Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

valla canım bende anlamdım azolu oluncamı böyle oldular.
hormonlardan mı böyleler anlamdım.
ya ben evlenmeden önce benim kociş işyerini kapatır 8 de eve gider yemek yer 8.30 dada dışarı çıkar gece 12-1 e kadar eve gelmezdi
ve hergün böyleydi.
evlendik adam evden çıkmıyo. uyumakta uymak.başka bişey yok.
bende öenmli bişey oluyor anlatıyorum hıı diyo sadece. bende ne kadr ilgilendin diyorum ne demiştin diyor
çook sinirleniyroum valla kendi kendime konuşuyorum. kendi kendime gülüyorum.
yakında delirmezsem iyidir.

canım gözün aydın doktor galiba % 50 şansınız var demiş size.. çok sevindim canım tedaviye başladınız doktordan da bunu duydunuz ya inş. senin de bebeklerin olacak..
inş. biz de bir gün kendi bebişlerimizi seveceğiz..
yok canım ya kalkmadı. kalkmayacakmış söyledim de.
bende yat dedim ne diyim.
valla yorgunum her yerim ağrıyor ama uykum yok yatsamda uyuyamam

canım yaa kıyamam.. valla ben birkaç saat görmeyince çok özlüyorum eşimi.. çok şükür akşamları da hep evde.. Allah yardımcın olsun canım... ama bence konuşmalısın eşinle bi şekilde sana da vakit ayırmalı.. yazık sana da.. yeni evli sayılırsınız..onunla vakit geçirmek senin de hakkın..
canım yazmışsın yukarda konuştuğunu ben yazarken.. bence iş biyere kadar.. sen sonuna kadar haklısın.. ben esk de olsam çok gezerdim heralde..sen de akrabalarına falan git oturmaya git, evde kalma tek başına..

Son düzenleme:

Ah cnm benimm kıyamam dertlisin sennnn ahhh bi benzeride bizde var iştee nolcakk bunlar böleee

hep konuşuyrum canım ya ama yook anlamak istemiyr beni.
vakit geçiriyour ya seninle diyo
akşamları benm yanımda uyuyo ya. benimle vakit geçiriyormuş..
erkekler muhabbetten sıkılıyor bunu anlıyorum ben. uyumayı aynı yatakta yatmayı beraber vakit geçirmek sayıyorlar.

Ah cnm benimm kıyamam dertlisin sennnn ahhh bi benzeride bizde var iştee nolcakk bunlar böleee

öleyim valla canım ya bu hafta nerdeyse hiç görüşemedik oturup sohbet edemedik.
beraber yemek yemek bereber uyumak onlara göre vakit geçirmek sayılıyr.
ama ben konuşmak istiyorum.
zaten btün gün evdeyim yanlzıım. akşam bi konuşup rahatlamak istiyorum ama nerdeeee.....

canım yaa uyumak vakit geçirmek değildir elbette... ya da beraber yemek yemek..
ben çoğu zaman eşimle uyumuyorum.. aslında açıkçası uyuyamıyorum.. yatsam da eşimle birlikte ya saatlerce tavana bakıyorum yada sıkılıp kalkıyorum oturuyorum...ama eşimle çok vakit geçirebiliyorum çok şükür.. insan istiyo elbette konuşmak muhabbet etmek.. içini dökmek dertleşmek beraber bişeylere gülmek.. vs vs..
biz kadınlar ilgi ve sevgi istiyoruz.. çok şey değil..

Aynen tatlım seni o kadar iyi anlıyorumkii beni anlatıyosunnn yanii
bende konuşmak istiyorum ama bizimki bazen hıı dan başka cevap verme zahmettinde bulunmuyooo ya
bende diyorumm işyerindeki arkadaşlarınla bile benden daha çok görüp konuşuyosunnn yok diyo onlarlada konuşmuyorummm
kimi kandırıyosaaa
yorgunum diyoo eee akşama kadar işyerindeki arkadaşlarınla çene yapıyosun bana gelince yorugunummm
ya tabii 8 seneyi geçti eşim hep böle değildii ama bu 2 senedir böle olduuu
şimdi nerdeyse heryere tek başıma gider oldummm napim sen beni götürmessen ben tek giderim diyorummm
ama insan sıkılıyoo bi zaman sonraaa
işler yoğunlaştııı adama bi haller olduu önceki bölümünde boştu akşama kadar oturuyodu nerdeysee akşama kadar kaç kere konuşuyodukk
şimdii 1 kere anca konuşuyoruzz
uffff eseslimmm konu açıldıı biz dertliyizz şimdi yazdıkça yazarızz offf offfff

bana gel şekerim bende yanlızım )))

İstiyorum bebeğimi geçmiş olsun Allah sabır versin bizde yeni mikrotese ameliyatı olup olumsuz sonuç alan birisi olarak acınızı çok iyi bilirim.allah kimseye bu acıyı vermesin.eşimle birlikte en kısa zamanda antalyaya geleceğimizde dükkanınıza uğrayıp çayınızı kahvenizi içeçeğiz inş.biz kadın kadına eşimde eşinle erkek erkeğe muhabbet edip dertleşiriz inş.eşimle 10 gün sonra kaan beyle randevumuz var ama eşim çok umutsuz bakıyor sırf kaan beyi de görmemiş olmamak için gideceğim diyor.bizim patoloji sonucumuz malum sertoli germ hücre aplazisi yani bu şu demek oluyor 20 ay tedavi gör spermi geç yuvarlak hücreyi v.s hiçbir nane yok diyor insanı ne kadar yıprattığını anlatamam arkadaşlar.20 ay maddi ve manevi olarak neler bağlamadık ki…

Ben eşime ne kadar desem de eşim atlatamıyor yanında destek oluyorum çocuk önemli değil boşver diyorum ben daima senin yanındayım desem de o hala bir erkek olarak sana çocuk veremiyorum ızdırabını kendine yediremiyor.dün çocukistiyorum.com forum sayfasında evlenmeden 2-3 ay öncesinde bizim nasıl tanıştığımıza evlenmeye karar verdiğmize v.s onları okudum da duygulanmamak elde değil.birazdan o yazıyı sizlerle paylaşacağım arkadaşlar biraz uzun olacak ama ne yapayım şimdiden özür dilerim ( :

Sonuç olarak arkadaşlar eşim şu an için toparlanmaya çalışıyor emre bey pek tavsiye etmedi mikroteseyi patoloji sonucuna göre.üzüntümüzü görünce kök hücreyi bekleyin de diyemedi.kendisi şu anda evlatlığa sıcak bakıyor ama 1,5 yıllık evliyiz en az 5 yıllık evlilik şartı istiyor kanunlara göre.kök hücre bekleyesiye kadar ömür biter diyor.çünkü eşim 10-12 yıl önce de İzmir de bir prof.dr da o zaman aynısını demiş eşime çocuk işini hiç düşünme evlilik evlen ama çocuk olayı biraz zayıf demiş o zamanlar kök hücre çıkacak yakında demiş.ama 12 yıl geçti hala hayvanlarda deney aşamasında diyor daha insanlarda uygulanacak v.s ben o zamana 40 yaşını bulurum diyor.2 yıl önce 40 yaşlarında bir aile dostumuzun çocukları yıllardır olmuyordu 1-2 aylık evlatlık nasip oldu şu an 2,5 yaşlarında olması lazım.allah kimseyi gözü yaşlı kucağını boş bırakmasın.her defasında gözü yaşlı okuduğum eşimin askerde iken yaşadığı sırlı bir olayı sizlerle paylaşıyorum…

Afiyet olsun canım balık varken romantizm mi olurmuş zaten insanın gözü balıktan başka bişey görmez ki ama

aynen öyle oldu tatlım balıklarla ilgilendim sadece

Benden de iyi geceler eşim dikildi başımda beni bekliyo yine.Eeee napim yatıym bari.Öptüm hepinizi haydi yatın siz de bu akşam benim gibi tavuklarla...

iyi geceler canım allah rahatlık versin...

ALEYNA----------------------------------------
ALGELİNCİK-----------------------------------
ANEMON---------------------------------------1 meryem
ASİ---------------------------------------------
BAHAR-----------------------------------------1 yasin
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CANSUNİDA-----------------------------------
CEMREM---------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
EFULUM---------------------------------------1 meryem
ESESLİM--------------------------------------
ESMA------------------------------------------
FLZASK----------------------------------------
GELİNCİK--------------------------------------
HEP---------------------------------------------
HERDEMK--------------------------------------
HMTNZL---------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ------------------------
İLKNUR----------------------------------------
JKLM-------------------------------------------
KADER-----------------------------------------
KUNDAK---------------------------------------
LAMYAY---------------------------------------
LEYLAK----------------------------------------1 yasin
MASAL ----------------------------------------
MASAL1981-----------------------------------
MELAYT----------------------------------------
MESLEKİ_TEACHER---------------------------
NUREFSAN-------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYLN----------------------------------------
SEDA_ECRİN----------------------------------
SEVAL-----------------------------------------1 yasin
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK--------------------------------------------4 yasin
YEŞİL------------------------------------------2 meryem
YNZ--------------------------------------------
ZCU--------------------------------------------
ZAKKUM---------------------------------------
ZAMAN-----------------------------------------
ZEYNEP----------------------------------------

arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 3 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

sözde ben bunları görüyorum ilgili bana beni çok seviyo ama ayırdığı zaman bana çook kısa 1 saat muhabbet etmek ona o kadar çok geliyorki.dinlenmeli eve geldiğinde işe gitmek için uykulu olmamalı.
ama evdeki karımı memnun edeyim yok...
sabah 8 de çıkıyor evden. akşam 8.30 -9 da geliyor.
işyerimiz 5 dk çok yakın (atatürk cd sen bilirsin) o kadar yakınki, öğlen yemeğe çağırıyorum hem gel yemek ye hem görüşelim dye.
ama 5 dk yerden gelemiyo eve. neymiş işyerinni bırakamzmış.
işi herşeyden öenmli yani...

bebekim kusura bakma geç cevap yazıyorum kociş hala iyileşemedi...
yine öksürük falan tuttuda onunla ilgileniyordum...
yazdıklarını okudum çok sinirlendim yine...
okadar haklısın ki sitem etmekte ama işte anlamak istemeyince anlamıyorlar
sen parala kendini yine aynı...
sen ondan çok büyük bişey istemiyorsun ki beraber olup vakit geçirebilmek sohbet edebilmek bukadar küçük eyler işte...
ama enişte okadar yoğunlaşmış ki işine seni ihmal ettiğinin farkında değil...
kafasıda sürekli işinde olduğu içinde senin dediklerini anlamıyor bile...
ama er yada geç anlıyacak hatasını...
umarım geç olmadan anlarda gönlünü almayı başarır

sen ona gittiğinde ilgilenebiliyo mu seninle canım? eğer ilgilenebiliyorsa sen ona git..

ahh canımmm ahhh benimkide ilk seneker böyle değildi.nolduysa şu 3-4 ayda böyle oldu.
bundan önce arada da olsa vakit ayırıyorduk birbrimize.
ne bilim biyere gezerdik oturur sohbet ederdik ama şimdi inanki yok.
evde kalıyoruz pazar gnü dinleniyor yeterince uyuyor. akşam iki kelam muhabet edellim diyorum tv izleyelim diyo.
face bakayım diyo. yani bana vakit yok.
tamam gittiğpi yerlere beni götürüyor ama görüşüryoz mu sanki ben akşama kadar otelde onu bekliyorum.
yolda hep tlf la konuşuyor. bende mal gibi yanında dolaşıyorum işte.
bundan sonra gitmiycem bende hiçbiyere artık. oturcam evde evdede yanlızım yanındada.
ben bide hiçbiyere gitmiyrum ne bilim bi alışveriş olcaksa bekliyorum beraber gidelim diye ama yok nerdeee.
ona bile vakit yok ev tam takır kuru bakır oluyor yinede ben onu bekliyorum

canım ya senin de Rabbim yardımcın olsun..
oofff... ki ne offf.. çok can sıkıcı bir durum..

geçen gün istiyorum bebeğimin tedavisinin olumsuz yazılarını görünce hiç girip bişeyler yazmak hoş gelmedi ( arada girip uzakdan takip ettim yazıları. dicek bişey bulamıyorum böyle anlarda Allah sabır,güç,kuvvet,sağlık,mutluluk ve bebek verir inş.

önemli değil bebekim.
geçmiş olsun kocişinede allah şifa versin hemen iyleşsin inşallah.
öyle bitanem ya anlamıyor. şuan sadece iş başka bişey yok...
az önce kaldırmaya çalıştım. bugün yaptıklarını konuşuyor rüyasında.
ben karacabeydeyim oraya gelemem kamili gördüm filann
bide ben soruyorum nerde diyorum karacabeyde diyo cvp da veriyor bana komik yaa
valla bilmiyorum canım anlarmı kaç sene sonra anlar onuda bilmiyorum.
ben yanlız başıma ölür giderim heralde.
bu gidişle zaten stresten giderim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…