Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sanada teşekkür ederim herşeyi öğrendim bi tek alıntı yapmayı öğrenmemiştim sayende onuda öğrendim )) biraz geç kaldım ama olsun..

canımm kendi gençliğine oldu olan... evlilik gelinlik giymek varken istediği eşya düğünde yapılacak olanlar varken
şimdi eğreti bi gelinlik önemsiz bi düğün yapılacak...sonrada pişman olacak ben niye kaçtım diye
o akıllanana kadar olan size olacak ...
inan çok üzülüyorum tek amaçları evlenmek olan insanları gördükçe içim acıyor fırsatları olmasa ne yapsın diyeceksin.. ama bunlar resmen bile bile zarar veriyorlar.... kendilerine zarar verseler bişey demiyeceğim
etrafı yakıp yıkıyorlar... annesi perişan abisi ablası herkes perişan ama onlar çok mutluu ..görceksin sen bundan sonra nasıl değişecek
biliyorsun bende konyalıyım konyanın insanı lafçı olur birinde bişey olsun akrabalardan duymayan kalmaz
insan içinede çıkarmayacaklar.. bide bire bin katarlar .
aklı başına gelirde
sen çektiğinle kalırsın
çııkarlar ortaya yakındaa
siz üzülün adamların işi işş yaa gülesim geldi şimdi:26:

gerçekten eşinin işi zor böyle bi kardeşle ya
ufff one sanki sen ne yapmışsın da konuşmuyo he tabi sen alltan almadın ya
alah o evlenecek olan evlenirse tabii çocuğa da yardım etsin evlensede eşin uğraşacak yani cnm
he bakalım neler uyduracak alalh onu ıslah etsin tatlım tabiki düşünürüsn dediğin gibi kuzen gene akrabasın
kıyamamz insan ama bu biraz fazla şımarmış bundan sonra bari ortursun kı...üstüne de asker yolu beklesin bakalım
zor işler zorrrr atsan atamaz satsan satamaz eşin .. sabrın en büyüğünü versin yaradan sana ve eşine:26:

kızlar ben çıkıyorum benimki gene boynu bükükler gibi uyudu kaldı yanı başımda
artık bende giidip yatayım kızlar a. e.o hayırlı uykular hepnizeeeeeeeeeeee
baharım cnm sıkma cnnn fazla şimdi o gününü gün ediyodur siz deliye dönüyosunuz cnm
inş en kısa zmanda bi haber alırsınız da eşinde rahat eder güzelim

ay esma yazını okudum okudum merakla en sonundaki yazınla benide güldürdün ya Allah iyiliğini versin emi ))

iyi geceler cnm güzel rüyalar görürsün inş.

canım çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin kocişine...
hep stresten bunlar işte :26:
inş korktuğun gibi olmaz bian evvel atlatır canım...
haber ver bize aklım sizde kalır...

çokk saol canımm aminn inşş
kocişim çok stresli çokk
çokk üzüldüm ama elimden bişey gelmiyorr
iş yerindede sıkıntıları var şeflik sınavı açılmıştı çok çalışmasına rağmen konya olmadı
ıspartayada gitmek istemedi annesi gilde atamalı çalışıyor 1 yıl oldu konyaya geleli onlardan uzak olmak istemedi
bende gitmek istemedim ailem burda diye
haliyle yeni gelen şef işyerine değişiklik yapmak istiyor her işyerinde olduğu gibi gereksiz iş güzar insanlar var eşimde stres oldu
tedavimizde başlamadı istanbula gidemedik bi türlü hayırlısı herşeyde vardır bir hayırr
maddi olarakta kendimizi toparlıyamadıkk elhamdülillah halimize
kaldıramıyorr ben destek olmaya çalışıyorum ama
çok kötüydüü yarın gelecek inşş geçmiştir

evet canım en iyisini yaptılar şimdi çok mutlular
canım hiç kafanı bulandırma sen bak kızların başka ile taşındı spermleri...
sizde de bi problem çıkmaz allahın izniyle...
öyle canım hem kendine hem ailesine yazık etti...
buakşam ortaya çıkmıyorlar niyet belli...
inş yarın çıkarlar ne diyeyim

aynen öyle olacak canım çok güzel bi tabir eğreti bi gelin olacak neyazıkki...
kocası gidecek askere kalacak o 3 erkek bide babaannenin yanında...
zaten uyumsuz biri orada neyapacak...
çok üzülüyorum çok...
inan eşim tv izliyormuş gibi yapıyor ben pcnin başında...
sırf aynı konuyu tekrar tekrar konuşmamak için...
tabi tatlım yoksa neden çıkmasınlar ortaya bu gece durup biz hemen evlenmeye mecburuz diyecekler :26:
allah hepimize hayırlı evlatlar versin...

iyi geceler canım benimm allah rahatlık versinn

canım yok konuşmayan bendim...
hep küçük diye önceleri kızsam bile konuşuyordum söylüyordum hatasını...
ama baktım aynen devam hiç düşünmüyor karşısındakini ama kendi asla laf götürmüyor...
bigün telde kırdı beni...
bende daha sonra annemi aradım bidaha ben onunla konuşmıycam anne böyle sagısızlıkları kaldıramam ben dedim...
konuşma kızım hakediyor o dengesiz dedi...
bende konuşmadım bidaha 1,5 yıl boyunca...
sırf abisinin gönlünü almak için istemeden önce özür diledi bende gayet güzel davrandım uzatmak istemedim...
öyle yani kendini seven en yakınlarına böyle yapıyor yarın eşinin ailesiyle böyle olmaz inş...
allah razı olsun canım valla size döktüm içimi rahatladım bende iyi ki varsınız hepiniz...

aman tatlım enişteye yazık etme git yaz sen
tamam canım aynen öyle onun keyfi yerinde bizde burda garip garip oturuyoruz işte...
allah rahatlık versin canım benim

canımm yaaa valla en iyisi oldu bu evlenseydi geri dönerdi anne evine
hiç zor görmemiş.. bide şimdi dönsünn göreyimm
her şerde bi hayır vardır diye boşuna dememişler
hiçç takma kafanaa sen

canım çok zor iş yerindeki huzursuzlukta...
inş bian evvel kalkar ortadaki gerginlik eşinde ferahlar biraz...
canım bi düzene girsin eşinin işleri uygun bi zamanda gidersiniz istanbula inş...
herşeyi başı sağlık gerisi sonra geliyor...
allah hepimize eşlerimize sağlık sıhat versin sonrada nur topu gibi bebişler inş

canlarım hepiniz saolun derdime ortak oldunuz ben çıkayım artık...
hepinize iyi gecelerrrrrrrrrr

kızlar bende çıkıyorum iyi geceler hepinize.
bahar sizinde allah yardımcınız olsun takmayın kafaya desekte takılmadan olmuyor işte kardeş nede olsa Allah eşine güç kuvvet sabır versin. gerçekten çok zor sınavlardan geçiyor.herkes kendi sınavından geçicek buda görümcenin sınavıymış Allah utandırmasın inş.

canımm çokk sevindimm gözün aydın
rabbim tamamamına erdirsin inşş

yazını okudum çok duygulandım bi kişi daha azodan kurtuldu yaa
Allahıma çok şükür
senin negatif aldığını hatırlıyorum ondan sonra topiğe girmedin zatenn uzun süre olduu
ama sen hep aklımdaydınn neden bilmiyorumm
hatta enfal33 le seni arada karıştırıyordumm
bize çokk güzel haber verdin darısı başımızaaa inşş

canim benim allah razi olsun topigin kanatsiz melegi insallah sag salim alirim kucagima cok heycanliyim bende insallah senin gibi ilerde geriye baktigimda senin gibi dusunurum

canim benim allah razi olsun rabbim senin de bebegini sana bagislasin insllah sag salim kucagina alirsin rabbim banada o gunleri gosterir insallah

kis hic gec olurmu hosgeldin canim benim allah razi olsun hadi bakalim sira sende ve adasim enfal33 TE INSALLAH SIZLERINDE GUZEL HABERLERINI ALIRIM RABBIM EMEKLERIMIZI ZAYI OLMAKTAN KORUSUN HEPIMIZIN YUZUNU TEZ VAKITTE GULDURSUN INSALLAH

ben dönüp geçmişe bakayım azcık bayada uzunmuş geçmiş... enfalcim çok sevindim hamileymişsin gözün aydın olsun cnm darısı bizlere inş.

CANIM ALLAH RAZI OLSUN DARISI BASINA INSALLAH RABBIM SENIN VE HERKESIN GULDURSUN YUZUNU BU TOPIKTE HIC AZOLU KALMAZ INSALLAH

CANIM ALLAH RAZI OLSUN COK SAOL EVET RABBIM BU ASAMALARA GELMEYI NASIB ETTI COK SUKUR INSALLAH SAG SALIM KUCAGIMA ALMAYIDA NASIB EDER DARISI INSALLAH BASINIZA INSALLAH HEPINIZ HEPINIZ PESIM SIRA GELIRSINIZ

Bizde sperm çıkmadan evvel bu yuvarlak hücreler çıkmıştı....Bir sonraki spermiyogramda inşallah spermde çıkar...
Hoca çok olumlu konuşmuş eşin için...Bence bu duruma sevinmeniz gerekir...

kızlar galiba güzel cümleler kuracağım sizlere.
biliyorsunuz eşim 2 gündür İstanbuldaydı.
dün akşam geldi.adak etmiştim tahliller güzel çıkarsa 1 hafta oruç tutacağım diye.eşim iş çıkışı aradı dışarda iftar yaparsın, hemde detayları konuşuruz diye.bana telefonda çok net anlatmamıştı çünkü.öncelikle Celalettin hocayı çok sevmiş.sevmeseydi zaten gittiği gün geri dönerdi.Gözdem e de eşine de tekrar tekrar teşekkürler.allah bin kere razı olsun onlardan.Celalettin hoca ilk gün varikosel olabilir demiş,ama renkli ultrasyonda şekil bozukluğu çıkmış.o da aldığı işinlar sonucu olmuş.Hoca sen şuan mikrotese olsan büyük ihtimalle spermler çıkar demiş.mikrotese olacaksanda memorial da ol demiş.ama benim eşim hayır doktor bey ben mikroteseye karşıyım demiş (hiç şaşırmadım.önceden çıkmayacak boşuna neden kestireyim kendimi diyordu şimdi doktor çıkar diyor gene olmaz diyor).doktorda ozaman 3 ay panax ile e1 kullan birde Hüseyin Ermiş ile Şahin beyi ara hormon testlerinin sonucunu söyle,neden azosperm olduğunu söyle sana macun,çay göndersinler demiş.ama ben bugün telefonların yazılı olduğu kağıdı unuttum evde.olsun yarn ararım artık.3 ayın sonunda da gel tekrar bakalım demiş.belki kendiliğinden spermcikler çıkar demiş.
yani bende durumlar böyle.içim içime sığmıyor.güzel şeyler oluyor galiba,rüyada gibiyim.çok ta umutlanmak istemiyorum ama bana kalsa hemen ameliyat olması taraftarıyım bir saniye bile beklemek istemiyorum ama eşim zor biri,çok korkuyor ameliyattan.
işte böyle.

hayırlı olsun okurken bende ağladım güzel bir hamilelik geçirirsin ve hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah hemen halayımı cekeyim

Rabbim hepimize hamile olmayı nasip etsin ve bu güzel duyguları bizlerede yaşatsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…