Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

yap gitsin canım bende meraktan yapmıştım
sonucu bile bile yaptım nasıl yapılıyor diye merak ettim
sonuç tabi malum....

anladım canım çok iyi yapmışsın biliyorsun ayrıydım ne zamandır çok özledim yani

bebekimmm ben özlemedim mi sanki
yokluğun farkediliyor hemen bidenem benimmm
senin kayınvalideyi göndermek istiyormuşsunuz başka mahalleye ama başarılı olamamışsınız galiba

bebekimmm ben özlemedim mi sanki
yokluğun farkediliyor hemen bidenem benimmm
senin kayınvalideyi göndermek istiyormuşsunuz başka mahalleye ama başarılı olamamışsınız galiba

yok kız gitmiyor valla ya çok uğraşıyorum bak orası ne güzel havadar ev büyük filan diye yok diyor.
benim arkadaşlarım burda komşularımdan ayrılamam diyor. ama bahane tabi.
ha bide diyoki sizde gelin o zamn oraya hep beraber oturalım diyo
kocişte biz evimizden memnunuz çok masraf yaptık hiç gerek yok dedi bende yani dedim biz ölene kadar bu evde oturcaz deidm sen hep evi değiştirmek istiyon tadilat istiyorsun git işte sıfır ev diyoz yok ikna olmadı

Canımm hoşgeldn...
iyiyiz sen nasılsın??

hoşbulduk bitanem kusura bakma biraz geç cevap verdim sen çoktan çıktın
misafirler gelmişti çıktım topikten senin yazıyı arada kaynatmışım...
ahhh canım benim ders çalışıyorsun sürekli biliyorum...
inş her zaman dilediğim gibi rabbim emeklerinin karşılığını versin inş...
geç kalma yine ona göre sonra sızlanıyorsun geçmişi okurken
bak biz durmuyoruz kaynatıyoruz habire

canım olsun sen sakın umudunu kaybetme eşine de umut olasın ona da kızma biliyorsun geçen biz de 2000 sperm gördük ama eşime çok kızdım o hala umutsuzdu yiyesim vardı onu. erkekler böyleler işte biraz daha soğukkanlılar bizden. daha somut düşünüyorlar. onu da anlamaya çalış azoüstüne bir de bu çıkınca psikolojik olarak sarsıldı tabi. sen kendini bırakma bari. allahım versin muradınızı bitanem bu mübarek muharrem ayının yüzü suyu hürmetine. allahım bol bol şifa versin inşallah hergün dua ediyorum hergün. eşine yüklenme sabırlı ol canım benim allah versin sabrını. inanarak içsin ilaçlarını bakalım rabbim büyüktür elbet...
havuç suyu içiricem de biz hala katı meyve sıkacağı almadık sıra ona gelemedi bir türlü alsam da hemen başlasam

Son düzenleme:
yap gitsin canım bende meraktan yapmıştım
sonucu bile bile yaptım nasıl yapılıyor diye merak ettim
sonuç tabi malum....

ayy bebekimmm bende çok merak ettim işte
yapmak istedim ama kociş istemiyor o üzülecek galiba bende vazgeçtim...
aman napıyım bende merakımı bikaç ay sonra gideririm artık

çok haklısın canım bırakmamam laızm kendimi.
yok canım eşime hiç yüklenmiyorum hep ben kendi kendimi yiyorum bu adam beni öldürcek diye. bide siiznle paylaşıyorum işte. ona asla hiçbirşeyi yansıtmıyorum. sürekli motive ediyorum o ne kadar negatif olsada ben hep pozitif yaklaşıyorum ama inan yorulduğumu hissediyorum. ama herşeye rağmen fedakarlıklarımı asla bırakmıyorum.
aminnn canım güzel yürekli arkadaşım çok güzel dua ediyorsun allah kabul etsin inşallah.ettiğin dualar sana dönsün inşallah.daha iyileri siizn olsn inşallah.
amann boşver canım alırsınız can sağlığı olsun herşey alınır.

ahh bebekimm dediğin gibi komşular bahane evlat-gelin şahane
aman sanki diğeri oğlu değil mi birazda onlarla yakın olsunlar
işin var senin bebekimmm her hafta her hafta bana daral geldi valla...

Son düzenleme:
ayy bebekimmm bende çok merak ettim işte
yapmak istedim ama kociş istemiyor o üzülecek galiba bende vazgeçtim...
aman napıyım bende merakımı bikaç ay sonra gideririm artık

yap söyleme ona canım içinde kalmasın merakın
olabilir canım biliyormusun ben senden mucize bir haber bekliyorum inşallah.
sende mucize bi şekilde hamile kalabilirisn inşallahhhh

iyim canım ne olsun işte bugün akşam görümceme gitecez küçük bebekleri var onu sevmeye gitcez bakalım haa kız adetin geçti mi hani hayalimm oldu ya senin de ola bilir canım

yok kız adetim falan gecikmedi acayip midem bulanıyor...
meraktan yapayım dedim hiç yapmadım ben testte
ama kociş boşver dedi
hayalimin gecikmişti o farklıydı...
ahh canım benim miniciktir o şimdi gönlünce sev gel kuzuyu
rabbim sana da nasip etsin inş...

Son düzenleme:
ahh bebekimm dediğin gibi komşular bahane evlat-gelin şahane
aman sanki diğeri oğlu değil mi birazda onlarla yakın olsunlar
işin var senin bebekimmm her hafta her hafta bana daral geldi valla...

yaa işte düşün halimi evde kociş daral getiriyo orda kaynana
çıldır geliyor yani bazen.
ha noldu biliyonmu dün tlf la konuşuyorlar eşimle ilaçlarını içtin mi diyo sağolsun aşkım hiö unutturmuyo hemen getiriyor saatini bile geçirmiyor filan dedi. ben yokum tabi yanında ben olsam bende öle yapardım diyo hemen kendine pay iyi bari unutturmasın diyo bak şimdi bunları diyo bende duyuyorum yani konuştuğunu s,nir oldum durdum.
kadın işte kıyamıyor filan diyo kocişte ne kıyamaması ya dedim kıskanıyor işte apaçık ortada dedim. kendi eliyle ilaç veremiyo diye içi gidiyo heralde dedim..

geçen ben de psikopata bağlanmıştım allahım dedim yaşalanacam herhalde sıyırmıştım resmen ilaçlarını yanına kadar getirip gözüne sokuyorum yine de ben iç hadi demeden içmiyor hatırlatmasam almayacak gözünün önüdekini okadar yani... hapı ağzına koyunca suyu da üstüne içirince içiyor ama ben de insanm. bunları sürekli düşünmek takibini yapma zorunda olmak insanı yıpratıyor ama napalım yapacak bişey var mı yavrucum yok sıkıysa yapmasana
allahım fedakarlıklarımızın karşılığını verir inşalalh yavrularımız bir olsun biz de onlara koklatmayız de mi en çok biz hakettik hayır yani ona baktığım gibi kendime baksam var ya ...

merhaba canım nasılsın ??

yavrum iyiyim tatlım sen ne yapan eşin guatırları nasıl ALLAHımdün gezmedeydik kızlar birbirlerine nasıl korunursunuz diyor biri diyor ben diyor spralle bile hamile kaldım hem hap hemde spral var ancak öyle korunuyorum ben istemiyorum diyorum ya bir de bana sen neyle korunuyon demezler mi offf hepsinin 2 kişer tane çocukları var yaaa ALLAHIM BİZE DE VER YA RABBİM

merhaba canım,kaan hoca aynı ilaçları ve hatta aynı dozlarda eşimede önerdi. daha başlamadı. aralık ayında başlarız diye düşündük. Vitex com dediği ilaç M-sure ilacının içinde bulunan maddelere en yakın bitkisel ilaçmış. ben hocaya yıllar önce arkadaşımn içtiği bitkisel takviyeyi kullanmak istediğimi söyledim Argin Max isimli ilacıda kullanabileceğimizi söyledi. yani bitkisel takviyede hangisini kullanırsan kullan önemi yok ama diğer ilaçları aksatma derim. :))) herşey gönlünce olsun canım

yap söyleme ona canım içinde kalmasın merakın
olabilir canım biliyormusun ben senden mucize bir haber bekliyorum inşallah.
sende mucize bi şekilde hamile kalabilirisn inşallahhhh

ağzından bal damlıyor bebekimmmm allah razı olsun
inş en kısa zamanda hepimiz görürüz o günleri

ayyy senin bu kaynanada ayrı bi model
istiyorumbebeğimininki çenesiyle bitiriyor kızcağızı...
seninkide yer buldukça konduruyor lafını her fırsatta seni kıskandığını belli ediyor
ne gerek var bunları söylemeye sorduysan oğlunda cevap verdi...
negüzel kullan oğlum aksatma falan de geç...

ben olsam ben de öyle yapardım he
hey allahım halbu ki iyi aferin allah razı olsun ondan falan demesi lazımdı bence.
kız ben senin kaynanan oluveriyim mi bak nasıl konuştum ama

kızlar hepinize birşey sorucam...
fikir almak istiyorum..
eşime hüseyin ermişin macunundanmı yaptırıp yedirsem
yoksa eczaneden ginseng ile omega 3 mü alıp içirtsem..
şaşırdım napacağımı..

canımcım bence eczaneden ginseng ve omega 3 al,macunların tadı bazen kötü olabiliyor ve baharatlı olduğundan bazende mideyi rahatsız edip ciltte sivilce çıkarabiliyor. birde şişman bir erkekse yazık günah valla :))) macun yedirme

aminnnn aminnn tatlım inşlh bir mucize olur hamile oldugunu ögrenirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…