merhaba hanımlarbu gece kocaları mı çekiştircez..
ne bileyim bizimkilermi böyle bizimkiler azolu olunca hormonlarda düzensizlik var belki ondanmıki valla kendi kendime konuşurum bazen hiç dinlemez anlattıgımın zevkini bile almam ben ne demiştim derim anlattıgımın yarısını anlatamaz çünkü dinlemediği için şu anda kurtlar vadisini seyrediyor oda bitti ohh şunu hiç çıkarmasalar kurtulamadım kurtlar vadisinden ne bu hiç sevmiyorum ..
canım gözün aydın doktor galiba % 50 şansınız var demiş size.. çok sevindim canım tedaviye başladınız doktordan da bunu duydunuz ya inş. senin de bebeklerin olacak..afiyet olsun şifa olsun canım.kocişin yok diye sende balıktan mahrum kalmıştın neyseki hem kocişine hem balığa kavuştun.
Bende bugün amcamın kızının evine gittim yengem meme kanserinden dolayı ameliyat olmuştu şimdide göğsünde kızarıklık falan olmuş iltihaplanmış hastaneye yatırmışlardı geçmiş olsuna gittim.şükür şimdi iyi oldu.amcamın kızıyla bir hafta arayla evlenmiştik.maşallah oğlu okula gidiyor diğer oğluda 1.5 yaşında onları görünce kendi kendime çocuğum olsaydı benimkide okula giderdi diyorum .allah büyük neyi ne zaman vereceğini o daha iyi bilir
yok canım ya kalkmadı. kalkmayacakmış söyledim de.
bende yat dedim ne diyim.
valla yorgunum her yerim ağrıyor ama uykum yok yatsamda uyuyamam
canım yanında 45 eleman çalışıyor. fabrika var aydınlatma mağzası var toptan satış mağazası var hepsinde kendi ilgilenmeye çalışıyor.
elemanları var olmasınada onlara güvenmiyor herşeyi tekrar tekrar kontrl ediyor.
yardımcısıda var aslında ama işte işkolik.
görüşüemiyoruz canım bizde işte bende bunalıma giriyorum.
bu hafta ya uyudu ya annesine gitiik oturup sohbet etmeye vaktimiz olmadı.
sadece pazar günü var onuda yatıp dinleneyim istiyo ama karımla gezeyim demiyo.
ben tek başıma nereye kadar gezeyim.
o kadar bunalıyorum ki anlatamam.
ben bunları söyleyincede annemle gez diyo. ya beni anlamayan biri ile gezsem otursam bana ne faydası olacak dahada strese giriyorum.
ama anlatamıyrusn işte bunu.....
canım yaa kıyamam.. valla ben birkaç saat görmeyince çok özlüyorum eşimi.. çok şükür akşamları da hep evde.. Allah yardımcın olsun canım... ama bence konuşmalısın eşinle bi şekilde sana da vakit ayırmalı.. yazık sana da.. yeni evli sayılırsınız..onunla vakit geçirmek senin de hakkın..
Ah cnm benimm kıyamam dertlisin sennnn ahhh bi benzeride bizde var iştee nolcakk bunlar böleee
hep konuşuyrum canım ya ama yook anlamak istemiyr beni.
vakit geçiriyour ya seninle diyo
akşamları benm yanımda uyuyo ya. benimle vakit geçiriyormuş..
erkekler muhabbetten sıkılıyor bunu anlıyorum ben. uyumayı aynı yatakta yatmayı beraber vakit geçirmek sayıyorlar.
öleyim valla canım ya bu hafta nerdeyse hiç görüşemedik oturup sohbet edemedik.
beraber yemek yemek bereber uyumak onlara göre vakit geçirmek sayılıyr.
ama ben konuşmak istiyorum.
zaten btün gün evdeyim yanlzıım. akşam bi konuşup rahatlamak istiyorum ama nerdeeee.....
zaten btün gün evdeyim yanlzıım. akşam bi konuşup rahatlamak istiyorum ama nerdeeee.....
Afiyet olsun canım balık varken romantizm mi olurmuş zaten insanın gözü balıktan başka bişey görmez ki ama
Benden de iyi geceler eşim dikildi başımda beni bekliyo yine.Eeee napim yatıym bari.Öptüm hepinizi haydi yatın siz de bu akşam benim gibi tavuklarla...
canım yaa uyumak vakit geçirmek değildir elbette... ya da beraber yemek yemek..
ben çoğu zaman eşimle uyumuyorum.. aslında açıkçası uyuyamıyorum.. yatsam da eşimle birlikte ya saatlerce tavana bakıyorumyada sıkılıp kalkıyorum oturuyorum...ama eşimle çok vakit geçirebiliyorum çok şükür.. insan istiyo elbette konuşmak muhabbet etmek.. içini dökmek dertleşmek beraber bişeylere gülmek.. vs vs..
biz kadınlar ilgi ve sevgi istiyoruz.. çok şey değil..
evet bebekim ya erkenden geldi ve yattı
kaldır dedi kalkmadıda. uyuyor bakalım geldiğpinden beri bi yemek yedi hemen yattı.
bu akşamda uyudu yani.
bizim zamanımız hiçç yok sinir oluyrum yaa...
ohhh afiyet oldun bidenem yarasınn. kaç haftadır yemiyordunuz iyi olmuş.
sözde ben bunları görüyorum ilgili bana beni çok seviyo ama ayırdığı zaman bana çook kısa 1 saat muhabbet etmek ona o kadar çok geliyorki.dinlenmeli eve geldiğinde işe gitmek için uykulu olmamalı.
ama evdeki karımı memnun edeyim yok...
sabah 8 de çıkıyor evden. akşam 8.30 -9 da geliyor.
işyerimiz 5 dk çok yakın (atatürk cd sen bilirsin) o kadar yakınki, öğlen yemeğe çağırıyorum hem gel yemek ye hem görüşelim dye.
ama 5 dk yerden gelemiyo eve. neymiş işyerinni bırakamzmış.
işi herşeyden öenmli yani...
Aynen tatlım seni o kadar iyi anlıyorumkii beni anlatıyosunnn yanii
bende konuşmak istiyorum ama bizimki bazen hıı dan başka cevap verme zahmettinde bulunmuyooo ya
bende diyorumm işyerindeki arkadaşlarınla bile benden daha çok görüp konuşuyosunnn yok diyo onlarlada konuşmuyorummm
kimi kandırıyosaaa
yorgunum diyoo eee akşama kadar işyerindeki arkadaşlarınla çene yapıyosun bana gelince yorugunummm
ya tabii 8 seneyi geçti eşim hep böle değildii ama bu 2 senedir böle olduuu
şimdi nerdeyse heryere tek başıma gider oldummm napim sen beni götürmessen ben tek giderim diyorummm
ama insan sıkılıyoo bi zaman sonraaa
işler yoğunlaştııı adama bi haller olduu önceki bölümünde boştu akşama kadar oturuyodu nerdeysee akşama kadar kaç kere konuşuyodukk
şimdii 1 kere anca konuşuyoruzz
uffff eseslimmm konu açıldıı biz dertliyizz şimdi yazdıkça yazarızz offf offfff
bana gel şekerim bende yanlızım)))
Aynen tatlım seni o kadar iyi anlıyorumkii beni anlatıyosunnn yanii
bende konuşmak istiyorum ama bizimki bazen hıı dan başka cevap verme zahmettinde bulunmuyooo ya
bende diyorumm işyerindeki arkadaşlarınla bile benden daha çok görüp konuşuyosunnn yok diyo onlarlada konuşmuyorummm
kimi kandırıyosaaa
yorgunum diyoo eee akşama kadar işyerindeki arkadaşlarınla çene yapıyosun bana gelince yorugunummm
ya tabii 8 seneyi geçti eşim hep böle değildii ama bu 2 senedir böle olduuu
şimdi nerdeyse heryere tek başıma gider oldummm napim sen beni götürmessen ben tek giderim diyorummm
ama insan sıkılıyoo bi zaman sonraaa
işler yoğunlaştııı adama bi haller olduu önceki bölümünde boştu akşama kadar oturuyodu nerdeysee akşama kadar kaç kere konuşuyodukk
şimdii 1 kere anca konuşuyoruzz
uffff eseslimmm konu açıldıı biz dertliyizz şimdi yazdıkça yazarızz offf offfff
bebekim kusura bakma geç cevap yazıyorum kociş hala iyileşemedi...
yine öksürük falan tuttuda onunla ilgileniyordum...
yazdıklarını okudum çok sinirlendim yine...
okadar haklısın ki sitem etmekte ama işte anlamak istemeyince anlamıyorlar
sen parala kendini yine aynı...
sen ondan çok büyük bişey istemiyorsun ki beraber olup vakit geçirebilmek sohbet edebilmek bukadar küçük eyler işte...
ama enişte okadar yoğunlaşmış ki işine seni ihmal ettiğinin farkında değil...
kafasıda sürekli işinde olduğu içinde senin dediklerini anlamıyor bile...
ama er yada geç anlıyacak hatasını...
umarım geç olmadan anlarda gönlünü almayı başarır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?