canım aynı anlattığın gibi kaan hoca benim kocişi muayene ettikten sonra da öyle dedi...
kanallar var üretimde var bence dedi...
canım benim bi umudum yok ki hamilelikle ilgili...
biliyor musun ben bugüne kadar hiç gebelik testi yaptırmadım...
kociş azo olmadan önce korunuyorduk sonrada zaten azo oldu...
ne bileyim bikez olsun yapmak istedim sırf merakımdan
insanın içinde umut olsa hayalkırıklığına uğrar ama bende olmadığı için denemek istedim...
neyse inş ilerideki aylarda denerim bende
anladım canım çok iyi yapmışsın biliyorsun ayrıydım ne zamandır çok özledim yani
bebekimmm ben özlemedim mi sanki
yokluğun farkediliyor hemen bidenem benimmm
senin kayınvalideyi göndermek istiyormuşsunuz başka mahalleye ama başarılı olamamışsınız galiba
Canımm hoşgeldn...
iyiyiz sen nasılsın??
ahh canım ahhh keşke öyle olsa guatra odaklıyız zaten şuan azoyu unutmadık tabi ama kenara attık diyebilirz.
kocişin umutsuzluğundan umutsuzum bende ,içimde hep umut var benim aslında ama karşımdaki negatif olunca ne kadar umut olabilir işte !!!
canım bence sizde tıkanıklık vardı çünkü 1-2 değil 2000 sperm gördünüz. doğru yolda ilerliyorsunuz canım bu tıkanıklık ile bide ben havuç suyunun iyigeldiğini duymuştum akşamları istersen bi,r bardak havuç suyuda içir istersen.
görümceninde iyi niyetli olduğunu öğrendik yani canım. sevinidm böyle konuşmasına. seni rahatlatmış
hacıdan gelen hurmada inşallah şifa olur canım allah şifa versin inşallahhh
iyim canım ne olsun işte bugün akşam görümceme gitecez küçük bebekleri var onu sevmeye gitcez bakalım haa kız adetin geçti mi hani hayalimm oldu ya senin de ola bilir canımmerhaba canım hoşgeldinnasılsın ???
yap gitsin canım bende meraktan yapmıştım
sonucu bile bile yaptım nasıl yapılıyor diye merak ettim
sonuç tabi malum....
canım olsun sen sakın umudunu kaybetme eşine de umut olsasın ona da kızam biliyorsun geçen biz de 2000 sperm gördük ama eşime çok kızdım o hala umutsuzdu yiyesim vardı onu. erkekler böyleler işte biraz daha soğukkanlılar bizden. daha somut düşünüyorlar. onu da anlamaya çalış azoüstüne bir de bu çıkınca psikolojik olarak sarsıldı tabi. sen kendini bırakma bari. allahım versin muradınızı bitanem bu mübarek muharrem ayının yüzü suyu hürmetine. allahım bol bol şifa versin inşallah hergün dua ediyorum hergün. eşine yüklenme sabırlı ol canım benim allah versin sabrını. inanarak içsin ilaçlarını bakalım rabbim büyüktür elbet...
havuç suyu içiricem de biz hala katı meyve sıkacağı almadık sıra ona gelemedi bir türlü alsam da hemen başlasam
yok kız gitmiyor valla ya çok uğraşıyorum bak orası ne güzel havadar ev büyük filan diye yok diyor.
benim arkadaşlarım burda komşularımdan ayrılamam diyor. ama bahane tabi.
ha bide diyoki sizde gelin o zamn oraya hep beraber oturalım diyo
kocişte biz evimizden memnunuz çok masraf yaptık hiç gerek yok dedibende yani dedim biz ölene kadar bu evde oturcaz deidm sen hep evi değiştirmek istiyon tadilat istiyorsun git işte sıfır ev diyoz yok ikna olmadı
ayy bebekimmm bende çok merak ettim işte
yapmak istedim ama kociş istemiyor o üzülecek galiba bende vazgeçtim...
aman napıyım bende merakımı bikaç ay sonra gideririm artık
iyim canım ne olsun işte bugün akşam görümceme gitecez küçük bebekleri var onu sevmeye gitcez bakalım haa kız adetin geçti mi hani hayalimm oldu ya senin de ola bilir canım
ahh bebekimm dediğin gibi komşular bahane evlat-gelin şahane
aman sanki diğeri oğlu değil mi birazda onlarla yakın olsunlar
işin var senin bebekimmm her hafta her hafta bana daral geldi valla...
çok haklısın canım bırakmamam laızm kendimi.
yok canım eşime hiç yüklenmiyorum hep ben kendi kendimi yiyorum bu adam beni öldürcek diye. bide siiznle paylaşıyorum işte. ona asla hiçbirşeyi yansıtmıyorum. sürekli motive ediyorum o ne kadar negatif olsada ben hep pozitif yaklaşıyorum ama inan yorulduğumu hissediyorum. ama herşeye rağmen fedakarlıklarımı asla bırakmıyorum.
aminnn canım güzel yürekli arkadaşım çok güzel dua ediyorsun allah kabul etsin inşallah.ettiğin dualar sana dönsün inşallah.daha iyileri siizn olsn inşallah.
amann boşver canım alırsınız can sağlığı olsun herşey alınır.
merhaba canım nasılsın ??
Merhaba arkadaşlar eşimin geçen hafta yaptırdığı testle ilgili kaan bey birşey yazmamış masajını kopyalıyorum..
Tedavinize aşağıdaki şekilde devam edelim:
1 Klomen tablet. Sabahları yarımtablet.
2 Proxeed plus toz. Sabah ve akşamları 1 tane, suya karıştırılarak tok karnına içilecek.
3 Com VİTEX tablet. Sabah akşam 1 tane alınacak. İnternet üzerinden temin edebilirsiniz. Bunu M Sure yerine yazdım.
4 Endol tablet. Sabahları 1 tane, tok karnına.
5 Bir ay sonra FSH ve Testosteron hormonlarınıza baktırıp, lütfen bana yazın.
sadece bunu yazmış M-SURE yerine COM VİTEX yazmış şimdi eşim m-sure 2.kutuyu kullanıyor sahtesi olduğunu bildiğim halde ona söylemedim kullanmaya devam ediyor az önce bitkisel terapi sitesini aradım ve ürünü iade edeceğimi 400 tl nin iade edilmesini istedim yetkili kişiyle görüşemedim notumu iletecekler.
peki kızlar bu com VİTEX NEDİR güvenilirmi acaba nerden bulunur kullananlar varmı offf kafayı yicem rabbim yardımcımız olsun kimseye güven yok ...
yap söyleme ona canım içinde kalmasın merakın
olabilir canım biliyormusun ben senden mucize bir haber bekliyorum inşallah.
sende mucize bi şekilde hamile kalabilirisn inşallahhhh
yaa işte düşün halimi evde kociş daral getiriyo orda kaynana
çıldır geliyor yani bazen.
ha noldu biliyonmu dün tlf la konuşuyorlar eşimle ilaçlarını içtin mi diyo sağolsun aşkım hiö unutturmuyo hemen getiriyor saatini bile geçirmiyor filan dedi. ben yokum tabi yanında ben olsam bende öle yapardım diyohemen kendine pay iyi bari unutturmasın diyo bak şimdi bunları diyo bende duyuyorum yani konuştuğunu s,nir oldum durdum.
kadın işte kıyamıyor filan diyo kocişte ne kıyamaması ya dedim kıskanıyor işte apaçık ortada dedim. kendi eliyle ilaç veremiyo diye içi gidiyo heralde dedim..
yaa işte düşün halimi evde kociş daral getiriyo orda kaynana
çıldır geliyor yani bazen.
ha noldu biliyonmu dün tlf la konuşuyorlar eşimle ilaçlarını içtin mi diyo sağolsun aşkım hiö unutturmuyo hemen getiriyor saatini bile geçirmiyor filan dedi. ben yokum tabi yanında ben olsam bende öle yapardım diyohemen kendine pay iyi bari unutturmasın diyo bak şimdi bunları diyo bende duyuyorum yani konuştuğunu s,nir oldum durdum.
kadın işte kıyamıyor filan diyo kocişte ne kıyamaması ya dedim kıskanıyor işte apaçık ortada dedim. kendi eliyle ilaç veremiyo diye içi gidiyo heralde dedim..
kızlar hepinize birşey sorucam...
fikir almak istiyorum..
eşime hüseyin ermişin macunundanmı yaptırıp yedirsem
yoksa eczaneden ginseng ile omega 3 mü alıp içirtsem..
şaşırdım napacağımı..
aminnnn aminnn tatlım inşlh bir mucize olur hamile oldugunu ögrenirsinyok kız adetim falan gecikmedi acayip midem bulanıyor...
meraktan yapayım dedim hiç yapmadım ben testte
ama kociş boşver dedi
hayalimin gecikmişti o farklıydı...
ahh canım benim miniciktir o şimdi gönlünce sev gel kuzuyu
rabbim sana da nasip etsin inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?