Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Rabbimin izni ile bu topik te Celalettin hoca ya gidip de çocuğu olmayan kimse kalmayacak.Ben buna bütün kalbimle inanıyorum.Siz ne zaman gideceksiniz.Lütfen bir an önce gidin.

canım yeni okudum mesajını
canım ya ne desem ben de bilemedim Rabbim sabırlar versin canım.

Rabbimin izni ile bu topik te Celalettin hoca ya gidip de çocuğu olmayan kimse kalmayacak.Ben buna bütün kalbimle inanıyorum.Siz ne zaman gideceksiniz.Lütfen bir an önce gidin.

inşallah canım ya.hepimiz hamile kalalım o mucizeyi bizlerde yaşayalım.rüyalarımda hep hamileyim ne olur gerçek olsun.
benim eşim çok nazlı ya çok şükür ikna ettim gidecek Celalettin Hoca ya da.hormon testleri tamam.inhibin b yi yapmasını bekliyorum bugün yarın yaptıracak bakalım.sonrada hocanın yolunu tutacağız sizin gibi bizde inşallah.allah utandırmasın hiç birimizi

Senin adına çok sevindim.Çok şükür eşin ikna olmuş.ben inanıyorum ki sizlerde umutlu döneceksiniz.Rabbim herkesi hayallerine kavuştursun inşallah.Unutmayalım ki rabbimizin sevdiği kuluyuz.Dualarım seninle...

ay saol canım ya allah razı olsun.umutlu konuşmak bile ne kadar mutlu ediyor beni.derdini veren rabbim dermanı da var biryerlerde.bize düşen o dermanı bulmak dımı ama. ben eşime rağmen allahın izniyle o dermanı bulacağım.daha doğrusu hepimiz bulacağız.

tatlım ben beylem arkadaşımız için duaları okudum allah kabul etsin.

bu ay başlayacağı tedavidee inşallah rabbim ona ikiz ikizz bebekler,hayırlı evlatlar nasip etsin..

Amin canım, Allah kabul etsin..
sonunda söyleye söyleye olucak galiba enfal :)
Rabbim sana da bana da isteyen herkese çifter çifter nasip eder inş.

baharcım geçen gün yazmayı unuttum, bengisu arkadaşımız için ayetel kürsüleri okudum.

canım eşimin bütün hormonları normal aralıklar içindeydi yanlız testesteron hep alt sınıra yakındı.neden spermlerin olgunlaşmadığını bilmiyorduk.gelişimini tamamlayamadan vücuttan atılıyormuş.prengly(haftada 1) testesteronu yükseltince fsh düşmüştü onun içinde klomen kullandık.yani sorun testesteronun düşük olmasıymış.her ay sperm tahlili yaptırdık çıkmamıştı,zaten sperm 3 ayda bir üretildiği için ancak 6 ayda etki edebilmiş.yada 9-12 ayda bir sonuç verir.12 ayı doldurmuşsunuz belkide çıkmışlardır.farkında değilsiniz.bende celalettin hocaya gideceğim bu yaz tüp bebek yapmadan önce.başımıza neden bunların geldiğini öğrenmek için.inşallah bu Mart sana uğur getirir spermcikleri görürsünüz.inşallah eşinde tamamen tedavi olur kurtulursunuz bu illetten.bende celalettin hocaya güveniyorum.

aycancım sen anlat bakalım.nasıl geçti dünün.sabaha nasıl uyandın mesela.yüzünde tebessümle gezmeye başladın mı

:) dün sabah öğrendiğimde gerçekten öyleydim sebepsiz bi tebessüm vardı yüzümde hep,iştekiler şaşırmıştır.üffff şimdiye kadar içimde yerleşmiş bütün sıkıntıları attım valla.en çokda burdaki arkadaşlarıda ferahlatır,biri gelişme kaydedince diye düşünerek sevindim.

selamün aleyküm canlarım nasılsınız
1 haftadır uzağım sizlerden özledim hepinizi
nasılsınız bakalım inşallah güzel gelişmeler olmuştur ben yokken
ben de iyiyim şükür misafirim vardı o yüzden giremedim topiğe

canım galiba sperm çıkışı olmuş eşinde
çok sevindim gözünüz aydın sayı ne kadar peki?

sperm çıkmasına çok sevindim sizin adınıza inş. yakın zamanda bebişine kavuşursun....azosperm nedeniniz neydi sizin????

canım galiba sperm çıkışı olmuş eşinde
çok sevindim gözünüz aydın sayı ne kadar peki?

evet :) sayısını bilmiyoruz doktor yazmamıştı,sadece gözünüz aydın olgun spermler bulunmuş yazıyordu.

Aleyküm selam verahmetullahu ve berketü ve mağfiratü.
Canım ne olsun işte herkes kendi halinde tedaviye tedam ediyorlar.
Herkesin gözü spermciklerde :))

sperm çıkmasına çok sevindim sizin adınıza inş. yakın zamanda bebişine kavuşursun....azosperm nedeniniz neydi sizin????

teşekkürlercanım.sebebi belirsiz diye biliyorduk,iğneleri kullanınca böyle oldu işte demekki testesteron düşükmüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…