Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sanki bizi anlatmışsınız bizde 9 yıllık evliyiz evliliğimizin 3.yılında azosperm illetiyle tanıştık ama sadece tahliller ultrasonlar yapıldı sonra hiçbirşey denemedik yeni ev almıştık krediyle 5 sene sonra bakarız dedik sonuçta borç bitti emre beye gittik microtese dedi.eşimin testisleri küçük fsh(64) şuan umutsuz bir şekilde bekliyorum 8 nisana dr.celalettin peru ya randevu aldım bakalım ne diyecek biliyorum microtese tek şansımız ama belki ilaç filan tedavi olurmu diye yaptırmadık çünki emre bey ilaç tedavisi uygulamayacağım dedi belkide çok ümitsiz bir vakayız direk ameliyat ederim çıkarsa çıkar diye düşündü bilemiyorum rabbim hayırlısı neyse onu yaşatsın bize .......

amin inşallah canım Allah razı olsun şifa Allah 'tan ben inanarak ve RABBİME tevekkül ederek kullanıyorum inşallah işe yarar.canım sende fazla korkma inşlalah bir sorun olmayacak kafana fazla takıp kötüyü çağırma bu güzellikleri sana nasip eden Rabbim inşallah kucağına almanıda nasip edecek.canım ya o patavatsızlar zaten bizi laf arsızı yaptılar bende aynı senin gibi düşünüyorum benim terbiyem el vermiyordu onlara bu şekilde konuşmayı ama hakedene hak ettiğini vereceksindemek beni ilk bakışta tanıdın süpersin uzun zamandır topiğe girmediğin için bilmediğini düşündüm demek kan çekti tekrar tanıdın beni.inşallah canım bu okunan ezanlar hürmetine Rabbim tüm hastalara şifalar dertlilere devalar borçlulara edalar eşsizlere eş,işsizlere iş aşsızlara aş,evsizlere ev,evlatsızlarada evlat nasip etsin amin
rica ederim canım tamam o zaman yani size umut olmak adına bilgi vermek istedim bende senelerce korkudan tedaviyi hep erteledim burdaki bazı arkadaşlar umut oldular bana ve dualarla destek oldular inşallah şimdi sıra sizde sizde bu azo illettinden kurtulanlardan olur ve bebeğinizi kucağınıza alırsınız

canım çok geçmiş olsun inşallah Rabbim şifa versin ve bebeğine kavuşursun.canım sizin azo sebebi nedir fsh yüksek olduğuna göre kliniferter sendormu olabilir bu durumda kesinlikle ameliyat tek şart bebek sahibi olmanız için emre bey bize de kesinlikle ilaç ve iğne vermedi .onun tedavi şekli bu şekilde yani umutsuz olduğunuz için değil o her hastasına bu şekilde direk mikrotese diyor ve diğer doktorlar gibi ilaç tedavisi uygulamıyor. bu arada benim eşimind daha önce fsh değeri 76 idi daha sonra 39 bazende 45 oluyordu eşim kliniferterliydi ve şükürler olsun eşimde 1 ay önce mikrotese ameliyatında sperm bulundu darısı başınıza olsun inşallah

canım çok geçmiş olsun inşallah Rabbim şifa versin ve bebeğine kavuşursun.canım sizin azo sebebi nedir fsh yüksek olduğuna göre kliniferter sendormu olabilir bu durumda kesinlikle ameliyat tek şart bebek sahibi olmanız için emre bey bize de kesinlikle ilaç ve iğne vermedi .onun tedavi şekli bu şekilde yani umutsuz olduğunuz için değil o her hastasına bu şekilde direk mikrotese diyor ve diğer doktorlar gibi ilaç tedavisi uygulamıyor. bu arada benim eşiminde daha önce fsh değeri 76 idi daha sonra 39 bazende 45 oluyordu eşim kliniferterliydi ve şükürler olsun eşimde 1 ay önce mikrotese ameliyatında sperm bulundu darısı başınıza olsun inşallah

sevgili nurusima eşimin kromozom sayısı normal çıktı delesyon da saptanmadı emre bey baktırdı onlara eşimin testisleri küçük sanırım testis yetersizliği bunu adı daha doğrusu emre bey herhangi bir teşhis de koymadı açıkcası ben oyle diyorum yani testesteron normal çıktı ha bu arada ınhıbın b testide yaptırdık oda 7 çıktı maalesef referans aralığı 16-225

anladım canım benim eşiminde testis boyutu çok ufaktı fsh yüksek inhibin b değeride 2 çıkmıştı.celalettin bey kesinlikle sperm çıkmaz çıksa daha dölleme yeteneği olmaz demişti bence çok fazla kafana takma herşey olacağına varır varsa kısmetinde yaşayacaksın bunun en büyük örneği benim

canım benim çok haklısın herşey nasip kısmet.sanada allah kolaylık versin işin büyüğünü atlatmışsın inşallah geriside kolaylıkla gelir ve sende bana örnrk ve moral olursun

canım eminönünde kapalı çarşıya girmeden balıkçılar varmış orda bulabilirsin canım eşim ordan almış,kilosu 30 tl bizimki kalkan balığıymış

size aynen katiliyorum. arkadasimiz insanlari cok elestiriyor. bana doktorumun fsh konusunda hicbirsey bilmedigini doktorumu degistirmemi tavsiye etmisti. omrunu tibba adayan kendisi sanki. cok sukur doktorumuz elinden geleni yapti ve sperm bulundu. birazcik elestirmekten surekli tavsiye verip herseyi ben biliyorum havasindan kurtulmasi lazim arkadasin. ben muhatap olmadim onunla birdaha sadece moral bozuyor...

merhaba amacım kimseyi kırmak veya incitmek değil yanlış anlamayın hepimiz bu yolun yolcusuyuz herkez birbirine yardım etmeye çalışıyor allah herkezden razı olsun.
bence yanlış düşünüyorsunuz çünkü bende gözdemmm ve eşinin yardımları ile celalettin hocaya muayene olma sansını yakaladım inan gözdemmin eşi bizim için ki hiç tanımıyorlardı bizi hertürlü desteği vererek yardımcı oldular hataa eşi arabayla bizi otobüs durağına kadarda bıraktı gecenin bir saatinde evinde olması gerekn bir zaman diliminde bizimle geçirdi ki sadece bizim için değil kaç kişiye yardımcı oldular. gözdemmmmin ve eşinin yardımları sayesinde birçok arkadaşımız istanbulda yalnız kalmadılar hep yardımcı oldular Allah onlardan binlerce razı olsun hiç beklentileri olmadan fedakarlık yaparak yol göstermeye çalıştılar çünkü bizlerin yaşadığı şeyleri onlarda yaşamışlardı ve tek istedikleri doğru bir yöntemle fazla yıpranmadan tedavi olunması idi arkadaşların. ben pek girmiyorum yazıyı okucunca dayanamadım gözdemmm ve eşinin tek yaptığı şey yardım etmek çokkkk ama çokkk teşekkür ederim gözdemmmmmmmmmmmmmmmmmm

cok iyi bir insan olabilir. ama uslubunda bir sikinti var. bende insanlara moral vermek icin doktorumdan duydugum birseyi soyledim. tam tedaviye baslayacagimiz ay yok doktorunuzu degistirin o hic birsey bilmiyor. soylenecek lafmi tam tedaviye baslayacgimiz. bizde ilk onumuze cikan doktora gitmedik. arastirdik. iyi bir doktor sectik kendimize. ama sadece celalettin hocanin reklamini yapiyor. diger doktorlari begenmiyor. isteyen istsdigi doktora gider

ARUNA--------------------------------------------------278=OKUDU
ASBELOVE-----------------------------------------------278=OKUDU
ASKBEBEK-----------------------------------------------278=OKUDU
AYYUZLUM----------------------------------------------278
BAHAR85------------------------------------------------278=OKUDU
BAHAR247-----------------------------------------------278=OKUDU
BANU_K-------------------------------------------------278=OKUDU
BENGUSUU----------------------------------------------278=OKUDU
BİRUMUT99---------------------------------------------OKUYAMIYOR
DENİZBULUT--------------------------------------------278=OKUDU
ECRİN23------------------------------------------------278=OKUDU
ENFAL33------------------------------------------------278=OKUDU
ESMA----------------------------------------------------278=OKUDU
HASRET--------------------------------------------------OKUYAMIYOR
HMTNZL-------------------------------------------------278=OKUDU
KADER60------------------------------------------------OKUYAMIYOR
KADER_NL-----------------------------------------------277=OKUDU
MAVİMENEKŞE-------------------------------------------277=OKUDU
MİXER07------------------------------------------------OKUYAMIYOR
NİLDA015-----------------------------------------------277=OKUDU
NURSEN-------------------------------------------------277=OKUDU
NZLYLN-------------------------------------------------277=OKUDU
SAGANAK-----------------------------------------------277=OKUDU
SEVAL0817---------------------------------------------278=OKUDU
SONSUZ-------------------------------------------------OKUYAMIYOR
TULAY20------------------------------------------------278=OKUDU
UMUT99-------------------------------------------------278=OKUDU
VCK------------------------------------------------------OKUYAMIYOR
YASEMENSU--------------------------------------------278=OKUDU
ZAMBAK06----------------------------------------------278=OKUDU

Ayet'l-Kürsi Okunuşu

Bismillâhirrahmânirrahim
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.

Ayet'l-Kürsi Anlamı (Manası)

Allah'tan başka İlah yoktur
Diridir, Kaimdir. O'nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O'nundur. İzni olmaksızın O'nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O'nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O'nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O'na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür.

Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.

Son düzenleme:
ARUNA--------------------------------------------------277=OKUDU
ASBELOVE----------------------------------------------277=OKUDU
ASKBEBEK-----------------------------------------------OKUYAMIYOR
AYYUZLUM----------------------------------------------277=OKUDU
BAHAR85------------------------------------------------277=OKUDU
BAHAR247-----------------------------------------------277=OKUDU
BENGUSUU----------------------------------------------278=OKUDU
BİRUMUT99---------------------------------------------278=OKUDU
DENİZBULUT--------------------------------------------OKUYAMIYOR
ESMA---------------------------------------------------OKUYAMIYOR
GVNF---------------------------------------------------278=OKUDU
HASRET-------------------------------------------------OKUYAMIYOR
HMTNZL-------------------------------------------------278=OKUDU
KADER_NL-----------------------------------------------278=OKUDU
MAVİMENEKŞE-------------------------------------------278=OKUDU
MİXER07------------------------------------------------278
NİLDA015-----------------------------------------------278=OKUDU
NURSEN-------------------------------------------------278=OKUDU
NZLYLN-------------------------------------------------278=OKUDU
SAGANAK------------------------------------------------278=OKUDU
SEVAL0817----------------------------------------------278=OKUDU
SONSUZ-------------------------------------------------278=OKUDU
TULAY20------------------------------------------------278=OKUDU
UMUT99-------------------------------------------------278=OKUDU
VCK-----------------------------------------------------277=OKUDU
YASEMENSU---------------------------------------------OKUYAMIYOR
ZAMBAK06-----------------------------------------------OKUYAMIYOR

Ayet'l-Kürsi Okunuşu

Bismillâhirrahmânirrahim
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.

Diridir, Kaimdir. O'nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O'nundur. İzni olmaksızın O'nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O'nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O'nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O'na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür.

Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.

ARUNA--------------------------------------------------278=OKUDU
ASBELOVE-----------------------------------------------278=OKUDU
ASKBEBEK-----------------------------------------------OKUYAMIYOR
AYYUZLUM----------------------------------------------278
BAHAR85------------------------------------------------278=OKUDU
BAHAR247-----------------------------------------------278=OKUDU
BENGUSUU----------------------------------------------OKUYAMIYOR
BİRUMUT99---------------------------------------------278=OKUDU
DENİZBULUT--------------------------------------------OKUYAMIYOR
GVNF---------------------------------------------------278=OKUDU
HASRET-------------------------------------------------278=OKUDU
HMTNZL------------------------------------------------278=OKUDU
KADER_NL-----------------------------------------------278=OKUDU
MAVİMENEKŞE-------------------------------------------278=OKUDU
MİXER07------------------------------------------------278
NİLDA015-----------------------------------------------278=OKUDU
NURSEN------------------------------------------------278=OKUDU
NZLYLN-------------------------------------------------277=OKUDU
SAGANAK-----------------------------------------------277=OKUDU
SEVAL0817---------------------------------------------277=OKUDU
SONSUZ------------------------------------------------277=OKUDU
TULAY20-----------------------------------------------277=OKUDU
UMUT99------------------------------------------------277=OKUDU
VCK----------------------------------------------------278=OKUDU
YASEMENSU--------------------------------------------OKUYAMIYOR
ZAMBAK06----------------------------------------------OKUYAMIYOR

Ayet'l-Kürsi Okunuşu

Bismillâhirrahmânirrahim

Anca yazma fırsatı buluyorum.
Her evde her aile var öyle kardeşlerden.
Benim başıma gelenleri duysan sen şükür dersin kendi yaşadıklarına.
Kısa özetliyeyim:
Eşimin erkek kardeşi tüm itirazlarımıza rağmen kız kaçırdı.
Neyse var bunda da bir hayır dedik bağrımıza bastık.
Bizim evin yakınından ev tuttuk.yardımcı olmaya çalıştık.eşi de zaten ayrılmış boşanmış.
Bunlar eşya aldılar biz ödeyeceğiz diye.eşim de kefil oldu öderler diye...
Ama evdek hesap çarşıya uymadı ve 3 ay sonra ayrıldılar.
E haliyle 3 milyarlık borç bize kaldı.o borcu ödemedi.telefonlarımıza çıkmadı.bizi kandırdı.
Evimiz kira o zamanlar ben çalışmıyorum.aşka borcumuz da var.tek maaşla geçiniyoruz.annem takviye yapıyordu.
Ve şirket aradı evinize haciz gelecek diye arıyor..
En kısa zamanda ödeyin.biz vızır vızır para aradık ve bulduk icrayı durdurduk.
Kalanıda eşit taksitlerle ödedik ve ben memurluğa yerleştim
bakkal borcunu dahi ödedik.ama gel gelelim adam bir kerecik bizi aramadı.
şimdi ise başka biri ile nişanlı ve yakında düğünü olacak.
Ben ise o adamın yüzünü görmek istemiyorum.
Eşim ben düğüne gideceğim diyor.
Kısaca böyle enayi yerine koyulduk.eşim abilik yapmaya çalıştı ama beceremedi.
Eşiminde babası 5 yıl önce vefat etmişti....
O YÜZDEN BUNLARIN HEPSİ GELİP GEÇECEK
RABBİM SENİN VE HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İNŞALLAH.

Son düzenleyen: Moderatör:
ARUNA--------------------------------------------------OKUYAMIYOR
ASBELOVE----------------------------------------------303=OKUDU
ASKBEBEK----------------------------------------------OKUYAMIYOR
AYYUZLUM---------------------------------------------303
BAHAR85-----------------------------------------------303=OKUDU
BAHAR247----------------------------------------------303=OKUDU
BANU_K------------------------------------------------303=OKUDU
BENGUSUU---------------------------------------------303=OKUDU
BİRUMUT99---------------------------------------------303=OKUDU
DENİZBULUT--------------------------------------------303=OKUDU
ECRİN23------------------------------------------------303=OKUDU
ENFAL33------------------------------------------------303=OKUDU
GVNF---------------------------------------------------303=OKUDU
HASRET-------------------------------------------------303=OKUDU
HMTNZL------------------------------------------------OKUYAMIYOR
KADER60-----------------------------------------------303=OKUDU
KADER_NL----------------------------------------------OKUYAMIYOR
MAVİMENEKŞE------------------------------------------OKUYAMIYOR
MİXER07------------------------------------------------303
NİLDA015-----------------------------------------------303=OKUDU
NURSEN------------------------------------------------303=OKUDU
SAGANAK-----------------------------------------------OKUYAMIYOR
SEVAL0817---------------------------------------------OKUYAMIYOR
SONSUZ------------------------------------------------303=OKUDU
TULAY20-----------------------------------------------303=OKUDU
UMUT99------------------------------------------------303=OKUDU
VCK----------------------------------------------------303=OKUDU
YASEMENSU--------------------------------------------303
ZAMBAK06----------------------------------------------303=OKUDU

Ayet'l-Kürsi Okunuşu

Bismillâhirrahmânirrahim

Allah kabul etsin canım bu listeye bende katılabilirmiyim,nasıl oluyor herkes istediği kadar mı okuyor,bir kişi için mi okuyoruz ?

ARUNA--------------------------------------------------OKUYAMIYOR
ASBELOVE----------------------------------------------303=OKUDU
ASKBEBEK----------------------------------------------303=OKUDU
AYYUZLUM---------------------------------------------303
BAHAR85-----------------------------------------------OKUYAMIYOR
BAHAR247----------------------------------------------303=OKUDU
BANU_K------------------------------------------------303=OKUDU
BENGUSUU---------------------------------------------303=OKUDU
BEYLEM------------------------------------------------303=OKUDU
BİRUMUT99---------------------------------------------303=OKUDU
DENİZBULUT--------------------------------------------303=OKUDU
ECRİN23------------------------------------------------303=OKUDU
ENFAL33------------------------------------------------OKUYAMIYOR
ESMA---------------------------------------------------303=OKUDU
GVNF---------------------------------------------------303=OKUDU
HASRET------------------------------------------------303=OKUDU
KADER60-----------------------------------------------303=OKUDU
MAVİMENEKŞE------------------------------------------OKUYAMIYOR
MİXER07-----------------------------------------------303
NİLDA015----------------------------------------------303=OKUDU
NURSEN------------------------------------------------OKUYAMIYOR
SAGANAK-----------------------------------------------OKUYAMIYOR
SEVAL0817---------------------------------------------OKUYAMIYOR
SONSUZ------------------------------------------------303=OKUDU
TULAY20-----------------------------------------------OKUYAMIYOR
UMUT99------------------------------------------------303=OKUDU
VCK----------------------------------------------------303=OKUDU
YASEMENSU--------------------------------------------303
YMEL---------------------------------------------------303=OKUDU
ZAMBAK06----------------------------------------------303=OKUDU

Ayet'l-Kürsi Okunuşu

Bismillâhirrahmânirrahim

ARUNA--------------------------------------------------257=OKUDU
ASBELOVE----------------------------------------------257=OKUDU
ASKBEBEK----------------------------------------------257=OKUDU
AYYUZLUM---------------------------------------------254
BAHAR85-----------------------------------------------OKUYAMIYOR
BAHAR247----------------------------------------------257=OKUDU
BANU_K------------------------------------------------257=OKUDU
BENGUSUU---------------------------------------------257=OKUDU
BEYLEM------------------------------------------------257=OKUDU
BİRUMUT99--------------------------------------------257=OKUDU
DENİZBULUT-------------------------------------------257=OKUDU
ECRİN23-----------------------------------------------256
ENFAL33-----------------------------------------------256=OKUDU
ESMA---------------------------------------------------256=OKUDU
GVNF---------------------------------------------------256=OKUDU
HASRET------------------------------------------------256=OKUDU
KADER60-----------------------------------------------259=OKUDU
MAVİMENEKŞE------------------------------------------256=OKUDU
MİXER07-----------------------------------------------256
NİLDA015----------------------------------------------OKUYAMIYOR
NURSEN------------------------------------------------OKUYAMIYOR
NURUSİMA81-------------------------------------------256=OKUDU
SAGANAK-----------------------------------------------256=OKUDU
SEVAL0817---------------------------------------------256=OKUDU
SONSUZ------------------------------------------------256=OKUDU
TULAY20-----------------------------------------------OKUYAMIYOR
UMUT99------------------------------------------------256=OKUDU
YASEMENSU--------------------------------------------256
YMEL---------------------------------------------------256=OKUDU
ZAMBAK06----------------------------------------------256=OKUDU

Ayet'l-Kürsi Okunuşu

Bismillâhirrahmânirrahim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…