baharcım sendende böyle güzel haberler alırız arkandanda flzask ve ben geliyoruz.ramazan bereketiyle gelsin hepimizin yüzünü güldürsün.
Ben 14 eylül cnm sennnnnnn
inş bu doğum günümüzee bebişlerimizleeeeee girerizzzzzzzzzzzz
evet canım, bende pimpirikli ve sulu gözlü bir başağım :)
zcu canım şimdiden hayırlı olsun tedavin. inşallah bekletmeden gelir kırmızıların
aminnnnnnnn bitanemmmmmmmm inş hamişler keravına katılırım bende
tabi arayı açmak yok sizde benimle geliyorsunuz
mübarek ramazan ayında hepimizin yüzü gülecek inş
Öncelikle hamile olan arkadaşlarım, tedavisinde olumlu sonuç alan arkadaşlarım hepinize hayırlı olsun rabbim kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah 11 ayın sultanı mubarek ramazanı-şerif ayı yüzü suyu hürmetine:) bayağı gelişmeler oluyo ben çok giremiyorum ama, bu arada bişey soracaktım size fulya tüp bebekte rapor geçiyomu?
benimde 12 eylül :)
kızlar nevar yok nasılsınız ben çok iyi degilim sacım oluyor nedendir anlaşılamadı yatıyorum hep doktor rahim genişledigi için diyor inşallah öyledir fazla oturamıyorum bi iş yapamıyorum yatarsam biraz iyiyim oturdugumda yada ufak işler yapmaya kalktıgımda sancımdan duramıyorum beni hem rahatsız ediyor bukadar agrı hem huzursuz bebeklere bişey olmasında razıyım genede geçen perşembe doktordaydık iyiymiş gelişimleri çok şükür 11 haftaya girdik bu hafta inşallah iyi olurlarda genede ben çok önemli degilim valla evin işlerini eşim gelen giden yapıyor ben ancak yat kalk wc evden biyerede gidemiyorum korkumdan yürüyecek halim yok zaten sıcakta çıkma dedi doktor rahmi gevşetirmiş zaten antalyada çıkılacak bir durum yok 24 saat klima çalışıyor odada artık 500 mi gelir napar bilmem elektirik şu havalar serinlese ve bende rahatlaşsam bi 4-5 aylık olsa karnım düşük tehlikesi geçse beni kimse tutamaz bukadar evdede neyse bunada şükür bugünüme bu günü gördüm ya gerekirse 9 ay yatarım yeterki sag selamet kucagımıza alalım..
neden ama birbirleriyle bağlantılı olduğunu sanıyodum ama bazı kurallar değişik o zaman
kızlar yazmandan geçemeyecağim bende pinpirikli başağım 9 eylül
kızlar topikte nekadar çok başak var
daha öncede yazmıştım benim burcumda başak 26 ağustos
bidenemmmm bencede drun dediği gibidir...
neyapacaksın işte kiminin gebeliği zor geçiyor...
bak gelincikte neler çekti hastanelerde kaldı...
hep yatıyorum diyordu şükür şimdi daha iyiymiş...
negüzel bakanın ilgileneninde var sende yat güzelce dikkat et kendinede yiğenlerimize de
allahın izniyle tehlikeli dönemi atlatacaksın bak sana şimdiden 11 haftalık olmuşlar...
bi bakmışsın 4-5 aylık olmuşlar kocaman göbişinle dışarıda geziniyorsun
sonraaaaa aylar geçiyor ve bebişlerini kucağına alıyorsunnnn
hayali bile heyecan verici inş gerçekleşecek senin için
dualarımız seninle bidenem sende bebişlerinde allaha emnet olun
amin amin inşallah baharcım saninde olsun canım kocaman göbüşün içinde bebişin olsun darsı hepinize..
kızlar topikte nekadar çok başak var
daha öncede yazmıştım benim burcumda başak 26 ağustos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?