Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Mercanımmmmmmm hoşgeldinnnnnnnnn canım benimmm

merhaba bitanemmmmmmm hoşgeldin
canım benim dualar tamamlanmış ama aşkbebek için alabilirsin...
düşünmen bile yeterli tatlım çok saol seviyorum seni

canımmm hoşbulduk bitanemmmm

bizde seni çok seviyoruz tatlım.

yetişemediğime çookkk üzüldüm.okulda gördüm ama yazamadım eve gelincede yazmaya vakit bulamadım.benimde katkım olmasını çok isterdim ama nasip olmadı.Allah okunan duaları kabul etsin canımın işi.

düşünen,okuyan niyet eden kim varsa hepsinden Allah razı olsun bitanem.

Mercanımmmmmmm hoşgeldinnnnnnnnn canım benimmm

hoşbulduk tatlımmmmm çok özledim sizi

kızlar bir proftan randevu almak için uğraştık olmadı bugün.eşim şimdi geldi onunla konuşayım gelirim akşama

pıtırcığım bende aşkbebek için 100 tane alayım tatlım.Allah kabul etsin

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum

Eşim geçtiğimiz günlerde mikro tese ameliyatı oldu fakat sperm bulunamadı..Bugün patoloji sonucunu aldık. '' Sertoli cell only'' çıktı..Araştırdığım kadarıyla ( eşim doktorla görüşmüş ama bahsetmiyor, üzmemek için ısrar etmiyorum ) vücutta hiç sperm hücresi yok demek..Peki bu sonuca göre bizim 'kök hücre' şansımızda mı yok ?

üzülme canımın içiiiiiii inan düşünmüş olman bile çok değerli benim için...
okumuş kadar oldun inan
allah hepinizden razı olsun...
inş dualarınız kabul olur çıkarız şu buhrandan...

canım neyazıkki sonuç o demek...
ama sen takılma buna daha öncede sertoli çıkıp sonradan sperm çıkışı olan arkadaşlar var...
demekki bişeyler zamanla değişebiliyor, yada sperm üreten bölge ameliyat sırasında gözden kaçıyor...
sen umudunu kaybetme...
hangi dra gidiyorsunuz bilmiyorum ama istanbulda dr celalettin peru var...
aslında dahiliye dru ama bu konuda kendini geliştirmiş...
isterseniz bide ona muayene olun...

Bizde sizi özledikkkkkk bitanemmmmmm
Tamam cnm sen konuş eşinlee akşama bekliyorummmmm

baharım merhaba canım.
Ben katılmak istiyorum allahın izniyle dualarımız,sürelerimiz bitti bi boşluğa düşmüş gibiydim zaten.allah razı olsun

canım belki alakasız oluyor bu konuların arasında ama senin eşinde testis problemi var mıydı ufak ve yumusak mı sanırım radyoterapi sebeb olmus:-(

arkadasım seni n esinin problemi ne idi?sonradan mı oldu?

Bahçeci Emre Bakırcıoğlunda tese ameliyatı olduk..Evet forumda o doktorun adına rastladım..Ama eşimin şuanki psikoloji ile gideceğini sanmıyorum..Çünkü Emre Bey o kadar net konuşuyorki..İleriki zamanlarda inşallah..Çok üzgünüm çok..Herkesin bir imtihanı var, demek bizim ki buymuş..Artık donmuş kalmış vaziyetteyim..Allah herkesin yardımıcı olsun

canım emre hoca m.tesede çok başarılı bi dr...
ama olmayınca olmuyor işte...
ha bu ameliyatta bulunmadı diye bidaha bulunmayacak diye bişey yok...
eşin üzerinden atsın şoku toparlanın bi sonra gidin celalettin hocaya...
herkesin bi derdi var canım bizimkide bu allah beterinden korusun...
bu durumu aşabilmek için mücadeleye devam etmeliyiz...
inş bundan sonrası daha iyi olur sizin için...

arkadaşlar yasinleri tamamladığımız için diğer dualara geçecektik bayramdan sonra...
ama benim bayramdan sonra 2 hafta misafirim olduğu için ilgilenemedim...
zartık zamanı geldi...

canlar daha önce bu topikte okuduğumuz dualar:
*7 yasin 7 meryem
*salatı tefriciye
*teheccüd namazı
*41 yasin

şimdi ben size bulduğum duaları ekleyeyim hepiniz kaydedin ve uygun zamanlarınızda yapın...

Eki Görüntüle 556715 Eki Görüntüle 556727 Eki Görüntüle 556726 Eki Görüntüle 556725 Eki Görüntüle 556724 Eki Görüntüle 556723 Eki Görüntüle 556722 Eki Görüntüle 556721 Eki Görüntüle 556720 Eki Görüntüle 556719 Eki Görüntüle 556718 Eki Görüntüle 556717 Eki Görüntüle 556716 Eki Görüntüle 556728

arkadaşlar ben bu duaların içinde aşağıdaki duaları okumayı düşünüyorum...

BEBEK OLMASI İÇİN
*41 yasin=okuduk
*41 amme (nebe)
*41 tebareke (mülk)
*41 vakıa
*41 kıyame
*41 meryem
*1000 ihlas
*5000 salavat
*6666 ayetel kürsi
*4444 salatı tefriciye=okuduk

arkadaşlar yine katılmak isteyenler isimlerini yazdırsın listemizi hazırlayayım...
cuma günü hayırlısıyla başlarız...
önce ihlas, salavat ve ayetel kürsi listelerini tamamlarız herkes için...
daha sonra yine yasin gibi amme, tebareke, vakıa, kıyame ve meryem surelerini okuruz...
yer gök dua iler yaratılmış...
elimizden geleni yapıyoruz tedavilerimiz için...
onun haricinde bol bol dua etmeliyiz...
burada biçok ağızdan dua almak dua okumak çok değerli...
kimin duasnın kabul olacağı belli olmaz...
allah dualarımızı kabul eder inş...
evet kızlar katılmak isteyenler yazsınlar isimlerine cuma günü başlarız hayırlısıyla

*BAHAR85
*FLZASK2003
*SEVAL0817
*TULAY_20

Canım okudum ben 100 fatihaa
Allah kabul etsinn
inşallah askbebekim tüm sıkıntılarından kısa zamandaa kurtulurrrr

Evettt ben geri döndüm.burayı böyle hareketli görünce şükrediyorum.arkadaşlarımın umutları yeniden yeşermiş pes etmemişler diye seviniyorum.

Vck,raporu almaya iyice yaklaşmışsın.Herşey çoookkk güzel olsun sonuda babişli olsun ama önce kendine söz ver tedavi sürecinde seni üzecek herkesten ve her şeyden uzak dur tamam mı tatlım.gerekirse annende kal. Ama eşinde seninle orada kalsın.

Nursen,canımmm tedavin hayırlı olsun tatlım.inşallah sağlıklı bebişlerin olur.dualarımız seninle
Esma16, canımmmm yeğen geliyormuş nasıl sevindim anlatamam.yüreği güzel arkadaşım.hayırlı evlat olsun evinize huzur ve bereket getirsin.

Cemrem,derslerine çalışıyormuşsun ne güzel bunu da başaracaksın hatta üniversiteyi de okuyacaksın tatlı.bu arada Allahın izni ile yeğenimizi de büyüteceksin.senin gibi pamuk pamuk yeğenlerimiz olacak.

Pıtırcığım,canım yeni bir tedavi süreci başlamış.hayırlı uğurlu olsun inşallah.geçen zaman ve emeklerine üzülüyorsun ama kuzunu kucağına alıp kokladığında unutursun inşallah.bizler bu yolda tecrübe ile pişmeyi öğrendik.güvenimizi inancımızı kullanmaya kalkanları Allah affetsin.şimdiye odaklanalım güzel şeyler olsun inşallah bitanem.

Flzaskcım,kuzum takılarını satacak yer aç tatlım hemde net üzerinden de alışveriş yapabilelim.baaakkkk 2 tane kokoş yetiştiriyorum teyzelerine.şimdiden müşterilerin hazır sayılır.tatlım telefonda konuştuklarımızı unutmadın değil mi? hürrem taktikleri lazım oluyor ara sıra.

Baharcım, en kısa zamanda tüm sıkıntıların geçsin inşallah.yazdıkların beni etkiledi aradım ama müsait değildin sanırım.müsait olmayacağını düşünerek fazla bekletmedim kapadım hemen. Canım inşallah ara tatile kadar kendiliğinden gelir mucizen iş içinde üzülme Allah huzur ve sağlık versin yeterki. hepsi düzelir canımın içi. Rabbim bizi çok seviyor demek ki sabrımızı imtihan ediyor. bu imtihanınızın mükafatı da sana kat be kat dönecek Allahın izni ile.

gözümden kaçan bir şeyler yoktur inşallah.yeni gelen arkadaşlarımız bu zahmetli yolda doğru kişileri çıkarsın Allahım karşınıza.

Askbebekin maddi sıkıntılarından kurtulup evladına kavuşması için

Pıtırcık 100 = okudu
Flzask 100 = okudu
Bahar 100
Seval 100
Mercan 100
Kader60 100

100 fatiha başında;

Allahümme inni eselüke fethan mübinen ve nasran azizen ve safhan cemilen bi hurmeti fatihatin futuhatin meftuhatin min ilmi ummil kitabi li diniyettin ittilaaiyyettin ala usuuliha fil ğaybi Allahu latifun bi ibadihi yerzuku men yeşa’ u ve hüvel kaviyyul aziz.

duası okunur.

unuttuğum yok galiba değilmi arkadaşlar.

canım hg.
inan aklım sendeydi.
epeydir girmiyordun topiğe.
duaların için Allah razı olsun.
inş canım inş hepimiz kavuşuruz bebişlerimize.
bakalom başladık yeni tedaviye.
inan iyki gitmişim istanbula diyorum. önceki tedavilermizde eksiklik vardı.inş bu sefer şifa buluruz.

Allah gözdemmmmm ve CELALETTİN HOCADAN razı olsun.

e eeee sen neler yapıyorsun.
nasıl gidiyor hamilelik?dualarım hep sizlerle.
inş bütün hamile olan arkadaşlarım sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız evlatlarınızı.amin.

canım seni ekledim listeye 100 fatiha okursun canım.
önce okunacak dua var tatlım onu okumayı unutma olur mu ?

Allah razı olsun kat kat geri dönsün duaların inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…