Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım bende çıkıyorum şimdilikkkkkkkk
bi kaç saat sonraa kalkıcammmmmmmmm sahuraaa
iyi gecelerrrrrrrrrrr

kızlar topikte nekadar çok başak var
daha öncede yazmıştım benim burcumda başak 26 ağustos

kızlar yazmandan geçemeyecağim bende pinpirikli başağım 9 eylül

yaaaaa sende başaksın demekkkkk

evt cnm çoğalıyooo başaklarrrrrrr:90:

BENDE 8 eylül başagım cok duygusal we sulu gözüm bide şimdi hamiş olunca hormonlardan daha bi sulu göz oldum :) boşuna kader arkadasları degilmişiz çogumuzun burcu bile aynıymış :))))

bende başağım 4 eylül ne çok başak var topikte benim anladığım hepimiz titiz temiz kadınlarız bazı kötü yanları var ama olsun..

Yarenimmmmmmm nerelerdesinnnnn canım benimmmmmm bi görüyorumm bi kayboluyosunnnnn:44:

Canim benim nasilsin?? Annenin ev hali ne durumda tamirat bittimi temizligi bitirdiniz mi, hepinize gecmis olsun evinde güle güle otursun annecigin. Canim giriyorum ama yazasim yok hic sadece sahsima yazilmis bisey varsa cvplayip cikiyorum.
Bugünlerde pek keyfim yok sirt agrilarim devam ediyor, ve disime implant icin amelyat olmustum ya tatilde, o bi yandan agri cekiyorum bu ara durgunluk ve huzurluk yasiyorum.

Canim gözünüz aydin Allahim tamamina erdirsin. Insallah en kisa zamanda göbüsünde bebislerini hissedersin.

heppinizin ramazan-ı şerifin'iz mübarek olsun. bir sonra ki ramazan'ı görmek umuduyla. allah heppimizin yüzünü güldürsün inşallah.

bende başağım 4 eylül ne çok başak var topikte benim anladığım hepimiz titiz temiz kadınlarız bazı kötü yanları var ama olsun..

Canım yaa şaka gibiiiiiii ne çok başak varmışşş bu öğrendiğimizz iyi oldu ama
Bahar 26 ağustos
mercan 3 eylül
esma 4 eylül
askbebek 9 eylül
nurdah 8 eylül
aaumut 12 eylül
veeeee bennnnnnnnn 14 eylül
şimdilik bu kadarrrr bakalımmmmm bekliyoruzzzz başkaa varmııııııııı

Son düzenleme:

Sağoll canımmmm benimm iyiyimmm.biraz daha hafifledi cnm işlerr ,sağoll tatlımmmmmmm..
anladım zaten cnmmm yazmayıncaa ama merak ettimmm ..
ay kıyamam sanada geçmiş olsunnnn cnmm benimmm arada olurya herpimizeee o durgunlukkkk inşş geçerrrrr bi an önceeeeee

Sağlıklı sıhhatliiii hayırlı ramazanlar diliyorummmmmmmm arkadaşlarrrrrr

Hayirli sahurlar,

ramazani serfiniz mubarek olsun canlarim.Allahim tüm sevdiklerimiz ve bebebklerimizle nice tekrarlarini nasip etsin insallah.

bangicigim üzüldüm canim sonucun böyle olmasina ama yola devam. ramazan bereketiyle geldi cok sükür sendende müjdeli haber alacagiz allahin izniyle...

Cansunida canim gözün aydin. durdun durdun turnayi gözünden vurdun masallah. geriside ayni hizla gelir insallah.

tedaviye baslayacak olan arkadaslarima tedaviyi yarilayan arkadaslarima kolayliklar diliyorum. rabbim ciktiginiz bu yolda mutluluga eristirsin sizleri insallah.

hepinizi kocaman öpüyorum Allaha emanet olun...

allahım inşallah tuttuğunuz oruçları kabul eder Ben oruç tutabileceğim doktorum izin verdi :) ben 18. haftadayım ama bebeğim Umut Emre 21 haftalık görünüyor :) sorun yok yani tutabiliyorum oruç :)

günaydın canlar
ramazan ayımız mübarek olsun...
bütün müminlerin dostça kardeşce bereketi hem sofralarında hemde kalplerinde hissedecekleri bu ayda mutlu bir ramazan ayı geçirmeyi nasip etsin yüce rabbim
bu mübarek ayda rabbim bize hasretle beklediğimiz bebişlerimizi nasip etsin inş

aman bitanemmmm bebişlerimizi çok donmuş bırakmayalım baksana öğrencine mazallah :18:
rabbim nasip ederde bizimde dondurulmuşlarımız kalırsa benim aklım hep onlarda kalır valla
kuzucuklarım orda onları terkettiğimimi düşünürler diye...
inş dondurulmuşlarım kalırda bebişimin kardeşlerini bekleteden alırım ordan
bu arada dün çok garip bi olay yaşadım...
o an gerçekten anne olduğumu hissettim çok garipti...
bebişimi göbişime alınca neler hissedeceğimin bi ön demesi oldu benim için galiba...
çok çok farklı bi duygu...
rabbim bize bebişimizi nasip etsin ve 9 ay boyunca bizden ayırmasın
sonrada sağlıcakla kucağımıza alıp bebişlerimizin büyüdüklerini görebilelim inş :13: :123:

aleküm selam canım seninde ramazanın mübarek olsun
canım seninde çok az kalmış tedavine...
ramazan bize hayır getirir sağlıcakla bebişlerimize kavuşuruz inş
aynen öyle tatlım habire benim heyecanlandırıp dumura uğratıyorlar
bugün 37. gün hala bişey yok allahtan dün adet sökücüye başladım...
herkesi merakta bıraktılar hainler
aminnnnnnnn bitanem inş bunca beklemenin arkasından sevince boğulurum
baksana temmuzu bekliyorum umutla dedim temmuz bitiyor ben hala bekliyorum...
allah sonumu hayır etsin...
bende seni çok seviyorum tatlım sende allaha emanet ol

ve bende başağım 9 eylül.kızlar yoksa başakların kaderimi bu?

Rabbimiz! Güçsüzlüğümüzü ve Senin isteklerini yerine getirmedeki yeteneksizliğimizi Sana şikayet ediyoruz. Üzüntümüzü ve tasamızı da yalnız Sana arz ediyoruz.
Özünün hakikati ve yüzünün nuru üzerine yemin ederiz ki, Sana duyduğumuz ihtiyaç, Senin zenginliğine denk! Sana olan ihtiyacımız Senin büyüklüğün kadar...
Bildirdiğin ve gizlediğin tüm isimlerini ve Kur'an-ı Kerim'i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap.
Hayırlı Cumalar

bugün cansunidanın opu var
inş dünki güzel haberin ardından bi güzel haber daha alırız...
allah yüzlerini güldürsün inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…