evet canım bunu yapan arkadaşım aslında bu zikiri sır gibi saklıyordu aslında o kadar çok şey değiştiki arkadaşımın hayatında hiç aklımzdan bile geçiremediğimiz şeyler oldu
mesela çok sevdiği ve ulaşılmaz olduğunu düşündüğü eşiyle evlenmiş,sonra kendini bile zor geçindirirken dublex daire almış ,6 sene boyunca çocuğu olmayan kişi bu duayı okuduğu ay hamile kalmış.bunu duayı kendisine çok önemli bir şeyh öğretmiş bunu herkes yapamaz eğer kısmetinde olacak birşey için dua edecek kimse varsa ancak ona yapmak kısmet olur demiş.ve ben zor bele öğrendim arkadaşımdan her muradının olma vesilesini .canım namazda tesbih kullanılabiliyor bunu sakıncası yok yoksa dediğin gibi sayıyı aklında tutamazsın.
hayırlı ramazanlar canım hoşgeldin amin allah razı olsun.benim eşimde hayıt tohumu kullandı ilk 3 gün çok kötüydü hatta işten izin alıp gelmişti sonraları alıştı
benim eşimde çok rahatsız oluyor ama mecbur kullanıyor şimdi ramazan ayına girdiğimiz için sahurda ben çayını hazırladım yemek yemeden yarım saat önce uyandırıp çayını verdim sonra yemeğini yedi senin içinde biraz zor olacak uykundan taviz vereceksin.
saat 2 de uyandım çayı hazırladım uyanmak sorun değil içebilse alışsa başka bir şey istemem üzülüyorum onun içinde kıyamıyorum hiç allahım kocamın gönlünün muradını ver baba olmayı ona da nasıp et diyorum
eşime yatmadan içirdim çayı rüyasında saraçoğlunu görmüş benden dua bekliyormuş dedi çok şaşırdım eşim öyle çok rüya görmez ben çok sık görürüm aynı anda bende saraçoğlunu gördüm yeşillikler içinde bir parktayız salıncakta sallanıyoruz allahım hayır etsin işallah şifa olur hepimize
anladım canım okadar önemli bi dua haa içim bi garip oldu valla...
Canım diğer arkadaşlarda fikirlerini söylesin başlarız sonra...
Ama sen bu duayı önce ayrıntılı bişekilde anlatır mısın çok karışık gibi geliyor...
Yani o besmele okunan yerlerini heryerde nekadar okunuyor falan...
canım dediğim gibi ilk günler çok zor oldu apar topar işten geldi ve 2 gün boyunca hasta yattı hatta ben bıraktırmayı düşünüyordum
bünyeden bünyeye değişiyor sanırım ilacın etkisi,ama eşimde çok işe yaradı meni miktarı değişti ,cinsel isteği arttı
daha önceki bazı sıkıntıları geçti şükürler olsun eşimin kendine özgüveni de arttı
canım rüyan hayra çıksın inşallah kullandığı ilaçlar şifa olur kocana bebişine kavuşursunuz amin
canım bende saraçoğlunu rüyamda gördüm hatta sonra eşimde sperm çıkışı falan oluyor tedaviye başlıyoruz
bende çok dua ediyorum kendisine inşallah rüyalarımız gerçeğe dönüşür
anladım canım okadar önemli bi dua haa içim bi garip oldu valla...
Canım diğer arkadaşlarda fikirlerini söylesin başlarız sonra...
Ama sen bu duayı önce ayrıntılı bişekilde anlatır mısın çok karışık gibi geliyor...
Yani o besmele okunan yerlerini heryerde nekadar okunuyor falan...
evet canım çok önemli bunu şimdi olmasada normal hayatında uygulamaya çalış mesela şimdi eşinin iyi bir iş bulması için yapabilirsin
aklından bile geçiremeyeceğiniz işe sahip olucak görürsün bak o zaman bana duacı olursun dediğim gibi herkes bilsede bu duayı herkes uygulayamaz
eğer sana birşey kısmet edilecekse ve sende bu duaya başvurursan daha iyisi ve güzeli seni bulur ben sadece bir kere denedim şükürler olsun rabbim olmazları oldurdu
bu arada tam bir saat sürüyor ve kesinlikle önce uyuyup sonra uykunuzdan uyanmanız lazım yani uyanık kalıp bu namazı kılamazsınız
evet canım çok önemli bunu şimdi olmasada normal hayatında uygulamaya çalış mesela şimdi eşinin iyi bir iş bulması için yapabilirsin
aklından bile geçiremeyeceğiniz işe sahip olucak görürsün bak o zaman bana duacı olursun dediğim gibi herkes bilsede bu duayı herkes uygulayamaz
eğer sana birşey kısmet edilecekse ve sende bu duaya başvurursan daha iyisi ve güzeli seni bulur ben sadece bir kere denedim şükürler olsun rabbim olmazları oldurdu
bu arada tam bir saat sürüyor ve kesinlikle önce uyuyup sonra uykunuzdan uyanmanız lazım yani uyanık kalıp bu namazı kılamazsınız
ÇOK KARIŞIK DEĞİL ASLINDA ÖNCE 2 REKAT ALLAH RIZASI İÇİN TEHECCÜD NAMAZI KILIYORSUNUZ
SONRA NİYET VE DUA EDİP SÖYLEDİĞİM TESBİH NAMAZINI KILIYORSUNUZ
ÖNCE ELLER BAĞLIYKEN 100 KERE SONRA RÜKUDA 100 SONRA SECDEDE100 SONRA OTURARAK 100 KERE SONRA YİNE SECDEDE 100KERE SONRA AYAKTA 100KERE SONRA RÜKUDA 100KERE EN SON SECDEDE 86 KERE BESMELE ÇEKİYORSUN VE BİTİNCE TEKRAR DİLEĞİNİ MURADINI SÖYLÜYORSUN BİTİYOR
anlatayım canım bende de demir havan yok bize 2 paket göndermişti bir paketi robota koydum iyice dövülünceye kadar beklettim sonra ağzı iyice kapanan cam kavanoza koydumaminnn işallah arkadaşım tam olarak nasıl hazırlıyosun kürü havanda dövün diyo çok sert tohumlar dövmesi zor oluyo demir havan almayı düşünüyorum birde kaynayan suya atın diyo sonra kaynatmaya devam edin demiyo ben bir fokurdatıp kapatıyorum sonra tohumlar içinde bekliyo rengi kahverengi oluyo suyun doğru demi yaptıklarım
birde kadınlık hormonu için etklili diyo cinsel isteği azaltıyo diyor acaba bunlar normal mi sorun olur mu ki
inş canım rabbimin hikmetinden sual olunmaz...
bu duada çok etkili demekki rabbim hemen kabul ediyor...
inş bende okuyabilirim...
anladım canım saol
anlatayım canım bende de demir havan yok bize 2 paket göndermişti bir paketi robota koydum iyice dövülünceye kadar beklettim sonra ağzı iyice kapanan cam kavanoza koydum
içme suyunu kaynattım ve altını kapattım bir tatlı kaşığı tohumu ekledim üzerini örttüm demlendi ılınınca eşime içirdim.canım bende okudum kadınlık hormonu için kullanılıyor ve cinsel isteği azaltıyor diye ama bizde öyle bir sorun olmadı aksine isteği arttırdı.
Canım yaa şaka gibiiiiiii ne çok başak varmışşşbu öğrendiğimizz iyi oldu ama
Bahar 26 ağustos
mercan 3 eylül
esma 4 eylül
askbebek 9 eylül
nurdah 8 eylül
aaumut 12 eylül
veeeee bennnnnnnnn 14 eylül
şimdilik bu kadarrrr bakalımmmmm bekliyoruzzzz başkaa varmııııııııı
Sağlıklı sıhhatliiii hayırlı ramazanlar diliyorummmmmmmm arkadaşlarrrrrr
hayırlı ramazanlar cnm amin inş dualarıız kabul olur ve bebişlerimize kavuşuruz..Hayirli sahurlar,
ramazani serfiniz mubarek olsun canlarim.Allahim tüm sevdiklerimiz ve bebebklerimizle nice tekrarlarini nasip etsin insallah.
bangicigim üzüldüm canim sonucun böyle olmasina ama yola devam. ramazan bereketiyle geldi cok sükür sendende müjdeli haber alacagiz allahin izniyle...
Cansunida canim gözün aydin. durdun durdun turnayi gözünden vurdun masallah. geriside ayni hizla gelir insallah.
tedaviye baslayacak olan arkadaslarima tedaviyi yarilayan arkadaslarima kolayliklar diliyorum. rabbim ciktiginiz bu yolda mutluluga eristirsin sizleri insallah.
hepinizi kocaman öpüyorum Allaha emanet olun...
inş cnm bebeğin büyümüş inş kucağına aldığın günüde görürsün.. erkek ha ismide belli maşalllah Nazar Allah en kısa zamanda bizede nasip eder inş..allahım inşallah tuttuğunuz oruçları kabul eder Ben oruç tutabileceğim doktorum izin verdi :) ben 18. haftadayım ama bebeğim Umut Emre 21 haftalık görünüyor :) sorun yok yani tutabiliyorum oruç :)
aman derdimiz istek falan değil sperm oluşması amacımız işallah fayda görürüz allah senden razı olsun bilgi veriyorsun
günaydın canlar
ramazan ayımız mübarek olsun...
bütün müminlerin dostça kardeşce bereketi hem sofralarında hemde kalplerinde hissedecekleri bu ayda mutlu bir ramazan ayı geçirmeyi nasip etsin yüce rabbim
bu mübarek ayda rabbim bize hasretle beklediğimiz bebişlerimizi nasip etsin inş
amin cnm hayırlara vesile olur inş..kızlar biz tüp bebek raporu alırken genetik testlerimiz yapılmıştı...
bugün kociş sonuçları almış hepsi temizmiş şükürler olsun
size güzel haberler vereyim mi ? sabah laboratuvarı aradım.9 taneden 8 i olgun çıkmış ve döllenmiş.gayet iyi durumdalar ,yarın aramayın.pazar günü saat 11 e kadar biz sizi aramazsak siz arayın bilgi alın.biz zararsak zaten transfere çağırırız dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?