Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar caneylomun test günü ne zamandı?İnşallah hamiş olur emekleri boşa çıkmaz.annesinde sanırım oyüzden giremiyor.

canım burdayım sık giremiyorum ama giriyorum arasıra annemlerin bilgisayarı çok eski donuyo kalıyo çok zor giriyo bide küçük kardeşlerim var alamıyorum ellerindenbende yatıyorum diye ses etmiyorum canım allah nasip ederse testimin sonucunu yarın söyliycem size evdeki testte pozitif çıktı allah şükürler olsun rabbim büyüktür yarın belli olcak ümit ve heycanla bekliyoruz rabbim hepimize iyi haberler duymak ve duyurmak nasip etsin inşallah şimdilik hepinizi öpüyorum eve gidince iyice takip etcem canlarım şimdi pek takip edemiyorum haberleri tedaviye başlayan arkadaşlarımın tedavileri hayırlı olsun inşallah hepimiz yavrularımızı kucaklarız......... amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn

canım olmadık daha temmuzda baslıcaz hayırlısıyla.negatıf derken dustu mu yoksa kalıtesızmıydı embrıyolar?

İnşallah canım hayırlı sonuçlanır tedavin. transfer edilen embriyoların biri çok iyi kalite de idi diğeri orta.doktorum tutma şansının yüksek olduğunu söylemişti fakat olmadı. hiç tutmadı hamileliği tadamadım. hamiş olan arkadaşlar değerlerini yazıyorlar öyle imreniyorumki inşallah bizde o değerleri görürüz.

ciddimisin pozitifmi çıktı inan nasıl mutlu oldum anlatamam. gözlerim doldu duygusala bağladım. inanıyorum yarında hamileyim diyeceksin. çok şükür ya içimizden biri daha hamile. yarını sabırsızlıkla bekliyor olacağım çok bekletme bizi. bugünmü yaptın testi?

caneylom canım yarını sabırsızlıkla bekliyorum dualarım seninle...geç kalmadan haber ver sonuç ne olursa olsun biz senin yanındayız...

canlarım neyseki canımı sıkan bişey olmadı kendime terlik aldım bide tşort aldım geldim gelincik canım haklısın herkes herşeyi bilmek zorunda degil bende vallhi yalan ama hormonlarımızda sorun var ilaç kullanıyoruz dedim allah affetsin yalanımı napıyım sürekli soruyolardı böylece artık sormuyolar...

slm canlarım caneylom hadi inşallah canım

caneylom canım yarını sabırsızlıkla bekliyorum dualarım seninle...geç kalmadan haber ver sonuç ne olursa olsun biz senin yanındayız...

kader arkadaşlarım sizin gibi arkadşlarım olduğu için ne mutlu bana aynı dili konuşuyoruz birbirimizi en iyi biz anlıyoruz bacılarım allah nasip ederse çok bekletmiycem galiba öğlenden önce çıkar zannedersen sonuç rabbim inşallah hep beraber sevinmek nasip eder tülayın arkasından giderim sonra sırayla burdaki bütün arkadaşlarımda peşimden gelir rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın inşallah........

canım çok iyi etmişin söylemediğine biz söyledik cahildik böyle şeyler aklımıza gelmiyodu ama çok haklısınız bundan sonra kendimize çeki düzen veririz allahın izniyle varsın benden bilsinler.....

unutmuşum evet bugün verdim yarına çıkıyo zaten bir gün geç çıkıyo diye bende erken verdim normalde yarın vermeyi düşünüyodum ama bir gün daha beklemek çok geldi inşallah hayırlı haberi alırımda acele ettiğim için pişman olmam...........allah korusun............

canım inşallah hayırlı haberlerini alacağız. inan sabırsızlıkla bekliyoruz. yüce yaradan hayırlı sağlıklı evlatlar verir inşallah. dualarımız seninle.

sa. inş caneylom sonucun güzeldir;eminim ki sen hamilesin Hamilenin duası kabul olurmuş dua etmeyi unutma işn bizlere

amanında amanın teyzemi oluyor Allah tamam artık caneylom hamile gelsin ikizler inşallah:teytey:
bacılar iliyorsunuz ımsı teknigi ile ilgili brüksel tüp bebekte görüştük geldk gitmeseydim daha iyiyiy di moralim çok bozuldu ımsı teknigi mtesede sperm bulunrsa bulunan spermlerin 400 den 6000e büyütülmesi işlemiymiş en kaliteli sperm bulunuyormuş ve bizde işin açıkcası anca yüzde 10 15 miş şansımız
gelelim brüksel tüpbebek merkezine iki binaları var bizilk önce yanlışlıkla mecidiyeköydki binalarına gittik bina yapısı güzel sonra asıl muayne yeri olan beşiktaşdaki binalarına gittik bir plazanın 3. katı tüm tedavi burda sürüyor sadece yumurta toplama işlemi ve mtese mecidiyeköydeki binada yapılıyor şimdi bana göre birsürü merkez dr gezmiş biri olarak brüksel tüpbebek çok doyurucu gelmedi aslında ben anlatılanlardan dolayı herhalde çok ilgili bi merkez bekliyordum ama umdugumu bulamadım üloglarının muayenehanesi nişantaşında anladıgım kadarıyla ürologla anlaşmaları var çünki bize ürogumuz sizi görsün nişantaşında muayenehanesi var ondan sonra bize sizin içn yüzde kaç bulma olasılıgı olur onu söylesin ona göre eşinize tedaviye başlarız sonrada mtese için mecidiyeköydeki yere gelirsiniz denildi yani ürolog sadece ilk muayene ve mtesede olucak bu bana çok çazip gelmedi kadın sorunları için belki iyibir tercihtir ama erkek için önermek gerekirse emre bey ve kaan bey hakkaten çok ilgileniyorlar birde ordan oraya gitgel bana çazip gelmedi urologları yanlış hatırlamıyorsam çapanın başhekimiydi çok yoruldum artık bunaldım

zamancığım sizdeki problem neydi. moralini hiç bozma bizim yavrular çok nazlı herşeyin hayırlısını iste. meleğini kucağına alınca dönüp bu yazdıklarını gülerek okursun inşallah.

gülümse canım bizde sorun azosperm eşim 12 yaşında 3 defa inmemiş testis ameliyatı oluyor şimdi sadece sag taraf var

caneylomum hayırlı olsun canımmmmmmmmmmmm:lepi::sm_cool:
ne güzel bi haberler verdin yaaaaaaaaaaaa...........ben yarını beklemiyorum başlıuyorum halaya :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

caneylom kardeş bende çok sevindim kendim hamile kalmış kadar oldum allah sağlıklı sıhattli kucağına almayı nasip etsin bizede dua etsositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositososito:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

bu arada günaydınlarrrrrrrrrr

benim dün doktor kontrolüm vardı gittim ultrasonla baktılar kan tahlili yaptılar şuan 13 tane yumurta adayım varmış umarım daha ii olur gonal f verdiler 150 ünite ile başladım bitanede antibiyotik verdiler yumurta toplama sürecine 10-12 gün kalmış zaman nasılda hızla geçiyor umarım büyük allahım bütün emeklerin karşılığını verir birde bu tutup tutmaması neye bağlı arkadaşlar bilginiz var mı hiç????

canım inşallah hayırlı haberlerini alacağız. inan sabırsızlıkla bekliyoruz. yüce yaradan hayırlı sağlıklı evlatlar verir inşallah. dualarımız seninle.

inşallah canım güzel haberlerle gelip sizleri sevindirmeyi çok isterim canlarım rabbim hepimizi sevindirsin inşallah.

sa. inş caneylom sonucun güzeldir;eminim ki sen hamilesin Hamilenin duası kabul olurmuş dua etmeyi unutma işn bizlere

canım benim hep aklımda olacaksınız hem kendim eşim hemde sizler için hep duacı olcam canlarım sonuçta hala aynı derdin yoldaşlarıyız allahım eşlerimize şifa versin boyunlarını bükük bırakmasın güzel rabbim..........

canım benim inşallah teyze olursunuz şimdilik siz ama sonra allahın izniyle bende hep sizden ikiz üçüz yeğenlerimi bekliycek inşallah rabbim bu derdin dermanını gösterir bir gün bi doktorada herkes şifasını bulup hayırlısıyla evlatlarına kavuşur
canım bahsettiğin merkeze gelince banada pek inandırıcı bi yermiş gibi gelmedi anlattığına göre canım ilgi bakımından kadıköy şifa hastanesi varya ordan çok memnun millet transferden sonra bile devamlı arayıp nası gittiğini soruyolarmış ben almanda yaptırdım arayan soran yok( ama canım işte azosperm hakkında ne kadar deneyimliler orasını bilemiycem çünkü herkesin çok methederek anlattığı ordaki doktor kadın doğumcu ismi engin enginöz yanlış hatırlamıyosam ama ordada tutan az değil. ama ben en çok çetin beyi merak ettim zamancım giderseniz banada bi bilgi ver olurmu canım bizim sonuç ne olursa olsun maddi açıdan kendimizi toplayınca eşim o doktora gitmeyi düşünüyo
rabbim kolaylıklar versin bize canım .....................

caneylomum hayırlı olsun canımmmmmmmmmmmm:lepi::sm_cool:
ne güzel bi haberler verdin yaaaaaaaaaaaa...........ben yarını beklemiyorum başlıuyorum halaya :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

canım benim inşallah halayımız hiç bitmesin taaaakiiiiii burda herkes yavrusuna kavuşana kadar inşallah vereceğim haberle sizleri üzmem güzel haberler getirim
canlarım test sonucunu öğleden önce çikmiyomuş 13.30 da çıkacakmış benim eve gelip yazmam 14.30 bulur galiba ama gelir gelmez yazcam sizi daha fazla merakta bırakmak istemiyorum canlarım hepinizi öpüyorum şimdilik hoşçakalın.....

mavi canım tedavin hayırlı olsun inşallah evlatlarına kavuşturur seni yumurta toplamadan transfere kadar protein al bol bol canım bizim doktor bana dardanel ton tavsiye etti her gün bi kutu yedim yumurta peynir süt yoğurt yedim ayran içtim tedbir bizden takdir allahtan canım tutunması hiçbişeye bağlı değil canım rabbim ol derse vakti geldiyse oluyo inşallah senin için "ol" der canım benim........

hadi bakalım ikizlerin haberini ver iinşallah :)))))alkisalkisalkis ewet canım allahım bi bana değil herkese ol desin "çörekotu-ketentohumu-bal-tarçın" bu karşımı yedin mi evet peyniri sütü hep yiyip içiyorum allahım inşallah ilk denememde banada naip eder hamileliği nasip olurda sperm bulunursa ki inanıyorum zaten inanmak çok önemli güzel günler gelecek bende yazacağım inşallah öpüyorum seniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…