak istedim ama önce kendiniz araştırın iyice çünkü sonuçta kendim gitmedim garanti veremem sadece paylaşmak istedim canlarım inşallah bi faydasını gören olur

tekrar hepinizi çok öpüyorum hepinizi çok seviyorum:))

amanın bacım kız bu doktorun bilgilerini verirmisin nasıl ulaşabiliriz bak şimdi heyecan yaptım gene

canım valla bizim tedaviye sadece 7 gün kala öğrenmiştik onun için adresini almadım eşimin arkadaşında varmış tel ve adres bilgileri ama tahminimce 118 den numarayı öğrenebilirsiniz prof.dr. çetin harmankaya diye bi sorun ben memleketime gidince genede sorup öğrenirim sizleri haberdar ederim hepinizi öptüm rabbim inşallah şifalar versin hepimize evlatlarımıza kavuşmak nasip etsin....

inşallah kızlar inşallah dediğiniz gibi olurda müjdeli haberi veririm sizlere
bide sizlerle bişey paylaşmak istiyorum kızlar ben iğnelerime başladığım için uygulama fırsatım olmadı ama sizinle paylaşıyım isteyen olursa da daha fazla bilgide veririm bizim bi arkadaş var iki çocuğu var daha önce azospermliymiş ve normal yoldan çocuğu olmuş bizde eşm izin için dilekçe verince sormuş ne sorun var diye azosperm deyince anlatmış ona bi doktor önermişler adamın muayenehanesi var emekli doktor emekli olduğu hastanede üroloji anabilimdalı başkanı olarak çalışıyomuş şimdi muayenehanesi var gidiyomuşsun muayene ediyomuş kendisi sperm testi yapıyomuç bir ilaç veriyomuş 7 gün kullanıyomuşsun 7. gün test yaptırmış ve normal sperm çıkmış adamdan eşime sordum inanılır birimi doğrumu acaba palavracı birimi diye inanılır yalan söylemez diye tahmin ediyorum diyo aklınızda bulunsun kızlar ben yakın zamanda düşünmüyorum ama şu yakın zamanda kullandıklarının stresini atsın yani daha sonra düşünüyorum gitmeyi çetin harmankaya kendinizde bi soruşturun isterseniz ankara kızılayda bürosu varmış gatadan emekliymiş gatada üroloji anabilimdalı başkanı prof tu eğer yanlış hatırlamıyosam paylaşmak istedim ama önce kendiniz araştırın iyice çünkü sonuçta kendim gitmedim garanti veremem sadece paylaşmak istedim canlarım inşallah bi faydasını gören olur

tekrar hepinizi çok öpüyorum hepinizi çok seviyorum:))

merhaba, benim esimde azosperm, o emekli doktorun yazdigi hapin ismini ögrenebilirmiyim. Biz fransadayiz. çok merak ettim nasil bir hapmis bu 7 gün içinde etkisini gösterdi.
Tesekkürler

arkadaşlar bu ilaçları yazan doktor türk deyil.amcamın aile doktoru alman.siz isterseniz kendi doktorunuzla görüşün isterseniz görüşmeden kullanın.başka kullananlarda var bu ilaçları.şunudasöylemek istiyorum burdan bu ilaçların benzerlerini aldılar faydası olmadı.kullanmak isteyenler aynısını denesin .PREGNYL AMPÜL iğne 1 hafta arayla kullanılacak.EPHYNAL 100MG evitamini günde 3defa yemeklerden sonra çiğnenir.ilaçlar bunlar sormak istediklerinizi sorabilirsiniz.

arkadaşlar bu ilaçları yazan doktor türk deyil.amcamın aile doktoru alman.siz isterseniz kendi doktorunuzla görüşün isterseniz görüşmeden kullanın.başka kullananlarda var bu ilaçları.şunudasöylemek istiyorum burdan bu ilaçların benzerlerini aldılar faydası olmadı.kullanmak isteyenler aynısını denesin .PREGNYL AMPÜL iğne 1 hafta arayla kullanılacak.EPHYNAL 100MG evitamini günde 3defa yemeklerden sonra çiğnenir.ilaçlar bunlar sormak istediklerinizi sorabilirsiniz.

Tesekkür ederim ilaçlarin ismini yazdigin için. Bakim bunlar fransada var mi yada benzeri.

caneylom çok sağol canım gerçi bizde tedavideyiz ama olmazsa ankaraya gittiğimizde onada gideriz umut dünyası

selam kızlar nasılsınız caneylom inşallah transferin güzel giber ve bebişlerin sımsıkı tutunur larem inşallah sende yarın yaptıracagın gebelik testinle hamileliğin gercekleşir ve inşallah bizlerede nasip olur sizlerden böyle olumlu haberler alınca inancım artıyor

arkadaslar bu ilaçları herkesin kullanması uygun değil ozellikle pregnly bu ilaç fsh ve lh değerlerini yukseltmek için.esimin bu degerleri dusuk oldugu için doktor kontroluyle haftada pregnly 5000 ml kullanıyor yanında bir iğnesi daha var ama bu değerleri yuksek olanlar kesinlikle kullanmasın derim...

cenoy arkadasım çok sevindim bu mutlu haberi bizlerle paylastığın içinde çok tesekkurler artık senden daha guzel haberler bekliyoruz isallah ...:):)

nasılsınız arkadaşlar ben bugün biraz yogunum fırsat buldum bi bakıyım dedim neyse sonra görüşürüz kızla.

selam kızlarrr....bencede tosbik ilaçları bilinçsizce kullanmayalım her kişinin hormonal değerleri farklıdır ve bu ilaçlar tamamen hormon ilaçları tamam doktor tavsiyeleri yapılır ve hatta gidilir ama ilaca gelince kullanmam bitkiselleri denerim o ayrı mesele kaş yapim derken göz çıkartmayalım arkadaşlar

dr. gittiğimizde eşimden hormon testleri istemişti ocak ayında yaptırdık dr.faksladık oda eşime sadece monegon iğne ve çinko hapı verdi ama bize niye verdiğini söylemedi bizde tedaviyi ertelediğimiz için üstüne düşmedik ama şimdi tedaviye başlasam bu iğneleri alıp kullanmam tahlil yaptırmadan dr. fikrini almadan biliyorsunuz insanın bünyesi zaman zaman değişebiliyor ya düzelme olduysa ilaca gerek kalmadıysa yada dahada kötüye gittiyse dozajı arttırmak gerekirse değilmi... onca masraf yap ilacı kullan daha sonra yan etki falan yapsın allah korusun durumumuz çok hassas bir konu tamamen bilinçli olmalıyız çok istediğimiz bir şeyi kendi hatamızla maf etmek istemeyiz benim fikirlerim bundan yana

bende katılıyorum dr tavsiyesi olur hatta buara şu çetin harmankaya yı araştırıyoruz belki gideriz ama igne ve ilaçları kullandırmam iş bitkisellere gelince degişiyor niye bilmem ama umut dünyası herhalde herşeyden medet umuyoruz ya şifası ondaysa diye Allah bilir hayrın nerde oldugunu inşallah bizlerede bulmayı nasip eder baksanıza birer ikişer bebişlerine kavuşma yolunda emin adımlarla ilerleyenler var aramızda Allahın izniyle inşallah bizlerede nasip olur

kıslar bugün eşimin hormonlarına baktırdık .içimde korku var azda olsa acaba mikroteseden sonra homronlarda değişiklik söz konusumu buarda eşim azospermmi oligospermi bilemiyoruz tansel beynet bişi söylemiyo ama azospermde çok sayıda sperm bulunamazmış bizde çok sayıda sperm bulundu (çok şükür)

slm kızlar eşim şuan endol ve trental adlı ilaçları kullanıyor 1 ay sonra kontrole gidecek bu ilaçlar bir işe yararmı sanırım daha sonra başka ilaçlar verecekmiş. birde tesa hangi durumlarda yapılıyor, ilaç tedavisinden sonra bir sonuç alınamazsa hemen mikrotesemi yapılack.

valla bizim gittimiz doktor ilac tedavisine inanmadığı için direk mikrotese yaptırdık biz ne kür kullandık ne birşey hatta sigarayı bile bırakmamıştı akıllı eşim

valla bizim gittimiz doktor ilac tedavisine inanmadığı için direk mikrotese yaptırdık biz ne kür kullandık ne birşey hatta sigarayı bile bırakmamıştı akıllı eşim

eşimde doktora mikrotese yapın çıkınca dondururuz dedi ama doktor ilaç verdi. biz kaan beye gittik. bakalım hayırlısı ama ilaçla olumlu sonuç alanda varmış internette araştırdığım kadarıyla.yüce rabbim hepimize nasip etsin. sizin azosperm nedeni ne. biz çok korkuyoruz mikrotesede sperm bulunamazsa diye.

Back
X