canımm kendi gençliğine oldu olan... evlilik gelinlik giymek varken istediği eşya düğünde yapılacak olanlar varkencanım bizimkisi nerdeyse 4-5 senedir sorunlu
allah kimseye göstermesin çok zor böyle bi evlatla uğraşmak...
annem hep der 3 çocuğum daha vardı 2 erkek çocuğumdan bile bundan gördüğümü görmedim diye...
neler neler anlatsam şoka girersiniz...
neyseki bi düzen tutturdu inş böyle devam eder diye dua ederken perişan etti abisini...
inan şimdi annesi yanında değil diye sürekli arıyordu eşim abim nasılsın diye...
son 3-4 gündür teli hep çok geç açıyordu...
dün akşam eşim telde sordu "sen bi işler mi karıştıyorsun niye tel hep geç açıyorsun" diye...
"yok abi telde sorun var" falan diye geçiştirdi bugünde kaçınca eşim kesin eve aldı o çocuğu ondan geç açıyordu teli diyor...
artık günahı boynuna ama çok yıprattı ailesini...
canım çocuğun annesi geçen sene ölmüş...
2 katlı bi evleri var üst katta babanneleri oturuyor.
alt katta damat, 1 yaş küçük erkek kardeşi, 6 yaşında bi erkek kardeşi daha, bide babası oturuyor...
eşimi istemeden önce arayıp konuştuğunda "abi benim annem yok kardeşim küçük bikaç sene babamlarla oturmalıyız" demişti...
görümcemde kabul ettiği için tamam demişlerdi...
bi süre önce ablasına "abla abime sen söyle ben ayrı ev istiyorum ben utanırım diyeme" demiş...
eee şimdi nasıl gidecek aynı eve off...
gerçekten çok akıllı gençlerimizde var bizim ki gibi cahillerde...
herkes ne yaparsa kendine edermiş inan çok üzülüyorum bu duruma...
allah sonunu hayır etsin...
canım çok saygısız biri görümcem...
bana da bi saygısızlık yaptı 1,5 sene konuşmadım hiç...
çünkü yaptığı hatanın farkına varmıyor...
hep alışmış bunun psikolojisi bozuk alttan alalım demelerine...
bende göstermedim aynı tavizi...
istemeden önce eşim konuşmuş sen çok saygısızsın yengeni, teyzeni kırıp kendinden uzaklaştırıyorsun yarın evlenince o aile ile nasıl geçineceksin diye...
1,5 sene sonra aradı beni özür diledi sırf istemeden önce abisinin gönlünü almak için...
ben kızarım tepkimi koyarım ama inan çok düşünürüm onu...
nede olsa görümceden önce kuzenim benim...
aynen canım bizde ortaya çıkınca ne bahane üreticek onu düşünüyoruz...
canımm kendi gençliğine oldu olan... evlilik gelinlik giymek varken istediği eşya düğünde yapılacak olanlar varken
şimdi eğreti bi gelinlik önemsiz bi düğün yapılacak...sonrada pişman olacak ben niye kaçtım diye
o akıllanana kadar olan size olacak ...
inan çok üzülüyorum tek amaçları evlenmek olan insanları gördükçe içim acıyor fırsatları olmasa ne yapsın diyeceksin.. ama bunlar resmen bile bile zarar veriyorlar.... kendilerine zarar verseler bişey demiyeceğim
etrafı yakıp yıkıyorlar... annesi perişan abisi ablası herkes perişan ama onlar çok mutluu ..görceksin sen bundan sonra nasıl değişecek
biliyorsun bende konyalıyım konyanın insanı lafçı olur birinde bişey olsun akrabalardan duymayan kalmaz
insan içinede çıkarmayacaklar.. bide bire bin katarlar .
aklı başına gelirde
sen çektiğinle kalırsın
çııkarlar ortaya yakındaa
siz üzülün adamların işi işşyaa gülesim geldi şimdi:26:
kızlar ben çıkıyorum benimki gene boynu bükükler gibi uyudu kaldı yanı başımda
artık bende giidip yatayım kızlar a. e.o hayırlı uykular hepnizeeeeeeeeeeee
baharım cnm sıkma cnnn fazla şimdi o gününü gün ediyodur siz deliye dönüyosunuz cnm
inş en kısa zmanda bi haber alırsınız da eşinde rahat eder güzelim
canım çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin kocişine...
hep stresten bunlar işte :26:
inş korktuğun gibi olmaz bian evvel atlatır canım...
haber ver bize aklım sizde kalır...
sağol cnm evt başvurumuzu yaptık..esma 16 en güzelini yaptı şansına da sırası çabuk geldi ama bebek nasıl benziyor onlara maşallah..
sperm taşıma işini o kadar çok düşündümki bugünde hatta gelincikle telefonda görüştüm kafam biraz daha rahat enfalde taşımış bizde taşırız inş. hayırlısıyla tekrar başlıcaz ya bakalım.inş. herşey yolunda gider.
görümcen ne diye kaçmışki yazık vermesenizde kaçsaydı anlardıkda kendinede ailesinede yazık etmiş Allah akıl fikir versin gerçekten inş. mutlu olurlar..olan abiye oluyor tabi eşin üzülmekte haklı sözlemişte...
canımm kendi gençliğine oldu olan... evlilik gelinlik giymek varken istediği eşya düğünde yapılacak olanlar varken
şimdi eğreti bi gelinlik önemsiz bi düğün yapılacak...sonrada pişman olacak ben niye kaçtım diye
o akıllanana kadar olan size olacak ...
inan çok üzülüyorum tek amaçları evlenmek olan insanları gördükçe içim acıyor fırsatları olmasa ne yapsın diyeceksin.. ama bunlar resmen bile bile zarar veriyorlar.... kendilerine zarar verseler bişey demiyeceğim
etrafı yakıp yıkıyorlar... annesi perişan abisi ablası herkes perişan ama onlar çok mutluu ..görceksin sen bundan sonra nasıl değişecek
biliyorsun bende konyalıyım konyanın insanı lafçı olur birinde bişey olsun akrabalardan duymayan kalmaz
insan içinede çıkarmayacaklar.. bide bire bin katarlar .
aklı başına gelirde
sen çektiğinle kalırsın
çııkarlar ortaya yakındaa
siz üzülün adamların işi işşyaa gülesim geldi şimdi:26:
baharım cnm sıkma cnnn fazla şimdi o gününü gün ediyodur siz deliye dönüyosunuz cnm
ay esma yazını okudum okudum merakla en sonundaki yazınla benide güldürdün ya Allah iyiliğini versin emi))
gerçekten eşinin işi zor böyle bi kardeşle ya
ufff one sanki sen ne yapmışsın da konuşmuyo he tabi sen alltan almadın ya
alah o evlenecek olan evlenirse tabii çocuğa da yardım etsin evlensede eşin uğraşacak yani cnm
he bakalım neler uyduracak alalh onu ıslah etsin tatlım tabiki düşünürüsn dediğin gibi kuzen gene akrabasın
kıyamamz insan ama bu biraz fazla şımarmış bundan sonra bari ortursun kı...üstüne de asker yolu beklesin bakalım
zor işler zorrrr atsan atamaz satsan satamaz eşin .. sabrın en büyüğünü versin yaradan sana ve eşine:26:
evet canım en iyisini yaptılar şimdi çok mutlular
canım hiç kafanı bulandırma sen bak kızların başka ile taşındı spermleri...
sizde de bi problem çıkmaz allahın izniyle...
öyle canım hem kendine hem ailesine yazık etti...
buakşam ortaya çıkmıyorlar niyet belli...
inş yarın çıkarlar ne diyeyim
aynen öyle olacak canım çok güzel bi tabir eğreti bi gelin olacak neyazıkki...
kocası gidecek askere kalacak o 3 erkek bide babaannenin yanında...
zaten uyumsuz biri orada neyapacak...
çok üzülüyorum çok...
inan eşim tv izliyormuş gibi yapıyor ben pcnin başında...
sırf aynı konuyu tekrar tekrar konuşmamak için...
tabi tatlım yoksa neden çıkmasınlar ortaya bu gece durup biz hemen evlenmeye mecburuz diyecekler :26:
allah hepimize hayırlı evlatlar versin...
çokk saol canımm aminn inşş
kocişim çok stresli çokk
çokk üzüldüm ama elimden bişey gelmiyorr
iş yerindede sıkıntıları var şeflik sınavı açılmıştı çok çalışmasına rağmen konya olmadı
ıspartayada gitmek istemedi annesi gilde atamalı çalışıyor 1 yıl oldu konyaya geleli onlardan uzak olmak istemedi
bende gitmek istemedim ailem burda diye
haliyle yeni gelen şef işyerine değişiklik yapmak istiyor her işyerinde olduğu gibi gereksiz iş güzar insanlar var eşimde stres oldu
tedavimizde başlamadı istanbula gidemedik bi türlü hayırlısı herşeyde vardır bir hayırr
maddi olarakta kendimizi toparlıyamadıkk elhamdülillah halimize
kaldıramıyorr ben destek olmaya çalışıyorum ama
çok kötüydüü yarın gelecek inşş geçmiştir
Çok ama çok sevindim..Rabbim tamamına erdirsin..Endişelerini anlıyorum..Bende hamileliğimi zehir etmiştim kendime..Şimdi dönüp baktığımda tadını çıkarsaymışım diyorum..Kucağına aldığın günleride görürsün inşallahhh...
ALLAHin selami sizin ve bizim uzerimize olsun.
herhes iyidir umarim, sayfalar baya ilerlemis.hepsine bakamadim ama,
ENFALLLL.MASAALLAH TEBRIK EDERIM,RABBIM TAMAMINA ERDIRSIN,cok sevindim canim
bizde iyiyiz cok sukur.bugun ikili tarama icin ultrona girdim bebegimi gordum...kan verdim 10 gune cikarmis sonuclar.
tedavideki arkadaslar NURSEN, ENFAL insaallh hamis haberlerinizi vereceksiniz(,unuttugum kaldimi)
sirayla gelecek ins bebelerimiz, gercekten herseyin bir vakti vardir
canımmmmmmm çok sevindimmmm
çok güzel bi haber bugözünüz aydın
Rabbim tamamına erdirsin inşallah bir ömür mutlu olun evlatlarınızla.
tabi darısı da bizlerin başına inşallah. umarım geç olmamıştır.
ben dönüp geçmişe bakayım azcık bayada uzunmuş geçmiş... enfalcim çok sevindim hamileymişsin gözün aydın olsun cnm darısı bizlere inş.
canımm çokk sevindimm gözün aydın
rabbim tamamamına erdirsin inşş
yazını okudum çok duygulandım bi kişi daha azodan kurtuldu yaa
Allahıma çok şükür
senin negatif aldığını hatırlıyorum ondan sonra topiğe girmedin zatenn uzun süre olduu
ama sen hep aklımdaydınn neden bilmiyorumm
hatta enfal33 le seni arada karıştırıyordumm
bize çokk güzel haber verdin darısı başımızaaa inşş
merhaba arkadaşlar eşim celalettin hocanın yanından bugün geldi hoca biraz yoğun olduğundan çok konşamamışlar ama testleri tekrarlamış üç ay önce gittiğimizde bitkisel tedaviye yönlendirmişti şimdi iğne vermiş pregnly ve menegon iğnesi eşim ilk önce memorialde spermiogram testi vermiş iki defa ikisndede gene 0 çıkmış daha sonbra hoca eşimi orada üroloji labaratuarına göndermiş üçüncüyede orada test vermiş ordakindede 990000 lökosit 1500000raund cell sayımı değeri 550000 germ aplazisi hücresi çıkmış ama ilk yaptırdığımız yerde hiç biri çıkmamış hocada lökosit çok olduğundan antibiyotik tedavisine başlatmış peşindende iğnelere başlıcaz bizim böylle gene sperm yok hayırlısı artık üç ay sonra tekrar gitcez birde bıu prengnly iğnesini bulabildinizmi arkadaşlar çok zor bulunan bir iğne şimdilik bukadar arkadaşlar
HERKESLERE MUJDELI GUZEL GUNLER OLSUN BEN GELDIM KIZLAR BIRAZ UZUN ZAMAN OLDU BURAYA GELMIYELI AMA DONUSUM MUHTESEM OLDUUUUU
KIZLAR CANLAR DERT ORTAKLARIM BENIM EN KOTU GUNLERIMIN SIFASI CANIM ARKADASLARIM ILK AZOSPERMI DUYUNCA ICIMDEKI FIRTINALARI DINDIREN DOSTLARIM SIRDASLARIM HEPINIZI COK OZLEDIM , VEFASIZ DEGILIM BI SURE ARANIZDAN AYRILDIM
CUNKU PSOKOLOJIK OLARAK KOTU GUNLER GECIRDIM IKINCI DENEMEMDEKI OLUMSUZLUKTAN SONRA PEK KOLAY TOPARLANAMADIM, KARAR ALDIM BENDE , ARTIK BEBEK TEDAVI SPERM KELIMELERINI DUYMAK ISTEMIYORDUM O SIRA BIR TELASIM BASLADI SANKI RABBIM DUNYANIN NEKADAR MESGULIYETI VARSA BASIMA VERMISTI SIKAYETCI DEGILIM HATTA COKTA IYI GELDI , YENI EVIME TASINDIM GITTIM SIFIRDAN TEKRAR MOBILYA CEKTIM A DAN Z YE KADAR HERSEYI YENILEDIM 3 YILLIK EVLIYIM ILK DEFA EVIM YENI GELIN EVINE BENZEDINEYSE BIRDE BILIYOSUNUZ BEN CAMIDE MINIKLERE HOCALIK YAPIYORUM HAFTANIN IKI GUNU COCUKLARA ISLAM VE TURK KULTURU UZERINE DERSLER VERIYORUM SIMDI HANIMLARADA BASLADIM HEM COCUKLAR HEM HANIMLAR DERKEN YEMEK YEMEYE BILE ZAMAN BULAMADIM EVIMDEKI INTERNET DE KESILMISTI BIR TURLU FIRSAT BULUP INTERNETIMI BAGLATAMADIM , HAA BU ARADA TEDAVI OLDUGUM DOKTORU BIRAKMISTIM BASKA BIR HASTANEYE GITTIM ESIMIN SPERMLERI O HASTANEYE TRANSFER EDILDI BU SUREC TE COK UZUN SURDU DOKTOR BIZE 29 OCAGA RANDEVU VERDI GITTIK KONUSTUK AMA GELIN BIRDE BANA SORUN NASIL GITTIM AGLAYA AGLAYA GITTIM AYAKLARIM HEP GERI CEKTI BENI ISIN EN ILGINC YANI NEYDI BILIYOMUSUNUZ BU SEFER ESIM HEYCANLIYDI BENI TABIRI CAIZSE KOLUMDAN CEKE CEKE GOTURDU RANDEVU GUNLERINI TAKIP ETMESINDEN TUTUNDA HER AYRINTIYI O HATIRLATIYORDU BANA , 29 OCAKTA DOKTORLA KONUSTUK ARTIK BEBEGIMI ISTEYIP ISTEMEMEKTE EMIN DEGILDIM DOKTOR BANA SANA HISTERESKOPI YAPICAZ SUBAT ADETINDE GEL DEDI TAM 1 AY DAHA BEKLIYCEM TAMAM DDIM CIKTIM HASTANEDEN EVE GELDIK O BIR AYI BEKLESEM OKADAR CABUK GECMEZDI AMA BU SEFER SU GIBI GELDI GECTI 28 SUBATTA ADET GORDUM 2 MARTTA IGNELERE BASLADIK INANIRMISINIZ IGNE SAATLERINI UNUTURUM DIYE ESIM HER IGNE SAATINDE BENI ARIYORDU IGNELERINI UNUTMA DIYE ONCEKI TEDAVILERIMDE HABERI BILE YOKTU IGNEYI KACTA YAPTIGIMDAN SANKI ILGILENIYOMUS GIBI DAVRANIDI AMA HIC ORALI OLMAZDI , IGNELERDEN SONRA TAM 10 TANE YUMOSUM OLDU ILK IKI TEDAVIMDE BIRINCISINDE 6 TANE 2 CISINDE 7 TANE OLMUSTU BU 3 CU TEDAVIMDE TAM 10 YUMURTAM VARDI BUNU DUYUNCA MORALIM DUZELMEYE BASLADI HAFIFTEN ICIM KIPIRDADI HASTANE SUPERDI DOKTORLAR SUPERDI PSIKIYATRIYLE CALISIYOLARDI KENDIMI OKADAR IYI HISSETTIMKI KORKULARIM YAVAS YAVAS GITMEYE BASLADI , 10 YUMOSUMDAN 3 TANESI DOLLENDI ONCEKI TEDAVIMDEN 2 CI GUN HEMEN TRANSFER ETMISTI DOKTOR AMA BURDA 5 GUN BEKLETILDI blastosist 5 GUN EMBRIYOSU DEMEK MIS, 17 SUBATTA IKITANE MINIGIMI TRANSFER ETTILER TRANSFERDEN SONRA DOKTOR BANA ISTEDIGIN KADAR DINLENE BILIRSIN KENDINI NEZAMAN IYI HISSEDERSEN EVINE GIDEBILIRSIN DEDI YATAGIMIN AYAK KISMINI YUKSELTTILER ESIM SORMUS BIZE DAHA ONCE BOYLE BISIY UYGULANMADI SIZ NEDEN BOYLE BISIY YAPIYOSUNUZ DEMIS DOKTORDA BOYLE HASTA PSOKOLOJIK OLARAK KENDINI DAHA IYI HISSEDIYOR DEMIS HAKIKATTENDE OYLE OLDU KIZLAR 4SAAT DINLENDIM SONRA EVIMIZE GELDIK EVDEDE ILK IKI GUN DINLENDIM SONRA HERGUN KUCUK YURUYUSLERE CIKTIM AMILELIK LE ALAKALI HIC BIRSEY OKUMADIM ARASTIRMADIM KENDIMI SUREKLI FARKLI SEYLERLE MESGUL ETTIM 13 GUN SONRA OGRENECEKTIM GUYAA AMA BURAYA KADAR HERSEY GUZELDE ICIMDE GIZLI BIR KURT 10 GUN OLDU BIR IDRAR TESTI YAP ARTIK DIE BENI KEMIRDI DURDU DAYANAMADIM GITTIM 1 IDRAR TESTI ALDIM GELDIM HEMEN YAPTIM AMA BAKMAYA HIC CESARETIM YOKTU KALBIM YERINDEN CIKICAKTI BELKI YARIM SAAT AGLADIM VE DUA ETTIM ALLAHIM 3 CU BIR HAYAL KIIKLIGINI BANA YASATMA EGER OLUMSUZSA BANA GUC VER DIYE COK DUA ETTM YARIM SAAT SONRA TUM CESARETIMI TOPLADIM VE TESTE BAKTIMMMMM SUAN BILE HALA O ANI YASIYORUM ELIM AYAGIM ZANGIR ZANGIR TITREDI GOZLERIM KARARDI KALBIM DURACAK ZANNETTIM :18::18::18::18::18: KIZLAAR TEST CIFT CIZGIYI GOSTERMISTI :2::2::2: MUCIZEYDI SOK OLDUM INANAMADIM BIR YANDAN DELILER GIBI AGLIYORUM BIR YANDAN EVIN ICINDE 4 DONUYORUM BIR YANDAN SECDEYE KAPANIP RABBIME SONSUZ TESEKKUR EDIYORUM BELKI 1 SAAT SONRA KENDIME GELDIM TEKRAR BAKTIM TESTE AKSAMA KADAR EVIN ICINDE DOLANIP DURDUM ESIME TEST CUBUGUNU BIR PAKET YAPTIM AKSAM EVE GELDIGINDE SANA HAYALINI KURDUGUM HEDIYEMI VERMEK ISTIYORUM DEDIM ESIM GELDI HEDIYESINI VERDIM SOK OLDU BANA SARILIP BIR AGLADIKI O AN ANLADIM ONUNDA ICININ NASIL YANDIGINI NASIL HASRET KALDIGINI NASIL MUTLU OLDUGUNU RABBIME SONSUZ SUKURLER OLSUN , YASADIGIM HER ANIMDA HEPINIZ AKLIMDAYDINIZ HEPINIZE DUA ETTIM HALADA EDIYORUM INSALLAH , DAA ITMEDI DUN BEBISIMIN KESESINI GORDUM 1 TANESI TUTUNMUS ANACIGINA RABBIM SAGLIKLA KUCAGIMA ALMAYI NASIB ETSIN HERGUN 1 YASIN OKUYORUM YAVRUMA SIMDI BEN 6 HAFTALIK HAMILEYIIIIIMMMMMMM DARISI HEPINIZIN BASINA INSALLAH RABBIM BENIM GORDUGUM BU GUNLERI SIZEDE GOSTERIR HEPINIZI RABBIME EMANET EDIYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?