Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Arkadaşım bu durumda ne denir bilmiyorum ama çok üzüldüm senin adına yinede umudunu kaybetme canım gün doğmadan neler doğar Allahtan umut kesilmez yine de duanı eksik etme bizde duacıyız zaten burdaki herkese.. benim eşimde emre hocada tedaviye başlayacak bizden gerekli tetkikleri istedi benim eşimde azosperm ama menide 2-3 de olsa sperm çıkıyo artık ben yıllar önceki biyopsi raporunu buldum bulunca çok üzülmüştüm çünkü sperm yoktu sertoli sell yazıyodu belki sizinde bu sefer çıkmaz ama belki ilerde çıkar bizimki gibi belki biraz umut ışığı olmuştur bu sana

canım benim Allah yardımcın olsun derslerinde ve Allah yardımcın olsun

geçmiş olsun arkadaşım Allah yardımcınız olsun.

gerçekten çok haklısın arkadaşım inşallah canlılarıda çıkar bide aynı duygular içerisindeyiz spermin öülsüne bile razıyız:) azosperm nedeniniz neydi acaba rica etsem söyliyebilirmisiniz

öncelikle maşallah, benim eşim de iki kez ameliyat oldu, sonuç olumsuz. sizin durumunuza çok mutlu oldum, 3 yıldan sonra yeniden umutlandım, İbrahim saraçoğlu ile nasıl görüştünüz,nasıl ulaştınız, bilgi verir misiniz, nasıl bir kür verdi, çok teşekkürler.

canım hayırlısı olsun hakkında inşallah olur ileri zamanlarda allahtan umut kesilmez benim eşimde azosperm bizede mikrotes yapılacak ama sonuç olumsuz çıkarsa diye korkumuzdan erteliyoruz hep çok zor bi durum allahım hepimize yardımcı olsun etrafta çocuğu olanları gördükçe benimde içim yanıyo herkesin daha çocuk yokmu demesinde bıktım usandım artık kimse halden anlamıyo rabbim bizede hayırlı evlatlar nasip eder inşallah.

gerçekten çok haklısın arkadaşım inşallah canlılarıda çıkar bide aynı duygular içerisindeyiz spermin öülsüne bile razıyız:) azosperm nedeniniz neydi acaba rica etsem söyliyebilirmisiniz

Canim tam bi sebeb söylemediler tetisleri gec inmis olabilir dediler baskada bir neden söyleyemediler. Genetik filan normal. Testesteronu düsük fsh yüksek.

Allah razi olsun canim.insallah sizde baska umutsuzlara umut olabilecek haberler verebilrisniz burdan.
02154573410 ve 11 numarali telefonlardan ulasabilrisin saracogluna. Düsürmek zor oluyor sabirla denemen gerek. Arayinca bilgilerini veriyorsun ve saracoglu nun musait oldugu zamanlari sana söylüyorlar yeniden arayip görüsüyürsunuz.
Kürü vrmeden önce hormon testlerini istedi. Benim ve esimin, birkac daha soru soruyor o bilgiler isiginda öneriyor kürlerini.
Hayit tohumu, evicap, larginin, atkugrugu otu,keciboynuzu kullandi simdiye kadar.
Dilerim yardimci olabilmisimdir.

aslında şöyle bir bakıp gidicektim yazdıklarını görünce giriş yaptım bacım üzülme demek ilerde olur demek o kadar boş ki iki kere mtese ve sonuçta spermsiz bir dönüşle en başa dönmek yenilen pehlivan güreşe doymazmış ya işte bizde böyleyiz ilk başlarda nefes alamazsın yaşamak bile saat doldurmaktan öteye geçmez yıllarca böyle yaşadım buraya ilk geldiğimde biri bana demişti nicini hatırlayamıyorum şimdi alışırsın zamanla unutursun demişti inanmamıştım bebeğim olana kadarda inanmıcaktım anca bebeğim olunca acılarım son bulucak nefes alıcaktım şimdi ben sana diyorum inan alışırsın artık hamile görmek bebek görmek beni etkilemez oldu unuttum o duyguları rüyalarımda hep hamileydim bebeğim vardı kucagımda artık rüyada görmez oldum zamanla acın hafifliyor kök hücreyi bekliyorsun bi umutla buraya ilk üye oldugumda kök hücreyi bekleyenlere acırdım olmıcak bişeyi bekliyorlar yazık derdim ne acı o bekleyenlere birde ben katıldım acını yaşa yaşabildiğin kadar ağla ağlaya bildiğin kadar inan zamanla bunları bile yapamaz oluyorsun ilerisini düşünme sadece şunu bil inan geciyor geriye dönüp bakınca şuanda benim hissettiğim gibi dudaklarında acı bir tebessüm yüreğinde olmayan evladının hasreti kalıyor ama en güzel tarafı alışıyorsun ve alışmak ne kadar büyük bir nimetmiş onu görüyorsun Rabbim sabır dayanma gücü versin

nerden başlayacağımı bilmiyorum ama zaman arkadaşımın söylediklerine çok çok katılıyorum...birde ALLAH vermeyecekse milyonlarca sperme rağmen vermiyo... ben 13 yllık evliyim ..bu kadar sene olmayacak deseler inanmazdım....şimdi ise hiç umut yok gibi görünüyor.....7 tüp bebek 8 aşılama yaptık....hiç gebe kalamadım ve basit sandığımız sorunun ciddiyetini 7. denemeden sonra anladık..
eşimde sperm üretimi var ama olgun sperm üretemi yokmuş.....rabbim vermeyince tıp bile çaresiz kalıyor

Allahtan geldi diyerek alışmaya çalışıyorsun ...ömür boyu tüp bebek yaptıramayız ya...o tedavi süresindeki ilaç iğne kokuları beynime işlemişki hasta olunca bile doktora gidesim gelmiyo...

canım üzülme desem boş biliyorum rabbim yardımcınız olsun gün dogmadan neler dogar arkadasım. umudunu kesme rabbim büyüktür. unutma bizim bilemedigimiz seyleri rabbim bilir vardır bunda da elbet bir hayır.her sıkıntımızda her daraldıgımızda bize yetisen rabbim degil mi o ol dedikten sonra her sey olur

arkadaşlar bir sey soracam eşi azosperm olupda adet günü gecen varmı normal midir. bu ilk defa adet günüm üç gün gecti. önceden 1 gün gecse hemen test yapardım simdi yapasım bile gelmiyor.ama bu ay hep kendimi rüyalarımda hamile olarak gördüm acaba bilinc altımamı yerleştide günüm gecti

Nasıp canım, Allah tan umut kesılmez neden olmasın kı ınsallah senınledır bebegın

Yagmurlu bir Ankara sabahindan herkeze gunaydin.Disariya baktikca icim karariyor bu ne kasvetli hava.

Yazdiklarimiz için tsk ederim arkadaşlar allahın takdir i bizim yapacağımız bişey yok ona sığınmak tan başka büyük umutla geldiğimiz istanbuldan dönüyoruz evimize sanki yaşanan lar rüya biz koca bir kabus gibi buraya yazıyorum cunki yaşayan bilir yazdıklarımı aldığım cevaplarda zaten belli ediyor sanki iç seslerin gibi allah razı olsun herkesden umarım inşallah allah hepimize hayırlı evlat verir

Canim arkadasim burda kimseyi tanimiyorum ama inanki acini yuregimde hisettim cok uzuldum olumsuz olmasina.ama dedigin gibi mevlam buyuk belki bir gun ''emeklerimizi bosa cikarma bizede bir cocuk nasip et'' diye acilan ellerimizi bos cevirmez.bizi bizden baska kimse iyi anlayamaz.ayni durum icindeyiz ayni olaylari yasiyoruz.cevre baskisi veya sadece cocuk kelimesi bile icimizin acimasina yetiyor.ne olur sanki insanlar biraz daha anlayisli olsa.toplum icine girmekten kacar oldum bende.bizde dun spermiogramdan olumsuz sonuc aldik.kaan bey tese ameliyati dedi aralikta tese olucaz.Tesedende olumsuz sonuc cikmasindan cok korkuyorum.cunku her gecen gun umudum azaliyor.

Nasıp canım, Allah tan umut kesılmez neden olmasın kı ınsallah senınledır bebegın

haklısın canım hala olmadım sadece yumurtlama günümde kusmuştum o zamanlar sadece mide bulantım vardı üşütmüşüm diye geciştirdim simdi ise hic belirti yok sadece ara sıra koyu kesik kesik bir akıntım var ve hala olamadım 4 gün olmazssam pazartesi günü test yapacam o zaman bir hafta doluyor hemen hemen .bir de esişm keciboynuzu kürünü yapıyordum esimde bayagı bi farklılık olmuştur kim billir insallah dedigin gibidir arkadasım dua edin. cünkü derdi veren rabbimdir ama kasm 15 gibi doktora gidecek esim ben cok korkuyorum...keske gitmeden güzel haberi alsam:)

Herkese hayırlı cumalar kızlar
okunan selaların hürmetine hepimiz en kısa zamanda yavrularımıza kavuşalım inşlh amin...

inan yazdıklarını ağlayarak okudum bende sağlıkçıyım ve akşama kadar gebe bebek uğraşıyorum benimde eşim azolu Allah tan başka sığınacak kimimiz var en yakınlarımız bile durumu anlamakta güçlük çekerken kime neyi anlatabiliriz ki,başkalarının bebeklerini sevmekle yetinmeye çalışıyoruz bazen o kadar kaptırıyorum ki kendimi annesi bile şaşırıyo,eşim benden beter çocuk düşkünü memleketi bile terketmeyi düşündük ama ne değişecek ki içimizdeki sızıyıda beraberimizde götürdükten sonra...Allah cümlemizin bu mübarek yağmurlu cuma günü hürmetine dualarımızı kabul buyurur inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…