pıtırcık cnm baharın inş duası için zaman yoktur
çünki ben reglyim yarın abdest alıcam en geç yarın akşam bitiririm
kusura bakma cnm benim
arkadaşlar yasinleri tamamladığımız için diğer dualara geçecektik bayramdan sonra...
ama benim bayramdan sonra 2 hafta misafirim olduğu için ilgilenemedim...
zartık zamanı geldi...
canlar daha önce bu topikte okuduğumuz dualar:
*7 yasin 7 meryem
*salatı tefriciye
*teheccüd namazı
*41 yasin
şimdi ben size bulduğum duaları ekleyeyim hepiniz kaydedin ve uygun zamanlarınızda yapın...
Eki Görüntüle 556715 Eki Görüntüle 556727 Eki Görüntüle 556726 Eki Görüntüle 556725 Eki Görüntüle 556724 Eki Görüntüle 556723 Eki Görüntüle 556722 Eki Görüntüle 556721 Eki Görüntüle 556720 Eki Görüntüle 556719 Eki Görüntüle 556718 Eki Görüntüle 556717 Eki Görüntüle 556716 Eki Görüntüle 556728
arkadaşlar ben bu duaların içinde aşağıdaki duaları okumayı düşünüyorum...
BEBEK OLMASI İÇİN
*41 yasin=okuduk
*41 amme (nebe)
*41 tebareke (mülk)
*41 vakıa
*41 kıyame
*41 meryem
*1000 ihlas
*5000 salavat
*6666 ayetel kürsi
*4444 salatı tefriciye=okuduk
arkadaşlar yine katılmak isteyenler isimlerini yazdırsın listemizi hazırlayayım...
cuma günü hayırlısıyla başlarız...
önce ihlas, salavat ve ayetel kürsi listelerini tamamlarız herkes için...
daha sonra yine yasin gibi amme, tebareke, vakıa, kıyame ve meryem surelerini okuruz...
yer gök dua iler yaratılmış...
elimizden geleni yapıyoruz tedavilerimiz için...
onun haricinde bol bol dua etmeliyiz...
burada biçok ağızdan dua almak dua okumak çok değerli...
kimin duasnın kabul olacağı belli olmaz...
allah dualarımızı kabul eder inş...
evet kızlar katılmak isteyenler yazsınlar isimlerine cuma günü başlarız hayırlısıyla
*BAHAR85
*FLZASK2003
*SEVAL0817
*TULAY_20
Evettt ben geri döndüm.burayı böyle hareketli görünce şükrediyorum.arkadaşlarımın umutları yeniden yeşermiş pes etmemişler diye seviniyorum.
Vck,raporu almaya iyice yaklaşmışsın.Herşey çoookkk güzel olsun sonuda babişli olsun ama önce kendine söz ver tedavi sürecinde seni üzecek herkesten ve her şeyden uzak dur tamam mı tatlım.gerekirse annende kal. Ama eşinde seninle orada kalsın.
Nursen,canımmm tedavin hayırlı olsun tatlım.inşallah sağlıklı bebişlerin olur.dualarımız seninle
Esma16, canımmmm yeğen geliyormuş nasıl sevindim anlatamam.yüreği güzel arkadaşım.hayırlı evlat olsun evinize huzur ve bereket getirsin.
Cemrem,derslerine çalışıyormuşsun ne güzel bunu da başaracaksın hatta üniversiteyi de okuyacaksın tatlı.bu arada Allahın izni ile yeğenimizi de büyüteceksin.senin gibi pamuk pamuk yeğenlerimiz olacak.
Pıtırcığım,canım yeni bir tedavi süreci başlamış.hayırlı uğurlu olsun inşallah.geçen zaman ve emeklerine üzülüyorsun ama kuzunu kucağına alıp kokladığında unutursun inşallah.bizler bu yolda tecrübe ile pişmeyi öğrendik.güvenimizi inancımızı kullanmaya kalkanları Allah affetsin.şimdiye odaklanalım güzel şeyler olsun inşallah bitanem.
Flzaskcım,kuzum takılarını satacak yer aç tatlım hemde net üzerinden de alışveriş yapabilelim.baaakkkk 2 tane kokoş yetiştiriyorum teyzelerine.şimdiden müşterilerin hazır sayılır.tatlım telefonda konuştuklarımızı unutmadın değil mi? hürrem taktikleri lazım oluyor ara sıra.
Baharcım, en kısa zamanda tüm sıkıntıların geçsin inşallah.yazdıkların beni etkiledi aradım ama müsait değildin sanırım.müsait olmayacağını düşünerek fazla bekletmedim kapadım hemen. Canım inşallah ara tatile kadar kendiliğinden gelir mucizen iş içinde üzülme Allah huzur ve sağlık versin yeterki. hepsi düzelir canımın içi. Rabbim bizi çok seviyor demek ki sabrımızı imtihan ediyor. bu imtihanınızın mükafatı da sana kat be kat dönecek Allahın izni ile.
gözümden kaçan bir şeyler yoktur inşallah.yeni gelen arkadaşlarımız bu zahmetli yolda doğru kişileri çıkarsın Allahım karşınıza.
arkadaşlar yasinleri tamamladığımız için diğer dualara geçecektik bayramdan sonra...
zartık zamanı geldi...
*7 yasin 7 meryem
*salatı tefriciye
*teheccüd namazı
*41 yasin
şimdi ben size bulduğum duaları ekleyeyim hepiniz kaydedin ve uygun zamanlarınızda yapın...
Eki Görüntüle 556715 Eki Görüntüle 556727 Eki Görüntüle 556726 Eki Görüntüle 556725 Eki Görüntüle 556724 Eki Görüntüle 556723 Eki Görüntüle 556722 Eki Görüntüle 556721 Eki Görüntüle 556720 Eki Görüntüle 556719 Eki Görüntüle 556718 Eki Görüntüle 556717 Eki Görüntüle 556716 Eki Görüntüle 556728
BEBEK OLMASI İÇİN
*41 yasin=okuduk
*41 amme (nebe)
*41 tebareke (mülk)
*41 vakıa
*41 kıyame
*41 meryem
*1000 ihlas
*5000 salavat
*6666 ayetel kürsi
arkadaşlar yine katılmak isteyenler isimlerini yazdırsın listemizi hazırlayayım...
daha sonra yine yasin gibi amme, tebareke, vakıa, kıyame ve meryem surelerini okuruz...
evet kızlar katılmak isteyenler yazsınlar isimlerine cuma günü başlarız hayırlısıyla
*BAHAR85
*FLZASK2003
*SEVAL0817
*TULAY_20
Askbebekin maddi sıkıntılarından kurtulup evladına kavuşması için
Pıtırcık 100 = okudu
Flzask 100 = okudu
Bahar 100
Seval 100
Mercan 100
Kader60 100
100 fatiha başında;
Allahümme inni eselüke fethan mübinen ve nasran azizen ve safhan cemilen bi hurmeti fatihatin futuhatin meftuhatin min ilmi ummil kitabi li diniyettin ittilaaiyyettin ala usuuliha fil ğaybi Allahu latifun bi ibadihi yerzuku men yeşa’ u ve hüvel kaviyyul aziz.
duası okunur.
unuttuğum yok galiba değilmi arkadaşlar.
iyiyim canımcım sen nasılsıncanım arkadasın nasılsın tedavin nasıl gidiyor.Allahım izniyle insallah güzel sonuçlarla geleceksin.rabbim yardımcın olsun canım benim
aşkbebek için okumak isterim ama şu anda adetliyim 2 gün daha okuyamam eğer eksik olursa temizlendiğimde okuyabilirim.canlarım şimdide ask bebek için 1001 fatiha okuyalım.
eğer isterseniz.
maddi sıkıntılarından kurtulup evladına kavuşması için .
her 100 fatihanın başında;
Allahümme inni eselüke fethan mübinen ve nasran azizen ve safhan cemilen bi hurmeti fatihatin futuhatin meftuhatin min ilmi ummil kitabi li diniyettin ittilaaiyyettin ala usuuliha fil ğaybi Allahu latifun bi ibadihi yerzuku men yeşa u ve hüvel kaviyyul aziz.
duası okunur.
pıtırcık 100
ben de katılmak istiyorum canım.arkadaşlar yasinleri tamamladığımız için diğer dualara geçecektik bayramdan sonra...
zartık zamanı geldi...
*7 yasin 7 meryem
*salatı tefriciye
*teheccüd namazı
*41 yasin
BEBEK OLMASI İÇİN
*41 yasin=okuduk
*41 amme (nebe)
*41 tebareke (mülk)
*41 vakıa
*41 kıyame
*41 meryem
*1000 ihlas
*5000 salavat
*6666 ayetel kürsi
Evettt ben geri döndüm.burayı böyle hareketli görünce şükrediyorum.arkadaşlarımın umutları yeniden yeşermiş pes etmemişler diye seviniyorum.
Vck,raporu almaya iyice yaklaşmışsın.Herşey çoookkk güzel olsun sonuda babişli olsun ama önce kendine söz ver tedavi sürecinde seni üzecek herkesten ve her şeyden uzak dur tamam mı tatlım.gerekirse annende kal. Ama eşinde seninle orada kalsın.
Nursen,canımmm tedavin hayırlı olsun tatlım.inşallah sağlıklı bebişlerin olur.dualarımız seninle
Esma16, canımmmm yeğen geliyormuş nasıl sevindim anlatamam.yüreği güzel arkadaşım.hayırlı evlat olsun evinize huzur ve bereket getirsin.
Cemrem,derslerine çalışıyormuşsun ne güzel bunu da başaracaksın hatta üniversiteyi de okuyacaksın tatlı.bu arada Allahın izni ile yeğenimizi de büyüteceksin.senin gibi pamuk pamuk yeğenlerimiz olacak.
Pıtırcığım,canım yeni bir tedavi süreci başlamış.hayırlı uğurlu olsun inşallah.geçen zaman ve emeklerine üzülüyorsun ama kuzunu kucağına alıp kokladığında unutursun inşallah.bizler bu yolda tecrübe ile pişmeyi öğrendik.güvenimizi inancımızı kullanmaya kalkanları Allah affetsin.şimdiye odaklanalım güzel şeyler olsun inşallah bitanem.
Flzaskcım,kuzum takılarını satacak yer aç tatlım hemde net üzerinden de alışveriş yapabilelim.baaakkkk 2 tane kokoş yetiştiriyorum teyzelerine.şimdiden müşterilerin hazır sayılır.tatlım telefonda konuştuklarımızı unutmadın değil mi? hürrem taktikleri lazım oluyor ara sıra.
Baharcım, en kısa zamanda tüm sıkıntıların geçsin inşallah.yazdıkların beni etkiledi aradım ama müsait değildin sanırım.müsait olmayacağını düşünerek fazla bekletmedim kapadım hemen. Canım inşallah ara tatile kadar kendiliğinden gelir mucizen iş içinde üzülme Allah huzur ve sağlık versin yeterki. hepsi düzelir canımın içi. Rabbim bizi çok seviyor demek ki sabrımızı imtihan ediyor. bu imtihanınızın mükafatı da sana kat be kat dönecek Allahın izni ile.
gözümden kaçan bir şeyler yoktur inşallah.yeni gelen arkadaşlarımız bu zahmetli yolda doğru kişileri çıkarsın Allahım karşınıza.
baharımın eşinin hayırlı işe girmesi için 1001 fatiha
pıtırcık 200 okudu
flzask 100 okudu
yaren 100 okudu
nzlyln 100
cervan 100 okudu
hasret 100
esra 1982 100 okudu
cemrem 200
arkadaşlar sayı tamamlandı.
Arkadaşların okumasını bekleyip baharıma dua yollayacağım.
İnş dualarımız karşılığını bulur ve baharım eşi hayırlı bir işe girer.
Amin.
hepinizden Allah razı olsun.
canlarım şimdide ask bebek için 1001 fatiha okuyalım.
eğer isterseniz.
maddi sıkıntılarından kurtulup evladına kavuşması için .
her 100 fatihanın başında;
Allahümme inni eselüke fethan mübinen ve nasran azizen ve safhan cemilen bi hurmeti fatihatin futuhatin meftuhatin min ilmi ummil kitabi li diniyettin ittilaaiyyettin ala usuuliha fil ğaybi Allahu latifun bi ibadihi yerzuku men yeşa u ve hüvel kaviyyul aziz.
duası okunur.
pıtırcık 100
BAHARCIMMMM
senin için de okumak isterdim canım ama adetli olduğum için okuyamadım canım
ama dualarım sizinle
Rabbim tez zamanda eşine hayırlı işler nasip etsin inşallah ve
maddi manevi tüm sıkıntılarınızı gidersin.
ben de katılmak istiyorum canım.
iyi akşamlar arkadaşlar, eşim kaan aydosa gitti ve mikro tesede %30 şans olduğunu söylemiş. öncelikle 3-4 hafta kadar ilaç tedavisi sürecek ve sonuca göre mikro teseye karar verilecekmiş, gerek kalmayabilirmiş. aranızda bu tedavilerden sonra hamilekalan arkadaşlar varsa paylaşabilirler mi tecrübelerini, sizlere % kaç ihtimal olduğu söylenmişti, bu tedavide %30 iyi bir oran mı?
merhaba arkadaşlar size bi sorum olacak lütfen yardımcı olurmusunuz eşim azosperm kaan hocaya gidecektik tetkik yaptırın gelin demişti genetik tetkiklerimiz normal çıkmıştı,fsh11.41(üst sınır:11.6)total testesteron:2,79(alt sınır:2.84) diğerleride normal çıktı çok bariz bi sorun gözükmüyo hormon tetkiklerinde bunlar neyi ifade ediyo peki sizce şansımız olabilirmi????:18::18::18:
Canim merhaba nasilsin??
Sana bisey sorucam gecen hafta sedaècrin bir kürden bahsetmisti,bahar biliyor onlar kullandi demisti.
Sanirim Hüseyin ermisin kürü deil.
Bana seda ecrinin bahsettigi kürün ismini hatirliyorsan söylermisin canim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?