Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet canım bunu yapan arkadaşım aslında bu zikiri sır gibi saklıyordu aslında o kadar çok şey değiştiki arkadaşımın hayatında hiç aklımzdan bile geçiremediğimiz şeyler oldu
mesela çok sevdiği ve ulaşılmaz olduğunu düşündüğü eşiyle evlenmiş,sonra kendini bile zor geçindirirken dublex daire almış ,6 sene boyunca çocuğu olmayan kişi bu duayı okuduğu ay hamile kalmış.bunu duayı kendisine çok önemli bir şeyh öğretmiş bunu herkes yapamaz eğer kısmetinde olacak birşey için dua edecek kimse varsa ancak ona yapmak kısmet olur demiş.ve ben zor bele öğrendim arkadaşımdan her muradının olma vesilesini .canım namazda tesbih kullanılabiliyor bunu sakıncası yok yoksa dediğin gibi sayıyı aklında tutamazsın.:34::34::34:

anladım canım okadar önemli bi dua haa içim bi garip oldu valla...
canım diğer arkadaşlarda fikirlerini söylesin başlarız sonra...
ama sen bu duayı önce ayrıntılı bişekilde anlatır mısın çok karışık gibi geliyor...
yani o besmele okunan yerlerini heryerde nekadar okunuyor falan...

hayırlı ramazanlar canım hoşgeldin amin allah razı olsun.benim eşimde hayıt tohumu kullandı ilk 3 gün çok kötüydü hatta işten izin alıp gelmişti sonraları alıştı
benim eşimde çok rahatsız oluyor ama mecbur kullanıyor şimdi ramazan ayına girdiğimiz için sahurda ben çayını hazırladım yemek yemeden yarım saat önce uyandırıp çayını verdim sonra yemeğini yedi senin içinde biraz zor olacak uykundan taviz vereceksin.

saat 2 de uyandım çayı hazırladım uyanmak sorun değil içebilse alışsa başka bir şey istemem üzülüyorum onun içinde kıyamıyorum hiç allahım kocamın gönlünün muradını ver baba olmayı ona da nasıp et diyorum
eşime yatmadan içirdim çayı rüyasında saraçoğlunu görmüş benden dua bekliyormuş dedi çok şaşırdım eşim öyle çok rüya görmez ben çok sık görürüm aynı anda bende saraçoğlunu gördüm yeşillikler içinde bir parktayız salıncakta sallanıyoruz allahım hayır etsin işallah şifa olur hepimize

Kızlar bu arada şunu da söyliyeyim öğrendiğimiz şeyleri kendimiz de saklarsak hiç bir değeri olmaz
en büyük şifa duası olan tahmidiye duasını okumanızı tavsiye ederim ben okumayı bilmiyorum derseniz pc den açın
eşinizin ve kendinizin kullandığınız bütün ilaçların hatta suyun üzerine bile okunsun şifa niyetine için
rabbim inşallah okunan duaların hatırına herkese şifa versin amin

saat 2 de uyandım çayı hazırladım uyanmak sorun değil içebilse alışsa başka bir şey istemem üzülüyorum onun içinde kıyamıyorum hiç allahım kocamın gönlünün muradını ver baba olmayı ona da nasıp et diyorum
eşime yatmadan içirdim çayı rüyasında saraçoğlunu görmüş benden dua bekliyormuş dedi çok şaşırdım eşim öyle çok rüya görmez ben çok sık görürüm aynı anda bende saraçoğlunu gördüm yeşillikler içinde bir parktayız salıncakta sallanıyoruz allahım hayır etsin işallah şifa olur hepimize

canım dediğim gibi ilk günler çok zor oldu apar topar işten geldi ve 2 gün boyunca hasta yattı hatta ben bıraktırmayı düşünüyordum
bünyeden bünyeye değişiyor sanırım ilacın etkisi,ama eşimde çok işe yaradı meni miktarı değişti ,cinsel isteği arttı
daha önceki bazı sıkıntıları geçti şükürler olsun eşimin kendine özgüveni de arttı
canım rüyan hayra çıksın inşallah kullandığı ilaçlar şifa olur kocana bebişine kavuşursunuz amin
canım bende saraçoğlunu rüyamda gördüm hatta sonra eşimde sperm çıkışı falan oluyor tedaviye başlıyoruz
bende çok dua ediyorum kendisine inşallah rüyalarımız gerçeğe dönüşür:16::16::16::16::16:

Canım diğer arkadaşlarda fikirlerini söylesin başlarız sonra...
Ama sen bu duayı önce ayrıntılı bişekilde anlatır mısın çok karışık gibi geliyor...
Yani o besmele okunan yerlerini heryerde nekadar okunuyor falan...

evet canım çok önemli bunu şimdi olmasada normal hayatında uygulamaya çalış mesela şimdi eşinin iyi bir iş bulması için yapabilirsin
aklından bile geçiremeyeceğiniz işe sahip olucak görürsün bak o zaman bana duacı olursun dediğim gibi herkes bilsede bu duayı herkes uygulayamaz
eğer sana birşey kısmet edilecekse ve sende bu duaya başvurursan daha iyisi ve güzeli seni bulur ben sadece bir kere denedim şükürler olsun rabbim olmazları oldurdu
bu arada tam bir saat sürüyor ve kesinlikle önce uyuyup sonra uykunuzdan uyanmanız lazım yani uyanık kalıp bu namazı kılamazsınız :9::9::9::9:

canım dediğim gibi ilk günler çok zor oldu apar topar işten geldi ve 2 gün boyunca hasta yattı hatta ben bıraktırmayı düşünüyordum
bünyeden bünyeye değişiyor sanırım ilacın etkisi,ama eşimde çok işe yaradı meni miktarı değişti ,cinsel isteği arttı
daha önceki bazı sıkıntıları geçti şükürler olsun eşimin kendine özgüveni de arttı
canım rüyan hayra çıksın inşallah kullandığı ilaçlar şifa olur kocana bebişine kavuşursunuz amin
canım bende saraçoğlunu rüyamda gördüm hatta sonra eşimde sperm çıkışı falan oluyor tedaviye başlıyoruz
bende çok dua ediyorum kendisine inşallah rüyalarımız gerçeğe dönüşür:16::16::16::16::16:

aminnn işallah arkadaşım tam olarak nasıl hazırlıyosun kürü havanda dövün diyo çok sert tohumlar dövmesi zor oluyo demir havan almayı düşünüyorum birde kaynayan suya atın diyo sonra kaynatmaya devam edin demiyo ben bir fokurdatıp kapatıyorum sonra tohumlar içinde bekliyo rengi kahverengi oluyo suyun doğru demi yaptıklarım
birde kadınlık hormonu için etklili diyo cinsel isteği azaltıyo diyor acaba bunlar normal mi sorun olur mu ki

Canım diğer arkadaşlarda fikirlerini söylesin başlarız sonra...
Ama sen bu duayı önce ayrıntılı bişekilde anlatır mısın çok karışık gibi geliyor...
Yani o besmele okunan yerlerini heryerde nekadar okunuyor falan...

evet canım çok önemli bunu şimdi olmasada normal hayatında uygulamaya çalış mesela şimdi eşinin iyi bir iş bulması için yapabilirsin
aklından bile geçiremeyeceğiniz işe sahip olucak görürsün bak o zaman bana duacı olursun dediğim gibi herkes bilsede bu duayı herkes uygulayamaz
eğer sana birşey kısmet edilecekse ve sende bu duaya başvurursan daha iyisi ve güzeli seni bulur ben sadece bir kere denedim şükürler olsun rabbim olmazları oldurdu
bu arada tam bir saat sürüyor ve kesinlikle önce uyuyup sonra uykunuzdan uyanmanız lazım yani uyanık kalıp bu namazı kılamazsınız :9::9::9::9:
ÇOK KARIŞIK DEĞİL ASLINDA ÖNCE 2 REKAT ALLAH RIZASI İÇİN TEHECCÜD NAMAZI KILIYORSUNUZ
SONRA NİYET VE DUA EDİP SÖYLEDİĞİM TESBİH NAMAZINI KILIYORSUNUZ
ÖNCE ELLER BAĞLIYKEN 100 KERE SONRA RÜKUDA 100 SONRA SECDEDE100 SONRA OTURARAK 100 KERE SONRA YİNE SECDEDE 100KERE SONRA AYAKTA 100KERE SONRA RÜKUDA 100KERE EN SON SECDEDE 86 KERE BESMELE ÇEKİYORSUN VE BİTİNCE TEKRAR DİLEĞİNİ MURADINI SÖYLÜYORSUN BİTİYOR

Son düzenleme:

inş canım rabbimin hikmetinden sual olunmaz...
bu duada çok etkili demekki rabbim hemen kabul ediyor...
inş bende okuyabilirim...

ÇOK KARIŞIK DEĞİL ASLINDA ÖNCE 2 REKAT ALLAH RIZASI İÇİN TEHECCÜD NAMAZI KILIYORSUNUZ
SONRA NİYET VE DUA EDİP SÖYLEDİĞİM TESBİH NAMAZINI KILIYORSUNUZ
ÖNCE ELLER BAĞLIYKEN 100 KERE SONRA RÜKUDA 100 SONRA SECDEDE100 SONRA OTURARAK 100 KERE SONRA YİNE SECDEDE 100KERE SONRA AYAKTA 100KERE SONRA RÜKUDA 100KERE EN SON SECDEDE 86 KERE BESMELE ÇEKİYORSUN VE BİTİNCE TEKRAR DİLEĞİNİ MURADINI SÖYLÜYORSUN BİTİYOR

anladım canım saol :54:

aminnn işallah arkadaşım tam olarak nasıl hazırlıyosun kürü havanda dövün diyo çok sert tohumlar dövmesi zor oluyo demir havan almayı düşünüyorum birde kaynayan suya atın diyo sonra kaynatmaya devam edin demiyo ben bir fokurdatıp kapatıyorum sonra tohumlar içinde bekliyo rengi kahverengi oluyo suyun doğru demi yaptıklarım
birde kadınlık hormonu için etklili diyo cinsel isteği azaltıyo diyor acaba bunlar normal mi sorun olur mu ki
anlatayım canım bende de demir havan yok bize 2 paket göndermişti bir paketi robota koydum iyice dövülünceye kadar beklettim sonra ağzı iyice kapanan cam kavanoza koydum
içme suyunu kaynattım ve altını kapattım bir tatlı kaşığı tohumu ekledim üzerini örttüm demlendi ılınınca eşime içirdim.canım bende okudum kadınlık hormonu için kullanılıyor ve cinsel isteği azaltıyor diye ama bizde öyle bir sorun olmadı aksine isteği arttırdı.

inş canım rabbimin hikmetinden sual olunmaz...
bu duada çok etkili demekki rabbim hemen kabul ediyor...
inş bende okuyabilirim...

anladım canım saol :54:

inanmak çok önemli canım Rabbim hiç bir kulunu boş çevirmezmiş inşallah bizime dualarımıza icabet eder hem madden hem manen feraha çıkmamızı nasip eder amin:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

anlatayım canım bende de demir havan yok bize 2 paket göndermişti bir paketi robota koydum iyice dövülünceye kadar beklettim sonra ağzı iyice kapanan cam kavanoza koydum
içme suyunu kaynattım ve altını kapattım bir tatlı kaşığı tohumu ekledim üzerini örttüm demlendi ılınınca eşime içirdim.canım bende okudum kadınlık hormonu için kullanılıyor ve cinsel isteği azaltıyor diye ama bizde öyle bir sorun olmadı aksine isteği arttırdı.

aman derdimiz istek falan değil sperm oluşması amacımız işallah fayda görürüz allah senden razı olsun bilgi veriyorsun

Canım yaa şaka gibiiiiiii ne çok başak varmışşş:1: bu öğrendiğimizz iyi oldu ama
Bahar 26 ağustos
mercan 3 eylül
esma 4 eylül
askbebek 9 eylül
nurdah 8 eylül
aaumut 12 eylül
veeeee bennnnnnnnn 14 eylül:1:
şimdilik bu kadarrrr bakalımmmmm bekliyoruzzzz başkaa varmııııııııı

Sağlıklı sıhhatliiii hayırlı ramazanlar diliyorummmmmmmm arkadaşlarrrrrr:16::16::16::16::16:

hayırlı ramazanlar cnm inş bu mübarek günde tüm dualarıız kabul olur...:16:
evettt cnm çok başak var topikte ve gittikçe artıyor..

Hayirli sahurlar,

ramazani serfiniz mubarek olsun canlarim.Allahim tüm sevdiklerimiz ve bebebklerimizle nice tekrarlarini nasip etsin insallah.

bangicigim üzüldüm canim sonucun böyle olmasina ama yola devam. ramazan bereketiyle geldi cok sükür sendende müjdeli haber alacagiz allahin izniyle...

Cansunida canim gözün aydin. durdun durdun turnayi gözünden vurdun masallah. geriside ayni hizla gelir insallah.

tedaviye baslayacak olan arkadaslarima tedaviyi yarilayan arkadaslarima kolayliklar diliyorum. rabbim ciktiginiz bu yolda mutluluga eristirsin sizleri insallah.

hepinizi kocaman öpüyorum Allaha emanet olun...
hayırlı ramazanlar cnm amin inş dualarıız kabul olur ve bebişlerimize kavuşuruz..

bahar canım bu arada benim eşim ayın 30 operasyon geçireceği için ben bu akşam yapmaya başlıycam inşallah dün yapacaktım ama başım çok dönüyordu
Rabbim inşallah nasip eder kılabiirim tesbihata katılmak isteyen olursa hep beraber yapalım inşallah
bu arada bu duanın bir başka hikmeti daha var mesela aynı sohbet ortamında bulunduğun yani dostluk kurduğun kişiler bile gıyabında haberi olsun olmasın senin kalkıp kıldığın duadan nasibini alırmış
hatta arkadaşım dediki sen kılsan bile ben senin sevabına nail olurum dedi.inşallah rabbim bana kılmayı nasip ederse hepiniz içinde duacı olmuş olucam :16::16::16::16::16::16::16:

allahım inşallah tuttuğunuz oruçları kabul eder Ben oruç tutabileceğim doktorum izin verdi :) ben 18. haftadayım ama bebeğim Umut Emre 21 haftalık görünüyor :) sorun yok yani tutabiliyorum oruç :)
inş cnm bebeğin büyümüş inş kucağına aldığın günüde görürsün.. erkek ha ismide belli maşalllah Nazar Allah en kısa zamanda bizede nasip eder inş..

Bir zerreyim Ya Rab! Lütfuna talibim...
Sen ikram etmezsen,ben gariplerden de garibim...
Sen dilersen,boşa çıkmaz emeklerim...
Dost ver Ya Rab! Kıyamete değin sevecek...
Can ver Ya Rab! Yolunda ölecek...
Göz ver Ya Rab! Dünyada ağlasa da ahirette gülecek...
Kendine layık kul et Ya Rab! Bu aciz beden toprak oluncaya dek...

AMİN AMİN AMİN

aman derdimiz istek falan değil sperm oluşması amacımız işallah fayda görürüz allah senden razı olsun bilgi veriyorsun

öyle tabiki de ama yan etkileri herkeste aynı olacak diye bir kaide yok .canım size başka neler gönderdi .bize bal polen gönderdi eşime evicap aldım birde brokoli kürünü yapıcaz bu kür bitince .Allah senden de razı olsun elbette bildikleimiz paylaşıcaz yoksa ne işe yarar bilmemiz:34::34::34::34:

günaydın canlar :71::71::71:
ramazan ayımız mübarek olsun...
bütün müminlerin dostça kardeşce bereketi hem sofralarında hemde kalplerinde hissedecekleri bu ayda mutlu bir ramazan ayı geçirmeyi nasip etsin yüce rabbim :16::16::16:
bu mübarek ayda rabbim bize hasretle beklediğimiz bebişlerimizi nasip etsin inş :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kızlar biz tüp bebek raporu alırken genetik testlerimiz yapılmıştı...
bugün kociş sonuçları almış hepsi temizmiş şükürler olsun :16::16::16:
amin cnm hayırlara vesile olur inş..
hayırlı ramazanlar..
genetik testleriniz temiz çıkmış gözün aydınnnnn

size güzel haberler vereyim mi ? sabah laboratuvarı aradım.9 taneden 8 i olgun çıkmış ve döllenmiş.gayet iyi durumdalar ,yarın aramayın.pazar günü saat 11 e kadar biz sizi aramazsak siz arayın bilgi alın.biz zararsak zaten transfere çağırırız dediler.

cnm benim 8 tanesi döllenmiş çok sevindim şimdi sıra :49: olmakta inş göbüşünde seni hiç brakmazlar cnm...

Back
X