Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
esma 1122233 cnm cok guzel bı yazıydı
rabbım boyle bı olayı sıze yasattıysa ınankı
evlat sevgısınıde onun kokusunuda sıze duyuracak cnm

hmtnzl cnm bugun kuran gunum var ınankı hepımıze dua edıyorum
sanada edecegım

Herkese günaydın,, bizim kızların durumlarında değişiklik olan var mı?? Güzel haberler alan varmı, ben trnasferimden sonra pek takip edemiyorum..

Günaydın arkadaşlarrr
herkese hayırlı cumalarr
rabbim dualarımızı kabul etsin inş..
hayırlısıyla en kısa zamanda bebiş sahibi olmayı nasip etsinn
aminn:26:

hayırlı cumalar arkadaşlarım.esma112233canım yazın beni çok etkiledi Rabbim inşallah çektiklerinizin mükafatını en yakın zamanda verir.

günaydın herkese

hayırlı cumalar arkadaşlar mübarek cuma günün de herkesin dularının kabul olması dileğiyle Rabbim kucaklarınızı ikizlerle doldursun inşallah

cumanız mübarek olsun canlar
rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin inş
ben tatile girdimmmmm canlar çok mutluyum
nasılsınız bakalım dün kociş hasta diye okuyamadım yazılanları çıkmak zorunda kaldım...
şimdide evde hasta yatıyor...
ben geçmişi okuyup hemen geliyorum bekleyin beni

günaydın herkese

hayırlı cumalar arkadaşlar mübarek cuma günün de herkesin dularının kabul olması dileğiyle Rabbim kucaklarınızı ikizlerle doldursun inşallah
günaydın canım.sanada hayırlı cumalar duan içinde binlerce kere amin

hoşgeldinn tatlımmm
ohhh ne güzelll tatilde girdinnn
bende mutlu oldummmm cnmmm
ben temizlikle uğraşıyorumm valla arada gelip bakıyorummm
ay cnm düzelemedimi daha eşinn
geçmiş olsun düzelir inşş bi an öncee şimdi tatildesinn iyi bakarsınn düzelirrr hemencecik
okuda gel bakalımm cnmm

seninde canımcım .amin Allah razı olsun.gözün aydın sonunda kavuştun tatiline bol bol dinlen ve eğlen.geçmiş olsun canım iyleşmedimi daha demekki çok ağır işede gitmemiş dün herhalde daha iyiydi yemğe gidebilmiştiniz yoksa orda dahamı çok şifayı kaptı:2::2::2::2::2:

Canım ben 1meryem daha okudum.Bitirebilsek de Hmztnl ye geçsek keşke.

sagol canım seninde cuman mubarek olsun demek buğün tatile girdin gez toz tadını çıkar geçmiş olsun kocişine iyleşmedimi daha kekik filan kaynat içsin kız iyi bak kocişine ..

tünaydınlarr canlarım benim
cumanız mübarek olsun allah dualrınızı kabul etsin inşallah
benim misafirler geldi gelmek üzere bende size bir bakayım dedim.
nasılsınız bugün?

Hoş geldin canım.Ohhh sefan olsun şimdi üstünde ne hafiflik vardır senin.Bilirim çok güzel olur onca çalışmanın ardından gelen tatil.Bize hep tatil ama bak hiçbir değeri yok.

bende merak ettim canım dün aldıracağını biliyordum.
niye böyle uzatıyorlar ya başka yere gitseydin canım keşke.
rahim ters oluyormuş benim arkadaşımın öyle tersmiş hani ilişkiden sonra sırtüstü yatın derler ya ters olunca yüzüstü yatılması gerekiyormuş. sorun olmaz inşallah canım sıkıntı yapma.
herşey olacağına varır. sen içini ferah tut.

sen daha fitilmi kullanıosun bana bişey vermedi doktor gerçi parça falan almadıda yakmadıda ama baya bi operasyon geçirdim yani ) iii geceler cnm..
iyi fitillenmeler ))))

evet canım 7 gün kullanıcam daha 3 defa kullandım.
iyice kurcukladılar mı canım

nasılsınız bugün?

Tünaydın canım benimmm
seninde cuman mübarek olsunnn
oo bugün misafirlerin varr olsun ne güzel değişiklik olurr ben severimm misafiri ama insan yoruluyoo koşuşturmaktaann herşeyii tek başıma yaptığım içinn
topikte yoktun açtığımda dedimm hazırlıklarla uğraşıyoo girememişş
iyiyiz cnm çok şükürr bende temizlikle uğraşıyorumm iştee

bende çok duygulanırım her okuduğumda esselim kardeşim.rabbim nasip eder inş.böylece filmin hikayenin romanın sonu mutlu tamamlanır inş.

çok etkileyici canım. bu mücadelnizin bu aşkınızın sonucunda mis kokulu evlatlar nasip eder inşallah allah size.
ne verirse herşeyin hayırlsıını versin inşallah..

canım içini ferah tut esmada ve bizde çıkmadı diye sizde çıkmıcak anlamına gelmez içimden bi ses sizde çıkacak diyor bunun hepsindemi çıkmıcak inşallah sevinçli düneceksiniz buna gönülden inanıyorum sizin ilk mikrotesemi azosperm sebebi neydi ..:26:
canım çok sagol napalım buda sizinle bizim kısmetimiz size üzülürken aynısını bizde yaşadık üzülüyoruz ama nekadar üzülsekte hiç bişey düzelmiyor ne aglamayla düzeliyor ne bişeyle kısmetimiz bu bidafa allah yardımcımız olsun allah bizede bir çıkar yolu kapısı açsın ne diyeyim ..

nasılsınız bugün?

amiin inşallah fıstık.Biz iyiyiz ama senin iyi olman lazım malum sürü halinde gelirler şimdi.Allah kolaylık versin çok yorulmamaya çalış.Mesela boşalan çayı görmezden gelebilirsin birak doldursun boşaltan sonrra da aaa ben koysaydım dee

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnn
cumalar hürmetine hepimiz evlat sahibi olalım inşalllah

bizimde mis kokulu bebegimiz olsun

hayırlı cumalar canımcımm
allah dualrımızı kabul etsin inşallah.
kuranında bol bol dua et inşallah...

YA RAB..! Yüreği Yanmış, Gözyaşları İçine Akmış, Ümitleri Zorda Olan Tüm Kardeşlerimize ÜMİT, SABIR ve FERAHLIK Ver...!!( AMİN )
HAYIRLI CUMALAR

hayırlı cumalar canımm.
aminnnn...

Günaydın arkadaşlarrr
herkese hayırlı cumalarr
rabbim dualarımızı kabul etsin inş..
hayırlısıyla en kısa zamanda bebiş sahibi olmayı nasip etsinn
aminn:26:

hayırlı cumalar canım allah dualrımızı kabul etsin inşallah.
aminnnnn....

Hayırlı cumalar.Allah dualarımızı kabul etsin inş.

hayırlı cumalar aminnnnn....
günaydın herkese

hayırlı cumalar aminnnnn canım aminnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…