Hayırlı cumalar.Allah dualarımızı kabul etsin inş.
Canım ben 1meryem daha okudum.Bitirebilsek de Hmztnl ye geçsek keşke.
Hoş geldin canım.Ohhh sefan olsun şimdi üstünde ne hafiflik vardır senin.Bilirim çok güzel olur onca çalışmanın ardından gelen tatil.Bize hep tatil ama bak hiçbir değeri yok.
merhaba canım..
akşam çıkmak zorunda kaldım..
3 gündür başım feci aağrıyo ..
dayananmıyorum valla.
çok soğuk hastanede uzak biraz gitmeye cesaret edemedim akşam ama ne çektiğimi ben bilirim.
bugün ağrımaz inşaAllah...
sen nasıl oldun canım??
bu gece rüyamda ameliyata girmiştik ama sonucunu göremedim:18:
merhaba canlarım...
kucak dolusu sevgii gönderiyorum size....
allah bu mübarek günde dualarımızı kabul buyursun...
canlarım bizide geçirin içinizden bugün dua ederken..
zira haftaya ameliyatımız var..
dualarınıza ihtiyacım var..
hepinizi seviyorum...
Allah hepinizden razı olsun..
esma eşinin yazdıklaranı okudum canımm.
kolay değil elbette ama bu yaşadıklarınızın mükafatını alacaksınız....
buna yürekten inanıyorum...
bizim nzlyn.eşimle nişanlı iken başka bir forum sitesinde paylaşmış olduğu bir yazı.çok duygusal bir insan.eşimin daha toparlanamyışını hala 2,5 hafta önceki olumsuz ameliyat sonucu kendine gelemeyişi bu yazmış olduğu yazıdan biraz olsun anlaşılıyor gibi değil mi ? o hala bana bir çocuk veremeyeşinin ızdırabını kendi içinde büyük ızdırap olarak yaşıyor.ki bana ameliyattan çıktıktan sonra karşısına alarak konuştu ben seninle boşanmak istiyorum diye nedeni de benden birşey olmaz artık diyor bari yaşın genç başka biri evlen hayatınıı kurtar diyor çoluk çocuğa kavuşursun dedi.ben de dedim ki ben seninle çocuk için evlenmedim diyorum ama gel bizimkine anlat bunu.
afiyet olsun şifa olsun canım.kocişin yok diye sende balıktan mahrum kalmıştın neyseki hem kocişine hem balığa kavuştun.
Bende bugün amcamın kızının evine gittim yengem meme kanserinden dolayı ameliyat olmuştu şimdide göğsünde kızarıklık falan olmuş iltihaplanmış hastaneye yatırmışlardı geçmiş olsuna gittim.şükür şimdi iyi oldu.amcamın kızıyla bir hafta arayla evlenmiştik.maşallah oğlu okula gidiyor diğer oğluda 1.5 yaşında onları görünce kendi kendime çocuğum olsaydı benimkide okula giderdi diyorum .allah büyük neyi ne zaman vereceğini o daha iyi bilir
hayırlı cumalar arkadaşlarım.esma112233canım yazın beni çok etkiledi Rabbim inşallah çektiklerinizin mükafatını en yakın zamanda verir.
seninde canımcım .amin Allah razı olsun.gözün aydın sonunda kavuştun tatiline bol bol dinlen ve eğlen.geçmiş olsun canım iyleşmedimi daha demekki çok ağır işede gitmemiş dün herhalde daha iyiydi yemğe gidebilmiştiniz yoksa orda dahamı çok şifayı kaptı:2::2::2::2::2:
amiin inşallah fıstık.Biz iyiyiz ama senin iyi olman lazım malum sürü halinde gelirler şimdi.Allah kolaylık versin çok yorulmamaya çalış.Mesela boşalan çayı görmezden gelebilirsin birak doldursun boşaltan sonrra da aaa ben koysaydım dee
cumanız mübarek olsun canlar
rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin inş
ben tatile girdimmmmm canlar çok mutluyum
nasılsınız bakalım dün kociş hasta diye okuyamadım yazılanları çıkmak zorunda kaldım...
şimdide evde hasta yatıyor...
ben geçmişi okuyup hemen geliyorum bekleyin beni
Tünaydın canım benimmm
seninde cuman mübarek olsunnn
oo bugün misafirlerin varr olsun ne güzel değişiklik olurr ben severimm misafiri ama insan yoruluyoo koşuşturmaktaann herşeyii tek başıma yaptığım içinn
topikte yoktun açtığımda dedimm hazırlıklarla uğraşıyoo girememişş
iyiyiz cnm çok şükürr bende temizlikle uğraşıyorumm iştee
önemli değil bebekim.
geçmiş olsun kocişinede allah şifa versin hemen iyleşsin inşallah.
öyle bitanem ya anlamıyor. şuan sadece iş başka bişey yok...
az önce kaldırmaya çalıştım. bugün yaptıklarını konuşuyor rüyasında.
ben karacabeydeyim oraya gelemem kamili gördüm filann
bide ben soruyorum nerde diyorum karacabeyde diyo cvp da veriyor bana komik yaa
valla bilmiyorum canım anlarmı kaç sene sonra anlar onuda bilmiyorum.
ben yanlız başıma ölür giderim heralde.
bu gidişle zaten stresten giderim ben.
tünaydınlarr canlarım benim
cumanız mübarek olsun allah dualrınızı kabul etsin inşallah
benim misafirler geldi gelmek üzere bende size bir bakayım dedim.
nasılsınız bugün?
seninde mübarek olsun canım.
gözün aydın tatilin keyfini çıkar canım bol bol uyu dinlen gez.ohhh
geçmiş olsun kocişine canım.
inşallah hemen iyileşir.
evet canım koşturmaktan yorulucam.
sabah geç kalktık canım benim kociş akşam 1 de uyandı 4 e kadar uyumadı
bende 3 e kadar dayanabildim anca sonra uyumuş kalmışım o hala tv izliyordu.
tabi geç yatınca haliyle sabahta kalkamadık.
kolay gelsin canım ben temizlik yaptım ya dün akşam bel ağrısına duramadım. krem filan sürdü kociş akşam.
ama sağımdan soluma dönemedim yatamadım hep battı.
bidaha temizlik yapmıycam dedim valla her temizlikten sonra böyle oluyorum..
sağol canım artık kanser aramızda kol geziyor.hastalıksız insan kalmamış ki.Rabbim tüm hastalara şifa versin.inşallah canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim bende çok umutluyum ama ne bileyim şimdiye kadar hiç olumlu bir gelişme olmadığı için insan umutsuzluğa kapılıyor.eşim dün akşam bana diyorki sen beni nasıl bırakıp gitmeyi düşünebiliyorsun.bensiz yapabilirmisin ben sana ne zaman olumsuz birşey söylesem sakın ciddiye alma içimde fırtınalar kopuyor seni pc başında gördüğüm zaman içim daha çok acıyor çocuğumuz olması için gece gündüz demeden çabalıyorsun.ama bende hep sıfıra sıfır elde var sıfır seni hep sıkıntıya sokuyorum.sana kötü bir söz söylüyorsamda kendimden soğutmak için yapıyorum ama sonra düşünüyorum eğer beni bırakıp giderse ben bu sefer daha çok yıkılırım şimdi en azından yanımda sen varsın senin varlığınla birşeyleri unutabiliyorum sen olmayınca dünyamda koca bir sıfır olursaol canım benim evet çok özlemiştim balığı iyi geldi valla
canım yengenede çok geçmiş olsun alla şifa versin...
iş sen de hamiş olduğunu öğreneceksin
bebişini kucağına alacaksın
büyüdüklerini göreceksin
evlendiklerini göreceksin :123:
allahın izniyle bunların hepsi gerçekleşecek ben inanıyorum
hayırlı cumalar canım benim
Günaydın arkadaşlarrr
herkese hayırlı cumalarr
rabbim dualarımızı kabul etsin inş..
hayırlısıyla en kısa zamanda bebiş sahibi olmayı nasip etsinn
aminn:26:
hoşgeldinn tatlımmm
ohhh ne güzelll tatilde girdinnn
bende mutlu oldummmm cnmmm
ben temizlikle uğraşıyorumm valla arada gelip bakıyorummm
ay cnm düzelemedimi daha eşinn
geçmiş olsun düzelir inşş bi an öncee şimdi tatildesinn iyi bakarsınn düzelirrr hemencecik
okuda gel bakalımm cnmm
evet canım koşturmaktan yorulucam.
kolay gelsin canım ben temizlik yaptım ya dün akşam bel ağrısına duramadım. krem filan sürdü kociş akşam.
YA RAB..! Yüreği Yanmış, Gözyaşları İçine Akmış, Ümitleri Zorda Olan Tüm Kardeşlerimize ÜMİT, SABIR ve FERAHLIK Ver...!!( AMİN )
HAYIRLI CUMALAR
günaydın herkese
hayırlı cumalar arkadaşlar mübarek cuma günün de herkesin dularının kabul olması dileğiyle Rabbim kucaklarınızı ikizlerle doldursun inşallah
canım ya neden kendini bu kadar yoruyorsun senin evine gelen temizliğine mi bakıcak öyleyse hiç gelmesinler.evet canım koşturmaktan yorulucam.
saol bebekimm inş iyileşir ya antibiyotikte kullanmıyor sperm testine az kaldı diye...
böylede nasıl iyileşicek bilmem...
gelirken eczaneden öksürük şurubu ve balgam sökücü oldum bakalım faydasını görecek mi
hayırlı cumalar arkadaşlarım.esma112233canım yazın beni çok etkiledi Rabbim inşallah çektiklerinizin mükafatını en yakın zamanda verir.
sağol canım artık kanser aramızda kol geziyor.hastalıksız insan kalmamış ki.Rabbim tüm hastalara şifa versin.inşallah canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim bende çok umutluyum ama ne bileyim şimdiye kadar hiç olumlu bir gelişme olmadığı için insan umutsuzluğa kapılıyor.eşim dün akşam bana diyorki sen beni nasıl bırakıp gitmeyi düşünebiliyorsun.bensiz yapabilirmisin ben sana ne zaman olumsuz birşey söylesem sakın ciddiye alma içimde fırtınalar kopuyor seni pc başında gördüğüm zaman içim daha çok acıyor çocuğumuz olması için gece gündüz demeden çabalıyorsun.ama bende hep sıfıra sıfır elde var sıfır seni hep sıkıntıya sokuyorum.sana kötü bir söz söylüyorsamda kendimden soğutmak için yapıyorum ama sonra düşünüyorum eğer beni bırakıp giderse ben bu sefer daha çok yıkılırım şimdi en azından yanımda sen varsın senin varlığınla birşeyleri unutabiliyorum sen olmayınca dünyamda koca bir sıfır olur
canım ya neden kendini bu kadar yoruyorsun senin evine gelen temizliğine mi bakıcak öyleyse hiç gelmesinler.
zaten hegün temizlik yapıyoruz evimiz temiz biraz daha ayrıntıya girde bu kadar kendini yoracak şeyler yapmana ne gerek var.
aman bari geldikleirnde kendini daha fazla yorma acısını sonra sen çekiyorsun.koy termosu yanlarına masayıda kur herkes kendi işini yapsın yormasınlar arkadaşımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?