Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kaan bey ankarada selvicim ama çok iyi diyorlar bende az önce mail attım ona bakalım cevap gelecekmi...

GNC ürünleri indirime girmiş. Antioxidant Formula almak istiyordum 59'dan 39 'a düşmüş onu aldım bir de Natural E 300 vitamini aldım selenyum takviyeli o da 22,5 gibi ikisi 62'ye geldi yani. Evicap ta 30 tane var 10 tl ye yakın bunda 90 tane var ve mg olarak daha yüksek. Aklınızda bulunsun.

kızlar az önce kaan hoca mail atmış bana ilaçla sperm çıkışı olabilir demiş eşimi yanına istiyor canlar eşime söyledim gitcek yakında kaydirigubbakcemile5

canim sana hayirli yolculuklar
ins kutsal topraklarda yapican butun dualarin kabul olur,ins rabbim gani gani verir
benim cookkk duaya ihtiyacim var,esim tese de sperm bulunamamisti,banada dua edersen
cok sevinirim

hayırlı günler kızlar.....2 günden beri giremiyordum malum ankaraya gideceğiz hazırlık yapıyoruz bugünde sabah 6 dan beri hastanedeyiz sevk işleriyle uğraşıyorduk ve bayağı yorulduk herşeyi zora çekiyolar sinir oldum zar zor yaptırdık sevki az kalmıştı allahtan sabır geldide kavga çıkarmadım .dr. beyin keyfi gelmedi ben üniversite hastanelerine sevk yapmam dedi hangi dr gidiyosan o yapsın diyo hıyara bak sen nesin yapmak zorundasın hem benim dr. zaten ankarada bende ankaraya gitmek için sevk istiyorum kazma herif ay kızlar ya allah kimseyi kimsenin eline komasın çok zor milletin ağız kokusunu çekmek...........neyse ben birkaç gün giremeyeceğim topiğe şimdide zaten ev işleriyle ve eşyalarımı hazırlamakla uğraşıyorum belki fırsat bulursam yine uğrarım topiğe geçmişide okuyamadım sizlere haber vereyimde gidem dedim (duyurulur)allah kismet ederse görüşürüz inşallah........bu arada ankaraya dr. kontrolüm var malum gözlerim rahatsız inşallah güzel gelişmeler olmuştur iyi haberler alırız allahın izniyle ...hepinizi öptüm

hayirli yolculuklar harzem ins hersey dilediginiz gibi olur...

harzem bacım hayırlı yolculuklar hadi güzel haberlerle gel inşallah
sultan kaan haca uzaktan gelen hastalarını ilk muayeneden sonra uzaktan tedavide yapıyor biz ist gittiğimiz için ilaçları kullandıktan sonraki tahliller için maille cevap veriyor kaan bey çok ilğili özelde degil ama özeldeki drlardan daha çok ilgileniyor ve aklına gelen herşeyi sorabiliyorsun cvp veriyor bide çok basit anlatıyor yani sorun ne tedavi şekli ne verdiği ilaçların etkileri ne yan etkileri neler hepsini anlaşılır birşekilde anlatıyor ben tavsiye ederim direk mtese olmaktansa tedavi olmak ve sonucunda da çıksada çıkmasada için rahat ediyor çok ilgileniyor ilk muayenede birtek 150 tl veriyorsun okadar diger gidişlerde başka ücret ödemiyorsun eşimi yarın için çagırdı ilk kez tahlilleri ankarada istedi çünki ilaçın dozu ayarlanıcak
selva bacım kaan hoca ankara tıp fakültesi cebeci de tüp bebek bölümünde çalışıyor

herkes kaan beyi dusunuyo veya gidiyo
bizde onu dusunuyoruz, esim 2 hafta sonra turkiyeye gitcek,simdi bazi test sonuclarini bekliyoruz,sonra doktora mail atcam
kizlar doktor maille rndovu veriyomus, yosa aramakmi gerekiyo
bide bazilari diyo cok bekleniliyo cok yogun diye
mesela randovuyu ne kadar zamana veriyo
cok soru sordum ama :) ingilizcesi varmi kaan beyin bilen varmi aranizda

selam sympathique. Esin 2 hafta sonra tr'ye gidiyormus ben yerinde olsam simdiden randevu alirim bekleme yoksa yer olmaya bilir.
Internetten bu bilgileri buldum belki isinize yarar

Prof.Dr. Kaan AYDOS

Son düzenleyen: Moderatör:
canim zaten bende var adresi telefonu ,hatta sana gondermistimya yazdiklarini
esim 2 hafta sonra gitcekte gun belli degil ,annesini bekliyo cuma gununden sonra aliriz, hani bazi seyler belli olmadigi icin cumaya kadar beklicez

slm kızlar fazla giremiyoprum şu aralar düğünler malum harzemcim inşallah güzel haberlerle gelirsin canım

slm kızlar fazla giremiyoprum şu aralar düğünler malum harzemcim inşallah güzel haberlerle gelirsin canım

arkadaşlar kaan hoca ağustos ta izine çıkıyor 1 ay kadar yok bildiğim kadarıyla yakında gidecek olan arkadaşlar daha iyi bilgi verir.
yurtdışından gelecekler şimdiden arayın randevunuzu ayarlayın.
umarım hepiniz iyi haberlerle dönersiniz

harzemcim güle güle git hayırlı haberlerle dönersin inşallah......

selam bacılar nasılsınız
kızlar biz ne zaman gitsek öyle abartı bi kalabalık olmuyor kaan hoca bazen ameliyata gidiyor birtek ozamana denk gelirseniz biraz bekliyorsunuz benim tavsiyem biz genelde 8 civarı orda oluyoruz sıra numarası alıyoruz erkenden işler bitiyor ögleye doğru gittigimizde oldu ama gene aşırı bi kalabalık yoktu ama unutmayın gider gitmez sıra alın birde ilk gidişlerde dosya acıyorsunuz işte orda Allah yardımcınız olsun ordaki bayan devlet memuru çok sinir bişeyden anladıgı yok tuşa basıyor sonra bakıyor ekranda ne çıktı diye çok komik bide kapı var hemen yanında orası dosyasını almak isteyenler acıyor bi bey var o veriyor genelde kadın ifrit oluyor konsantrasyonu bozuluyormuş burda bilgisayardan iş yapıyormuş öyle kolay degilmiş tek sıkıntı çekceginiz yer burası o hanımı atlattınız mı gerisi çok kolay ay ben o bankonun önünde agaç olmuştum tam eski memur zihniyeti aslında hanım daha genç ama buraların padişahı benim havaları var bigün bizimle birlikte bi çift geldi dedi hocam yardım et bankodaki hanım işlem yapmıyor gönderdiği yerde sadece tüp bebek bölümü giriş yapıyor diyor şaştık kaldık nerden yaptırcaz dedi hoca evrakları aldı çıktı gitti işlemleri yaptı getirdi verdi ozaman çok şaşırmıştım yani hastalarıyla çok ilğileniyor vaybe dedim
neyse özet olarak hastahanede o hanım haricinde biz çok beklemedik sırayla giriyorsun zaten abartı kalabalık yada beklemek yok

ben az once kaan beye mail attim
aceba maille randovu verirmiki
bide izine falan cikiyomu esim agustos basinda izine gidiyo
zaman esime soyleymde o kadina dikkat etsin bari :) :)

bacılar bugün eşim sabah kaan hocaya gitmişti kan tahlili verdi yaptırdı öglenden sonra işten bidaha çıkıp gitti sonucu alıp hoca göstermiş hoca çok iyi demiş çok begenmiş ilaca bu şekilde devam demiş eylül ekim gibi mikro tese ameliyatı demiş ama beni hazırlamıcaklarmış çünki %100 çıkarmı emin olamıyorum demiş çıkarsa donduruz demiş eger çıkmazsada başka ilaçlar vericem demiş bide dikkat edin ilişkilerde demiş her an çıkış olabilir belki hamile kalır olmaz degil demiş 1 tane bile gite döllese olur demiş çok sevindim bitek beni hazırlamamalarına üzüldüm okadar bakalım hayırlısı inşallah olcak galiba

ben az once kaan beye mail attim
aceba maille randovu verirmiki
bide izine falan cikiyomu esim agustos basinda izine gidiyo
zaman esime soyleymde o kadina dikkat etsin bari :) :)

bilemiyorum ama verir bize ilaçları ve kullanım şeklini maille söylüyor nezaman soru sorsak cevap veriyor bence verir ama kesin olarak bilemem ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…