Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sağol gülenciğim valla sizlerin duasıda çok iyi olcak seni atnımıyorum ama çok içten biri olduğun belli

sağol sevgidolu canım ;evet herşeyin bir zamanı var bunda 1 yıl önce benim hiç umudum yoktu (sperm yoktu) sabır inş. ne diyelim

yani larmciğim en azından sperminiz var bunada şükür bu denemde olmazsa ikincide olur allah büyüktür bak bize sperm olup polmadığını bile bilmiyorum

şükür elh.biliyorum çok zor bi durum ;ama inan buda zor geliyor inş. hayırlısı biz RABBıMıZE iman ettik ona güvendik ONUN ol demesi yeter inş.

inşallah vanım benim olcak inşallah sabret allahın ol dediğne kimse bişe diyemez onun için imkansız yoktur ben hep allaıma güveniyom doktorlar hava civa yeterki rabbim istesin

neyse canım benim seni anlıyorum üzülme ne olur allahım sabrınıda verir iyi geceler canım her yenigünle umutlarımızda gerçek olur inşallah ben yatıyorum hepinizi öpüyorum canım

'''''''''''''''laremcim'''''' canım kardeşim Allah sabır kuvvetinizi arttırsın........seni en iyi anlayanlardanım.geçicek inşaallah bu zor günler ve hepimiz hayırlısıyla gülücez inşaallah.......

larenciğim işallah bidahakı sefer olur canım bende dondurulmuş spermlerle denemiştimbiraz arar ver rahatla bence öyle dene derim.
Zamancığım seni çok iii anlıyabılıyorum aynı şeyler benım cevremdede oluyodu benden sonra evlenen arkadasın çocuğu 1 yasına geldi ama o sağolsun durumları biliyodu sormak yerine kendine gttiğimde 4 aylık hamıleydı öyle gördüm söylemedi bile insan özeniyo ister istemez eşimi amılayta razı edemıyodum bide okulumda vardı ısrar etmemiştim yeğenlerimiz oldu ikşzler görümcemın sonra kendı kendıne hevese geldide öyle gttik dr.a bizde birazda zamana bırak zamancgım.
kızlar buarada benımde bugun ayrıntılı usg günüm söylemiştim hatırlarsanız eşimden m.teseyle sperm alındıgı ve dondurulduğu için oğlumdada aynı problem olmasından şüpheleniyolar perinologla randevum var bakalım azospermık babaların oğlullarında %5 olma ihtimali varmış bide solunum demişti dr.ona baktırcaz bakalım.
Kendinize iyi bakın....

larem canım inşllah bi dahaki denemede olur canım benimde ilkinde olmadı .. 5.gün transferi yaptırırsın canım üzülme sakın ya deneyecek kadar şansımız olmasaydı

tülay beniömde korktuğum şey bu
nası kontrol edecekler
aslında bizim giib kişilere erkek bebek koymasalar diyroum ama nası olacaksa.. inşallah bişicik çıkmaz

larem canım çok üzüldüm canım ama ne yapalım inşallah ikinciye allahım hepimize yardım etsin..

zamancıgım bende aynı durumdayım canım geçen gün aynı şey benim başımada geldi inan bana için yana yana herkese karşı gülmek olur ne yapalım daha genciz demek artık beni öldürüyor inanın bana yoruldum artık yıprandım....

sevgidolu inşallah herşey istedigin gibi olur canım allahım hepimizin yardımcısı olsun...

canım inşallah senin bebeginde herşey normal çıkar allahım saglıkla kavuştursun sizi

iyiiym belgin sen nasılsın? caım bende sana bişi sorucaktım sizin tesede sperm bulundugalibada ne tür bi sperm idi bu ilk kez diğer forumda imzanda okudumda

canım sperm denilmez aslında elonge spermatid bulundu bizde ve ben çok korkuyorum acaba ne olacak sonumuz yoksa bizdemi kök hücre bekliyecez allahım yardım et bize..

diğer forumda okudum az önce ikinci denemeyemi başlıyorsunuz hadi hayırlısı canım dualarım seninle inşallah seninde dediğin gibi birdaki yıla anneler gününü bizde kutlarız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…