- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
merhaba arkadaşlarım hepinize kucak dolusu sevgiler.bizim işlemlerimiz dün yapıldı önce eşim ameliyata alındı 12 de.ben tabi aglamalardayım inanın o beklemek o kadar zormuş ki ömrümden ömür gitti sandım.saat 1 buçuk oldugunda artık dayanamadım ve hemşirenin yanına gittim allah aşkına bi haber yokmu ameliyathaneden dedim.ve hemşire sperm bulunmuş dedi şuanda eşinizin dikişleri atılıyo birazdan getirelecek dedi.hayatımda duydugum en güzel haber buydu sanırım.okadar mutlu oldum ki napcagımı nereye gidecegimi şaşırdım.utanmasam hemşirenin boynuna atlıcaktım.allahıma nekadar şükretsem azdır.15 dk snra eşimi getirdiler lokal yapıldıgı için eşim güzel haberi benden önce almıştı zaten gülerek geliyodu.allahıma binlerce şükürler olsun dualarımızı kabul etti.sonra hocayla knştum inanın oda en az bizim kadar mutluydu.çok dgl ama bulundu dedi.bende teşekkür ettim allah razı olsun dedim ne kadar sevindigim anlattım oda çok sevinmişti.sonra saat 4 oldu beni aldılar yumurta toplama işlemi için. beni uyuttular yarım saat kadar sürdü 21 tane yumurta toplandı.saat 6 buçuk gibi çıktık ordan.ama yaşadıgımız mutlulugu anlatamam kelimelerle allahım hepinize yaşatsın inşallah.bugünde aradılar ve 14 tane döllendigini söylediler diger çıkan kaliteli spermleri de dondurmuşlar.çok çok mutluyum dualarınız için çok teşekkür ederim.aynı mululugu sizede nasip etsin inşallah.dualarım sizlerle..bizim içinde inşallah devamı gelir.pazartesi yada salı günü transfer günüm inşallah sımsıkı tutunur bebişlerim bana.allahım olmayan ve isteyen herkese nasip etsin çok çok mutluyum kızlarrr.![]()
Gözün aydın canımm

çook sevindimm gerçekten bende merak ediyodummm
rabbim bizlerede yaşatsın inş
haziran gibi benim eşimde tese olıucakk
inş bizde de bulunurr
tedaviye başlayacak bütün arkadaşlarda inş böyle güzel haberler almak nasip olur