Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cnm bence basla cunku bu vesıle senın ıcın hem ıcın daha rahat edecektır
sakın mecbur bebek ıcın kıldıgını dusunme rabbım demekkı kılmanı nasıp edıyor sana kı ıcınde boyle duygular basladı
sen basla allh kabul etsın cnm

İns sperm bulunacak cnmmm ins sizin icin hayırlısı hangisinde o doktor içinize sinsin
Bizim iki şansımız vardı ya elazig ya malatya
Elazığ'da oturuyoruz diye esim orayı istedi ama benim icime hiç sinmemisti ortam sona dedim Rabbim hangisi Hayırlısıysa orda yaptıralım... Sagolsun burada bı kac arkadas Elazığ'da tup bebek icin gitmiş birinin eşi amlythanede enfeksiyon kapmış esime okuttum yazısını ve korktu Malatya'ya gidelim dedi.. Malatya'ya gittik her seferinde en az 20 soru soran biz doktorun karşısında sut dökmüş kedi olduk sesimiz bile çıkmadı büyüledi izi sanki esimle hastaneden çıktığımızda kuş gibi hafiftik.. Ama elazigdaki hastahaneye girdiğim an ruhum daraliyordu..ins hayırlısını secimisizdir az kaldı 2 haftaa sonra iğnelere başlıcam Mayıs sonuda amlyt ..herkes haymiş kalır ins ben burada hamiz olanları gördükçe kendim kdr seviniyorum İnan her bir hamile benim icin umut kaynağı:)

Tmm cnm kilcam İnan 1.5 aydır hergun aklıma gelio sanırım. Şeytan uğraşıyor ama bizi öyle büyük nimetleri nasip eden Rabb'ime namaz borcumu ödemeliyim başlıcam Rabbim affetsin günahlarımızı bizi evlatsizlikla sinamasin

Tmm cnm kilcam İnan 1.5 aydır hergun aklıma gelio sanırım. Şeytan uğraşıyor ama bizi öyle büyük nimetleri nasip eden Rabb'ime namaz borcumu ödemeliyim başlıcam Rabbim affetsin günahlarımızı bizi evlatsizlikla sinamasin

slm canm masallah rabbim bebegini kucagna almayı nasip etsin esinin azo sebebi neydi??????

askerden geldikten sonra testislerinde iltihaplanma olmuş birden bire.sonra şekil bozuklukları olmuş.sebep bu yani.ama çok şükürki testisler sperm üretiyor ve bulunduda.

canım inş 12 taneside en sona kadar kalır...
allah hakkınızda hayırlısını versin...
güzel haberlerinizi bekliyoruz heyecanla

Okuması bile guzel kimbilir rüyası nsl guzel
Allahım nasip etsin ins...zatennnnn bu yaz senden umutluyum cnm nsl olsa bisuru sperm var deilmi:))))

saol canım benimmm inş yaşarız bizde o günleri...
inş sizlerden güzel haberler alıp bizde arkanızdan gelicez

Allah inşallah sana rüyandakileri yaşatır

aminnnnnnnnnnnnn inş

inşallah canım RABBİM bu rüyanın aynısını yaşarsın tez zamanda ve darısı başımıza

aminnnnnnnn saol canım benim...
rabbim bize gerçeğinide yaşatır inş

baharcigim, allahim rüyani hayra cikarsin. dilerim rüyandaki mutlulugun kat be katini gercekte yasarsin.

saol canım benim öyle bi duygu ki...
rüyası bu kadar güzelse o anı gerçekten yaşamak kimbilir nasıl bi mutluluktur
rabbim hepimize nasip eder inş

ANEMON------------------------------------------------165
ARUNA--------------------------------------------------165
BAHAR--------------------------------------------------165
BANGİ--------------------------------------------------165
BURSA--------------------------------------------------165=OKUDU
ÇİÇEK---------------------------------------------------165=OKUDU
CEMREM------------------------------------------------165
DENİZBULUT-------------------------------------------165
ENFALL-------------------------------------------------165=OKUDU
ESESLİM-----------------------------------------------165
ESMA---------------------------------------------------164
ESMA16------------------------------------------------164
FLZASK------------------------------------------------164=OKUDU
GUNSLİNGER------------------------------------------164
HASRET------------------------------------------------164=OKUDU
HEP-----------------------------------------------------164
HMTNZL------------------------------------------------164
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------164=OKUDU
MERCAN------------------------------------------------164
OKNK---------------------------------------------------164
SELMACAN---------------------------------------------164
SEVAL--------------------------------------------------165=OKUDU
VCK----------------------------------------------------165
YEŞİL--------------------------------------------------165=OKUDU
ZAMAN-------------------------------------------------165
ZAMBAK-----------------------------------------------165
ZCU----------------------------------------------------165

NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ’’ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.

DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.

baharım bebekim çok güzel bir rüya görmüşsün.
rüyan gerçekleşecek inşallah canım benim.
az kaldı temmuzda bebiş haberlerini alıcaz inşallah.
ben artık rüyasını bile göremez oldum

askerden geldikten sonra testislerinde iltihaplanma olmuş birden bire.sonra şekil bozuklukları olmuş.sebep bu yani.ama çok şükürki testisler sperm üretiyor ve bulunduda.

anladm canm rabbim tamamına erdirsin yawrunu kucagna almayı nasip etsin insallah

kizlar bu saat oldu ben hala uyuyamiyorum (bu arada burda yani belcikada saat gecenin 4u ) dun adet olucaktim adet olamadim bi sitres varki sormayin goguslerim felaket agriyor ; aklima getirmemeye calisiyorum calistikca aklimdan cikmiyor yaaaa offffff bana dua edin benim simdiye kadar coktan adet olmam lazimdiii , bu ay tup bebege basliycam ya oyuzden oluyo bu aksilikler off neyse ben cikiyorun

ben istanbul semiha şakir devlet hastanesinde yaptırdım.eşim azospermdi.1 kerede tese ameliyatında hemen sperm bulundu ve 1 . denemede tuttu.şuan 31 haftalığım işte.başka sormak istedikleriniz varsa sorun.

ne güzel maşaalah semia şakir derken süleymaniye demek istedin galiba sizin azo sebebi neydi ve m teseyi hangi dr yaptı canım bende rapor almak için bekliyorum inş hayırla bebeğinize kavuşursunuz rapor semia şakirde yani süleymaniyede

canım tefriciye tamam . Allah kabul etsin .

inş. canım inş.rüyaların gerçek olur.uzun bir süre bu rüyanın etkisinden kurtulamazssın herhalde.

ben istanbul semiha şakir devlet hastanesinde yaptırdım.eşim azospermdi.1 kerede tese ameliyatında hemen sperm bulundu ve 1 . denemede tuttu.şuan 31 haftalığım işte.başka sormak istedikleriniz varsa sorun.

canım maaşallah.ne güzel rabbim yüzüne bakmış.peki eşin neden azo sperm olmuş.hehangibir ilaç kullandınız mı yada bitkiseller.

Günaydın canım arkadaşlarımmelek hoşgeldin canım aradılarmı seni hastaneden kaç embriyo sağlıklı gelişmiş birde birşey sorucam eşin yaşı kaç,hormon değerleri neydi,testis boyutu küçükmüydü bizimde tedaviye 1 ay kaldı emre bey 1 ay prengly yaptırın sonra operasyona geçelim dedi çok heyecanlıyım inşallah rabbim benimde yüzümü güldürür

canım günaydın uyuyamadım ya haber bekliyoruz bakalım ararlar öglene kadar.heyecanlıyım.pgd yaptırmak istiyorum canm ya o yüzden hocayla görüşecem embriyoların durumuna göre.benim eşim 30 yaşında.hormon degerlerine gelince olması gerekenden çok farklıydı mesela testosteron düşük fsh yüksek falan kötüydü yani.testis boyutu 1/4 büyüklügünde yazıyo yani olması gerekenin çeyregi kadarmış tatlım.hiç ilaç vermedi dr.ama bulunmasaydı belki verirdi bidaha mikrotese yapılana kadar ama gerek kalmadı.canm inşallah inşallah olacak seninde.bişey sorcam gelincik ve jklm arkadaşların sorunuda bizimkiyle aynıydı ya acaba onlar pgd yaptırdımı bide şunu soracaktım gelincige tek emriyomu yerleştirmişlerdi hatılayamadım ben canm ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…