çok iyi ettin bebekimmmm
sen çalış mutlu ol biz seni arada görmeye razıyız
olsun bitanem.ALLAh biliyor isim önemli değil.bilmiyorum o nickimle giremedim.
42 kiloyum arkadaşlar pıtırcık derler azıcık.minyonum yaniiii
tatil yaptık evet biraz.
kaynıma kız baktık .
söz kestik.eltilendim anlıcan.
şimdi evime ve sizlere döndüm.
topik uçmuş ama. güzel gelişmler olmuş.darısı bizlere olssun amin.
canım ben de haftaya başlıyayım.isim listesini bana da gönderirsen sevinirim.
canımsınnnn
ben bilgisayarı artık gören olmuyor yan masamdaki kişiyi çıkardık.
o yüzden biraz daha rahat girebiliyorum.
bu arada hastaneyi aradım dayanamdım ama çıkmamış daha 2-3 gün sonra arayın dedi.
evt cnm kürlere başladık eşim
hayıt tohumunu ve arısütü bal polen prpolis karışımını kullanıyor
onlar bitince 16 adet çay var haftada 2 gün aynı günler aynı saatler olmak kaydıyla onları
kullanacak ve
2.aşamaya geçicez
siz naptınız cnm nasıl gidiyor tatil hala mersindemisiniz annen nasıl
inşlh herşey yolundadır...
arkadaşlar hepimize ramazan ayı hayırlar vebereketler getirmeye sebeb olur inşallah
artık bizlerinde bu çabaları boşa çıkmasın
bizlerinde hanesinde ooooooooooooooooooooooo mis kokulu yavruları olsun
hepimizin istekleri hayırlısıyla gerçekleşsin canım arkadaşlarım
hadi yaa ozaman budan sonra fırsat buldukça girersin topiğe
tahmin etmiştin zaten...
hayırlısı olsun bebekim inş sonuçlar temiz çıkar dualaım seninle
inş şifa olur. Yok canım evime geldim.
Annem yanımızda. Orucu birlikte tutacağız inş. Ama bana kısmet olmadı oruca başlamak.
Adetim şimdi.
Nevşehire gideceğimizi söylemiştim ya.kaynıma kız baktık.söz kestik.
Sen naptın?eşinle aran iyidir umarım tatlım.
canım pıtırcıkta güzel alışamadım hemen ondan
benim arkadaşım harbiden pıtırcıkmış yaaaa
ooo tatlım nekadar hızlısınız hayırlı olsun...
demek eltin var artık...
benim nazaman olacak bakalım bizimki düşünmüyor hala...
aman ben elti falan istemiyorum zaten
evet tatlım şükü hergeen gün güzel haberler alıyoruz darısı kalanların başına
tamam canım gönderirim...
inşallahhh bebekim ya. bakalım ne çıkacak. abiside yaptırmış aynı testi temiz çıkmış.
bizdede öyle çıkar diye umuyoruz. inşallah öyle olur. onun bi rahatlığı var üzerimde.
bakalım 2-3 gün sonra belli olacak artık.
canım allahın izniyle sizinkide temiz çıkacak bak görürsün...
sonrada içiniz rahatlayacak ve yeni bi başlangıç yapacaksınız
ne güzel cnm ramazanı annenle geçireceksin
bende çok özledim annemlerle iftarı beklemeyi
eşimle iyiyiz cnm dükkanda beklediği zaman
kötü oluyoruz
artık biraz daha azaltacak
2 haftadır beklemiyor
Akşam en geç 10 buçuk gibi geliyor
dükkanlar bir birleşse
o zaman rahat edeceğiz bakalım hayırlısı
bugün o işlerle uğraşıyor
inşlh en kısa zamanda birleştirebilir cnm..
canlar namazın sonunda selam vermeden önce ettahiyat salli barik
okunuyor mu?yoksa 86 dan sonra direk selam mı verdiniz?
teşekkür ederim. darısı sana eltilenmenin ama sen istemiyorsun.
olsun bir yoldaş olur bayramda seyranda.
canım bişey sorcam klomen erkekte ne yapıyordu bilgin varmı?
merhaba kızlar,bütün gece uyumadım yine heyecan tavan yaptı.yatarken dualar okudum birde transfer esnasında isimlerinizi hatırlayayım diye tekrar ettim.sabah uyandığımda hala aynı şeyleri tekrar ederken buldum kendimi.birde eseslim vardı derken kendime geldim.şimdi burada olduğunu görünce şaşırdım uzun süredir denk gelmemiştik.baharcım üzülme lütfen gelecek inşallah.
kızlar sabah bekledim aramadılar 11:30 da ben aradım.bugünde 5 embriyonun gelişimlerinin güzel olduğunu en iyisine karar vermek içinde 5.
güne gidileceğini söylediler.diğer 2 tanesi geriden geliyormuş.5.güne gideceğini hayal bile etmemiştim.bu benim için mucize olsada bugün mutlu değilim.eşime çook kırgınım anlatıp canınızı sıkmıycam ama saatlerdir ağlıyorum.anneminde oruç oruç tansiyonu çıktı.zamanı gelince tüm sürecü gün gün yazıcam size.:85::85::85::85::85::85:
merhaba kızlar,bütün gece uyumadım yine heyecan tavan yaptı.yatarken dualar okudum birde transfer esnasında isimlerinizi hatırlayayım diye tekrar ettim.sabah uyandığımda hala aynı şeyleri tekrar ederken buldum kendimi.birde eseslim vardı derken kendime geldim.şimdi burada olduğunu görünce şaşırdım uzun süredir denk gelmemiştik.baharcım üzülme lütfen gelecek inşallah.
kızlar sabah bekledim aramadılar 11:30 da ben aradım.bugünde 5 embriyonun gelişimlerinin güzel olduğunu en iyisine karar vermek içinde 5.
güne gidileceğini söylediler.diğer 2 tanesi geriden geliyormuş.5.güne gideceğini hayal bile etmemiştim.bu benim için mucize olsada bugün mutlu değilim.eşime çook kırgınım anlatıp canınızı sıkmıycam ama saatlerdir ağlıyorum.anneminde oruç oruç tansiyonu çıktı.zamanı gelince tüm sürecü gün gün yazıcam size.:85::85::85::85::85::85:
inşallah canım inşallah yeni bir başlangıç yapabilirz.
bizde sorunu biliyorsun. yese içse sorun kalkacakta. en azından çaba olacak. ama o yok işte.
neyse bundada vardır bir hayır ne diyelim.dimi ama.
canım allah sana sabır versin gene iş sana patlıycak
hazırlayıp getirsen beni zorluyorsun diyecek, hazırlamasan benimle ilgilenmiyorsun sen artık diyecek
canım sonuçlar temiz çıkınca eşinede moral olur daha çok çaba harcar belkide...
allah hakkınızda hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?