yok canım microtese ertelemedik eşim eğer çıkmazsa olcak hala iğne tedavisi devam bende tüp bebek tedavisi ilaçlarını kullanıyorum bugün iğnelerim çarşamba başlıcam inşallah canım sizin ne oldu siz zaten ameliyat olmamışmıydınız tedavimiz genartta canımmerhaba arkadaşlar nasılsınız.birkaç gündür giremedim siteye.kızlar gelişmeler nasıl hayırlı haberler vardır inşalllah.sevgidolu arkadaşım ne oldu sizin ameliyat işi,sizde bizim gibi ertelediniz galiba.
canım çok sağol şuanda tedavideyim iğnelere başlıcam kısmetse bugün desolet 14. haptayım eşim işte haziran gibi benim yumurtlar ne zaman toplanırsa onada tese yapılcak ama inşallah gerek kalmadan sperm bulunur merkez özelde genartta yaptırıyoruz canım inşallah hepimiz mutlu sona ulaşcazmerhaba arkadaşlar bende uzun zamandır giremiyorum sevgidolu arkadasım tedavin baslıyormus bol sanslar ALLAH hep yanınızda olsun inanıyorum hersey yolunda gidecek iğnelerin faydasını goreceksin iyi haberlerini bekliydrum. tam olarak belli mi ne zaman tese olacaksınız ve nerede olmaya karar verdiniz? Dualarımız sizinle ....
inşallah bitanem allah kabul etsin dualarımızı allahım kimseyi evlatsız bırakmasın herekese anne baba olmayı hayırlısı ile nasip etsin aminsevgidolu inşallah bebegine yakında kavuşursunda kurtulursun bu dertten hepimiz inşallah kurtuluruz...
canım allahım bu sefer sizi ayırmasın dualarım seninle canım...evet zamancım mikrotesede bulundu bu üçüncü denememiz ameliyat olana kadar onu düşünüyoruz o günleri yaşıycazmı diye şimdi böyle insanoğluyuz işte rabbim bebeklerimize kavuştursun inşallah nzmhn sende haklısın canım en azından 12 günde olsa hamileyim dimi inşallah 9 ay sürer ....gülümse nzmyhn sevgidolu ve zaman kardeşim hepinize teşekkür ederim iyi dilekleriniz için sizlere müjdeli haber veririrmde inşallah azospermli olarak ümitlerimiz bir damla daha artar
zamancım almanda denedik bahçecide ortak yani bilirsin işte......
canım allahım bu sefer sizi ayırmasın dualarım seninle canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?