- 7 Mart 2012
- 3.216
- 71
- 363
canımm çok güzel bir haber buukızlar galiba güzel cümleler kuracağım sizlere.
biliyorsunuz eşim 2 gündür İstanbuldaydı.
dün akşam geldi.adak etmiştim tahliller güzel çıkarsa 1 hafta oruç tutacağım diye.eşim iş çıkışı aradı dışarda iftar yaparsın, hemde detayları konuşuruz diye.bana telefonda çok net anlatmamıştı çünkü.öncelikle Celalettin hocayı çok sevmiş.sevmeseydi zaten gittiği gün geri dönerdi.Gözdem e de eşine de tekrar tekrar teşekkürler.allah bin kere razı olsun onlardan.Celalettin hoca ilk gün varikosel olabilir demiş,ama renkli ultrasyonda şekil bozukluğu çıkmış.o da aldığı işinlar sonucu olmuş.Hoca sen şuan mikrotese olsan büyük ihtimalle spermler çıkar demiş.mikrotese olacaksanda memorial da ol demiş.ama benim eşim hayır doktor bey ben mikroteseye karşıyım demiş (hiç şaşırmadım.önceden çıkmayacak boşuna neden kestireyim kendimi diyordu şimdi doktor çıkar diyor gene olmaz diyor).doktorda ozaman 3 ay panax ile e1 kullan birde Hüseyin Ermiş ile Şahin beyi ara hormon testlerinin sonucunu söyle,neden azosperm olduğunu söyle sana macun,çay göndersinler demiş.ama ben bugün telefonların yazılı olduğu kağıdı unuttum evde.olsun yarn ararım artık.3 ayın sonunda da gel tekrar bakalım demiş.belki kendiliğinden spermcikler çıkar demiş.
yani bende durumlar böyle.içim içime sığmıyor.güzel şeyler oluyor galiba,rüyada gibiyim.çok ta umutlanmak istemiyorum ama bana kalsa hemen ameliyat olması taraftarıyım bir saniye bile beklemek istemiyorum ama eşim zor biri,çok korkuyor ameliyattan.
işte böyle.
çok sevindim sizin adınıza
benim tavsiyem eşin 3 ay tedavi olsun normal yoldan çıkış olması daha iyi eşinin ameliyatı senin yumurta toplama işlemi zahmetli işler bide sperm çıktı hadi kalitelimi değilmi ne kadar çıkacak bunları bilmiyorsunuz
emekleriniz boşa gitmesin inşş 3 ay sonra spermleri görürsünüz sonrada bebişlerine kavuşursunn
sekil bozukluğu nasıl bişeymiş testistemiymiş problemm?
Rabbim yolunuzu açık etsin inşş