aminn inş bidahakine görürüz ama hiç ümidim yok
canınızı sıktım sizide üzdüm kusura bakmayın beni tek anlayan sizsiniz başka kmseye söyleyemiyrum ..
kızlar benim sonuç negatif
üzüldüm canım ,ilk denemenmiydi.bundan sonrakinde Allah kavuştursun yavruna.
kızlar malesef sonuç 0
ben güzel haber veremedim inş arkadaşlardan güzel heberler alırız..
canlar biliyorsunuz ben hala adet olamadım bugün 36. gün...
ulun hocaya mail atmıştım "hocam ne yapmalıyım adet olmayı mı beklemeliyim yoksa adet söktürücü falan mı önerirsiniz" diye...
ulun hocada tarlusal tablet önermiş 4 gün kullandıktan sonra 1 hafta içinde adet olacakmışım...
sevindim bu duruma yaaa çok canım sıkılıyordu iyi ki bekleyelim demedi çünkü benim kırmızılar aşırı nazlı çıktılar
inş hayırlısıyla haftaya bende başlarım tedavime
kızlar malesef sonuç 0
hoş geldin mercan, nasıl geçti opu. şimdi nasılsın canım?
canım ben biraz sulu göz oldum opuya aldıklarında yalnızdım eşim test vermeye gitmişti ve gelmemişti.öyle bir başıma gitmek üzdü ağlayıp durdum hazırlanırken.ağlama dediklerini hatırlıyorum sonra odada buldum kendimi.çok az kasıklarım ağrıdı.5 dakika bile sürmedi geçti.korkulacak bişey yokmuş.şimdide evde dinleniyorum canım.
çok geçmiş olsun canım, o anki psikolojini çok iyi anlıyorum. aynı durumu yaşamıştım.
inşallah 9 yumoşunda çok kaliteli olur. sağlıklı sağlıklı bebişlerin olur inşallah.
nelere dikkat etmen lazımmış bu süreçte birşey dediler mi?
canım haydi hayırlısı.inşallah herşey istediğin gibi olacak canım arkadaşım.
kızlar benim sabah yumoşlarım toplandı.9 yumoş toplanmış.kaliteleri hakkında yarın bilgi vereceklermiş.bu arada eşim sabah test verdiğinde miktarı her zaman olduğu gibi az çıkmış.ikinci kez istemişler.inşallah sağlıklı 1 tane çıkar.ikisini birleştirsinler ziyan etmesinler diyorum gülüyor bana. içimde bir boşluk var sanki.
HADİ CANIM GÖZÜN AYDIN MADEM KENDİLİKLERİNDEN GELMEDİLER BİZ GETİRTMESİNİ BİLİRİZ KERETALARI DEĞİLMİ
BİZİM ELİMİZDEN KİMSE KURTULAMAZ
cnm seninde güzel haberlerini alcaz halayını çekcez
sen herşeyin en iyilerine layıksın mücadeleci arkadaşım benim
inş bebişlerde anneleri gibi azimli olur hem yolda hemde dünyada seni üzmezler..
saol bitanemmmmmmm benimmmmmmmm
canım gözün aydın yumoşların toplanmış
allahın izniyle inş hepsi kalitelidir ve güzelce döllenirler
canım en kaliteli spermleri seçmek için 2. testi istemişlerdir...
allahın iznyle herşey yolunda gidecek bak görürsün...
gönlü güzel arkadaşım benimmmmmmmm sen herşeyin en iyisine layıksın...
bitanem buarada hep konuşurduk ya narkozdan ayılma esnasında bi bomba patlatıcaz mı acaba diye
sen de böyle bi durum olmadı galiba ??
anlatsana biraz
kızlar biraz başım dönüyor .azıcık dinleneyim yine gelirim.hem arkadaşlarımızda güzel haberleri getirmiş olur birlikte kutlarız inşallah
saol bitanemmmmmmm benimmmmmmmm
canım gözün aydın yumoşların toplanmış
allahın izniyle inş hepsi kalitelidir ve güzelce döllenirler
canım en kaliteli spermleri seçmek için 2. testi istemişlerdir...
allahın iznyle herşey yolunda gidecek bak görürsün...
gönlü güzel arkadaşım benimmmmmmmm sen herşeyin en iyisine layıksın...
bitanem buarada hep konuşurduk ya narkozdan ayılma esnasında bi bomba patlatıcaz mı acaba diye
sen de böyle bi durum olmadı galiba ??
anlatsana biraz
canım,eşim yoktu yanımda test vermeye gitmişti ağlayarak gittim ağlayarak uyandım.aklım eşimdeydi.sperm sperm diye sayıklamamışımdır inşallahçok ağladım ya.
döktüğüm incileri hemşireler duymuştur.şahit bırakmadım geride.
kızlar biraz başım dönüyor .azıcık dinleneyim yine gelirim.hem arkadaşlarımızda güzel haberleri getirmiş olur birlikte kutlarız inşallah
ameliyathanenin içinde bekletiyorlar ayılana kadar. odaya getirdiklerinde kendine gelmiş oluyorsun canım. kimse duymayacak bombaları, rahat ol
anladım canım iyi ozaman ben kocişime bişeyler söylerim diye korkuyorum
başka topiklerde okumuştum da kayınvalideye kocişe saydıranları
cnm üzüldüm olsun bi daha ki sefere olur çıkar inşllhhhkızlar malesef sonuç 0
hadiiiiiiiiiii artık sıkıysa inat yapsınlar bakalımcanlar biliyorsunuz ben hala adet olamadım bugün 36. gün...
ulun hocaya mail atmıştım "hocam ne yapmalıyım adet olmayı mı beklemeliyim yoksa adet söktürücü falan mı önerirsiniz" diye...
ulun hocada tarlusal tablet önermiş 4 gün kullandıktan sonra 1 hafta içinde adet olacakmışım...
sevindim bu duruma yaaa çok canım sıkılıyordu iyi ki bekleyelim demedi çünkü benim kırmızılar aşırı nazlı çıktılar
inş hayırlısıyla haftaya bende başlarım tedavime
cnm ne desem bilemedimkızlar benim sonuç negatif
cnm darısı transfereolsun ve bebişin tutunsun inşllhhhhhhcanım inşallah bu gördüğünüz son sıfır olur.bu arada testi laboratuvardamı yaptırdınız? tüp bebek merkezlerinde yapılan testlere inanıyorum ben.çok iyi laboratuvarlarada gittik ama hiç tüp bebek merkezlerindeki gibi ayrıntılı incelemiyorlar.
hadi bakalım allhım darısı transfere nasip olsun cnm benim
yaaaa cansunida dan haber yokkkkkkk inşllh mutluluktan yazmayı unutmuşturrrr
canım haydi hayırlısı.inşallah herşey istediğin gibi olacak canım arkadaşım.
Canım,Allah kendiliğinden göndersin mucizesini.süreç zor ama denemekten başka çaremiz yok.Allah güç versin hepimize.seninde yüreğine ferahlık versin canım.
kızlar benim sabah yumoşlarım toplandı.9 yumoş toplanmış.kaliteleri hakkında yarın bilgi vereceklermiş.bu arada eşim sabah test verdiğinde miktarı her zaman olduğu gibi az çıkmış.ikinci kez istemişler.inşallah sağlıklı 1 tane çıkar.ikisini birleştirsinler ziyan etmesinler diyorum gülüyor bana. içimde bir boşluk var sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?