Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam kızlarrr nasılsınız bakalım.baharımm turşuyu yaptım bebekimmm görüntüsü çok güzel ama tadını bilemiyorum inşallah tuzunu falan iyi ayarlamışımdırr...

selam kızlarrr nasılsınız bakalım.baharımm turşuyu yaptım bebekimmm görüntüsü çok güzel ama tadını bilemiyorum inşallah tuzunu falan iyi ayarlamışımdırr...

iyiyiz canım benim kocişle oturuyoruz sayfa açık duruyor ara ara bakıyorum...
ellerine sağlık bebekim çok güzel olmuştur eminim...
keşke yakın olsaydıkta sen bize kısır yapsaydın yanınada muhteşem turşunu koysaydın ohhh mis
gece gece acayip canım çekti valla

ayyyy benimde çok canım çekti kısır ve acılı sos muhteşem ikiliiii.birde sebzeli bulgur pilavıyla muhteşem oluyo.bebekim keşke yakın olsaydık yapardım tabiiki çok güzel olurdu.bizde kocişle oturuyoruz amaaa kociş benimle ilgilenmiyo maça dalmış ses bile çıkaramıyorum yaaaa

allah allah gece gece yemek konuşmak bana iyi gelmedi acayip canım çekti valla
ayrıca sebzeli bulgur pilavı ve turşuda süper bi seçim çok severim...
neyse artık sen olunca bizim yerimizede ye olur mu
bizde kocişle öyle bir geçer zaman ki yi izliyoruz...
o bi yandan evrak işlerini hallediyor bende ara ara sayfaya bakıyorum...

aynen bende acıktığımı hissettim şimdi mutfağa doğru akıcambebekim turşuları yedikçe sizi anıcam. yaa bende öyle bir zamankiyi takip ediyorum ama kociş maç izliyo diye diziyi izleyemiyorum.bende çıkayım artık ara ara girerim eseslim gelmişmi diye bakarım meraktan çatlıycam zaten.kendine iyi bak tatlım görüşürüz yine

bende çok merak ediyorum eseslimi inş güzel haberlerle dönerler...
sen de kendine iyi bak tatlım görüşmek üzere

bende okumak isterim,ama her günmü nasıl bir anlatın ona göre kaç tane okuyacağımı söyleyim...

bu malzemelere bal karıştırılıyor mu ben anlayamadım kusura bakmayın

Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al

AZOOSPERM MAĞDURLARI VE KÖK HÜCRE İLE ÇOCUK SAHİBİ OLMAYI BEKLEYENLER facebook sayfasına bekliyoruz arkadaşlar.herkes şunu bilsin ki dostlar sayfa kapalı grup olarak ayarlanmıştır sadece bu azo mağdurları facebook sayfasına kayıtlı olanlar görebiliyor sizi başka arkadaşlar bu sayfayı üyeliğinizi göremiyor.sayı ne kadar çok olursa o kadar sesimiz çıkar şu an sayı 30 çok çok düşük bu sayının çok çok yukarılarda olursa birlikteliğimiz destekçilerimiz çok olacaktır.bayanlar olarak bu facebook sayfasını canlandırmamız lazım hepimizin derdi aynı azo malum ve hepimizinde kesin ve net olarak sonuç alacağımız durum kökten çözüm kök hücre olacaktır bu sayfa kök hücre ile ilgili çalışmalar yapıyor haydi kızlar el ele verelim facebook kullanan arkadaşlarımdan ricam bu sayafaya hayat vermek canlandırmak biz bayanlar olarak inanıyorum ki herkes elinden gelen gayreti gösterecektir.bir daha hatırlatayım arkadaşlarım bu facebook sayfası kapalı grup olarak ayarlı başkası sizin bu facebook sayfasına üye olduğunuzu göremiyor.

Son düzenleme:
kızlar aranızda eşilex bitkisel kullanan varmıı çok söylüyorlar para iade garantitli falan diye bende içeriğini inceledim çok yarralı şeyler var ama proxed mi daha iyi yoksa yeşilexmi bilmiyorum :44:

günaydın canlar bugün erken uyandım hemen gireyim dedim topiğe...
eseslimden gelecek güzel haberleri bekliyorum heyecanla :18:

bende okumak isterim,ama her günmü nasıl bir anlatın ona göre kaç tane okuyacağımı söyleyim...

aydencim listenin altında yazıyor her arkadaş için 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz... sırayla her arkadaş için okuyoruz...
şimdi sıra melaytta 5 meryem suresi kaldı... kim okumak isterse kaç tane hangi sureden okuyacağını söylüyor listeye ekliyoruz...
ama sırayla gittiğimiz için önce sıradaki arkadaşların suresi tamamlanması lazım...
melaytın 5 meryem sureside okunduktan sonra diğer arkadaşa geçicez sen de okumak istersen haber ver...

bu malzemelere bal karıştırılıyor mu ben anlayamadım kusura bakmayın

evet balla karıştırılıyor malzemelerin en üstünde de yazıyor bal diye...

kızlar aranızda eşilex bitkisel kullanan varmıı çok söylüyorlar para iade garantitli falan diye bende içeriğini inceledim çok yarralı şeyler var ama proxed mi daha iyi yoksa yeşilexmi bilmiyorum :44:

canım bizim bildiğimiz nursenin eşi kullanıyor... onlar kaan hocanın verdiği ilaçların yanında bu ürünü kullanıyorlar...
en son spermiogram yaptırdıklarında 1-2 canlı sperm çıkmış...

biz zaten yurt disindayiz malzemelri turkiyeden birisine soyledim aktardan alacak ve yollayacak istanbuldan,ins guvenilir bir aktardir.evicap e vitamini oluyor yani ne ise yariyor ve nerden alabilirim onu?ben ginseng kapsulde alicam,esim dun balik yagina basladi

aynen canım ben de burada duydum...
kocişe söyledim sabah gidicek yaptırmaya ama bilen var mı aç mı tok mu diye sorayım dedim...

hormon testini gun icinde her vakit yaptirabilirsiniz ama sperm testi sabah olmasi grekiyo diye biliyrm

biz kullanıyoruz canım 7 ay bitecek kullanalı ve sperm çıkışını gördük proxeed hakkında hiç bir fikrim yok kullanmadık.
günaydın canlar bugün erken uyandım hemen gireyim dedim topiğe...
eseslimden gelecek güzel haberleri bekliyorum heyecanla :18:

günaydın canım iyi olmuş hoşgeldin nasılsın...inşallah eseslim güzel haberler verir bizlere.

Kilzar bnm kocam sabah deil ikindi gibi verdi.randevumuz o saatteydi.farketmez bnce.olsa dr sabah gelin derdi

hormon testini gun icinde her vakit yaptirabilirsiniz ama sperm testi sabah olmasi grekiyo diye biliyrm

saol canım hormon testinin de sabah 9-10 arası yaptırılması gerekiyormuş...
eşim gitti bakalım sonuçlar nasıl çıkacak...

günaydın nursencimmm iyiyim canım benim biraz sonra okula gidicem sen nasılsın

Kilzar bnm kocam sabah deil ikindi gibi verdi.randevumuz o saatteydi.farketmez bnce.olsa dr sabah gelin derdi

arkadaşım doktorlar hiçbirimizi uyarmıyor zaten bu konuda...
ama özellikle testestoron hormonunu için erken saatlerde yapılması gerekiyormuş...
buradaki uzun samandır tedavi gören arkadaşların hepsi biliyor bunu...
bizde onlar sayesinde öğreniyoruz...

bir bilginiz varmi proxeed e yesilex ayni anda kullanilabilirmi?biz uzun suredir proxeed kullaniyoruzda yesilexe de baslayacak esim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…