- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
merhaba kızlar.pek fazla yazamıyorum ama güzel haberleri okuyorum sperm bulunan arkadaşlarım adına çok sevindim inşallah en kısa zaman da kavuşurlar bebişlerine.benim günlerim zor geçiyo bugün 6.günüm ama beklemek çok zormuş gerçekten.inşallah pozitif sonucu alırızda bu beklemeye deger.inanın tedavinin en zor kısmı buymuş arkadaşlar.agrılarım geçti son iki gündür pek fazla yok arada öyle batma şeklinde oluyo.ilk 4 gün çok fazla hareket etmedim ama şimdi biraz daha kalkınıyorum yemegimi yapıyorum sadece egilip kalkmıyorum uzanmıyorum hızlı hareketler yapmıyorum ve agır kaldırmıyorum.zaten sürekli yatmanında bi anlamı yokmuş.biz temkinli davranalım da gerisi rabbime kalmış.eger ömrü varsa benimledir ve bana tutunmuştur.allah bu yolda ugraş veren herkesin yardımcısı olsun.
iyiyim canım ne olsun okuldan döndüğümden beri dinleniyorum...
evet canım sarma sarıcam ama 2 haftadır hala sarıcam
canım da çok istiyor ama yorgun olduğumdan kalkıpta başına oturamıyorum...
aslında başlasam okadar da yorucu olmuyor ama nebileyim tembellik yapıyorum işte...
ahh canım yaa sende gelberaber yiyelim...
demek enişte seni bi sarmayla tavladı haaa
enişte biliyormuş işini en doğru noktadan girmiş olaya
İyiyiz cnm sen nasılsınnn bakalımmm
senin günler nasıl geçiyooo
inşallah canm ya inşallah allahım banada sizede ve isteyen herkese nasip etsin inşallah.bi arkadaşım vardı ben hastaneye giderken otobüste tanıştık oda bandırmalı.benim yumurta toplanacagı gün onunda aşılaması vardı ikinci kez yaptırıyolardı ve eşinde sperm hareketsizligi varmış.bugün test günüydü pozitif çıkmış okadar sevindim ki anlatamam.böyle güzel haberler nasıl umut oluyo insana allahım bizlerede nasip eder inşallahhh.
Iyiyim tatlim bende. Esim dün ise basslamisti calisamamis geldi dün öglen. Yarasi acilmis intihap kapmis off cok zor Allahim sifa versin esime ve esimin durumunda olanlara. Birde 18 gün sonra Türkiyeye yola cikicaz kendi arabamizla insallah o zamana kadar iyilesir.
Ee canim yoruluyorsundur tabi kolay deil cocuklarla ugrasmak 1 tane 2 tane degiller ki :) Keske oralarda olsaydim oturur sarardik. Esim bilir isini 1 sarmaya gittim vallahi :) Canim sen Antalyalisin sanirim gecmiste okumustum benim esimde Antalya manavgatli. Belki birgün sende Antalyaya geldiginde tatillerimiz uyarsa görüsürüz.
selam tatlım iyiyim sen nasılsın
pek uğramıyorsun buara topiğe çok yoğunsun galiba
pregnyl ignesini esiniz ne icin kullaniyor ,
doktormu veriyor sizmi aliyorsunuz?
bu igneyi cok duyuyorumda burda
Ee canim yoruluyorsundur tabi kolay deil cocuklarla ugrasmak 1 tane 2 tane degiller ki :) Keske oralarda olsaydim oturur sarardik. Esim bilir isini 1 sarmaya gittim vallahi :) Canim sen Antalyalisin sanirim gecmiste okumustum benim esimde Antalya manavgatli. Belki birgün sende Antalyaya geldiginde tatillerimiz uyarsa görüsürüz.
iyiyim canım ne olsun işte gezip duruyorum dediğin gibi çok yoğunum
birde ya ben gidiyorum bir yerlere yada misafirim oluyor baharcım bir hafta içinde tam 3 kere misafirlerime sarma sardım yarında eşim iş yeri için istedi ama 4 lemek istemiyorum haftaya yaparım dedim .inan varya yemiyorumda ama bu hafta kilo vermedim .
Canim arkadaslarim yazdiklariniza sonra cvp verecegim. Benim kocacim acikmis ona biseyler yapip gelicem. Sizden ayrilmak artik zoruma gider oldu en kisa zamanda görüsürüz canlarim.
ooo tatlım süpersin otomatiğe bağlamışsın sen
ellerine sağlık ben gelince bana da sarar getirirsin artık
canım kilo verememiş olabilirsin ama abartma yemeyi almamanda önemli çünkü...
ben istanbuldan geldikten sonra yarım kilo verip 54,5a düşmüştüm ama sonra geri aldım o kiloyu
şimdi tekrar 55 kilodayım diyet yapmıyorum yorgun olunca yiyorum...
ama abartmadığım içinde almıyorum öyle işte...
8 haziranda okul kapanacak...
o süre zarfında temmuza kadar biraz daha verirsem süper olacak
tek başıma yapmadım ki koca tencere sar sar bitmiyor ama yiyince beş dakikada bitiyor bende misafirleri diyorumki yavaş yavaş yiğin ben onu ne zorluklarla sardım diye .sonra eşime ayırmayı unutmuşum ona tekrar yaptım görmüştü biryerleri şişmesin dedim.sonra abimler geldi onlarda istediler onlara yaptım eltime gittim ona yardım ettim .ben yemem artık sıkıldım dedim ama sıcak sıcak çok iyi gidiyordu ipin ucunu kaçırmadan yiyorum işte.canım biz etli yapıyoruz ben zeytinyağlı bilmem etli yersen tabiki yaparım hatta emirgana da gideriz piknik yaparız
Bende çıkıyorum kızlarrr şimidilikkk
yemek yapmam lazımm
görüşürüzz
güzel olacak tatlımmmmmm ben inanıyorummmmmmmmm
Rabbim hepimize evlat sahibi olmayı nasip etsi inş
Buarada sarma sarıcam kaç gündür niyetim var ama bi türlü oturamıyorum başına
Bakalım belki akşama sararım çok canım çekiyor nezamandır
off baharcığım sarmamı dedin bende sarmayı çok seviyorum
bayılıyorum yaaa
bak cnm çekti şimdi
benimde lahanam var sarmak için bi fırsatım olmadı
bu akşam menüde börek olacak
artık yarında sarma yaparım bende:))
Evt cnm başlayacaktııı ya demek yarası tihap kapmışş
benim eşimin de öyle olmuştuu bilirim cnmm
Allah şifa versin tez zamanda
az kaldı cnm gelmenizee o zamana kadar düzelir eşin inş.
negüzel olurdu canım yaa bende çok severim öyle kalabalıkta bi sürü sarma sarılmasını
canım bende manavgatlıyım :13:
yani aslen konyalıyız ama senelerdirrrr manavgattaydık...
orada okudum orada büyüdümmmm benim için cennetten bi köşe manavgat
elimde olsa oradan başka biyerde yaşamazdım çok ama çok seviyorum
benim kendi ailemle sorunlarım var o yüzden pek gidemiyorum belkide bundan sonra gitmiycem bile...
ama evime gitmesemde kardeşimi görmek için yine giderim...
inş bigün manavgat buluşma noktamız olur tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?