Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

yavrum benim ALLAHIM SANA ÖYLE YARAMAZ EVLATLAR VERSİN DE SENDE KİLO DİYE ESER KALMASIN AMİNNN

duana canı gönülden aminnnnnnnnnnn diyorum canım benim

çıkaralım bebekimmmm
onlar her fırsatta çıkarıyor ya bizde buarada çıkaralım

hiç yani dimi onlar günlere gidip neler neler kaynatıyorlar.
onların arkadaşlarını biliyorum günlerine gidiyorum bazende hep gelinbleri anlatıyorlar şöylede böylede diye ben varım diye bizmki anlatmoıyordur ben yokken kimbilir neler anlatıyordur

bende pek severim kumruları

ooo negüzel tatlım çok sevindim sizin adınıza...
inş bebişden önce kurtulursunuz fazlalıklarınızdan
evet canım benim çok şanslıyım allaha şükür
dualerın için çok teşekkür ederim canım benim...
rabbim bana ettiğin duaların bin katını sana versin
ağzından bal damlıyor valla

topik kalabalık olunca sayfalar hızla ilerliyor canım konu konuyu açıyor derken bi bakmışız sayfalar hızla ilerlemiş
bizde başlıycaz spora geçen sene 6 ay düzenli gittik ama sonra dağıttık eve spor aletleri aldık onlarla ypıyorduk oda zor geldi şimdide yürüme bandı alacaz bakalım o nekadar sürecek
bu arada benim kilo problememim yok ama eşim yapıyor diye eşlik ediyorum

ne güzel.Allah bozmasın
güldüm ben okuunca belirtmek istedim
inş. şifa olur.
benimkinin canıda trabzon hurması diyolarya ondan çekmiş hafta sonu almış.
iki akşamdır aşkım meyve yiyelimmi diyo.
onu yiyoruz.
bazeen insanların canının cektiği şeyyde şifası vardır derler.
hiç ikiletmiyorum.
getiriyorum yiyoruz.
şifa olsun eşime inş..

amin amin canım benim seninde verdiğin ümitler öyle az buz değil inan moral oluyorsun anlattıklarınla

bebekimmm valla bende merak ettim şimdi kimbilir seninki sen yokken neler anlatıyordur
"sormayın benim bi gelin var evlere şenlik...
hiç oğlumun dibinden ayrılmıyor yazık kuzucum yemekte bile kendi yemiyor ona yediriyor...
aç kalıyor yavrum...
evde oğluşuma iş yaptırıyor utanmaz eskiden iş mi yapardı benim oğlum...
bide ilaçlarını falan hep düzenli veriyor...
insan arada unutur demi...
o unutsun ki ben hatırlatayım oğluşuma..."

ay hiçç güleceğim yoktu valla beklenbir yani yapıyordur.
bütün yaptığım iyilikler kıskançlık olarak anlatılıyordur eminim
kaynanamın bi arkadaşı vardı oğlunun düğünde kına gecesinde kına yakılırken feryat figan ediyormuş demiş kız annesimiisn sen demişler yok oğlan annesiyim demiş ee neden ağlıyon bu kadar demişler oğlumun yanında o kız var demiş
bide bana böle böle dediler diye anlatıyor ya

bende eve koşubandı istiyorum ama eşim yanaşmıyor kullanmayacağımız şeyi neden alalım diyor ben kullanırım diyorum şöle bir bakıyor iki adım ötede salon var oraya gideriz olmazmı diyor bende napiiim olsun bari diyorum

hoşgeldin htmzl cim... evet aklınızda olsun hurma poleni böyle karabiber gibi görürntüsü var bana gelenin toz halinde işte. onu kullanıcaz bakalım inşllah şifa olur bize. siz de hacca giden birini yakalarsanız muhakkak getirtin ksırlık içinmiş.. kullanıp da faydasını gören olmuş o yüzden bu hacca giden bu kadından başkası da istemiş bana da getir diye saolsun o bana da yollamış işte.

Son düzenleme:

spor salonu yakında varsa iyi canım bizim uzak gidip gelmek yarım saatimizi alıyor çok zman kaybı oluyor bide eşim işten geç çıkıyor gün ölüyor yani. o yüzden eve almak en mantıklısı geldi bize.

hoşbulduk canım.

sağol bende şimdi ufak bi araştırma yaptım.
burda da satılıyormuş sanırım hurma poleni.30tl falan yazıyo.
ama sahte si olabilir tabi..dikkat etmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…