canım tedavine ilk adımı atıyorsunuz demek hayırlı uğurlu olsun inşallah Rabbim girdiğin bu yolda kucağın dolu çıkmanı nasip etsindualrımız seninle inşallah herşey gönlünce olsun aklına bile gelmeyecek kadar çok sperm çıkar eşinde ve bebişin cennetten kucağına gelir amin
canım bende sizin azo sebebinizi hatırlıyamamıştım iyi olmuş yazdığın ben sana belki umut olurum.benim eşimde kliniferter sendromundan dolayı azoluydu .azoluydu diyorum çünkü şükürler olsun darısı hepinizin başına inşallah eşimde tam bir ay önce mikrotese ameliyatında sperm bulundu.benim hiç umudum olmamasına karşın hep Rabbime tevekkül ettim hep dua ettim şükürler olsun Rabbim dualarımıza icabet etti.benim eşimde sperm bulundu ve şu anda dondurulmuş embriyolarımız beni bekliyor bende miyom çıktı ve ameliyat olmam lazım ameliyat çok pahallı birde riskli şu anda bitkisel kürler kullanıyorum belki biraz küçülür ve inşallah ameliyata gerek kalmadan bu sıkıntıdan kurtulurum diye umut ediyorum inşallah sonrasında embriyo transferim gerçekleşecek darısı başınıza olsun inşallah benimde hamile kalıp kucağıma almamı nasip etsin Rabbim amin. canım bu arada sormak istediğin birşey olursa ben herzaman yardımcı olabilirim tekrar geçmiş olsun
senden de Allah razı olsun canım benim amin inşallahkızlar çok saolun allah razı olsun okuduğunuz yasinler
sizlere sevabı ve şifası ile geri dönsün inşlh...
aramıza hoşgeldin canım çıktığınız bu yolda Rabbim yardımcınız olsun amin inşallah.Kizlar bizim tedavi halayimiz yavas yavas gerceklesiyor... bir aya kalmaz trye geliyoruz allah izin verirse... evimi esya mi burda neyim varsa satiyorum bebegim ugruna... dualariniza benide katin insallah hepimiz kavusacaz meleklerimize...
sen de hoşgeldin aramıza canım Rabbim eşinize şifalar versin tez vakitte evladınıza kavuştursun inşallahSelam Arkadaşlar; Ben bu gruba yeni katılıyorum.Öncelikle hepinize geçmiş olsun allahım şifanızı versin.Benim eşim küçük yaşta akciğer rahatsızlığı nedeni ile kemoterapi ve radyoterapi gördüğünden dolayı azosperm hastalığı teşhisi kondu.2 Defa mikrotese ameliyatı oldu fakat sonuç sertoly cell çıktı.Yani hiçbir canlı hücre çıkmadı.Bu şartlar altında sizin çocuğunuz olmaz dediler.Hani derler ya hekim kim başından geçendir diye sizin de başınızda bu hastalık olduğu için sizinle dertleşmek, yardımcı olmak ve sizinde aynı şekilde yardımlarınızı bekliyorum.Allah hepinizden razı olsun.
Allah kabul etsin canımbende bi yasin okudum adını bilmesemde dua ettim Allah kabul etsin tedavileri olumlu olur inşallah
kızlar sprem testi nerde nasıl yaptırılıyor doktor eşimden istedi bi kağıt yazdı biz başka hastaneye gitcez ..ilk adım olarak hastanenin hangi bölümüne gidicez ve sprem hastanede mi veriliyor .ordaysa neresinde..ilk defa başımıza gelio lütfen bi cevap:44:
iyim ben de çok şükür canım unutmadım evet takip ediyorum seni denk geldikçe
biz de bu pazartesi başladık hocanın verdiklerini kullanmaya onun dışında balık yumurtası yutuyor işte sabah akşam canımm ya zorlanıyor ama napsın
inşallah şifa olur hepimize birinden biri sebep olur,
size kişniş verdi mi hoca canım bize vermiş de nasıl yicek onu bilemedik tadı bi değişik
denizbulut flzaşk canlarım bende size yasin okurum inşallah Rabbim gönlünüzün muradını versin
Flazsk ve denızbulut sıze bırer yasın okudum rabbım kabul etsın ınsallah en kısa zamanda sıpermcıklerı gorursunuz sonra bebıslerınız once gobısınıze sonra kucagınıza almayı rabbım nasıb eder
A.s arkadaşım;
sana bu konuda en çok bahar85 arkadaşımızın yardımı olabilir,çünki onun eşide kemoterapi sonucu azosperm olmuş.
sonradan ilaç ve kür tedavileri ile sayıları yükselmiş..yazını görünce eminim sana cevap verecektir..
yanlış hatırlamıyorsam pıtırcıklar tese sonucunda pataloji sonuçları sertoly cell..
ama çok şükür onlarda son yapılan testte spermin son evreleri görüldü..
oda yardımcı olabilir..
bu arada bizim azosperm tablomuz varr istersen bir kontrol ett.birçok hamile olan varr,bebeğini kucağına alan var...
ben o llistedeki hamileleri görüncee umut doluyorumm..rabbim ol diyince oluveriyor..
allah yar ve yardımcın olsun..
Cervan arkadaşım dün sana özel mesaj attım bakma fırsatın oldu mu
arkadaşlar bende size 1er yasin i şerif okurum rabbim niyetlerimizi kabul etsin
hatta şimdi kalkıyımda okuyayım hadi allaha emanet kuzulaar
derencim yok mesaj gelmedi bana canım.
ya nick isimleri karıştırdım herhalde .dün 4 5 kişiye mesaj attım ama arkadaşlar cevap yazmadılar((((çok üzüldüm bizde aynı sıkıntıyı yaşıyoruz. canım sen hangi doktorda muayyene oluyosunuz?kaan beyi tavsiye ediyo musun
mehaba arkadaşım.kann beyden memnunmusunuz
gamzeciğim balık yumurtasını nerden temin ettiniz maliyeti nedir
ben onu bir türlü bulamıyorum
yıllardır bütün balıkçılara tembihledim ama yok diyorlar
bulursam aklımda kalmasın onuda alıp kullandırcam inşlh
sizdede faydasını gösterir inşlh..
canım eşim istanbuldan almış bilindik bi yer galiba her yerde olmuyor çünkü
ben sorar yazarım buraya pahalı bir şey olduğunuda düşünmüyorum
ben ilk defa gördüm açıkcası kuyruk yağına benzer bişey görünümü :)
küçük jelatin parçalarına az az paketledim buzluğa koydum her sabah akşam onu tablet gibi limonlu tuzlu yutuyor
yoksa çok zor erimiş halde yutması.
aldığı yerdeki adam demiş konyadan biri daha bir yıl boyunca aldı bunu şimdi 2 çocuğu var demiş,hatta alan kişiyle aynı köyden çıktık :)
bu da umut oldu bize inş. sebep olur
msjını yeni gördüm canım
kaan beyden memnun sayılırım
aslında bi takım çelişkiler yaşadık ama tamamen dr.un herşeyi bize detayıyla bazı konularda anlatmamasıyla ilgili..
ben şöyle düşünüyorum canım dr. un iyiliği kötülüğü hikaye...
rabbim eğer işini rast getirirse hiç tanınmamış ehil olmayan birinin elinde bile muradına kavuşursun yok eğer işinde rast gitmiyecekse daha çekecek çilen varsa en iyi dr.un bile sana faydası olmaz...
ben bütün bu dr. ve tedaviyle ilgili yorumları çokda dikkate alıp kendimi bunaltmak istemiyorum sadece dua ediyorum ya rabbi sen doğru olanı bize göster hangisiyle yavrularımıza kavuşacaksak onu nasip et diye
canım bi yerde dr. napsın biz öyle zor hastalarızki dr.lar umut olmayan yerde bile bilimin tıbbın en ufak ümitlerini bile kullanmaya çalışıyolar ...
bende kimi zaman böyle düşünüyorum kimi zaman kızıyorum karışık yani
şimdi bak sana bişey anlatayım
eşimde mağlum hepimiz gibi azosperm ve biz bunu 12 yıl önce öğrendik ama azosperm adını daha 3 yıl önce öğrendik..
niyemi çünki ilk gittiğimiz dr.eşinde hücre yok dedi tese yaptı oyine çıkmadı ..
gidin evinizde bekleyin tedavisi yok tıb gelişiyo biz size haber vericez dedi ve biz 3 yıl öncesine kadar hiç bişey yapmadık birbirimizi daha çok sevdik dua ettikdüşünsene öğrendiğimizde eşim 22 ben 18 yaşındaydım daha evliliği birlikteliği anlamadan çocuğumuzun belkide hiç olmuyacağını öğrendik
o dr.a öyle kızıyorumki kesinlikle olmaz dedi umutlarım öyle kırıldıki yıllarca rüyalarımda hep başkalarının bebeğini kucağımda gördüm bilinçaltıma o kadar yerleşmişti ümitsizliğim
neyse 3 yıl önce o dr.un kliniğinden telefon geldi mc.tese diye bişey var önceki tesede çıkmayanların çoğunda çıkıyo diye tamam dedik ama bi araştıralım aynı dr.a gitmeyelim dedik internetimyoktu kardeşim araştırdı abla kaan hoca diye biri var herkes onu anlatıyo diye velhasıl rANDEVU ALDIK GİTTİK BİZE İLK GÖRÜŞMEMİZDE MİLYONDA BİR İHTİİMAL ÇOCUĞUNUZUN OLMASI MİLLİ PİYANGONUN ÇIKMA İHTİMALİ GİBİ BUNU BİLİN OLUJMSUZLUKLARA HAZIR OLUN VE ÜZÜLECEKSENİZ HİÇ BAŞLAMAYIN DEDİ
ÇÜNKİ EŞİMİN FSH Sİ TAVAN YAPMIŞ 50LERDE TESSTİSLERİ ÇOK UFAK BELKİDE YOK DENECEK KADAR KÜÇÜK BU DURUMDA ÇOK ZOR AMA DENİYCEZ SABIRLI OLUN DEDİ
BİZ BAŞLADIK 1 YIL KADAR NEBİDO KULLANDIK FSHLER ÖLÇTÜRDÜK ARTIK TESEYİ YAPALIM DEDİ YAPTI GENARTDA VE HÜCRE BULUNDU DONDURDUK DEDİLER EŞİM AMELİYATTAN ÇIKTI DR. BENİ ÇAĞIRDI DEDİKİ TESTİSLERİN DURUMU HİÇ İYİ DEĞİL ÇIKTI ÇIKTI ÇIKMAZSA OLGUNLAŞMAMIŞ ÇIKARSA İĞNEYLE DEVAM EDİCEZ DEDİ TAMAM DEDİK TABİ TÜP BEBEĞE GEÇMİŞTİK ARTIK SPERM BULUNMUŞTU AMA TÜP BEBEKTE OPU GÜNÜ GELİNCE ÇÖZÜLENLER İŞE YARAMADI BU ARADA EŞİMİN GENETİK TESTLERİNDE 47 XXYLİ OLDUĞUNUDA ÖĞRENDİKM YANİ SPERMLERİMİZ HASTA OLABİLİRDİ ......NELEEEER NELEEER..
ARTIK TAMAMEN RABBİME BIRAKTIMEŞİM OGÜN TEKRAAR TESE OLDU DR. ÖNCE BULMUŞTUK YİNE BULURUZ DEDİ BU SEFER ELONGE BULDU ONUNLA DENEDİLER DÖLLENDİ AM YAVRUM DEVAM EDEMEDİ NASIL ETSİN DAHA HİÇ BİŞEYİ YOKTU ...DR. BİZE ZATEN ÇOK AZ Bİ İHTİMAL DEDİ TUTSA İLERLESE BİLE GENETİĞİ SAĞLAMMI BİLMİYODUK ...AMA BEN DRLARA BİŞEY DİYEMİYORUM CANIM ÇÜNKÜ YUMURTASI TOPLANMIŞ UM UTLARI SÖNMEK ÜZERE OLAN Bİ KADIN VE 3 AY ARALIKLA 2 KERE TESE OLMUŞ DAHA AMELİYATIN NARKOZUN ETKİSİNDE Bİ ADAMA ELLERİNDEN GELENİ YAPTILAR ELONGEYLE BİLE Bİ ÜMİT DENEDİLER AMA OLMADI....
İNAN ÇOK ZOR GÜNLER GEÇİRDİİİM HATIRLAYINCA KENDİMİ TUTAMIYORUUUM..
NEYSE SONRA DR BİZE DEVAM EDELİM PREGNY KULLANIN OLGUNLAŞICAK BANA GÜVENİN DEDİ SABREDİN DEDİ DEVAM ETTİK GEÇEN TEMMUZDA İĞNEYE BAŞLADIK HER AY TAHLİLLERİMİZİ YAPTIRDIK HOCA BU ARADA FİŞ TESTİ YAPTIRIN DEDİ YAPTIRDIK HÜCRELERİN GENETİK OLGUNLUĞA ERİŞTİĞİ AMA KUYRUKLARININ VE DÖLLEME YETENEKLERİNİ OLMADIĞI SIN EVREDE OLDUKLARINI ÖĞRENDİK
DÜN GÖRÜŞMEYE GİTTİK ÇOK GÜZEL Bİ GELİŞME ARTIK TÜP BEBEĞE GEÇELİM BU KEZ TESEDE KUYRUKLULARI BULMA ŞANSIMIZ VR DEDİ
EŞİMSE TESE İSTEMEDİĞİNİ SÖYLEYİNCE İNANIN BAŞKA Bİ ŞANSINIZ YOK İSTERSENİZ BEKLEYİN BELKİ ÇIKABİLİR AMA BU İĞNELERİ DAHA UZUN KULLANMANIZ SİZE ZARAR VEREBİLİR KAN DEĞERLERİNİZİ BOZABİLİR SİZ YİNEDE İSTERSENİZ 3 5 AY BEKLEYİN NOHUT ISIRGAN BUNLARA DEVAM EDİN 2 AYDA BİR SPERM TESTİ VERİN BELKİ ÇIKIŞ OLABİLİR AMA YİNEDE TÜP BEBEĞİ PROĞRAMINIZA ALIN DEDİ...VE GELDİK İŞTE BÖYLE CANIM SENCE BEN MEMNUNMUYUM DR.UMDAN...
ÖYLE ZORKİ DURUMUMUZ KAPALI BİR KUTU DR. NAPSIIN ODA Bİ İNSAN
AMA BEN RABBİME GÜVENİYORUM İNANIYORUMKİ OLUCAK HAYIRLISIYLA TEDAVİMDE ÇOK OLUMSUZLUKLAR YAŞADIM AMA ÇOKDA ŞÜKREDECĞİM ŞEY OLDU MESELA KİLOM VARDI VE EĞER TÜP BEBEĞE BAŞLAMA KISMINA GEÇMESEYDİK KİLOMUN BENİ ŞEKER HASTASI SINIRRINA GETİRDİĞİNİ ÖĞRENEMİYECEKTİK ..EŞİMİN GENETİK PROBLEMİNİ VE DAHA BİR ÇOK ŞEYİ İŞTE BEN BUNLARI GÖRDÜM VE YAŞADIM KİMSEYİ SUÇLUYAMIYORUM RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUN DR. O .BU .BAHANE NE DEMİŞLER :MEVLA RAST GETİRİSE İŞİNİ MERMERE GEÇİRİR DİŞİNİ
MEVLA RAST GETİRMEZSE İŞİNİ MUHALLEBİ YERKEN KIRAR DİŞİNİ,,,,,,ALLAHA EMANET OL CANIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?