inşlh cnm dediğin gibi tez zamanda olumlu sonuçlarımız çıkar
cnm celalettin hoca ermiş aktardan şahin beyin numarasını verdi durumumuzu yazdı
ben şahin beyi aradım hocanın yazdıklarını okudum bize g5 macunu ve demirdikeni çayı gönderdiler
panax ve e1 verdi haftada 2 adet pregni bunları kullanıyoruz cnm
hoca size hiç birşey önermedimi cnm sizdeki azo sebebi neydi
ne zmaan gitmiştiniz
cnm anlaşılan hoca size nebido iğne vererek bütün hormon değerlerinizi sıfırlamak istiyor
bundan dolayı vermemiş anlaşılan
bütün değerler sıfırlandıktan sonra asıl tedaviye başlayacaksınızdır
bize nebido vermedi
biz haftada 1 pregni vurunuyorduk onu haftada 2 adetet çıkarttı
tribulusu bzide uzun zaman kullandık ama bizde fayda sağlamadı
ama faydasını görenleri çok okudum bende
durumdan duruma değişiyor cnm
hakkımızda hayırlısı inşlh sizinde emekleriniz yer bulur
çok zorlu bir süreç çok masraflı artık o kadar emeğe rağmen benim bile gücüm tükendi
bütün çalıştığım tedaviye gidiyor hiç bir zaman artıya geçemiyorum
sonunun bebekli olduğunu düşünerek direnmeye çalışıyorum cnm...
Boşalttım tatlım...
Amin amin amin cnm bu ne güzel dua böyle ....
kızlar günaydınlarnasılsınızzz :26::26::26::26::26 c bozuldu:18::18::18::18::18: O yüzden gelemedim kaç gündürrr
kızlar günaydınlarnasılsınızzz :26::26::26::26::26 c bozuldu:18::18::18::18::18: O yüzden gelemedim kaç gündürrr
anladım cnm sizinde hormonlar yüksekti galiba hoca onları sıfırlayıp yeniden denge kurmaya çalışacak anlaşılandoktor eşime de nebido verdi.dediğin gibi tüm değerleri sıfırlanıp sonra dengelecek.
ığne çok pahalı 250 tl ve eşimi iğne çok yakmış yarım saat kalkamamış ayağa.
Pregnil de bugün başlıycaz.inşallah o bari bu kadar yakmaz.yazık adama yaa.içim nasıl eridi böyle.
Ayrıca bu panax ın içinde tribulus terteris de var.ayrıca kullanılmaya gerek yok zaten.
günaydınnnnn canımmm..
Iyiyimm ben sen nasılsın nasıl gidiyooooooo
anladım cnm sizinde hormonlar yüksekti galiba hoca onları sıfırlayıp yeniden denge kurmaya çalışacak anlaşılan
evt cnm iğne bayabi pahalıymış allah yardımcınız olsun artık
panaxın içinde var demek inşlh şifa olur yaaa elimizden geleni yapıyoruz artık ....
günaydın tatlım
nasılsın bebişim nasıl gidiyo neler yapıyorsun
bugün evdesin sanırım
iyiyimmmmm canımmm benimmmm
Sen nasılsınn..hastalığın geçtimi tamamen eşin nasıl olduuu
Dün kurs vardı bugün evdeyimm canımm.
Efulumdan gelicek haberi bekliyorumm heyecanlaaaa:18::18::18::18::18:
Inşallahhhh iyi haberlerle gelirrrrrrrr:26::26::26::26:
bende iyiyim cnmcım nasıl olayım bildiğin gibi işteyim
hastalığım geçti ama öksürük hala devam ediyor cnm
eşimde iyileşti onunda öksürük devam ediyor karşılıklı öksürüyoruz...
Anladım cnm değişik değişik takılar yapıyorsun ne güzel bende bi dönem yapmıştım baya zevkli
evt cnm inşlh efulumlarda sperm çıkar allah yardımcıları olsun inşlh...
ahhhhh o öksürük hastalık geçiyo öksürük kalıyoo.
Inş oda geçerr canımm..
Evt cnm yapıyoruzz değişikk takılarr..
Dün yaptığım takıları koyucam faceye görürsünn..
Valla zorr cnm ya yaptıklarımız artık şemadan çalışıyoruzz bi görsen belimm büküldüü
Ama güzel şeyler çıkıncada hoşuma gidiyoo
ohhhhhhh demek sendee yapıyodunnn
Günaydınnnnn canımmm..
iyiyimm ben sen nasılsın nasıl gidiyooooooo
cnm biz iyiyiz sen nasılsın ne zaman tahlil yapacaksın senden ve tedavide molan arkadaşlardan haber bekliyoruz bizlerde
inşlh mutlu haberlerinizi bekliyoruz tatlım dua ile....
kızlar yarın kan vereceğimmmmmm allahın izni ile bakalım ne olacak
haklısın canım bizde artık teseye iyi bakmıyoruz eşim 3 kere tese oldu ve hala etkilerini atamadı .hayırlısı hpimizin hakkında .inşaallah bizde mutlu sonlara kavuşuruz
evt cnm ya o öksürük çok yıpratıyor
koy cnm beğendiklerimizden sipariş veririz bizde
cnm ben senin gibi profosyenel değil amatördüm şimdi ise tamamen unuttum...
Rabbim şu sekiz yılın acısını dindirecek bir şekilde mucizeler versin inşallah.
canım özelden mesaj atmışsın ama kusura bakma ben 100ü dolduramadığım için burdan yazıyorum.hemde ilk sana anlatıyorum bunu,çok mutluyum bugün çünkü kaan hocayla denediğimiz tedavi yöntemi sonuç verdi sevinçten havalara uçacağım!prengly iğne kullandık ve bizde bugün sabah gelen boyamalı sperm testi sonucunda ilk defa olgunlaşmış spermler çıktığını söyledi kaan hoca.çok umutsuzduk artık ama demekki iğneler işe yarıyormuş.eylülden beri iğneleri kullandık şubatta yaptırdığımız testte çıktı artık işte.inşallah darısı başınıza,bir defa biyopsi bir defada mikrotese yaptırdık.artık doktoru değiştireceğim diyordumki mucize işte.
canım özelden mesaj atmışsın ama kusura bakma ben 100ü dolduramadığım için burdan yazıyorum.hemde ilk sana anlatıyorum bunu,çok mutluyum bugün çünkü kaan hocayla denediğimiz tedavi yöntemi sonuç verdi sevinçten havalara uçacağım!prengly iğne kullandık ve bizde bugün sabah gelen boyamalı sperm testi sonucunda ilk defa olgunlaşmış spermler çıktığını söyledi kaan hoca.çok umutsuzduk artık ama demekki iğneler işe yarıyormuş.eylülden beri iğneleri kullandık şubatta yaptırdığımız testte çıktı artık işte.inşallah darısı başınıza,bir defa biyopsi bir defada mikrotese yaptırdık.artık doktoru değiştireceğim diyordumki mucize işte.
Süper ve Çok güzel bir haber canım.ne güzel darısı bizlerin başına olsun inşallah.biz kaan hocada iken hep ovitrelle kullanıyorduk.bir gelişme kaydedememiştik.demekki pregnly daha etkiliymiş.Bundan sonra mutlu ve güzel günler sizleri bekliyor.hadi bakalım bundan sonra eşinin beslenmesine daha da dikkat et.Allah'a emanet ol.herşey gönlünce olsun.Rabbim daha güzel mucizeler göstersin sana.
Gözünn aydınn cnmm ne güzel bi haberrrr
teşekkür ederim filizcim.bu derdi çeken bilir o yüzdende ancak siz beni anlar benim kadar sevinirsiniz.çok mutluyum allah hepimizi mutlu eder inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?