Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hoşgeldinn canımmm:16::16:
okuda gelll bekliyorumm seniiiiii nasılsın bakalımmm:34:

iyiyim canım çalıyorum nolsun,sen napıyorsun görmeyeli uzun süre oldu valla,benim eşim doktora gitti kontrolü vardı,hormonlarını beğendi,ilaçlara devam dedi 2 ay sonra hormon tahlillerini veeee ilk defa sperm tahlilide istedi,bakalım nolacak

iyiyim canım çalıyorum nolsun,sen napıyorsun görmeyeli uzun süre oldu valla,benim eşim doktora gitti kontrolü vardı,hormonlarını beğendi,ilaçlara devam dedi 2 ay sonra hormon tahlillerini veeee ilk defa sperm tahlilide istedi,bakalım nolacak

İyi cnm napimm günleri geçiriyorum iştee haftaya inş ALLAH tekrardan başlıycamm tedavimeeeeee
ne güzel cnm hormonlarr güzell demekkkkkkkk
inş 2 ay sonra herşeyy daha iyi olurrrrr

okuyamıyorum başım döndü valla :1: noldu senin kırmızılar canım gelmedimi daha,bugün sabah aklıma geldi ama işyerinden nerdeee haber alacağım.

hadi yaa cansunida ile senin vücudun nekadar değişik tepkiler veriyor :1:
onunda geçmişi okuyunca midesi bulanıyordu :9::9::9:
yok canım şimdilik bi gelişme...
bu ay tahminimden daha geç gelicek demekki...

İyi cnm napimm günleri geçiriyorum iştee haftaya inş ALLAH tekrardan başlıycamm tedavimeeeeee
ne güzel cnm hormonlarr güzell demekkkkkkkk
inş 2 ay sonra herşeyy daha iyi olurrrrr

Allah yardımcın olsun inşallah hayırlı,güzel haberlerine sevineceğiz İNŞALLAH .doktor belki normal çıkış olur diyor ,meraktayım bende ,olmasada tesede şansımız yüksek olur diyor bakalım kuzum ya inşallah hepimiz hamiş oluruz,hepimize annelik çok yakışır çokkk.:16: :16:

hadi yaa cansunida ile senin vücudun nekadar değişik tepkiler veriyor :1:
onunda geçmişi okuyunca midesi bulanıyordu :9::9::9:
yok canım şimdilik bi gelişme...
bu ay tahminimden daha geç gelicek demekki...

kız kaç gün oldu yokum okuyamıyorum ki ipin ucu kaçıyor valla,biz aynı havayı soluyoruz cansunidayla ondanmıdır nedir,aynı şehrin havasımı dokunuyor bize yoksa :9:
bence bekliyorsun ya kırmızıları naz ediyorlar,olsun vardır bi hayır canım,inşallah tedavine sende

kız kaç gün oldu yokum okuyamıyorum ki ipin ucu kaçıyor valla,biz aynı havayı soluyoruz cansunidayla ondanmıdır nedir,aynı şehrin havasımı dokunuyor bize yoksa :9:
bence bekliyorsun ya kırmızıları naz ediyorlar,olsun vardır bi hayır canım,inşallah tedavine sende

bencede sizin oranın havasından mı suyundan mı artık bilemiycem :9::9::9:
evet canım nazlanıyorlar biz heralde haftaya flazskla beraber başlarız tedaviye:29:
buarada tedaviniz iyi gidiyormuş inş sperm testi sonucunda yüzünüz güler :16:
merakla bekliycem sonucunuzu...

Son düzenleme:
hoşgeldin canımmm ,bebişimiz nasıl bakalım,sağlığın iyi değil mi canım,ne zamandır konuşamadık meraktayım,şimdi aklına ne gelirse yemelisin yeğenimizin canı ne çekiyorsa düşünme hemen ye

merhaba kızlar,
flzask :16: canım bugün 2 kez hastaneye gittim.merkez çok yoğundu ve çok sıra bekledik.sonrasındada yumurtalar çatlasın mı çatlamasın mı diye karar vermelerini bekledim.yumoşlardan önce ben çatladım beklerken.:1:
sonuç,biraz önce çatlatma iğnemi yaptım.perşembe sabah 8:30 da Allah izin verirse opu yapılacakmış.asıl bombayı patlattı yumoşlar.doktor bugün en az 5-6 tane olur dedi.bu işe yarama ihtimali olanlar.geride 6-7 tane daha var.ufacıkmış onlar.Şükürler olsun rabbime.

nur-efşan,bebişin seninleymiş Allah bağışlasın.evinize huzur bereket getirsin sağlıcakla kucakla bebeğini.

baharcım,bişey sormuyorum ama takipteyim.:70:

cemrem,eğlenmişin ne güzel.sefan olsun canım :16:

bencede sizin oranın havasından mı suyundan mı artık bilemiycem :9::9::9:
evet canım nazlanıyorlar biz heralde haftaya flazskla beraber başlarız tedaviye:29:
buarada tedaviniz iyi gidiyormuş inş sperm testi sonucunda yüzünüz güler :16:
merakla bekliycem sonucunuzu...

ayy ne güzel ikiniz beraber buluşursunuzda,ikiniz içinde inşallah iyi olur,gönlünüzün muradını Rabbim verir inşallah,burada halaylardan artık geçilmez,Ramazanda başlayacaksınız ne güzel,dualarım hep sizinle olacak :16:

Bakalım canım normal çıkış illa olacak diye hazırlamıyorum kendimi,olmazsa ameliyatta çıkar inşallah diyorum.Ben Rabbime güveniyorum.Derdimiz büyük ama Rabbimiz daha büyük,hiçbirimizi kapısından geri çevirmeyecek inşallah

Allah yardımcın olsun inşallah hayırlı,güzel haberlerine sevineceğiz İNŞALLAH .doktor belki normal çıkış olur diyor ,meraktayım bende ,olmasada tesede şansımız yüksek olur diyor bakalım kuzum ya inşallah hepimiz hamiş oluruz,hepimize annelik çok yakışır çokkk.:16: :16:

Amin cnm benimm sağoll hepimizim yardımcısı olsunn bu yoldaa
ne güzell cnmm inşş normalden çıkış olur ,olmasadaa inş tesede şansınızz yüksekk olurrrr
çok umutlu konuşmuşş doktorrr ne güzellllll
yakışmazmıı tatlımmmmm bizee hamişlik çokkkkkkk yakışırrrrrrrrrr:49::49::49::49::49::49:

merhaba kızlar,
flzask :16: canım bugün 2 kez hastaneye gittim.merkez çok yoğundu ve çok sıra bekledik.sonrasındada yumurtalar çatlasın mı çatlamasın mı diye karar vermelerini bekledim.yumoşlardan önce ben çatladım beklerken.:1:
sonuç,biraz önce çatlatma iğnemi yaptım.perşembe sabah 8:30 da Allah izin verirse opu yapılacakmış.asıl bombayı patlattı yumoşlar.doktor bugün en az 5-6 tane olur dedi.bu işe yarama ihtimali olanlar.geride 6-7 tane daha var.ufacıkmış onlar.Şükürler olsun rabbime.

nur-efşan,bebişin seninleymiş Allah bağışlasın.evinize huzur bereket getirsin sağlıcakla kucakla bebeğini.

merhaba bitanemmmm demek çatlatma iğneni vuruldun :46:
perşembe opun varmış yaa inanamıyorum zaman ne çabuk geçti :52::52::52:
inş hayırlısıyla onuda atlatırsın...
allaha şükür herşey güzel ilerliyor bisürü olgun yumoşun varmış :46:
canım inan merakla takip ediyorum tedavi sürecini...
sonu çok güzel olacak inanıyorum :49:
bitanemmmmmmmmm duyarlı arkadaşım benimmmmmm saol :54::54::54:

merhaba kızlar,

Ohhh geldinn tatlımmm sonundaa hoşgeldinnnnn:46::46::46:
ama iyi haberlerle geldinnnnnnnnnnn :16::16::16::16:
maaşallah yumoşlaraaaaaaa perşembedee opu olucakkkkk hadi hayırlısı canımm benimmmmmm az kaldıı cnmm
hayırlısıylaa bebişini göbüşünee almanaaa :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ayy ne güzel ikiniz beraber buluşursunuzda,ikiniz içinde inşallah iyi olur,gönlünüzün muradını Rabbim verir inşallah,burada halaylardan artık geçilmez,Ramazanda başlayacaksınız ne güzel,dualarım hep sizinle olacak :16:

Bakalım canım normal çıkış illa olacak diye hazırlamıyorum kendimi,olmazsa ameliyatta çıkar inşallah diyorum.Ben Rabbime güveniyorum.Derdimiz büyük ama Rabbimiz daha büyük,hiçbirimizi kapısından geri çevirmeyecek inşallah

evet canım güzel olacak...
en önemliside mübarek ramazan ayında tedaviye başlayıp sonucumuzu hayılısıyla bayram öncesi alıcaz :16::16::16:
rabbim bu mübarrek ayda yüzümüzü güldürür inş :16:
canım tabikide illa olacak diye bişey yok ama drunuz bu ihtimalden bahsetmiş...
inş dediği gibi doğal yoldan çıkış olur olmadı mtesede bulunur...
yeterki hayırlısıyla tedaviye başlayıp bebişinize kavuşabilin :emir_bebek::emir_bebek:

Canim cok sevindim gözün aydin bebisin :nazar::nazar: seninleymis. Allah saglikla kucagina da almayi nasip etsin. Canim eger doktorun izin veriyorsa kesinlikle gitmelisin Türkiyeye :72: sana cok büyük moral olur.

canım gözün aydın cok sewindim darısı tüm isteyenlere insallah :64::64::64::64::64::64::64:

hoşgeldin canımmm ,bebişimiz nasıl bakalım,sağlığın iyi değil mi canım,ne zamandır konuşamadık meraktayım,şimdi aklına ne gelirse yemelisin yeğenimizin canı ne çekiyorsa düşünme hemen ye

h.b canm iyiym sen naslsn tatlm bi kac gündü cok halsizim bulantmda oluyo arada ama canm ne isterse yiyorum merak etme :))))

merhaba bitanemmmm demek çatlatma iğneni vuruldun :46:
perşembe opun varmış yaa inanamıyorum zaman ne çabuk geçti :52::52::52:
inş hayırlısıyla onuda atlatırsın...
allaha şükür herşey güzel ilerliyor bisürü olgun yumoşun varmış :46:
canım inan merakla takip ediyorum tedavi sürecini...
sonu çok güzel olacak inanıyorum :49:
bitanemmmmmmmmm duyarlı arkadaşım benimmmmmm saol :54::54::54:

benim içinde çok çabuk geçti canım.süreç eşime uzun geldi sadece.ben her anını mutlu mutlu yaşamaya çalıştımpazar günü hariç.o da şansıma o günki doktorun iş güzarlığıydı.:20:
canım,samimiyetinizi ve dualarınızı hissediyorum bende hergün gelip paylaşmak istiyorum sizlerle.inşallah tatlım hepimiz bu yolculuktan göbişi dolu ayrılıcaz.:49 :emir_bebek::emir_bebek:

Ohhh geldinn tatlımmm sonundaa hoşgeldinnnnn:46::46::46:
ama iyi haberlerle geldinnnnnnnnnnn :16::16::16::16:
maaşallah yumoşlaraaaaaaa perşembedee opu olucakkkkk hadi hayırlısı canımm benimmmmmm az kaldıı cnmm
hayırlısıylaa bebişini göbüşünee almanaaa :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

geldim canım :16::16:sağol tatlım herşey yolunda gider inşallah.alırım bebişimi göbişime evimize gideriz Allahın izniyle .:49::emir_bebek:

benim içinde çok çabuk geçti canım.süreç eşime uzun geldi sadece.ben her anını mutlu mutlu yaşamaya çalıştımpazar günü hariç.o da şansıma o günki doktorun iş güzarlığıydı.:20:
canım,samimiyetinizi ve dualarınızı hissediyorum bende hergün gelip paylaşmak istiyorum sizlerle.inşallah tatlım hepimiz bu yolculuktan göbişi dolu ayrılıcaz.:49 :emir_bebek::emir_bebek:

evet canım bencede o günki drun işgüzarlığydı :63:
daha o kadar erkenken bi ihtimalden bahsetti canını sıktı...
şükür ki dediği gibi olmadı allahın izniyle bi de bebişini :49: göbişine aldın mıı ohhhhhh :52:

h.b canm iyiym sen naslsn tatlm bi kac gündü cok halsizim bulantmda oluyo arada ama canm ne isterse yiyorum merak etme :))))

o bulantılar bile güzel bitanem olsun hamiş olduğunu iyice anlarsın :1: bende iyiyim,buradan mutlu haberler aldıkça daha çok seviniyorum,daha çok umutlanıyorum,afiyet olsun canım,bol bol ye canım yeğenimizin aklına ne gelirse ye:46:

Mercan canım tedavi sürecin hayırlı olsun,sonunda hamiş olursun inşallah.

o bulantılar bile güzel bitanem olsun hamiş olduğunu iyice anlarsın :1: bende iyiyim,buradan mutlu haberler aldıkça daha çok seviniyorum,daha çok umutlanıyorum,afiyet olsun canım,bol bol ye canım yeğenimizin aklına ne gelirse ye:46:

Mercan canım tedavi sürecin hayırlı olsun,sonunda hamiş olursun inşallah.

dogru diyosun canm walla bende bulantıyada herseyede razıyım ins.rabbim tez wakitte hepinze ewlat nasib eylesin :16:

Back
X