Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Iyi dileklerin icin tessekkur ederim...ben seni zaten klinefelter.... adli forumda takip ediyorum... zaten sizlerin tecrubesi sayesinde bizde umut var... bu forumlara katilmadan once... kendimi inandirmistim biz hic bi zaman anne baba olamiycaz diye ama sizler bize umut verdiniz... hersey gonlunce olsun.. ken kisa zamanda bebegini kavusursun insallah....

allahım bu mübarek cuma günü hürmetine bizi sevdiğin kulların arasına kat bizi çok sabreden şükreden kullarından eyle seni çok analım ömrümüz sevdiğin razı olacağın işlerle geçsin sıhhat afiyette eyle sevdiklerimizi bize bağışla sıkıntılarımızı gider dertlerimize deva ver sana açılan ellerimizi boş çevirme rabbim

kızlar çok saolun allah razı olsun okuduğunuz yasinler
sizlere sevabı ve şifası ile geri dönsün inşlh...
senden de Allah razı olsun canım benim amin inşallah
Kizlar bizim tedavi halayimiz yavas yavas gerceklesiyor... bir aya kalmaz trye geliyoruz allah izin verirse... evimi esya mi burda neyim varsa satiyorum bebegim ugruna... dualariniza benide katin insallah hepimiz kavusacaz meleklerimize...
aramıza hoşgeldin canım çıktığınız bu yolda Rabbim yardımcınız olsun amin inşallah.
sen de hoşgeldin aramıza canım Rabbim eşinize şifalar versin tez vakitte evladınıza kavuştursun inşallah
bende bi yasin okudum adını bilmesemde dua ettim Allah kabul etsin tedavileri olumlu olur inşallah
Allah kabul etsin canım

hastanede (özel olur,devlet olur farketmez ama özelde yaptırmanızı tavsiye ederim daha ayrıntılı inceliyolar çünkü)
üroloji dr.undan randevu alıyosunuz hastanede bunun için özel yerler oluyo elbet orada testini veriyo eşiniz.

gamzeciğim balık yumurtasını nerden temin ettiniz maliyeti nedir
ben onu bir türlü bulamıyorum
yıllardır bütün balıkçılara tembihledim ama yok diyorlar
bulursam aklımda kalmasın onuda alıp kullandırcam inşlh
sizdede faydasını gösterir inşlh..

denizbulut flzaşk canlarım bende size yasin okurum inşallah Rabbim gönlünüzün muradını versin

kızlar çok saolun allah razı olsun
ettiğiniz dualar sizlerede şifa olsun inşlh...

nerde o liste merak ettim:)

bir erkekte testis tümörünün olup olmadığını anlamak için kanda beta ve alfaya bakıldığını biliyorsunuzdur herhalde.
ikisi ilişkili betanın yükseldiği yerde alfa ,alfanın yükseldiği yerde muhakkak beta yükseliyor.
bunun için yine tekrarlıyorum pregnly ile ovitrellenin içeriği hemen hemen aynı.
enazından zararları aynı.
hatta bu her iki iğneyi kullanan kişilerde testişlerde dolgunluk ve dokunulduğunda ağrı hissederler.
bence hemen gidip beta ve alfa ya baktırsınlar sonra gelip burada yazsınlar.
o zaman tartışalım sizinle.
alfa(AFP) NİN UZUN SÜRELİ YÜKSEK OLMASI DURUMUNDA KARACİĞER VE TESTİS TÜMÖRÜ YAPTIĞINI BİLMENİZ GEREK...
sizin bukadar saplantılı olmanızda enteresan.
insanların fikirlerine karşı bukadar tahammülsüz olmanız çok garip.
burada birkere baklava meselesi oldu zaten ben sizi o meselede yeterince tanıdığımı düşünüyorum.
dışardan baktığımda şaşkınlıkla izlemiştim sizi.
benimle mücadele etmekten vazgeçin.
benim fikirlerimi değiştiremezsiniz bakın tekrarlıyorum ben doktoru görmedim tanımıyorum.
tedavi yöntemi bana uygun değil diyorum vede gerekçeleriyle yazıyorum neden bukadar rahatsız oluyorsunuz anlamıyorum.
neden sürekli insanları takip ediyorsunuz burada niyetiniz amacınız nedir öğrenebilirmiyim.
benimle neden mücale etme gereği duyuyorsunuz bilgilerinizi kendinize saklayın.
sizinle polemiğe girmek istemediğimi söyledikce zorluyorsunuz.
bence kendinize yeni bir topik açın bu konuyla ilgili sizinle aynı fikirde olan insanlarla birarada bulunun rahat edin...

Son düzenleme:
derencim yok mesaj gelmedi bana canım.

ya nick isimleri karıştırdım herhalde .dün 4 5 kişiye mesaj attım ama arkadaşlar cevap yazmadılar ((((çok üzüldüm bizde aynı sıkıntıyı yaşıyoruz.canım sen hangi doktorda muayyene oluyosunuz?kaan beyi tavsiye ediyo musun

canım tekrar baktım ama bana mesaj gelmemiş.
diğer arkadaşlarada mesaj gitmiş olsaydı muhakkak cevap yazarlardı.
belki yanlış yere gönderdin mesajları.
canım benim eşim kaan hocada uzun süre tedavi gördü m.tese oldu malesef sonuç alınamadı.
daha sonra 1 sene saraçoğlunun bitkisel kürlerini kullandı geçen gün spermiogram yaptırdık malesef yine bulunamadı.
bizim sorunumuz genetik canım yani biraz zor vaka.
burada bir çok arkadaşımız kaan hocada tedavi gördü ama genelde olumsuz sonuç alındı.
bence araştırın doktorları uygun gördüğünüz doktorda tedavi görün bitkiseller kullanın m.teseyi şimdilik düşünmeyin.
umarım güzzel sonuçlar alırsınız...

Son düzenleme:
"Saplantılı","atlamak","avukat"bunlar size yakışan ifadeler.
Daha bir konuda yazışırken
internet ortamında bile olsa karşınızdaki insana saygı göstermeyi beceremiyorsunuz...
Benim eşim 3 sene kadar sürekli pregnyl kullandı ve söyledikleriniz gerçekleşmedi...
Hep aynı şeyi yapıyorsunuz yarım bilgi ve kendi kişisel görüşleriniz...
Hiç bir ilaç yan etkisiz değildir insanlar bu iaçları bu etkileri bilerek kullanırlar bu aspirin içinde geçerlidir...
Bu ilaçlar (pregnyl,ovitrelle) aynı diyemezsiniz kelime oyunu yapmayın...

kimin nekadar bilgili nekadar saygılı olduğu ortada bence.
bakın benimle polemiğe girmeye çalışan sizsiniz.
herkesin fikri kendine.
size hayatınızda başarılar diliyorum kolaylıklar diliyorum size.

Son düzenleme:
Kızlar baharla görüşen varmı
kaç gündür yine hiç gelemedi topiğe
dualarıda paylaşamıyor
inşlh sıkıntılarını biraz atlatabilmişlerdir
geçmişteki listelerde eksikleri olanlarda tamamlasınlar lütfen
daha duası okunacak bi çok kişi var onlarınkisinide okuyalım biran evvel
okullar kapanınca burdaki hareketlilikte düşeceği için biran önce duaları bitirelim derim ben....

mehaba arkadaşım.kann beyden memnunmusunuz

msjını yeni gördüm canım
kaan beyden memnun sayılırım
aslında bi takım çelişkiler yaşadık ama tamamen dr.un herşeyi bize detayıyla bazı konularda anlatmamasıyla ilgili..
ben şöyle düşünüyorum canım dr. un iyiliği kötülüğü hikaye...
rabbim eğer işini rast getirirse hiç tanınmamış ehil olmayan birinin elinde bile muradına kavuşursun yok eğer işinde rast gitmiyecekse daha çekecek çilen varsa en iyi dr.un bile sana faydası olmaz...
ben bütün bu dr. ve tedaviyle ilgili yorumları çokda dikkate alıp kendimi bunaltmak istemiyorum sadece dua ediyorum ya rabbi sen doğru olanı bize göster hangisiyle yavrularımıza kavuşacaksak onu nasip et diye
canım bi yerde dr. napsın biz öyle zor hastalarızki dr.lar umut olmayan yerde bile bilimin tıbbın en ufak ümitlerini bile kullanmaya çalışıyolar ...
bende kimi zaman böyle düşünüyorum kimi zaman kızıyorum karışık yani
şimdi bak sana bişey anlatayım
eşimde mağlum hepimiz gibi azosperm ve biz bunu 12 yıl önce öğrendik ama azosperm adını daha 3 yıl önce öğrendik..
niyemi çünki ilk gittiğimiz dr.eşinde hücre yok dedi tese yaptı oyine çıkmadı ..
gidin evinizde bekleyin tedavisi yok tıb gelişiyo biz size haber vericez dedi ve biz 3 yıl öncesine kadar hiç bişey yapmadık birbirimizi daha çok sevdik dua ettikdüşünsene öğrendiğimizde eşim 22 ben 18 yaşındaydım daha evliliği birlikteliği anlamadan çocuğumuzun belkide hiç olmuyacağını öğrendik
o dr.a öyle kızıyorumki kesinlikle olmaz dedi umutlarım öyle kırıldıki yıllarca rüyalarımda hep başkalarının bebeğini kucağımda gördüm bilinçaltıma o kadar yerleşmişti ümitsizliğim
neyse 3 yıl önce o dr.un kliniğinden telefon geldi mc.tese diye bişey var önceki tesede çıkmayanların çoğunda çıkıyo diye tamam dedik ama bi araştıralım aynı dr.a gitmeyelim dedik internetimyoktu kardeşim araştırdı abla kaan hoca diye biri var herkes onu anlatıyo diye velhasıl rANDEVU ALDIK GİTTİK BİZE İLK GÖRÜŞMEMİZDE MİLYONDA BİR İHTİİMAL ÇOCUĞUNUZUN OLMASI MİLLİ PİYANGONUN ÇIKMA İHTİMALİ GİBİ BUNU BİLİN OLUJMSUZLUKLARA HAZIR OLUN VE ÜZÜLECEKSENİZ HİÇ BAŞLAMAYIN DEDİ
ÇÜNKİ EŞİMİN FSH Sİ TAVAN YAPMIŞ 50LERDE TESSTİSLERİ ÇOK UFAK BELKİDE YOK DENECEK KADAR KÜÇÜK BU DURUMDA ÇOK ZOR AMA DENİYCEZ SABIRLI OLUN DEDİ
BİZ BAŞLADIK 1 YIL KADAR NEBİDO KULLANDIK FSHLER ÖLÇTÜRDÜK ARTIK TESEYİ YAPALIM DEDİ YAPTI GENARTDA VE HÜCRE BULUNDU DONDURDUK DEDİLER EŞİM AMELİYATTAN ÇIKTI DR. BENİ ÇAĞIRDI DEDİKİ TESTİSLERİN DURUMU HİÇ İYİ DEĞİL ÇIKTI ÇIKTI ÇIKMAZSA OLGUNLAŞMAMIŞ ÇIKARSA İĞNEYLE DEVAM EDİCEZ DEDİ TAMAM DEDİK TABİ TÜP BEBEĞE GEÇMİŞTİK ARTIK SPERM BULUNMUŞTU AMA TÜP BEBEKTE OPU GÜNÜ GELİNCE ÇÖZÜLENLER İŞE YARAMADI BU ARADA EŞİMİN GENETİK TESTLERİNDE 47 XXYLİ OLDUĞUNUDA ÖĞRENDİKM YANİ SPERMLERİMİZ HASTA OLABİLİRDİ ......NELEEEER NELEEER..
ARTIK TAMAMEN RABBİME BIRAKTIMEŞİM OGÜN TEKRAAR TESE OLDU DR. ÖNCE BULMUŞTUK YİNE BULURUZ DEDİ BU SEFER ELONGE BULDU ONUNLA DENEDİLER DÖLLENDİ AM YAVRUM DEVAM EDEMEDİ NASIL ETSİN DAHA HİÇ BİŞEYİ YOKTU ...DR. BİZE ZATEN ÇOK AZ Bİ İHTİMAL DEDİ TUTSA İLERLESE BİLE GENETİĞİ SAĞLAMMI BİLMİYODUK ...AMA BEN DRLARA BİŞEY DİYEMİYORUM CANIM ÇÜNKÜ YUMURTASI TOPLANMIŞ UM UTLARI SÖNMEK ÜZERE OLAN Bİ KADIN VE 3 AY ARALIKLA 2 KERE TESE OLMUŞ DAHA AMELİYATIN NARKOZUN ETKİSİNDE Bİ ADAMA ELLERİNDEN GELENİ YAPTILAR ELONGEYLE BİLE Bİ ÜMİT DENEDİLER AMA OLMADI....
İNAN ÇOK ZOR GÜNLER GEÇİRDİİİM HATIRLAYINCA KENDİMİ TUTAMIYORUUUM..
NEYSE SONRA DR BİZE DEVAM EDELİM PREGNY KULLANIN OLGUNLAŞICAK BANA GÜVENİN DEDİ SABREDİN DEDİ DEVAM ETTİK GEÇEN TEMMUZDA İĞNEYE BAŞLADIK HER AY TAHLİLLERİMİZİ YAPTIRDIK HOCA BU ARADA FİŞ TESTİ YAPTIRIN DEDİ YAPTIRDIK HÜCRELERİN GENETİK OLGUNLUĞA ERİŞTİĞİ AMA KUYRUKLARININ VE DÖLLEME YETENEKLERİNİ OLMADIĞI SIN EVREDE OLDUKLARINI ÖĞRENDİK
DÜN GÖRÜŞMEYE GİTTİK ÇOK GÜZEL Bİ GELİŞME ARTIK TÜP BEBEĞE GEÇELİM BU KEZ TESEDE KUYRUKLULARI BULMA ŞANSIMIZ VR DEDİ
EŞİMSE TESE İSTEMEDİĞİNİ SÖYLEYİNCE İNANIN BAŞKA Bİ ŞANSINIZ YOK İSTERSENİZ BEKLEYİN BELKİ ÇIKABİLİR AMA BU İĞNELERİ DAHA UZUN KULLANMANIZ SİZE ZARAR VEREBİLİR KAN DEĞERLERİNİZİ BOZABİLİR SİZ YİNEDE İSTERSENİZ 3 5 AY BEKLEYİN NOHUT ISIRGAN BUNLARA DEVAM EDİN 2 AYDA BİR SPERM TESTİ VERİN BELKİ ÇIKIŞ OLABİLİR AMA YİNEDE TÜP BEBEĞİ PROĞRAMINIZA ALIN DEDİ...VE GELDİK İŞTE BÖYLE CANIM SENCE BEN MEMNUNMUYUM DR.UMDAN...
ÖYLE ZORKİ DURUMUMUZ KAPALI BİR KUTU DR. NAPSIIN ODA Bİ İNSAN
AMA BEN RABBİME GÜVENİYORUM İNANIYORUMKİ OLUCAK HAYIRLISIYLA TEDAVİMDE ÇOK OLUMSUZLUKLAR YAŞADIM AMA ÇOKDA ŞÜKREDECĞİM ŞEY OLDU MESELA KİLOM VARDI VE EĞER TÜP BEBEĞE BAŞLAMA KISMINA GEÇMESEYDİK KİLOMUN BENİ ŞEKER HASTASI SINIRRINA GETİRDİĞİNİ ÖĞRENEMİYECEKTİK ..EŞİMİN GENETİK PROBLEMİNİ VE DAHA BİR ÇOK ŞEYİ İŞTE BEN BUNLARI GÖRDÜM VE YAŞADIM KİMSEYİ SUÇLUYAMIYORUM RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUN DR. O .BU .BAHANE NE DEMİŞLER :MEVLA RAST GETİRİSE İŞİNİ MERMERE GEÇİRİR DİŞİNİ
MEVLA RAST GETİRMEZSE İŞİNİ MUHALLEBİ YERKEN KIRAR DİŞİNİ,,,,,,ALLAHA EMANET OL CANIM

Ne diyeyimki ağlattın beni arkadaşım. ALLAH gönlünüze göre versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…