- 22 Ağustos 2009
- 2.691
- 197
- 698
iyi akşamlar arkadaşlar
nasılsınız ?
eşimde 3 gündür gözünde ağrı vardı bugün doktora gitti üveit hastalığı çıkmış
gözü şişti kanlandı şimdide gözbebeği büyümüş biri diğerinin iki katıı
internette araştırdım çokk ağır bir hastalıkmış virüs bakteri veya mikrop sebeb olurmuşş
gözde %70 görme kaybına neden olurmuşş çok kötüü şuann
ne yapacağımı şaşırdımm
selincim sana özelden mesaj atıyorum posta kutun dolu
Rabbim ettiğimiz dualara karşılık
Üç şekİlde cevap verir:
1-Evet der istediğini verir.
2-Hayır der daha iyisini verir.
3-Bekle der ve en iyisini verir.
çok saol canımm benim inş geçerCanım benim çokkk geçmiş olsunn..
Rabbim şifa versinn..
inşallah geçerr bi an önceeee:26::26:
Allah razı olsun canımm bende bilmiyorumm ismini yeni duydumm ama kolay bi hastalık değilgeçmiş olsun canımm yaa nasıl bi hastalıkmış bu ilk defa duydum rabbim şifasını versin insallah
saol canımm amin inşşşgeçmiş olsun Allah acil şifa versin
canım geçmiş olsun Rabbim şifa versin,üzme kendini inşallah iyileşir eşin,kötü birşey olmaz,öyle çok araştırma ve kötüyü düşünme,iyi düşün iyi olsun inşallah
a.s.canım hoşgeldin maşallah bebeişinde sende çok iyisiniz demek Rabbim nazarlardan korusun sizi inşallah kucağına almanıda nasip etsin sağlıkla sıhhatle amin.canım yazdıklarını pür dikkat okudum sanki beni anlatıyordun doktorların hep olumsuz konuşmaları ameliyat masasında eşim ameliyat olunca hissettiklerim sonra şoka girmem falan o anlarım canlandı birden aklımda.benim sevincim ne yazıkki kısa sürdü transferimde olmadı maalesefbende miyom vardı eşimde sperm çıkacağına inanmadığımız için ben öncesinde ameliyat olmamıştım.şimdi daha çok büyümüş riskli hale gelmiş ve Allah korusun ameliyat esnasında rahimi bile almamız gerekebilir dedi prof doktor . ne yazıkki bebişlerim beni buzlukta bekliyorlar .belki hiç bir zaman onları alamıycam ama yine de Rabbime şükürler olsun ki eşimde sperm çıktı ve bu mutluluğu yaşadık darısı tüm arkadaşlarımın başına.
canımm çokk saol inşş iyileşir
ben araştırmıyacaktım ama sabah öyle görünce çok korktumm araştırdıkça daha çokk üzülüyorumm
gözün içinde bi anormallik olması beni korkuttu
canımm siz celalettin hocaya gitmişsiniz çokkk sevindimm
tedaviye başlamışsınız inşş tez vakitte nazlı spermcikleri görürsünüz
bizde gitmek istiyoruz ama bi türlü olmadıı eşim çok stres yapıyor üzülüyor
Rabbim bizede bir çıkış yolu gösterir inşş
inşş kurtuluruz canımm geride kalır bu kötü günlerİnşallah canım hepimiz kurtuluruz sonunda şu azospermden.Eşin bir an önce iyileşsin,Allah darda koymaz bir yolu vardır elbet,bizlerin sınavı bu canım hepimiz elimizden geleni yapıyoruz,umudumuz için savaşıyoruz,yılmıyoruz ve Rabbimize inanıyoruz cennet kokusunu bizede koklatacak...Sen destek ol eşine,inşallah gidebilirsiniz Celalettin hocaya,inan gidince göreceksin nasılda yeniden umudunu alıyorsun kalbine.
Sadecik arkadasim iletisime gecebilirmiyiz?Benim de esim 47xxy sendromlu Bu konu hakkinda konusmak istiyorum messenger adresini yazar misin lutfen?
selam kızlar nasılsınız ben çok iyiyim bebişimde çok iyi cuma günü kontrolüm vardı kocişimle beraber bebişimizi izledik maşallah kocaman olmuş ilk gördüşümüzde küçücük nokta kadardı:) doktorumuz kalp sesini duymamız için seside açtı o kadar heyecan verici ki...yine ağladık kocişle gözlerimiz doldu doktorumuz bebeğiniz çok sağlıklı herşey yolunda günlük hayatınıza devam ederbilirsiniz ama ağır yorucu işler yapma dedi 3 hafta sonra kontrole çağırdı umut tüp bebeğide aradım süleyman bey bu bebek bizim için çok önemli devamlı arayın bizede bilgi verin demişti.kızlar biliyorum bazen umutlarınız tükeniyor hiçolmayacak gibi geliyor bende öyleydim hiçumudum yoktu eşi,m tese olduktan sonra beni opuya alacaklardı bize yanınızda birini getirin ikinizde narkozlu olacaksınız demişlerdi ama biz hiç kimseyi götürmedik çünkü hiç sperm bulunacağı ve beni opuya alacakları aklımın ucundan bile geçmedi.hemşire geldi gözünüzaydın sperm bulundu sizi opuya alıcaz hazırlanın deyince o an ki halimi anlatamam o kadar utandım ki rabbime karşı..o kadar asi umutsuz olduğum için...lütfen hiç umudunuzu kaybetmeyin ben bu kadar umutsuzken anne olma yolundayım eşime çoğu doktor sen baba olamazsın boşuna paranı yedirme dedi ayrıca ben umutta tedavideyken yapılması gereken tahliller vardı yaşadığım şehirde yaptırmaya gittiğim doktora söledim tüp bebek tedavisi için istdeiler eşim 47 xxy li tese olcak falan bana doktor kızım hiç boşuna eşinin canını yaktırtma sizin işiniz çok zor bunu bil umutlanma paranızı da boşa alacaklar falan gibi konuştu eve geldim koca gece ağladım şimdi gidip o doktora bebeğimin ultrason resinlerini gösteresim var..ben bu kadar umutsuzken şimdi bebeğim benimle onu hissediyorum bulantılarımla ben burdayım anne diyor bana...hep dualarım sizinle heran dua ediyorum çünkü bende sizlerden biriyim en iyi ben anlarım bu arada bebeğim artık 2 aylık :) çok büyümüş dimi teyzeleri :)
iyi akşamlar arkadaşlar
nasılsınız ?
eşimde 3 gündür gözünde ağrı vardı bugün doktora gitti üveit hastalığı çıkmış
gözü şişti kanlandı şimdide gözbebeği büyümüş biri diğerinin iki katıı
internette araştırdım çokk ağır bir hastalıkmış virüs bakteri veya mikrop sebeb olurmuşş
gözde %70 görme kaybına neden olurmuşş çok kötüü şuann
ne yapacağımı şaşırdımm
canım zaten günledir topiğe girip yazmak bile içimden gelmiyordu size o kadar umut olmuşken benim yüzümden üzülmenizi istemedim
ama günlerdir çok üzgünüm ağlamak istemiyorum artık Rabbime binlerce kere şükürler olsun eşimde sperm çıktı bu kadarı bile benim için bir mucize
sakın benim şımarıklık yaptığımı falan düşünmeyin .ama doktorların söyledikleri beni çok korkutuyor bana göre mşyom basit birşeydi
önemli olan eşimde sperm çıkmasıydı bende ki sorunda hemencecik halledilirdi ne vardıki miyomda her bayanda olabilen birşeydi
ama ne yazıkki böyle değilmiş bendeki durum çok vahimmiş Allah korusun rahmi bile almak zorunda kalabiliriz dedi doktor inan kaç gündür gözümde yaş kalmadı
sevincimi bile tam yaşayamadım evet beni bekleyen mucizelerim bebişlerim var ama onlara kavuşmamda benim için ikinci bir mucize olacakmış
çok moralim bozuk ne yapacağımı bilemiyorum eşimde evde onu üzmemek için dayanıklı olmam lazım
senelerdir azoyla savaştım demekkki sınavım bitmemiş inşallah bu derttende hayırlısıyla kurtulurum sıkıntı yaşamadan dualarınızı eksik etmeyin
hakında hayırlısı olsun YA GEÇEN GÜN BİR ARKADAŞIM DEDİKİ BU EVLATLIK ALMA KONUSUNDA YASALARDA BAZI DEĞİŞİKLİKLER YAPILMIŞ EVLATIK ALAN AİLE HER ŞARTA VE KOŞULDA EĞERKİ BEBEĞİN BİYOLOJİK AİLESİ BEBEĞİ (ve ya çocuğu)GÖRMEK GÖRMEK GERİ ALMAK İSTERSE ÜZERİNDEN NE KADAR ZAMAN GEÇERSE GEÇSİN AİLEYE ÇOCUĞU GERİ VERMEKLE YÜKÜMLÜDÜR DİYE BİR MADDE VAR DEDİ BU DOĞRU OLABİLİRMİ:44::44::44::44::44::44::44:
evet canım bende duydum o maddeyi
eşimin bi müşterisi evlatlık almış
eğer çocuğun anne babasından biri hayata ise 5 sene içinde isterse çocuğu alabiliyomuş
bende zaman zaman düşünüyorum ama eşim ve ailesi tepki verir diye sesimi çıkaramıyorum
eşim zaten istemiyo.mesuliyetinden krkuyo
aaaaah aaaaah haasret kaldıııım kokusunaaa
:2::2:nerdesin be bebeğiiim gel artık 12 yııl çok olmadımı be anneciiiim
sen ne zaman gelip bana anneeem diyeceksiiin ömüür geçiyoooo geçiyo geçiyo
çok özledim seni sanki seni tanıyorum biyere gönderdimde gelmiyossuun
o kadaar tanıdıkki sana olan hasretiiim
gel artık annen çok ağlıyo dayanamıyoo kuzucuuum ne olur gelde garipler sevinsinnn...........ben ve bütüüün kuzusunu bekleyen anneler siziii çok özledilerrr gelin artık yavrular gelin kucaklarımız dolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?