günaydın canım.sanada hayırlı cumalar duan içinde binlerce kere amingünaydın herkese
hayırlı cumalar arkadaşlar mübarek cuma günün de herkesin dularının kabul olması dileğiyle Rabbim kucaklarınızı ikizlerle doldursun inşallah
cumanız mübarek olsun canlar
rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin inş
ben tatile girdimmmmm canlar çok mutluyum
nasılsınız bakalım dün kociş hasta diye okuyamadım yazılanları çıkmak zorunda kaldım...
şimdide evde hasta yatıyor...
ben geçmişi okuyup hemen geliyorum bekleyin beni
seninde canımcım .amin Allah razı olsun.gözün aydın sonunda kavuştun tatiline bol bol dinlen ve eğlen.geçmiş olsun canım iyleşmedimi daha demekki çok ağır işede gitmemiş dün herhalde daha iyiydi yemğe gidebilmiştiniz yoksa orda dahamı çok şifayı kaptı:2::2::2::2::2:cumanız mübarek olsun canlar
nasılsınız bakalım dün kociş hasta diye okuyamadım yazılanları çıkmak zorunda kaldım...
Canım ben 1meryem daha okudum.Bitirebilsek de Hmztnl ye geçsek keşke.ALEYNA----------------------------------------
ALGELİNCİK-----------------------------------
ANEMON---------------------------------------1 meryem
ASİ---------------------------------------------
BAHAR-----------------------------------------1 yasin
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CANSUNİDA-----------------------------------
CEMREM---------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
EFULUM---------------------------------------1 meryem
ESESLİM--------------------------------------
ESMA------------------------------------------
FLZASK----------------------------------------
GELİNCİK--------------------------------------
HEP---------------------------------------------
HERDEMK--------------------------------------
HMTNZL---------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ------------------------
İLKNUR----------------------------------------
JKLM-------------------------------------------
KADER-----------------------------------------
KUNDAK---------------------------------------
LAMYAY---------------------------------------
LEYLAK----------------------------------------1 yasin
MASAL ----------------------------------------
MASAL1981-----------------------------------
MELAYT----------------------------------------
MESLEKİ_TEACHER---------------------------
NUREFSAN-------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYLN----------------------------------------
SEDA_ECRİN----------------------------------
SEVAL-----------------------------------------1 yasin
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK--------------------------------------------4 yasin
YEŞİL------------------------------------------2 meryem
YNZ--------------------------------------------
ZCU--------------------------------------------
ZAKKUM---------------------------------------
ZAMAN-----------------------------------------
ZEYNEP----------------------------------------
arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 3 meryem suresi kaldı okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))
Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."
senin ağrıların geçtimi cnm nasıl oldun ?
ben bugün gittim polipimi aldırmaya aldıramadım her gidişimde hastaneden yeni şeyler öğreniyorum kendimle ilgili artık hastanedende memnun kalmamaya başladım desem olucak sorunlar çıkdıkca tedavim uzuyor
analatayım bak geçen ay aldırcakdım polipimi makine bozuk dediler bu ayki adetimi bekledim bu seferde makas yok alamayız dedi dokrot gel bi kamerayla bakalım polipin varmı yok dedi neyse lokal anestezi altında bakdırdım bu seferde rahmin ters duruyor göremiyoruz genel anesteziyle anlaşılır dedi . 5 dakkalık işlem lokalde 15-20dakkada oldu cnm , yandı bırak istemiyorum dedim ve kalkdım geldim doktorada dedim öteki ay ilaçlara başlıyalım polipim kalsın dedm oda sen bilirsin polpin küçük çok sorun olmaz heralde dedi ve geldim ama rahmin ters duruşundan dolayı tüp bebekte transferde sen zorluk çekersin baya dedi .yani durum gittikçe zorlaşıyor benim için öteki aya nasipse başlıcaz gibi ilaçlara
sen daha fitilmi kullanıosun bana bişey vermedi doktor gerçi parça falan almadıda yakmadıda ama baya bi operasyon geçirdim yani) iii geceler cnm..
iyi fitillenmeler))))
tünaydınlarr canlarım benim
cumanız mübarek olsun allah dualrınızı kabul etsin inşallah
benim misafirler geldi gelmek üzere bende size bir bakayım dedim.
nasılsınız bugün?
bende çok duygulanırım her okuduğumda esselim kardeşim.rabbim nasip eder inş.böylece filmin hikayenin romanın sonu mutlu tamamlanır inş.
canım içini ferah tut esmada ve bizde çıkmadı diye sizde çıkmıcak anlamına gelmez içimden bi ses sizde çıkacak diyor bunun hepsindemi çıkmıcak inşallah sevinçli düneceksiniz buna gönülden inanıyorum sizin ilk mikrotesemi azosperm sebebi neydi ..:26:merhaba canım..
akşam çıkmak zorunda kaldım..
3 gündür başım feci aağrıyo ..
dayananmıyorum valla.
çok soğuk hastanede uzak biraz gitmeye cesaret edemedim akşam ama ne çektiğimi ben bilirim.
bugün ağrımaz inşaAllah...
sen nasıl oldun canım??
bu gece rüyamda ameliyata girmiştik ama sonucunu göremedim:18:
inşAllah canım..
ben sizde ve esma da çıkmadığı için bizde çıkmamış kadar üzldüm..
birazda umutlanmak istemiyorum o yüzden.
ama nasip herşey.
bilmiyorum.
karmaşık duygular içersindeyim..
bugünüm biraz kötü başladı.
yine vesvese bastı beni..
bilmiyorum sonumuz ne olacak...
:18::18::18:
canım çok sagol napalım buda sizinle bizim kısmetimiz size üzülürken aynısını bizde yaşadık üzülüyoruz ama nekadar üzülsekte hiç bişey düzelmiyor ne aglamayla düzeliyor ne bişeyle kısmetimiz bu bidafa allah yardımcımız olsun allah bizede bir çıkar yolu kapısı açsın ne diyeyim ..İstiyorum bebeğimi geçmiş olsun Allah sabır versin bizde yeni mikrotese ameliyatı olup olumsuz sonuç alan birisi olarak acınızı çok iyi bilirim.allah kimseye bu acıyı vermesin.eşimle birlikte en kısa zamanda antalyaya geleceğimizde dükkanınıza uğrayıp çayınızı kahvenizi içeçeğiz inş.biz kadın kadına eşimde eşinle erkek erkeğe muhabbet edip dertleşiriz inş.eşimle 10 gün sonra kaan beyle randevumuz var ama eşim çok umutsuz bakıyor sırf kaan beyi de görmemiş olmamak için gideceğim diyor.bizim patoloji sonucumuz malum sertoli germ hücre aplazisi yani bu şu demek oluyor 20 ay tedavi gör spermi geç yuvarlak hücreyi v.s hiçbir nane yok diyor insanı ne kadar yıprattığını anlatamam arkadaşlar.20 ay maddi ve manevi olarak neler bağlamadık ki…
Ben eşime ne kadar desem de eşim atlatamıyor yanında destek oluyorum çocuk önemli değil boşver diyorum ben daima senin yanındayım desem de o hala bir erkek olarak sana çocuk veremiyorum ızdırabını kendine yediremiyor.dün çocukistiyorum.com forum sayfasında evlenmeden 2-3 ay öncesinde bizim nasıl tanıştığımıza evlenmeye karar verdiğmize v.s onları okudum da duygulanmamak elde değil.birazdan o yazıyı sizlerle paylaşacağım arkadaşlar biraz uzun olacak ama ne yapayım şimdiden özür dilerim ( :
Sonuç olarak arkadaşlar eşim şu an için toparlanmaya çalışıyor emre bey pek tavsiye etmedi mikroteseyi patoloji sonucuna göre.üzüntümüzü görünce kök hücreyi bekleyin de diyemedi.kendisi şu anda evlatlığa sıcak bakıyor ama 1,5 yıllık evliyiz en az 5 yıllık evlilik şartı istiyor kanunlara göre.kök hücre bekleyesiye kadar ömür biter diyor.çünkü eşim 10-12 yıl önce de İzmir de bir prof.dr da o zaman aynısını demiş eşime çocuk işini hiç düşünme evlilik evlen ama çocuk olayı biraz zayıf demiş o zamanlar kök hücre çıkacak yakında demiş.ama 12 yıl geçti hala hayvanlarda deney aşamasında diyor daha insanlarda uygulanacak v.s ben o zamana 40 yaşını bulurum diyor.2 yıl önce 40 yaşlarında bir aile dostumuzun çocukları yıllardır olmuyordu 1-2 aylık evlatlık nasip oldu şu an 2,5 yaşlarında olması lazım.allah kimseyi gözü yaşlı kucağını boş bırakmasın.her defasında gözü yaşlı okuduğum eşimin askerde iken yaşadığı sırlı bir olayı sizlerle paylaşıyorum…
tünaydınlarr canlarım benim
cumanız mübarek olsun allah dualrınızı kabul etsin inşallah
benim misafirler geldi gelmek üzere bende size bir bakayım dedim.
nasılsınız bugün?
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnn
cumalar hürmetine hepimiz evlat sahibi olalım inşalllah
bizimde mis kokulu bebegimiz olsun
YA RAB..! Yüreği Yanmış, Gözyaşları İçine Akmış, Ümitleri Zorda Olan Tüm Kardeşlerimize ÜMİT, SABIR ve FERAHLIK Ver...!!( AMİN )
HAYIRLI CUMALAR
Günaydın arkadaşlarrr
herkese hayırlı cumalarr
rabbim dualarımızı kabul etsin inş..
hayırlısıyla en kısa zamanda bebiş sahibi olmayı nasip etsinn
aminn:26:
Hayırlı cumalar.Allah dualarımızı kabul etsin inş.
günaydın herkese
hayırlı cumalar arkadaşlar mübarek cuma günün de herkesin dularının kabul olması dileğiyle Rabbim kucaklarınızı ikizlerle doldursun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?