- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 41
merhaba kızlar,
gelişmeleri okudum ve çok sevindim.hepinize ayrı ayrı yazıcam ama önce dua için yazayım heyecan yaptım katkım olsun istiyorum.
kızlar baharımın eksik duası varsa bende tamamlamak ve katılmak istiyorum.
pıtırcığım eksik var mı banada nasip olacak mı ?
aşk bebek içinde alıcam canım ama önce sorayım dedim yanlışlık olmasın diye.
kestane kebap acele cevap
merhaba bitanemmmmmmm hoşgeldin
canım benim dualar tamamlanmış ama aşkbebek için alabilirsin...
düşünmen bile yeterli tatlım çok saol seviyorum seni
canım hg aramıza.
inş tez zamanda kurtulanlardan olursun.
gözdemmmmm arkadaşımız var onun eşi de hipo ve doğal yolla
tatlı bir oğlu var.celalettin hoca sebep olmuş bebişinin gelmesine.
celalettin hocaya biz geçen hafta gittik.
çok memnun kaldık.inan memnun kalırsınız .Allah razı olsun celalettin hoca çok ilgilendi bizimle.[/QUhosbulduk ya gercekten iyiki varsınız.inş herkes beklediğine isteğne bir an ewwel hayırlı ise kavuşur,canım sevalcim senin esinde testis ufaklığı ve yumusaklığı sorunu var mıydı?
Mercanımmmmmmm hoşgeldinnnnnnnnn canım benimmm
canımmm hoşbulduk bitanemmmm
bizde seni çok seviyoruz tatlım.
yetişemediğime çookkk üzüldüm.okulda gördüm ama yazamadım eve gelincede yazmaya vakit bulamadım.benimde katkım olmasını çok isterdim ama nasip olmadı.Allah okunan duaları kabul etsin canımın işi.
düşünen,okuyan niyet eden kim varsa hepsinden Allah razı olsun bitanem.
Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum
Eşim geçtiğimiz günlerde mikro tese ameliyatı oldu fakat sperm bulunamadı..Bugün patoloji sonucunu aldık. '' Sertoli cell only'' çıktı..Araştırdığım kadarıyla ( eşim doktorla görüşmüş ama bahsetmiyor, üzmemek için ısrar etmiyorum ) vücutta hiç sperm hücresi yok demek..Peki bu sonuca göre bizim 'kök hücre' şansımızda mı yok ?
hoşbulduk tatlımmmmm çok özledim sizi
kızlar bir proftan randevu almak için uğraştık olmadı bugün.eşim şimdi geldi onunla konuşayım gelirim akşama
pıtırcığım bende aşkbebek için 100 tane alayım tatlım.Allah kabul etsin
baharım merhaba canım.
Ben katılmak istiyorum allahın izniyle dualarımız,sürelerimiz bitti bi boşluğa düşmüş gibiydim zaten.allah razı olsun
Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum
Eşim geçtiğimiz günlerde mikro tese ameliyatı oldu fakat sperm bulunamadı..Bugün patoloji sonucunu aldık. '' Sertoli cell only'' çıktı..Araştırdığım kadarıyla ( eşim doktorla görüşmüş ama bahsetmiyor, üzmemek için ısrar etmiyorum ) vücutta hiç sperm hücresi yok demek..Peki bu sonuca göre bizim 'kök hücre' şansımızda mı yok ?
canım neyazıkki sonuç o demek...
ama sen takılma buna daha öncede sertoli çıkıp sonradan sperm çıkışı olan arkadaşlar var...
demekki bişeyler zamanla değişebiliyor, yada sperm üreten bölge ameliyat sırasında gözden kaçıyor...
sen umudunu kaybetme...
hangi dra gidiyorsunuz bilmiyorum ama istanbulda dr celalettin peru var...
aslında dahiliye dru ama bu konuda kendini geliştirmiş...
isterseniz bide ona muayene olun...
arkadasım seni n esinin problemi ne idi?sonradan mı oldu?
Bahçeci Emre Bakırcıoğlunda tese ameliyatı olduk..Evet forumda o doktorun adına rastladım..Ama eşimin şuanki psikoloji ile gideceğini sanmıyorum..Çünkü Emre Bey o kadar net konuşuyorki..İleriki zamanlarda inşallah..Çok üzgünüm çok..Herkesin bir imtihanı var, demek bizim ki buymuş..Artık donmuş kalmış vaziyetteyim..Allah herkesin yardımıcı olsun
Askbebekin maddi sıkıntılarından kurtulup evladına kavuşması için
Pıtırcık 100
Flzask 100
Bahar 100
100 fatihanın başında;
Allahümme inni eselüke fethan mübinen ve nasran azizen ve safhan cemilen bi hurmeti fatihatin futuhatin meftuhatin min ilmi ummil kitabi li diniyettin ittilaaiyyettin ala usuuliha fil ğaybi Allahu latifun bi ibadihi yerzuku men yeşa’ u ve hüvel kaviyyul aziz.
duası okunur.
Evettt ben geri döndüm.burayı böyle hareketli görünce şükrediyorum.arkadaşlarımın umutları yeniden yeşermiş pes etmemişler diye seviniyorum.
Vck,raporu almaya iyice yaklaşmışsın.Herşey çoookkk güzel olsun sonuda babişli olsun ama önce kendine söz ver tedavi sürecinde seni üzecek herkesten ve her şeyden uzak dur tamam mı tatlım.gerekirse annende kal. Ama eşinde seninle orada kalsın.
Nursen,canımmm tedavin hayırlı olsun tatlım.inşallah sağlıklı bebişlerin olur.dualarımız seninle
Esma16, canımmmm yeğen geliyormuş nasıl sevindim anlatamam.yüreği güzel arkadaşım.hayırlı evlat olsun evinize huzur ve bereket getirsin.
Cemrem,derslerine çalışıyormuşsun ne güzel bunu da başaracaksın hatta üniversiteyi de okuyacaksın tatlı.bu arada Allahın izni ile yeğenimizi de büyüteceksin.senin gibi pamuk pamuk yeğenlerimiz olacak.
Pıtırcığım,canım yeni bir tedavi süreci başlamış.hayırlı uğurlu olsun inşallah.geçen zaman ve emeklerine üzülüyorsun ama kuzunu kucağına alıp kokladığında unutursun inşallah.bizler bu yolda tecrübe ile pişmeyi öğrendik.güvenimizi inancımızı kullanmaya kalkanları Allah affetsin.şimdiye odaklanalım güzel şeyler olsun inşallah bitanem.
Flzaskcım,kuzum takılarını satacak yer aç tatlım hemde net üzerinden de alışveriş yapabilelim.baaakkkk 2 tane kokoş yetiştiriyorum teyzelerine.şimdiden müşterilerin hazır sayılır.tatlım telefonda konuştuklarımızı unutmadın değil mi? hürrem taktikleri lazım oluyor ara sıra.
Baharcım, en kısa zamanda tüm sıkıntıların geçsin inşallah.yazdıkların beni etkiledi aradım ama müsait değildin sanırım.müsait olmayacağını düşünerek fazla bekletmedim kapadım hemen. Canım inşallah ara tatile kadar kendiliğinden gelir mucizen iş içinde üzülme Allah huzur ve sağlık versin yeterki. hepsi düzelir canımın içi. Rabbim bizi çok seviyor demek ki sabrımızı imtihan ediyor. bu imtihanınızın mükafatı da sana kat be kat dönecek Allahın izni ile.
gözümden kaçan bir şeyler yoktur inşallah.yeni gelen arkadaşlarımız bu zahmetli yolda doğru kişileri çıkarsın Allahım karşınıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?