Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Caneylom senin ve eşin adına çok sevindim Allah tamamını erdirsin diyelim.İnşallah bizlerde bu mutlu günleri yaşarız.En önemli olan kısım geçmiş inşallah bebeklerin sana sımsıkı tutunur ve seni hiç birakmazlar.

Arkadaşlar biliyorsunuz ev taşıma yüzünden pek sık internete giremiyorum ama Allah nasip ederse 2 hafta sonra yeni evimize taşınacağız ozaman çok sık görüşürüz.Knedinize iyi bakın

Caneylom hayırlı olsun dıyorum Öncelıkle meleklerıne kavuŞman dıleĞıyle.merhaba kızlar.eŞım tıkanıklıktan dolayı amelıyat olmuŞtu hatırlarsanız.spermıogram yaptırdık.malesef spermlerı yıne gelmıyor.anlamıyorum ordalar ama gelmıyorlar.dr bence ıstıyorsanız hemen tÜp bebek yapalım beklemeye gerek yok dıyor.bende yapılmasını ıstıyorum.Şımdı,yaz tatılıne gırınce yaptırabılırım.temmuzda evıme gelıcem.ve eylÜlde okullar aÇılacak.bu 2 aylık sÜrede tÜp bebıŞı yaptırabılırmıyız.eŞımde sperm var.bende bı sorun yok.bılgı verırsenız sevınırım.ÖpÜyorum...........

nasılsınız bacılar benim bugün nedense başım agrıyor hiç keyfim yok umarım sizler iyisinizdir....

merhaba, öncelikle eşinde sperm bulunması çok güzel bir haber. eğer sende de sorun yoksa tüp bebeğin kısa protokolünü uygulayacaklardır size bu da yaklaşık 15 gün sürer. benim tedavim 14 gün sürmüştü. inşallah sende çocuğuna kavuşursun

bizim inmemiş testis ameliyatını 13 yaşında olmuş eşim ondan dolayı azosperm ama bizim çok sayıda sperm bulundu için azosperm sayılmıyomuş sanırım oligospermmi ne

slm kızlar nasılsınız bebişim arkadaşım eşinde sperm microtese ilemi buluncak bizde tüp bebek tedavisindeyiz bendede sorun yok eşim microtese olcak bizim uzun protokol

canım kardeşim benim ''''''''caneylom'''''''''''
ne kadar sevindim yaaaaaaa........çok güzel haberler vermişsin.ben daha yeni duydum ama olsun.önemli olan haberin güzelligi..........inşaallah inşaallah geliyor bebeişler...............

merhaba kızlar nasılsınız.........
benide hiç sormuyosunuz unuttunuz degil mi????????
ya laremden haber geldide yine mi benim haberim yok........uuuuuuhhhhhhhhhh o kadar çok misafirim vardıki.daha yeni gittiler,çok yorgunum.......ev ve ben salaş bir haldeyiz..........

arkadaşlar nerelerdesiniz yahu sabahtan beri kimsecikler girmemiş sozleştinizmi bugün hiç kimse yok ,bizim topik kadar boş kalan yok, vallahi kızıyorum bak sizlere hııı çekecem kulaklarınızı ahada küstüm bende gidiyom......

selam kizlar bugun cok kotuyum sabahtan beri basim agriyo migrenim kalkti ama yinede duramadim merak ettim neler yazdiniz diye ama kimseler yokkk

arkadaşlar slm kızmayın valaha gündüz çalıştığım için ancak girebildim bende bugün desolet 12. hapımı alcam ama adet olcak gibi ağrılarım arttı birde bu hapı kullandımdan beri göğüslerim ağrıyo ve şiştiler allahım inşallah sperm bulunurda çektiklerimi güzel bir şekilde hatırlarım

kardelen gecmiş olsun..
sevgidolu , canım korkma korkma dua et bol bol

selam kızlar nasılsınız ben sabah gayet iyiydim ama şimdi kötüyüm bugün bir arkadaşıma gittim hamile hemde ikiz ve tabiki onlarda bizden sonra evlendiler bebişlerin odasını eşyalarını gösterdi nasıl güzel anlatamam ir ara karnına dokundum nasıl hareketliler kıpır kıpır öyle özendim ki içim gitti orda başka bir arkadaşın daha hamile oldugunu ögrendim 2 aylıkmış ve tabi söz döndü dolaştı bana geldi bir arkadaş sorcam ama çekiniyorum sorun mu var dedi çok kötü oldum evet dedim zaten belliydi sorun olmasdı olurdu bu zamana kadar dedi ortalık buz çıt çıkmıyor neyseki hemen konuyu degiştirdiler ve şuan aglamak bile gelmiyor içimden üzülüyorum ama sanki bomboş içim dogru düzgün bişey hissetmiyorum çaresizim yorulmuşum artık kaybolmuşum nerdeyim bilmiyorum

zamancigim hepimizin basina geliyor boyle seyler hepimizde ayni duygular icindeyiz bend ebazen ne dusunecegimi bilmiyorum ne kadarda umudumu kessemde ama hep icimde sanki bi yerlerde cok kucukde olsa bi umut var allahim insallah en kisa zamanda bizlere bebislerimiz verirde bizde bu yazdiklarimizi gulumseyerek okuruz

okurken öylesine etkilendimki gözlerim doldu yaş akmasın diye hemen yukarı baktım.. kaç senelik evlisiniz zaman ? sen bence girme böyle ortamlara inan kuzenim dogurdu bebek mevlütüne gitmedim biliyor gelemem dedim insanların içinde ağlasam dahamı iyi .. çok zor çokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…