Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ne olacak böyle halimiz canım ya
gündüz yanlızız gece yanlızız.
hep ilgi bekleyen onlar bizde ilgi bekliyoruz ama bizimde canımız var bizde insanız...........

napalım gülüm adamımı boşıyalım ilgi sevgi göstermedi diye ))) huylarını suylarını öğrenip kendimize çekicez adamları aşık edicez )))))hahhahaaa biz görücü usulü evlendik çünki arada aşk yoktu )) aşk kokusu yayıcaz havada aşk kokusu var olucak))

valla ilgisiz sevgisiz yaşamak zor birde benimki gibi odunsa adam dahada zor ) benimkisi eğitilmek istio romantizim bakımından ben bunun farkındayım ama çok bilmişlik taslıyo aklınca
az önce sabahları kalkıp havlatı hazırlıcaksın beni aç açına yolluyon işe diye söylenip durdu .neyse yatırıken sordum kahvaltı hazırlıyımmı sabah diye yok be ben uykumu zor alıyom dedi uyus beni sinir etti aç gönderion falan die söylenerek )) neymiş elalemin karıları tok gönderiomuş, bende ben eşime kıyamıyom de ) yada kahvaltımı ettim de ne var cnm dedim )

söylüyorum canımda ben seninle vakit geçirmiyrmuyum diyo.
ona göre geçiriyor işte

Ben çıkıyorum kızlar iyi geceler sizleree
kurstada yoruldum zaten gözlerim ağrıyooo
öpüyorummm hepiniziii

görüşürz canımcım öpüyroum
iyi geceler

canım gerçekten ibretlik bir hikayeniz varmış.. çok duygulandım..:2::2::2:
kaç yıllık evlisin canım? kaç yaşındasın?

beyazmelek 20 aya yaklaştı 1,5 - 2 sene arası birşey.daha yeni evli sayılırız.eşim de bende 31 yaşına girdik yıl olarak.işte filmin sonu güzel tamamlanmadı hayallerimiz yıkıldı gibi ama ben allaha inanıyorum bize çocuk nasip edecek.inş rabbim herkese nasip eder.

canım biz 4 yıl aşk yaşadık 1 yılda nişanlı kaldık.. yeterince aşkımız oldu yani
ama eskiden böyle değildi. son zamnlarda böyle olmaya başladı bzmkisi.
aa bak işte kahvaltısız giderse o gğn boyunca konuşmam onla.
asla kahvaltısız göndermiyorum. hele bi yapmadan gitsin o kadar sabah sabah emek verip hazılıycam yemeden gidecek

kızlar bende yatıyorum artık
yarın misafir gelecek dinleneyim biraz.
bide fitil koycam şimdi offf
hepinizi kocaman öpüyroum iyi geceler canlarımmm

senin ağrıların geçtimi cnm nasıl oldun ?

ben bugün gittim polipimi aldırmaya aldıramadım her gidişimde hastaneden yeni şeyler öğreniyorum kendimle ilgili artık hastanedende memnun kalmamaya başladım desem olucak sorunlar çıkdıkca tedavim uzuyor
analatayım bak geçen ay aldırcakdım polipimi makine bozuk dediler bu ayki adetimi bekledim bu seferde makas yok alamayız dedi dokrot gel bi kamerayla bakalım polipin varmı yok dedi neyse lokal anestezi altında bakdırdım bu seferde rahmin ters duruyor göremiyoruz genel anesteziyle anlaşılır dedi . 5 dakkalık işlem lokalde 15-20dakkada oldu cnm , yandı bırak istemiyorum dedim ve kalkdım geldim doktorada dedim öteki ay ilaçlara başlıyalım polipim kalsın dedm oda sen bilirsin polpin küçük çok sorun olmaz heralde dedi ve geldim ama rahmin ters duruşundan dolayı tüp bebekte transferde sen zorluk çekersin baya dedi .yani durum gittikçe zorlaşıyor benim için öteki aya nasipse başlıcaz gibi ilaçlara

iyi geceler canım kolay gelsin o çok zor oluyo bilirim mantar için kullanmıştım bende.. inş. şifa olur canım.. iyi uykular...

canım hayalleriniz neden yıkıldı ki.. Allah'tan ümit kesilmez biliyorsun.. daha evliliğiniz çok yeni.. senin de dediğin gibi Rabbim size de hayırlı bi evlat nasip edecektir inş.
sen eşini bu haliyle kabul etmişsin ya ben gerçekten inanıyorum olacağına canım..
hayalim diye bir arkadaşımız vardı.. eşi evlenmeden azoyu bahsetmiş.. bilerek evlendi 1.5 ay sonra hamile olduğunu öğrendi..
Rabbim hepimizin mucizelerini gösterecek inş.

sen daha fitilmi kullanıosun bana bişey vermedi doktor gerçi parça falan almadıda yakmadıda ama baya bi operasyon geçirdim yani ) iii geceler cnm..
iyi fitillenmeler ))))

s a... esma bu paylaştığın sizin hikayeniz mi... yoksa bir başkasınınmı? iyi geceler..

bizim nzlyn.eşimle nişanlı iken başka bir forum sitesinde paylaşmış olduğu bir yazı.çok duygusal bir insan.eşimin daha toparlanamyışını hala 2,5 hafta önceki olumsuz ameliyat sonucu kendine gelemeyişi bu yazmış olduğu yazıdan biraz olsun anlaşılıyor gibi değil mi ? o hala bana bir çocuk veremeyeşinin ızdırabını kendi içinde büyük ızdırap olarak yaşıyor.ki bana ameliyattan çıktıktan sonra karşısına alarak konuştu ben seninle boşanmak istiyorum diye nedeni de benden birşey olmaz artık diyor bari yaşın genç başka biri evlen hayatınıı kurtar diyor çoluk çocuğa kavuşursun dedi.ben de dedim ki ben seninle çocuk için evlenmedim diyorum ama gel bizimkine anlat bunu.

EVET CANIM OKUMAMIŞTIM ORASINI GELMİŞ EŞİN GÖZÜN AYDIN YİNEMİ UYUDU ADI UYKUCU ŞİRİN OLSUN BENCE SENDE ŞİRİNE
BENDE GEZMEYE GİTTİM GELMEME İZİN VERMEDİLER AMA EŞİM KALAMAZSIN DEDİ.NE YAPAYIM KOCAMIZ İZİN VERMEYİNCE KALAMIYORUZ.BENDE GELİNCE PC Yİ AÇTIM EŞİM KIZIYOR SEN YİNEMİ ARKADAŞLARINLA KONUŞUYORSUN DİYOR.NE YAPAYIM BUGÜN HASRET GİDERMEDİM DEDİM.ODA 20LİK DİŞİNİ ÇEKTİRDİ ÇOK AĞRISI VAR UZANDI[/QUOTE]

cnm esıne gecmıs olsun ohhhh iyi yapmıssın gez tabııkı sefan olsun

hoşbulduk canım benim
evet balık yemeye gittik kaç haftadır canım çekiyordu iyi oldu
sen nasılsın tatlım nasıl geçti bugünün ??
afıyet olsun tatlım eeee hakettın kocısı bekledın gunlerce sımdıde sefasını sur yaaaaaaaaaa
gecmıs olsun tatlım

Son düzenleme:
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnn
cumalar hürmetine hepimiz evlat sahibi olalım inşalllah

bizimde mis kokulu bebegimiz olsun

bu yazıyı okurken kendi hikayem geldi aklıma,biliyomusun hikayemiz çok benziyor arkadaşım.bende biliyordum evlenmeden önce eşimin durumunu.eşimde istemedi evlenmeyi,günlerce telefonuma çıkmadı,çocuklu bibayanla evlenirim ama seninle olmaz derdi.çocukları nekadar çok sevdiğimi biliyodu çünkü.aman neyse işte susayım ben.eşinin yazısı beni çok etkiledi,duygularını çok güzel ifade etmiş.rabbim mutluluğunuzu daim etsin ve bu fedakarlığına karşı sevindirsin inş.

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnn
cumalar hürmetine hepimiz evlat sahibi olalım inşalllah

bizimde mis kokulu bebegimiz olsun

günaydın.

olsun be arkadaşım olsun artık bizim de bebeklerimiz.şöyle kokusunu ciğerlerimize çekebileceğimiz tontoş bebeklerimiz olsun arık.yani inş.

merhaba canlarım...
kucak dolusu sevgii gönderiyorum size....
allah bu mübarek günde dualarımızı kabul buyursun...
canlarım bizide geçirin içinizden bugün dua ederken..
zira haftaya ameliyatımız var..
dualarınıza ihtiyacım var..
hepinizi seviyorum...
Allah hepinizden razı olsun..
esma eşinin yazdıklaranı okudum canımm.
kolay değil elbette ama bu yaşadıklarınızın mükafatını alacaksınız....
buna yürekten inanıyorum...

YA RAB..! Yüreği Yanmış, Gözyaşları İçine Akmış, Ümitleri Zorda Olan Tüm Kardeşlerimize ÜMİT, SABIR ve FERAHLIK Ver...!!( AMİN )
HAYIRLI CUMALAR

iyiz canım çok şükür.
sen nasılsın?
merhaba canım..
akşam çıkmak zorunda kaldım..
3 gündür başım feci aağrıyo ..
dayananmıyorum valla.
çok soğuk hastanede uzak biraz gitmeye cesaret edemedim akşam ama ne çektiğimi ben bilirim.
bugün ağrımaz inşaAllah...
sen nasıl oldun canım??
bu gece rüyamda ameliyata girmiştik ama sonucunu göremedim:18:

inşAllah canım..
ben sizde ve esma da çıkmadığı için bizde çıkmamış kadar üzldüm..
birazda umutlanmak istemiyorum o yüzden.
ama nasip herşey.
bilmiyorum.
karmaşık duygular içersindeyim..
bugünüm biraz kötü başladı.
yine vesvese bastı beni..
bilmiyorum sonumuz ne olacak...

:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…