valla bizim gittimiz doktor ilac tedavisine inanmadığı için direk mikrotese yaptırdık biz ne kür kullandık ne birşey hatta sigarayı bile bırakmamıştı akıllı eşim
selam kızlar öncelikle hepinize teşekkür ederim bu zor bekleyişte yanımızda olduğunuzu için allaha şükür beklediğimize değdi ve size müjdeli haberi verebiliyorum eşimde sperm bulundu benimde yumoşlar toplandı allahın izniyle bugün saat 12 de arıycaz gelişmeler için hepinizi haberdar etmeye çalışcam gelişmelerdoen dün üç defa yazdım msj ama internetin azizliğine uğradım beklettiğim için kusuruma bakmayın arkadaşlar çok kısıtlı girebiliyorum evime gidince uzun uzun anlatırım inşallah hepinizi çok öptüm bütün azospermli arkadaşlarıma böyle günler yaşamayı nasip etsin rabbim hoşçakalın
Caneylom hayırlı olsun dİyorum Öncelİkle meleklerİne kavuŞman dİleĞİyle.merhaba kızlar.eŞİm tıkanıklıktan dolayı amelİyat olmuŞtu hatırlarsanız.spermİogram yaptırdık.malesef spermlerİ yİne gelmİyor.anlamıyorum ordalar ama gelmİyorlar.dr bence İstİyorsanız hemen tÜp bebek yapalım beklemeye gerek yok dİyor.bende yapılmasını İstİyorum.Şİmdİ,yaz tatİlİne gİrİnce yaptırabİlİrİm.temmuzda evİme gelİcem.ve eylÜlde okullar aÇılacak.bu 2 aylık sÜrede tÜp bebİŞİ yaptırabİlİrmİyİz.eŞİmde sperm var.bende bİ sorun yok.bİlgİ verİrsenİz sevİnİrİm.ÖpÜyorum...........
selam kızlar nasılsınız ben sabah gayet iyiydim ama şimdi kötüyüm bugün bir arkadaşıma gittim hamile hemde ikiz ve tabiki onlarda bizden sonra evlendiler bebişlerin odasını eşyalarını gösterdi nasıl güzel anlatamam ir ara karnına dokundum nasıl hareketliler kıpır kıpır öyle özendim ki içim gitti orda başka bir arkadaşın daha hamile oldugunu ögrendim 2 aylıkmış ve tabi söz döndü dolaştı bana geldi bir arkadaş sorcam ama çekiniyorum sorun mu var dedi çok kötü oldum evet dedim zaten belliydi sorun olmasdı olurdu bu zamana kadar dedi ortalık buz çıt çıkmıyor neyseki hemen konuyu degiştirdiler ve şuan aglamak bile gelmiyor içimden üzülüyorum ama sanki bomboş içim dogru düzgün bişey hissetmiyorum çaresizim yorulmuşum artık kaybolmuşum nerdeyim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?