maşallah şanslısın.. Allah mutluluğunuzu daim etsin.. benim eşim de şikayet etmez öyle bi durumda sağolsun.. ama ev hanımı olunca zaten genelde yemek yapabiliyorum..
seninki de kilolu benimki gibi.. kilo azoyu olumsuz etkiliyomuş canım ya..
evlenmeden daha kiloluydu eşim.. şimdi kilosu aynı ama idmanlardan dolayı sıkılaştı..anlayın idmanı işte
inş. canım o yeter ki hamiş olsun..
doktoruna sorarız gezebilir derse onu da alırızyazık kıza taaa nerelerden gelip gezmeden olur mu esk.i
güzel esk.imizi o da görsün..
evettttt:18::18::18:
o zaman sende esıne hadı gıdelım yoksa pazarınız elden gıder heeeeeee
ufffff ıcınden cıkılamayan bi iş buda heeee
ya canım bence de siz bugün gidin bi pazarınız var zaten beraber geçen.. pazar dışarı çıkın gezin tozun.. sinemaya tiyatroya falan gidin.. valla hasret kaldık biz buralarda..çıkarın tadını esk.in..valla canım bide 1 haftadır gitmiyoruz.
ama benim korkumda pazar günü onlarla geçirmek bu daha kötü:18::18:
çok saol canım benim evet mesleğimi çok seviyorum kuzucuklarımı çok seviyorum daha ne olsun
kısmet canım benim her zaman herşey istediğimiz gibi olmuyor işte...
orada iş imkanı yok ama inş başka biyere gidince sende başlarsın çalışmaya...
canım benim siz beni bunaltmasınız aksine moral verirsiniz bana
ne güzel olur valla o heyecanlı dönemlerde sizinle olmak
ama beni bırakıp gezmeye gitmek yok küserim sonra size
aman bebekim sen hemen yap bişeyler başbaşa olun
canım esk bi arkadal vardı buraya bikaçkere geldi gitti sonra gelmedi.
biz onunla tanıştık. eşi hemen ameliyat olacakta benim kociş abi şöle böle derken ikna ettik.
ve şuan onlarda kaan hocada. ve 1 aylık tedavi sonrasında germ hücre çıkmaya başladı.
o yüzden sevalin eşi ilede görüşmek istedik.
saol bitanem inş hepimiz hamiş oluruz
evet ya bensiz gezme olur mu
beni bırakır giderseniz olay çıkarırım valla :84:
inş. canım ben de çok istiyorum çalışmayı ama kendime bile itiraf edemiyorum burda imkan yok ya.. bastırıyorum isteğimi kendimce..
canım ne güzel bişeye vesile olmuşsunuzcanım esk bi arkadal vardı buraya bikaçkere geldi gitti sonra gelmedi.
biz onunla tanıştık. eşi hemen ameliyat olacakta benim kociş abi şöle böle derken ikna ettik.
ve şuan onlarda kaan hocada. ve 1 aylık tedavi sonrasında germ hücre çıkmaya başladı.
o yüzden sevalin eşi ilede görüşmek istedik.
evet kılo herkes için sakıncalı ama benımkı yemegı bırakacakmıs guya yap dıyo yemek sonra yıyo
heeeeeeeeee idmanlara çok çıkar sende kılolar gıtsın o haldeeeee
valla bahar hiç kusura kalma seni yerinden oynatmam.sen yat.biz kızlarla takılırız.eve gelince sana anlatırız yaşadıklarımızı.hem yanlız bıraktınız diye şikayette etme.yanlız olmayacaksın allahın izniyle.bebişinle seni başbaşa bırakıcaz ki sen ona nekadar çok özlediğini anlat.anlat ki sıkıca annesine tutunsun inş.ay bahar ağlayacam kız.rabbim o günleri de göstersin inş.
canım bazen mecbur kalıyorsun ne yapıcaksın ki...
ilerde başlarsın bugünlerin acısını çıkarırsın...
ya canım bence de siz bugün gidin bi pazarınız var zaten beraber geçen.. pazar dışarı çıkın gezin tozun.. sinemaya tiyatroya falan gidin.. valla hasret kaldık biz buralarda..çıkarın tadını esk.in..
dimi ama
yapcam yapcam bu saatten sonra gidelim demez zaten kendi gidip görüyor ya. bu aralar sinirli bide onlara.
ondan gitmek istemz..
kız ben seni bırakırmıyım hiç evde bebekim. hiç yormadan gezdirim seni.
taksi kapıda bekler hep bizi.
iki adım bile yürümeden gezdidirm seni
o da olacak inş.buarada benim çıkış saatim geldi ama gitmek istemiyorum.iyiydik böyle.sıcacık yazışıyoduk ama bana yol göründü.
anladım canım biz hiç başlamamıştık.. ben de kaan hoca önce ilaç ted. veriyo diye ikna ettim.. ameliyatla korkuttum..nasıl bi taktik?
tatlım zorla kaan beye götürdüm de şimdide mikro tese olmam diyo.his kaybı olurmuş,masadan uyanamazmış,ameliyat fobisi varmış falan filan.
canım ben büyük ihtimal iğne zamanı orada olucam...
heralde ozamanda gezmem sorun olmaz...
ahh canım bebişim bi göbişime gelsin ben ona neler anlatıcam bi bilsen
annesinin babasının onu nasıl hasretle beklediğini onu nasıl sevdiğimizi herşeyi anlatıcam...
sıkısıkı tutun bana bitanem bizi sensiz bırakma diycem
allahın izniylede inş bebişim benimle kalacak
inş. canım.. bir kadının ekonomik özgürlüğünün olması başka bi şey..
hamdolsun kimseye muhtaç değiliz ama.. dedim ya o başka bi güzellik..
canım ben büyük ihtimal iğne zamanı orada olucam...
heralde ozamanda gezmem sorun olmaz...
ahh canım bebişim bi göbişime gelsin ben ona neler anlatıcam bi bilsen
annesinin babasının onu nasıl hasretle beklediğini onu nasıl sevdiğimizi herşeyi anlatıcam...
sıkısıkı tutun bana bitanem bizi sensiz bırakma diycem
allahın izniylede inş bebişim benimle kalacak
ağlattınız beni.. inş. canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?