Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canımm çok güzel bir haber buu
çok sevindim sizin adınıza
benim tavsiyem eşin 3 ay tedavi olsun normal yoldan çıkış olması daha iyi eşinin ameliyatı senin yumurta toplama işlemi zahmetli işler bide sperm çıktı hadi kalitelimi değilmi ne kadar çıkacak bunları bilmiyorsunuz
emekleriniz boşa gitmesin inşş 3 ay sonra spermleri görürsünüz sonrada bebişlerine kavuşursunn
sekil bozukluğu nasıl bişeymiş testistemiymiş problemm?
Rabbim yolunuzu açık etsin inşş

günaydın kızlar
eşim istanbula gidemedi gözdemin eşi aramış sağolsun
hocanın olmayacağını söylemiş artık başka bir sefere kaldı bir ara işlerini ayarlayacak tekrar gitmek için hayırlısı buymuş biraz daha beklemedeyiz.
eşim mersin ve gaziantep arasında gidip geliyor inşallah en kısa zamanda tekrar ayarlar gider
benden haberler bu kadar
seval güzel haberler almışsınız eşin ikna olur inşallah ameliyata
belki doğal çıkış olur bu tedavi ile kimbilir hakkınızda hayırlısı olsun

canım ya çok üzüldüm.çok büyük hata yapmışlar.ne gereği vardı sanki.ama onlar bu hatayı şimdi göremezler.lisede sınıf arkadaşım kaçmıştı.kaçtıktan 1 hafta sonra görüşmüştük.dediki kaçtığım gecenin sabahı pişman oldum kaçtığıma.ama yapacak birşey yok demişti.
sen eşini teselli et canım.hiç birşeyi düşünmeyin valla.burda önemli olan sen ve eşinsiniz.bizim derdimiz bize yetiyor zaten.
inşallah tez zamanda da tiroyittende kurtulursunuz.erken tedavi çok önemli tiroyitte.

baharcım
herşeyin hayırlısı olacağın önune geçme şansınız yok
sende eşinde kendinizi üzmeyin sağlığınıza dikkat edin
görümceninde Allah hakkında hayırlısını versin

günaydın canımm
hayırlı sabahlar
hakkınızda hayırlısı inşş biranönce tedaviye başlarsınız
bazen gecikmeler olabiliyor bizde bekliyoruzz şuann ikimizde tedaviye başlarız inş

günaydın canımm
hayırlı sabahlar
hakkınızda hayırlısı inşş biranönce tedaviye başlarsınız
bazen gecikmeler olabiliyor bizde bekliyoruzz şuann ikimizde tedaviye başlarız inş

inşallah canım bekliyoruz bakalım

saol canım ya.bugünleri gösteren rabbime şükürler olsun.daha hiç birşey belli değil ama bu haberler bile bana yetiyor çok şükür.benim eşim oldum olası korkar ameliyattan.sonuna kadar direnecektir zaten ameliyat olmamaya.kürleri düzenli kullansında bakalım.yumurtalarının şeklinde bozukluk varmış ama değerleri normalmış.radyo terapi ışınlarından kaynaklı bozuklukları varmış.
allah hepimizin sonunu hayırlı etsin inşallah.

inşş canımmm düzenli kullanır
canımm niye radyoterapi aldı eşin?
inşş çıkış olurr evlat hasretin son bulur isteyen dileyen herkes yaşasın bu mutluluğu

hepimizin hakkında rabbim engüzelini versin.
sizde hayırlısıyla Celalettin Hocaya gidin.
Celalettin Hoca çok yoğunmuş,şehir dışınada çıkmak zorunda kalıyormuş.buyüzden eşim kalmak zorunda kaldı.ama hiç önemli değil.önemli olan sonuç alabilmek.fırsatın var ise hatta beraber gidin eşinle.ben gitseydim a dan z ye herşeyi anlatırdım sizlere.benim ketum kocamdan cımbızla laf alıyorum.
Celalettin hocayı rabbim bize hediye verdi.

inşş canımmm düzenli kullanır
canımm niye radyoterapi aldı eşin?
inşş çıkış olurr evlat hasretin son bulur isteyen dileyen herkes yaşasın bu mutluluğu

inşallah canım inşallah.
eşim 4-5 yaşlarındayken lenfoma olmuş.taa o küçük yaşında ilaç,radyoterapi,kemoterapi görmüş.rabbimize binlerce şükürler olsun şimdi iyi ama o tedavi sonucu azosperm olmuş.ameliyattan korkmasının sebebi de bu zaten.ben hastane köşelerinde büyüdüm diyor.allahım ogünleri kümseye göstermesin.önce eşlerimizi versin rabbim.

Hepinize gunaydinlar hayirli cumalar canim arkaslarim, ,nasilsiniz?
Gun gectikce bebislerimize daha da yaklasiyoruz.
En kisa zamanda hepimizin anne olma dilegiyle sizleri sevgiyle kucakliyorum

Canim gunaydinlar.
Rabbim esine bir daha o gunleri yasatmasin.
Tedaviniz hayirli olsun Celalettin hoca ile.
Insallah en kisa zamanda muradiniza kavusursunuz..

Hayirli sabahlar canim nasilsin?
Esin umreye gidiyormus ne kadar guzel..
Allahim ettigi dualari kabul etsin ve sizi cennet kokulunuza tez vakitte kavustursun insallah...
Uzulme sende canim ayri kalmak zor olsada bunun icin katlan esin cok hayirli bir gorev yerine getirecek..
Allahim sag salim birbirinize kavusmayi nasip etsin. Aminnnn....

Canim gunaydinlar.
Rabbim esine bir daha o gunleri yasatmasin.
Tedaviniz hayirli olsun Celalettin hoca ile.
Insallah en kisa zamanda muradiniza kavusursunuz..
AMİN CANIM.
eşime çok yalvarıyordum Celalettin Hoca ya gidelim diye,kaan hocayada aynı şekilde.hep benim zorlamalarımla gitmiştir.bazen diyorum çokmu haksızlık ediyorum eşime diye.çünkü kolay şeyler yaşamamış.onun en büyük mucizesi bu lenfomayı yenmesiydi zaten.
ama fıtratta bebek istiyor işte.genlerimizde var kuzum anne olma arzusu.:))
rabbim hepimize bu azoyu yenmeyi nasip etsin inşallah.

tatlım ben kendi 238 adet ayetel kürsilerimi okudum çok geciktirdim biliyorum ama
yoğunluktan okyamamıştım evlat sahibi olma niyeti ile okuduğum ve arkadaşlarımın okuduğu bu mubarek dua hürmetine
rabbim tez zamanda hepimize dualarımızdaki evlatları versin inşlh amin.....

seval cnm çok mutlu oldum ya bak se varikosel bile değilmiş oh bari ameliyat olma olasılığı ortadan kalkmış
cnm bence de eşin ameliyat olmasın he bende senin yerinde olsam olsun derim ama biz o yoldan geçtiğimiz için biliyoruz
hem ya çıkış olmassa ameliyatta daha zor bence de bekle
bi bakmışsın 3 ay sonra spermler bol bol çıkmış inş hakkında hep mutluluk olsun cnm
Hepinize gunaydinlar hayirli cumalar canim arkaslarim, ,nasilsiniz?
Gun gectikce bebislerimize daha da yaklasiyoruz.
En kisa zamanda hepimizin anne olma dilegiyle sizleri sevgiyle kucakliyorum
günaydın cnm ben iim sen naısllısn
aminnnnnnn ağzından bal damlamış gene kızzzzzzzzzzzz

amin amin inşlh cnm darısı benim ve burdaki herkesin başına olsun inşlh
hemde ne moral oldu cnm umutlarım yeşerdi yeniden
burda hepimiz bir can olduk cnm dertlerimiz ortak acımız ortak bizi bizden başka kim anlarki
sende inşlh sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın...

amin cnm amin inşlh hepimize inşlh
evt cnm dün gece hastaneye görmeye gittik
çok tatlı minicik çok tuhaf olduk eşimde bende
içimden hep dua ettim inşlh sen bize dayına uğur getirirsin dedim

tatlım dua listesine geciktim diye topikten görürsün görmezsin listeye ekle diye aramıştım
ne kusuru aşk olsun uygun bi zamanda konuşuruz cnm
gündüzleri iş yerine hep patronun eşi geliyor pek yalnız olamıyorum akşamda evde iş bitmiyor benimde kimseyi arama fırsatım olmuyor pek flaskcım aradı geçen müsait değğildim hala dönemedim daha inşlh oda kusuruma bakmamıştır...:26::26::26:

tatlım sizinde bebişiniz olmuş
gözünüz aydın.Allah analı babalı büyütsün .
darısı sana ve hepimize olsun amin.

nasılsın bu arada neler yaıyorsun.?

evt tatlımmm böyle saçlı esmer mercimek dalı gibi bişey
eşimin yiyeni oldu
bende iyiyim işte cnm ne olsun bildiğin gibi tedavideyiz:18::18:
ay sonunu bekliyorum heycan ve korku ile.....:18:
sen nasılsın nasıl gidiyor tedavi....

hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…