günaydın bacılar nasılsınız kaç gündür girmiyordum topiğe geçmişi bi okudum tülay bacım hadi hayırlısı inşallah 9 ayı tamamlıcaksın sen bol bol yat şimdi nasıl olsa bebişler gelince oturucak vaktin olmicak
bacılar buarada biz bu ayın 30unda 21.05 de inşallah ucuyor olucaz umreye gidiş tarihimiz bu bacılarım dert ortaklarım topikteki nikinizle ile tospiğin düzelttiği listedeki yeni hali ile hekeze dua edicem ama isteyen olursa özelden msj atıp ismen dua edebilirim yada istediğiniz başka dualar varsa dua edebilirim deftere yazmaya başladım
harzem bacım ben hala regli olmadım cumartesi eşimle dr gittik hap verdi bugün bitti sonuncusunuda aldım bakalım bekliyorum inşallah bugün yarın olurum
belginciğim anneler hala sendemi baban nasıl kendini epey toplamıştır herhalde
hayırlı günler kızlar.....2 günden beri giremiyordum malum ankaraya gideceğiz hazırlık yapıyoruz bugünde sabah 6 dan beri hastanedeyiz sevk işleriyle uğraşıyorduk ve bayağı yorulduk herşeyi zora çekiyolar sinir oldum zar zor yaptırdık sevki az kalmıştı allahtan sabır geldide kavga çıkarmadım .dr. beyin keyfi gelmedi ben üniversite hastanelerine sevk yapmam dedi hangi dr gidiyosan o yapsın diyo hıyara bak sen nesin yapmak zorundasın hem benim dr. zaten ankarada bende ankaraya gitmek için sevk istiyorum kazma herif ay kızlar ya allah kimseyi kimsenin eline komasın çok zor milletin ağız kokusunu çekmek...........neyse ben birkaç gün giremeyeceğim topiğe şimdide zaten ev işleriyle ve eşyalarımı hazırlamakla uğraşıyorum belki fırsat bulursam yine uğrarım topiğe geçmişide okuyamadım sizlere haber vereyimde gidem dedim (duyurulur)allah kismet ederse görüşürüz inşallah........bu arada ankaraya dr. kontrolüm var malum gözlerim rahatsız inşallah güzel gelişmeler olmuştur iyi haberler alırız allahın izniyle ...hepinizi öptüm
ben az once kaan beye mail attim
aceba maille randovu verirmiki
bide izine falan cikiyomu esim agustos basinda izine gidiyo
zaman esime soyleymde o kadina dikkat etsin bari :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?