Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
"Hangi karanlıklar son bulmadı? Hangi gidişlerin dönüşü olmadı? Sen umutla bekle.Bekleyişin ümit bulacak.Sanma kaldın karanlıkta.Görünüyor bir ışık ufukta.Sabret az daha.Zayi olmaz beklediğin yerde ettiğin dua.."

selmacan, bu kadar ümitsiz olma canım.derdi veren rabbim dermanınıda vermiştir elbet.biraz araştır topiği pgt yöntemiyle ilgili bir sayfa var.oradaki kızlarla bir görüş canım.yüzde bir şans bile olsa denemeye değer.imkanların ölçüsünde en iyi laboratuvarı olan merkezi seçersiniz. sağlıklı yumurta elde etmek için kürler araştırırız onu uygularsın canım

Son düzenleme:
bizim üç ayımız doldu ...
pazartesi test vercez inşallah birsürü sperm görürüz..
içimde çıkar yada çıkmaz diye bir his yokk çok duygusuzum neden bilmiyorum...
bu arada biz üç aydır memegon ve preglin kullandık..
bitkisel olarakta bahardan aldığım zeytinyağında incir ve ısırgan çayı kullandık çok düzenli olmasada havuç suyu ve ballı karışım kullandık
ilaç olarak arginmax kullanıyoruz..
ne olacak bilmiyorum bu testte çıkmazsa bir üç ay daha aynı devam...
lütfen dua edin bana
çok ihtiyacım var..

çok saol cnm beniim
evet kendimizi en kötüsüne hazırlıyoruz inşallah iyi olur ..
keşke çıksa bir taneye razıyım ama çıkmıyacak gibi geliyor bana:
çok zor bir imtihan kimseye vermesim allahım..

Amin canım.hayırlısıyla güzel sonuç alıp halay çektireceksin bize

Son düzenleme:
hemşeriiim cnm sen konyadamısın ???

selamm.hemşehriim ben antalya dayım.konya seydişehir liyim.test sonucu güzel çıkar inşaallh.nerde yaptıracaksınız. bundan birbuçuk yıl önce konyaya gelmiştik.birde burda deneyelim diye tıp fakültesine gittik. stajer bir dr la görüştük.test verin dedi.ortamı beğenmedik.eurofertile gittik.sperm testini orda yaptırdık.0..dilek hanım beni muayene etti.iyi bir dr.tese yaparız dediler.ama biz yapmadık.işte böyleee baya uzun oldu.bir dokun bin.................

size bişey sormak istiyorum bizim burda bi arkadaş var hırsızlık yapıyor annesini babasını görseniz son derece dindar insanlar tanıyorum...
üğzülüyorumda kimse söyleyemiyor.. oda yaptığıyla kalıyor..
bide bir görseniz kapalı hani lafa gelince mangalda kül bırakmaz öyle biri karışayımmı karışmayayım mı ? bilemedim ne yaparsa yapsın benim derdim bana yetiyor diyorum
benden sonra evlendi çocuğu var hala devam ediyor..
Biz böyle imtihan oluyoruz ona şaşırıyorum elindekilerin kıymetini bilmiyor gariban insanların üç kuruşuna göz dikiyor..
rabbim islah etsin
ne yapcağımı bilmiyorum ama insanlar göründüğü gibi değil nasıl ödeyecek insanların hakkını bilmiyorum

ooo bende beyşehirliyim cnm
ben dilek hanıma şubatta tüp yaptırdım ama tutmadı..
biz zaten tıpı hiç düşünmüyoruz bile kızılay ve eurofertilde kararsızız birde selçuklu tüp bebek var oda olabilir.
bizde dilek hanımı beğendik çok inançlı ve pozitif ama insana boşuna ümüt vermiyor.bakalım pazartesi karar veririz inş..

canım o kişinin (eğer doğruysa) huyundan vazgeçmesine vesile olabilirsen ne güzel. yada yardımcı olmak için.değilse böyle şeyleri konuşmak bile gıybet olur ALLAH korusun.bu bir hastalıkda olabilirmiş.yani iradesi dışında...

canım daha önce duymuştum çok zengin bir ailenin kızı hırsızlık yapıyor diye ama bu bir hatalıkmış sanırım söylediğiniz kişided bu bir hastalık dercesindedir diye diüşündüm ne kötü bir şey rabbim korusun

cnm çok fazla şahit oldum resmen yapıyor ama dedim ya ailesi ahlaksız değil kendi haline insanlar bakalım neler yapabilirim diye düşünüyorum..
inan apartmanda bilmeyen kalmadı annesiyle kayınvalidesilerde aynı apartmanda onlardan da çekinmiyor kendi kendine yapıyor haberi yok bizi enayi yerine koyduğunu zannediyor..
çok kızgınım..
kendimce onun seviyesine düşmeden bişeyler yapcam artık..

aşkbebek canım bu hafta ablamın taşınma telaşı var çarşambadan sonra müsait olabilirim sizi çok beklettim kusura bakmayın istediğiniz zaman görüşelim

hastalık olabilir ama yüzsüzlük ve doyumsuzluk gibi geliyor bana inş en kısa zamanda çözeriz..

canım nasıl yani tanıdıklarının canını mı yakıyor yoksa tanımadığı kişilerin parasını falan mı çalıyor?ama bence sen biliyorsan ve onu uyarmıyorsan sende mesulsün bu durumdan .en azından üstüne düşeni yapıp uyar hatta tehdit et bir daha yaparsan seni herkese rezil ederim de mademki bu durumdan haberdar olan başka kişiler varsa annesi kaynanası hatta başka komşularınla beraber konuş .tek başına bulaşm derim ben belki senden korkmaz ama bir başkasından korkup yada çekinip bu huyundan vazgeçer.paraya ihtiyacı olmadan çalıyorsa doktora gitmsine yardımcı olabilirsinhem ona hemde zarar verdiği kişilere yardım etmiş olursun

cnm genelde bir kere yaptığı kişiye birdaha yapmıyor.. bana evlenmeden önce yaptı bende görüşmeyi kestim hatta ailesiyle yakın birine söyledim ama annesine söylemedim sonra evlendi heralde kaynanasıda biliyor ama ses etmiyor..
geçen arkadaşa gelmiş onada aynısını yapmış artık söylemeye karar verdim ailesine söyleyeceğim. anneside biliyor biz utanıyoruz söyleyemiyoruz ben söyleyeceğim neler olur bilmiyorum..

canım benim kullandıkları kocişine şifa olmuştur inş
3 ay az bi süre değil kullandıkları etki göstermeye başlamış olabilir...
inş bol bol sperm çıkarda bigüzel halay çekeriz
allah yardımcınız olsun tatlım bol bol dua edicem sizin için

aminnnnnnnnnnnnn cnm inş çıkar.
cnm ben buraya ilk yazdığım günleri hatırladım da geçmez üç ay demiştim ama şimdi test vereceğiz...
zaman ne çabuk geçiyor.. acımızda böyle geçip gitse keşke
cnm inş fayda olmuştur iğneler bitkiseller..
cnm çok saol duaların için..

kızlar hepinizin anneler günü kutlu olsun insallah bizlerde tez vakitte anne oluruz ve insallah bidahaki anneler gününe kadar yawrularmz ya karnımızda ya kucagmzda olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…