7 yıldır evliyiz eşimde bende evlendikten sonra 20-25 kilo aldıkhep rahatlıktan hareketsizlikten. eee tabi bende boş durmuyorum azıcık hamaratım galiba fakat son bir haftadır yemeyelim içmeyelim modundayız bakalım ne kadar sürecek
hmtnzl kpss mi hazırlanıyorsun ALLAH KOLAYLIK VERSİN
canlarımmm
Allah en kısa zamanda izlere en salih kullarrından evlatlar nasip etsin inş..
Rabbim yüzünüzü her daim güldürsün....
mutluluğu hayatınızdan hiç eksik etmesn..
saağlık sıhhat içinde yavrularınızla eşinizle kumrular gibi olmanızı nasip etsin..
çıkaralım bebekimmmm
onlar her fırsatta çıkarıyor ya bizde buarada çıkaralım
bugün camdan bakıyorum.karşı bahçede iki kumru.
koklaşıp duruyor,birbirlerinden hiç ayrılmıyorlar.
biri başka dala gidiyor,diğeri peşinden.15 dakikaya yakın izlemişimdir.
çok hoşuma gittiler..
eşim geldi sonra ona gösterdim.
dedim ne güzeller şunlara bak.
o da diyo öyle olmasalar çifte kumrular gibi bi deyimimiz olurmu?
gerçekten hakkını veriyor ama onlarda
yetişebilsem gelecemde yetişemiyorum ki tatlım
ye ben yavaşım ya siz hızlısınız
kızlar ben bugün spora başladımeşimlede akşamları salona gideceğiz tombiş tombiş geziyoruz valla hani birde çocuğumuz filan olur hamile kalırsam bu kilonun üzreine yürüyemem heralde 6 ay içinde 10-15 kilo versem yeter heralde.
Bahar kardeşim ne kadar şanslısınbir sürü meleğin var Allah sanada senin gibi tatlı sevgi dovlu hayırlı bir evlat versin inşallah. bir iki aya kadar senden iyi haberler alacakmışız gibi hissediyorum Allahım yüzümüze baksın inşallah.
yetişebilsem gelecemde yetişemiyorum ki tatlım
ye ben yavaşım ya siz hızlısınız
kızlar ben bugün spora başladımeşimlede akşamları salona gideceğiz tombiş tombiş geziyoruz valla hani birde çocuğumuz filan olur hamile kalırsam bu kilonun üzreine yürüyemem heralde 6 ay içinde 10-15 kilo versem yeter heralde.
Bahar kardeşim ne kadar şanslısınbir sürü meleğin var Allah sanada senin gibi tatlı sevgi dovlu hayırlı bir evlat versin inşallah. bir iki aya kadar senden iyi haberler alacakmışız gibi hissediyorum Allahım yüzümüze baksın inşallah.
bende hem gülüyorumhem utanıyorum kız
canım aklın burda ama neyapacaksın ki önceliğin şimdi ders çalışmak...
bende bu hurma polenini aklımda tutacağım giden olursa istiycem...
inş fbyildizlerede şifa olur
kızlar kocam geldi sonra görüşürüz kurbiyelerrrrr
ooo negüzel tatlım çok sevindim sizin adınıza...
inş bebişden önce kurtulursunuz fazlalıklarınızdan
evet canım benim çok şanslıyım allaha şükür
dualerın için çok teşekkür ederim canım benim...
rabbim bana ettiğin duaların bin katını sana versin
ağzından bal damlıyor valla
hiç yani dimi onlar günlere gidip neler neler kaynatıyorlar.
onların arkadaşlarını biliyorum günlerine gidiyorum bazende hep gelinbleri anlatıyorlar şöylede böylede diye ben varım diye bizmki anlatmoıyordur ben yokken kimbilir neler anlatıyordur
kızlar kocam geldi sonra görüşürüz kurbiyelerrrrr
yavrum benim ALLAHIM SANA ÖYLE YARAMAZ EVLATLAR VERSİN DE SENDE KİLO DİYE ESER KALMASIN AMİNNN[/QUOTE
AMİİİİİN
bebekimmm valla bende merak ettim şimdi kimbilir seninki sen yokken neler anlatıyordur
"sormayın benim bi gelin var evlere şenlik...
hiç oğlumun dibinden ayrılmıyor yazık kuzucum yemekte bile kendi yemiyor ona yediriyor...
aç kalıyor yavrum...
evde oğluşuma iş yaptırıyor utanmaz eskiden iş mi yapardı benim oğlum...
bide ilaçlarını falan hep düzenli veriyor...
insan arada unutur demi...
o unutsun ki ben hatırlatayım oğluşuma..."
topik kalabalık olunca sayfalar hızla ilerliyor canım konu konuyu açıyor derken bi bakmışız sayfalar hızla ilerlemiş
bizde başlıycaz spora geçen sene 6 ay düzenli gittik ama sonra dağıttık eve spor aletleri aldık onlarla ypıyorduk oda zor geldi şimdide yürüme bandı alacaz bakalım o nekadar sürecek
bu arada benim kilo problememim yok ama eşim yapıyor diye eşlik ediyorum
bende eve koşubandı istiyorum ama eşim yanaşmıyor kullanmayacağımız şeyi neden alalım diyor ben kullanırım diyorum şöle bir bakıyor iki adım ötede salon var oraya gideriz olmazmı diyor bende napiiim olsun bari diyorum
hoşgeldin htmzl cim... evet aklınızda olsun hurma poleni böyle karabiber gibi görürntüsü var bana gelinin toz halinde işte. onu kullanıcaz bakalım inşllah şifa olur bize. si de hacca giden birini yakalarsanız muhakkak getirtin ksırlık içinmiş.. kullanıp da faydasını gören olmuş o yüzden bu hacca gicen bu kadından başkası da istemiş bana da getir diye saolsun o bana da yollamış işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?