hayırlısıyla gelir inşallah canım
anladım en azından tedavinde yanında olur işe başlasaydı izin alması zor olabilirdi
hiç bir şirket işe yeni giren elemanına izin vermek istemez
inşallah rabbim hayırlı iş nasip etsin size bebişiniz bereketli gelir babasının güzel bir işi olur
her daim dualarımızdasınız hiç aklımdan çıkmıyorsunuz kendi anneme babama kardeşime eşime eşimin ailesine nasıl dua ediyorsam hiç bir namazımda aksatmadan
kader arkadaşlarıma da aynı şekilde dua ediyorum inşallah rabbim kabul eder.baharcığım tekrar dualara başlıycakmıyız malum hayırlı aydayız ve herkes tedavi aşamasında
sağoll cnm
Inşallah cnm bizlerde göreceğiz o günlerriiiiiiiii inşallah
hayırdır inş cnmmmmm gerçekten güzellllll bi rüyaaaa
Rabbimm gerçeğinide yaşatır inşşşşşşşş...
Senin eşinindee 30 da dimmi cnm operasyonuuuuuuuuu
amin canım rabbim hepimize bu mutluluğu yaşatsın inşallah.canım bu arada bugün aklıma takıldı senin kan değerin yüksek çıkmıştı ya bebişin ikizmi yoksa tekmi?haklısın canım bizler hamile olmayı başarsakta ne yollardan geçipte geldik onca ilaclar operasyonlar of rabbim kimsenin emeklerini boşa cıkarmasın
inşallah canım inşallah bizim içinde güzel günler olacak allah'ın izniyle
evet canım çok güzel bir rüyaydı aslında gerçek gibiydi inşallah bu rüyam gerçeğe dönüşecek
evet canım ayın 30 da bende çok heyecanlıyım rabbim gönlümüzün muradını versin bebişimize kavuşalım inşallah
amin canım rabbim hepimize bu mutluluğu yaşatsın inşallah.canım bu arada bugün aklıma takıldı senin kan değerin yüksek çıkmıştı ya bebişin ikizmi yoksa tekmi?
dinlen dinlen, ne kadar kolayda olsa sonunda narkoz alıyorsun. yıpranmışsındır.
ameliyathanenin içinde bekletiyorlar ayılana kadar. odaya getirdiklerinde kendine gelmiş oluyorsun canım. kimse duymayacak bombaları, rahat ol
bitanemmmmmmmm demek aklın kocişinde diye ağladın mı hep sen
neyse ne sayıkladıysan sorun değil nasılsa şahit bırakmadan temizlemişsin ortalığı
bu kez temiz iş çıkardım tatlım.inşallah sperm varmı dememişimdir.hayl etsene masada bir kadın sperm var mı hareketi varmı?morfoloji nasıl diye sayıklıyor.
tamam canım sen git dinlen...
kolay mı narkoz aldın sonuçta...
sonra yine gelirsin görüşmek üzere öpüyorum kocaman
cnm darısı transfereolsun ve bebişin tutunsun inşllhhhhhh
canlar cansunida mesaj çekti sperm bulunmuş
hadi halaya
inş cnm inş tüpbebek merkezinde yaptırdık biz kızılayda ama sonuç sıfır..
9 tane yumurtan toplanmış ohh ne güzel benim 7 tane toplanmıştı ama eşimin spermleri haraketsiz olunca dr ölüde olabilir demişti 1 tane döllendi.. inş hepsi döllenir sonrada en iyiyleri göbişine konur veeehayali bile çoook güzel..kanaman yok değilmi?
MERCANIMM canım benim yumoşları teslim etmişsinnnnnn hadi cnm bi aşamada daha atlattınn hayrılısıyla az kaldııııııı mutlu sonaaa Allahın izniylee
canım buda geçti şükürler olsun.inşallah sonucuda güzel olur.Allahım sanada nasip etsin canım arkadaşım az kaldı.ben sonucumu beklerken sizler tedavide olacaksınız.bu kadar ekşını kaldırırmı bünyem bilemiyorum.her gün yüreğimi hoplatacaksınız mutluluktan yerimde duramıycam. inşallah
hayırlısıyla opuyu atlattın geldi yolun yarısı sakın kendini yorma trasfere kadar birde üşütme ayağına çorap falan giy ben dikkat etmedim kötü oldum inşAllah hepsi sağlıklı ebriyolar olur ve annelerine sıkı sıkı tutunur.
canım çok sağol.dikkat etmeye çalışıyorum ama ateşim var gibi.çorap falan giyemiyorum.çok sıcak.Allahım bu heyecanları dilkeyen her kuluna versin.sizler gibi yüreği temiz arkadaşlarıma mucizelerinmi göstersin mübarek günlerin hatırına.
bir başak olarak 3 eylül doğum tarihimBen 14 eylül cnm sennnnnnn
inş bu doğum günümüzee bebişlerimizleeeeee girerizzzzzzzzzzzzben bazı huylarımı sevmiyorum ama. düzen titizlik beni yoruyor.olacakları önceden kestirip çırpınmak herşeyi kontrol altında tutma isteği ve plansız pazara bile gitmemek gibi huylarım beni deli ediyor.yaşlandıkça yetişemiyorum ve daha çok huzursuzlanıyorum.
nasaldan haber yok mu kızlar.inşallah güzel haberler getirir.
ben geçmişi okuyup yazana kadar zaman geçiyor.sonra sizlerin yeni yazdıklarını okuyorum.bir bakıyorum ben fazla dayanamadan küt yatağa.uyumasamda dönüp duruyorum.her sabah erken kalkmak yordu beni.yarın dinlenirim inşallah
hadii cnm inşallah sendende güzel haberler duyarızzzzz o günnn
bu mübarek aydaaaaaa rabbim yüzümüzüüüüüü güldürsünnnn inş
tek canım darısı başına insallah
bu kez temiz iş çıkardım tatlım.inşallah sperm varmı dememişimdir.hayl etsene masada bir kadın sperm var mı hareketi varmı?morfoloji nasıl diye sayıklıyor.
tatlı durmadan uyukladım.tam uykuya geçemedim deli oldum bütün gün.
ben geçmişi okuyup yazana kadar zaman geçiyor.sonra sizlerin yeni yazdıklarını okuyorum.bir bakıyorum ben fazla dayanamadan küt yatağa.uyumasamda dönüp duruyorum.her sabah erken kalkmak yordu beni.yarın dinlenirim inşallah
saol canım allah dualarını kabul etsin
canım dualara başlarız tabide pek kimse yok topikte...
herkesin ya işi var ya temizliği...
ama ramazanda herkes toplanır karar veir başlarız ozaman dualara
amin canım inşallah dualarınıza çok ihtiyacım var
rabbim seninde bebişini sana bağışlasın inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin amin
canım bizden beklenir valla okadar odaklanmışız ki sperme herşeyi söyleyebiliriz
bazen bana da olur uykum olmasına rağmen bitürlü dalamam...
sonrada sinirlenir sinirden uyuyamam
masaldan haber yok canım...
inş güzel haberlerle döner
canım sen yorma dilediğin zaman dilediğinini yap...
biz sonrada sohbet ederiz
yeterki sen yorulma bebişini dinç karşıla
doğru valla yapılan spora bile sperm olur diyorsak her şey beklenir bizden
bir ara istifra ettim narkozdandı galiba acayip başım döndü ama şimdi iyiyim çok şükür.kanamada ağrıda sızıda yok.hepsi hastanede kaldı.
masalda güzel haberlerle döner inşallah.ondanda haber alsaydık keşke.
sağol canım arkadaşım dinleniyorum.aklım sizde kalıyor fırsat buldukça giriyorum.kocişe diyorumki sağlıkı olursa dokuzunuda doğurasım gelir.ne eziyetler çektim.soğuk bidonlarda bırakamam evlatlatımı diyorum.evlatlarımı verin baaanaaa
MERCANIMM canım benim yumoşları teslim etmişsinnnnnn hadi cnm bi aşamada daha atlattınn hayrılısıyla az kaldııııııı mutlu sonaaa Allahın izniylee
canım buda geçti şükürler olsun.inşallah sonucuda güzel olur.Allahım sanada nasip etsin canım arkadaşım az kaldı.ben sonucumu beklerken sizler tedavide olacaksınız.bu kadar ekşını kaldırırmı bünyem bilemiyorum.her gün yüreğimi hoplatacaksınız mutluluktan yerimde duramıycam. inşallah
bir başak olarak 3 eylül doğum tarihimben bazı huylarımı sevmiyorum ama. düzen titizlik beni yoruyor.olacakları önceden kestirip çırpınmak herşeyi kontrol altında tutma isteği ve plansız pazara bile gitmemek gibi huylarım beni deli ediyor.yaşlandıkça yetişemiyorum ve daha çok huzursuzlanıyorum.
İnş cnm benimmmmmm sonucunudaa bekliyceğizzzz dörtgözleee
sağol bitanemm rabbim bizlerede nasip eder inş.
ayyyyy inş dediğin gibi olur cnm hergünnnn bi ekşınnnnnn yaşatırızzzzz
ama sennnnnn heyecannnnnnn yapmazsınnnnnn çokkkkkk bebeişinleeee dinlenirsinnnn
bizi beklersinnnnnnn
aman doğru ya o kadar titiz olmandan belli sendee tipik bi başaksınnnnnnn
bende sevmiyorum cnmmmmm bazı huylarımı bide çok plan yaparımm gece yatağa yatıpp yarın kalkıp sırayla ne yapacağımı düşünürümmmm:44:
sen şimdi dinleeeeee tatlımmmmm sonra yinee sohbet ederizzzzzzz
canım,ben geçen sefer ofishisteroskopi yapıldığında beynimde ne varsa onunla uyandım.odada sayıkladım baharcım ondan soruyor.
tatlı durmadan uyukladım.tam uykuya geçemedim deli oldum bütün gün.
sağol canım.darısı başına olsun inşallah.
oynamasam halay çekmesem şişerdim.canım bak onca engel karşısında sabredip mükafatını aldın.
canım ŞEMS derki,işimiz Allaha kaldıysa olmuş demektir. Sende çok güzel haberler vereceksin ve halayını çekicez seninde.Zamanı gelince herşey oluyor azıcık daha sabret tatlım.
hayırlısıyla opuyu atlattın geldi yolun yarısı sakın kendini yorma trasfere kadar birde üşütme ayağına çorap falan giy ben dikkat etmedim kötü oldum inşAllah hepsi sağlıklı ebriyolar olur ve annelerine sıkı sıkı tutunur.
canım çok sağol.dikkat etmeye çalışıyorum ama ateşim var gibi.çorap falan giyemiyorum.çok sıcak.Allahım bu heyecanları dilkeyen her kuluna versin.sizler gibi yüreği temiz arkadaşlarıma mucizelerinmi göstersin mübarek günlerin hatırına.
bir başak olarak 3 eylül doğum tarihimben bazı huylarımı sevmiyorum ama. düzen titizlik beni yoruyor.olacakları önceden kestirip çırpınmak herşeyi kontrol altında tutma isteği ve plansız pazara bile gitmemek gibi huylarım beni deli ediyor.yaşlandıkça yetişemiyorum ve daha çok huzursuzlanıyorum.
mercanım geçen hafta narkozu çok rahat aldım rahat uyandım ama hemşire kuzenime sizin hasta çok geveze hiç soramadım daha bunun iğnesi var opusu var transferi varartık tüm dedikodularım umutta zor muydu
onu diyen bendim
negüzel bi sıkıntın yok böyle gider inş...
bazılarında sancı olabiliyor çünkü...
tabi tatlım bırakma evlatlarını soğuk bidonlarda
al gel hepsini acısını çıkarın onca senenin:60
inşallah canım.daha bir saat dolmadan çıkmak istiyorum diye hemşire arattım kocişe.biraz sabırsızım galiba.benim öğretmen arkadaşımın çocuğu tüp bebek ve dondurulmuşla olmuş.bizim öğrencimizdi.çok soğuk ve mesafeli bir çocuk.biz kendi aramızda dondurulup çözüllmektem soğuk kanlı bu.mesafeli diye severiz onu.benimkiler babasına çekerse hiç gülmezler asık suratlan gezerler.bana çekerse hep kikirik olurlar.
[
İnş cnm benimmmmmm sonucunudaa bekliyceğizzzz dörtgözleee
sağol bitanemm rabbim bizlerede nasip eder inş.
ayyyyy inş dediğin gibi olur cnm hergünnnn bi ekşınnnnnn yaşatırızzzzz
ama sennnnnn heyecannnnnnn yapmazsınnnnnn çokkkkkk bebeişinleeee dinlenirsinnnn
bizi beklersinnnnnnn
aman doğru ya o kadar titiz olmandan belli sendee tipik bi başaksınnnnnnn
bende sevmiyorum cnmmmmm bazı huylarımı bide çok plan yaparımm gece yatağa yatıpp yarın kalkıp sırayla ne yapacağımı düşünürümmmm:44:
sen şimdi dinleeeeee tatlımmmmm sonra yinee sohbet ederizzzzzzz
flzaskcım,ben yatınca bütün günü yeniden yaşar içime sinerse uyurum yoksa dön babam dön.sizinle ekşın yaşamaya razıyım her gün göbek atarım kuzum karnımda.sizin bize yetişmenizi bekleriz.
iyi geceler canım.Allah rahatlık versinkızlar ben yatıyorum hepinize iyi gecelerrrrrrrrrrrr
[mercanım geçen hafta narkozu çok rahat aldım rahat uyandım ama hemşire kuzenime sizin hasta çok geveze hiç soramadım daha bunun iğnesi var opusu var transferi varartık tüm dedikodularım umutta zor muydu
canım çok güldüm bunasen tüm havadisleri vermişsin hastaneye.yok canım yattım kalktım eve geldim.ağrı sızı kanama hiç bişey yok.benim diğeride böyle olmuştu.Allah o noktaya getirsin inşallah herşeye razı oluyor insan.
kızlar ben yatıyorum hepinize iyi gecelerrrrrrrrrrrr
onu diyen bendim
negüzel bi sıkıntın yok böyle gider inş...
bazılarında sancı olabiliyor çünkü...
tabi tatlım bırakma evlatlarını soğuk bidonlarda
al gel hepsini acısını çıkarın onca senenin:60
inşallah canım.daha bir saat dolmadan çıkmak istiyorum diye hemşire arattım kocişe.biraz sabırsızım galiba.benim öğretmen arkadaşımın çocuğu tüp bebek ve dondurulmuşla olmuş.bizim öğrencimizdi.çok soğuk ve mesafeli bir çocuk.biz kendi aramızda dondurulup çözüllmektem soğuk kanlı bu.mesafeli diye severiz onu.benimkiler babasına çekerse hiç gülmezler asık suratlan gezerler.bana çekerse hep kikirik olurlar.
flzaskcım,ben yatınca bütün günü yeniden yaşar içime sinerse uyurum yoksa dön babam dön.sizinle ekşın yaşamaya razıyım her gün göbek atarım kuzum karnımda.sizin bize yetişmenizi bekleriz.
iyi geceler canım.Allah rahatlık versin
canım çok güldüm bunasen tüm havadisleri vermişsin hastaneye.yok canım yattım kalktım eve geldim.ağrı sızı kanama hiç bişey yok.benim diğeride böyle olmuştu.Allah o noktaya getirsin inşallah herşeye razı oluyor insan.
Ayy biz hiçç rahat edemiyoruzzzzzz hep bişeylerr düşünmektennnnnnnn
ayyy yesinn o kuzuyuuuuuu teyzesiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?