Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar cevaplar için çok teşekkür ediyorum. yazdıklarınızın bize çok faydası olacak, çünkü işin çok başındayız. tavsiyelerinizi eşimle de paylaşıcam. gelişmeleri de sizlerle paylaşmak isterim. aynı durumda olan arkadaşların tecrübeleri de çok önemli. Allah herkese hayırlısıyla evlat nasip etsin.

eşimin gecikmiş inmemiş testis ameliyatı nedeniyle azospermisi var. sperm çıkışı yok yani. bir de verilen ilaç tedavisi sonucunda normal sperm çıkışı ve normal yolla hamilelik ihtimali olabiliyor mu bunu da merak ediyorum.

Iyiyim canimcim bende tsk ederim.Bende özledim canim sizleri fazla ara vermeden gireyim dedim.
Yok sedaecrin baharlarda kullandi yazmisti.
Bende hüseyin ermisin kürü degildir diye düsünmüstüm,o yüzden sorayim dedim sana oysa sorun yok zaten suan onu kullaniyoruz.
Cok tsk ederim canim cvp icin..

Son düzenleme:

kusura bakmayın, yazdığınız cevap bana sandım.

canımmmm Allah razı olsun
inşallah canım güzel yumurtalarım gelişmeye başlamışlardır.

bende katılmak istiyorum canım beni de eklermisiniz

Eşinizin testosteron u düşük bu bariz bir sorun...Bahsettiğiniz doktora giderseniz sizi doğrudan teseye alır...tese yi son şans olarak kullanın iyi bir doktor bulun ve eşinizin neyi var neyi yok tamamı kontrol edilsin bu düzensizliğe ne neden oluyor bulunmaya çalışılsın...

Eşimin ve arkadaşlarının kurduğu hipogonadizm com sitesinde detaylı bilgi var...İnmemiş testis ameliyatı olup çocuk sahibi olan var...Şu anda tedavi görenlerde var...

hoşbulduk Allah razı olsun canım.sizleri yeniden böyle umut dolu görünce daha çok mutlu oluyoruz.
herkes kabuğuna çekilmişti bende takip etmekle yetindim tatlım.
kızlarımı en son cumartesi günü gördüm.çok şükür iyiydiler.
aralarındaki fark açılmamış şükürler olsun şimdilik heşey yolunda.
ayrıntılı ultason için beni profun görmesi gerekiyormuş.bende tekrar o doktora gitmek istemediğimi söyledim.doktorum sizin onunla elektriğiniz tutmamıştı değil mi tamam tamam tamam sen gitme ona diyor.samsunda prof adı verdi.o da bu ay doluymuş ve sadece müdahale boyutunda bakıyormuş.asistanlar bakacakmış.sorun varsa prof bakacakmış.
eşimle akşam konuştuk ve ben bir sorun dahi olsa kızlarımdan vazgeçmek istemediğimi bu sebeplede gidip bir radyoloğa ayrıntılı ultrasonumu yaptıracağımı söyledim.onuda Allah korusun doğum sonrası müdahale gereken bir durum olur ve geç kalınmasın diye.Allah neyi nasip ettiyse ve layık gördüyse razıyım canım.

tatlım bende herzaman hepinize duacıyım.Allahım sizlerden de razı olsun.
aşkbebeğin dualarını tamamladım.öncesindeki duayıda okuyarak başladım.Allah kabul etsin.

Ayyyyy yesin o iki kokoşu teyzesiiiiiiiiii
benimm tatlı arkadaşlarımm bana hepp taktik veriyolarrrrr inşallah uyguluycam ve başarıcammmmmmmmm sonundaaa
öpüyorummmmmmmm siziiiii

ye teyzesi ye kızlarımı.yaptığın tokaları hep bozacak yaramazlık yapacaklar.
şöyle dolan ortalarda sultanımmmm,gözümün nuru diye
inşallah fazla zorlanmadan herşeyi yoluna koyacaksın tatlım

hoşgeldin canım
Allah razı olsun yanımızda olduğun için ve güzel duaların için. (biri senin diğeri iki kızın için)

canım sağlıklı yumoşların olsun inşallah.bizde seni öpüyoruz tatlım mutlu olduk güzel öpücüklerinle.
bizde seni öpüyoruz uğur getirsin kızlarım sana ve güzel haberlerle dön yarın tatlım

tatlım sen iyi ol yeter bize.müsait olmadığını anladım canımın içi.
evet insanın öncelikleri bazen değişiyor ama hepsi yoluna girecek Allahın izniyle.siz neleri atlattınız tatlım.
İnşallah sağlıkla gelir mucizelerin.bitanem her zaman dualarımızdasın.
canım, her güzel anın peşinden nasıl bağıra bağıra ağladığımı anlatsam inanmazsınız belkide.her cümlemde içim yanarak,yalvarıp yakararak sizler için hayırlı evlatlar diliyorum.bir gece uyandım ve ağlama krizine girdim inanın ben sizlerinde bu duyguları yaşaması için dualar ediyorum.Rabbim kabul eder inşallah.

nefes aldığımız sürece umut hep var baharımseni seviyoruz ve kızçelerle öpüyoruz.

canım bizde yaklaşık 2 yıldır kaan hocada tedavideydik.
ne sorularıma cevap aldım ne eşimin azo sebebinin ne olduğunu öğrenebildim.
hep aynı şeyleri duydum kaan hocadan.
elongolar, spermetedler.
bir türlü spermleri göremedik.
ne ben ne de kaan hocaya giden arkadaşlarım.
gören yazsın lütfen.

canım ta ki istanbul bezmi alem hastanesinde Dr.Celalettin Peru ile tanışıncaya kadar içimi kemirdi durdu eşimin azo sebebi.
geçen hafta gittik canım .
önüne oturttu bizi kağıda yazarak çizerek sebebi sonucu anlattı .
hiçbir doktorr bu kadar anlatmamıştı daha önce sorunumuzu , azoyu.

arkadaşım siz daha yolun başındaymışsınız biz bilinçsizdik.
haybeye teseleri olduk.
ne olur iyice araştırmadan hele DR.Celalettin hocaya gitmeden tese falan olmayın.
sebebi öğrenin önce .
Allah yolunuzu açık etsin ve tez zamanda bu illetten kurtulanlardan olun.amin.

baharımın eşinin hayırlı işe girmesi için 1001 fatiha

pıtırcık 200 =okudu
flzask 100 = okudu
yaren 100 = okudu
nzlyln 100
cervan 100 = okudu
hasret 100 = okudu
esra 1982 100 =okudu
cemrem 200

Merhaba mercann iyi olmana cok sevindim onceki mesajinda samsunda prof var demissin bende samsundayim biliyorsun hatta burda fakultede prof sertac beyde tedavim oldu simdi prof cazip bey var ona devam ediyorum kanamam oldu benim de sukur gecti Ama daha bi korku basti cazip bey progestan verdi raporluyum simdi yatiyorum sana tavsiye edilenprof kim kiproblemli gebelikler konusuda cok iyi oldugu soylenen fakultede mihrace diye bir dokto var onu cokovuyolar sadece problemli gebelikleri aliyormus aklinda olsun canim...

Merhaba mercann iyi olmana cok sevindim onceki mesajinda samsunda prof var demissin bende samsundayim biliyorsun hatta burda fakultede prof sertac beyde tedavim oldu simdi prof cazip bey var ona devam ediyorum kanamam oldu benim de sukur gecti Ama daha bi korku basti cazip bey progestan verdi raporluyum simdi yatiyorum sana tavsiye edilenprof kim kiproblemli gebelikler konusuda cok iyi oldugu soylenen fakultede mihrace diye bir dokto var onu cokovuyolar sadece problemli gebelikleri aliyormus aklinda olsun canim...

Askbebekin maddi sıkıntılarından kurtulup evladına kavuşması için

Pıtırcık 100 = okudu
Flzask 100 = okudu
Bahar 100
Seval 100
Mercan 100 = okudu
Kader60 100
Esra 100
Hasret 100 =okudu

Askbebekin maddi sıkıntılarından kurtulup evladına kavuşması için

Pıtırcık 100 = okudu
Flzask 100 = okudu
Bahar 100
Seval 100
Mercan 100 = okudu
Kader60 100
Esra 100
Hasret 100 =okudu

Canim merhaba nasilsin??
Bir haber varmi doktor beyden??
Ben askbebek icin 100 Fatiha okudum.
Allah kabul etsin en kisa zamanda tüm dilekleri ve istekleri kabul olsun.
Allahim derdine derman versin.AMIN...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…