Allah kabul etsin canım bu listeye bende katılabilirmiyim,nasıl oluyor herkes istediği kadar mı okuyor,bir kişi için mi okuyoruz ?
arkadaşlar mixer07 isimli arkadaşı dua listemizden çıkarıyorum...
kendisi ayetel kürsi listemizde daha hiç bi arkadaşada duasını okumamış...
beyleme kadar eksiklerinin hepsi duruyor sonrada adet oldum demiş listeye okuyamıyor diye kendini ekletmiş...
bidaha da ne temizlendim diye ne de eksiklerimi okudum diye yazmamış...
defalarca buradan yazdım eksiklerinizi tamamlayın diye...
ayrıca ayyuzlum ve mixere özelden mesaj attım foruma girmesine rağmen cevap dahi vermedi...
kimse kusura bakmasın ama daha fazla taviz gösteremiycem...
kendisini listeden çıkarıyorum...
mixer07'in eksiği olan sureler:
ayyuzlum'e=278
bahar85'e=278
bahar247'ye=303
banu_k'ya=303
bengusu'ya=256
arkadaşlar bu eksiklerden almak istediğiniz olursa lütfen topiğe özellikle belirtin kimin için eksik olan sureleri alıp okuyacağınızı...
bu eksikler tamamlanınca ayyuzlumu çıkarıcam listeden...
bunlar tamamlanınca onlarıda tamamlarız...
eksiklerini tamamlamayanlar tek tek listeden çıkarılacak haberiniz olsun...
allah yardımcı olup okumak isteyen arkadaşlardan razı olsun...
size aynen katiliyorum. arkadasimiz insanlari cok elestiriyor. bana doktorumun fsh konusunda hicbirsey bilmedigini doktorumu degistirmemi tavsiye etmisti. omrunu tibba adayan kendisi sanki. cok sukur doktorumuz elinden geleni yapti ve sperm bulundu. birazcik elestirmekten surekli tavsiye verip herseyi ben biliyorum havasindan kurtulmasi lazim arkadasin. ben muhatap olmadim onunla birdaha sadece moral bozuyor...
canım tabiki katılabilirsin...
bu paylaştığım listeler aylardır tamamlanamayan listeler...
eğer onları tamamlayabilirsek kaldığımız yerden esmadan ayetel kürsilerimizi okumaya devam edicez...
sende eğer aramıza katılmak istersen haber ver ben eksik teden sana vereyim okuyacağın duayı...
tamamlayınca yazarsın listeye okudum diye...
ama lütfen ben vermeden kendin alıp okuma olur mu karışıklık olur...
ben listeden mixer07 isimli arkadaşı çıkarıcam...
onun eksiklerinden eğer okumak istediğini yazarsan arkadaşlardan birinin eksiğini vericem sana...
Cnm merhaba hoşgeldin
1 haftadır gelmedin topiğe bende çok merak ettim
konyadasınız zannettim
cnm bu görümceninde yaptığı işmi yani
hem elinle git otur hemde düğün iste
giderken kimseye sormadı kendinden emindi şimdi de düğünü kendi halletsin neden ailesini zor duruma sokuyorki
neyse hayırlısı olsun olan gerçekten eşine ve sana oluyor ama ne yapacaksın bu günlerde geçer inşlh
senin yaşadığın duyguları bizden daha iyi kim anlayabilirki
ahhh cnm keşke elimizden birşey gelse bişeyler yapabilsek
herkes farklı zorluklarla karşı karşıya imkanlarda sınırlı olunca elden bişey gelmiyor
O kadar üzme canını inşlh tedaviye gerek kalmadan hamiş olduğunuda duyarız
sende o kadar emek veriyosun mücadele ediyosun
ama herşey nasip kısmet vakti geldiğinde inşlh seninde çifter çifter evlatların olacak
çok iyi yerlerdesin cnm biraz daha sabır ve zamandan başka çaremiz yok allahım yar ve yardımcınız olsun sizlerinde inşlh....
cnm benim allah kabul etsin yasinleri inşlhm
ikimiz aynı gün niyetle başlıyoruz bende bugün akşam tedavimizin olumlu sonuçlanması ve canlı spermlerin çıkması niyetiyle 41 yasine başlıcem
kendimizle birlikte 41 kişi okur diye biliyorum ben
ben senin adına niyetine 1 adet okurum cnm
Kızlar baharla görüşen varmı
kaç gündür yine hiç gelemedi topiğe
dualarıda paylaşamıyor
inşlh sıkıntılarını biraz atlatabilmişlerdir
geçmişteki listelerde eksikleri olanlarda tamamlasınlar lütfen
daha duası okunacak bi çok kişi var onlarınkisinide okuyalım biran evvel
okullar kapanınca burdaki hareketlilikte düşeceği için biran önce duaları bitirelim derim ben....
anladım canım ben şu an kendime 4444 salati tefriciye okuyorum canım hatta bende dağıttım kendimde okuyorum,bi yandan da kpss ye hazırlanıyorum
şimdi sen okumayanlar falan diyince düşündüm yetiştirebilirmiyim diye de eksikleri tamamlamak elimden geldiğince okumak isterim sorumluluğumu bilirim
olmadı beni listeden al derim yani zor durumda bırakmak istemem canım sonuçta belli bir sayısı var,
ayyüzlüme okunacak olanı alayım ben canım,yalnız cumartesi günleri giremiyorum haberin olsun
baharcım bende okuyabilirim ne kadar okuyum kime okuyum söylersen sevinirim
canım çok saol şuanda zaten eksikleri tamamlamaya çalışıyoruz...
eksikler tamamlanınca 1 hafta surede 1 kişinin listesini tamamlıycaz...
önceden süre biraz daha azdı...
herkes yetiştirsin diye 1 haftaya çıkarıcam süreyi ozaman bi sorun olmaz...
canım sen şimdi ayyuzlüme olan 278 taneyi al okur okumaz haber ver olur mu
Canlarım biliyosunuz ben kısa bi zaman sonra yeni tedavime başlıycam inşallah..
ve bunun için 41 yasin okumaya başladımm..:26:
inş eşimden alınan parçalarda sperm çıkarr ve tekrardan o aşamalara gelebilirim..
Rabbim inş isteyen herkese yaşatsınn..
bana yasinleri okumamda yardım edebilirmisiniz..haftaya perşembeye kadarr ..
1 tane okusanız olurr canlarımm..
.daha çok arkadaşımdanda dua almış olurumm..:26::26:
şuan 25 eksiğim var......
Rabbim inşallah hayırslıyla sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..hepimizee:26::26::26::26::26:
Ali imran süresi 38. ayet
38- Orada Zekeriyya, Rabbine dua etti: "Rabbim! Bana katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin" dedi..
(Hünalike dea zekeriyya rabbeh kale rabbi heb lı mil ledünke zürriyyeten tayyibeh inneke semıud düa')
talım şu görümcenden de ne çektiniz yaaaaaaa alalhım akıl versin o kıza ( kusura bakma da )
sen kaç sonra gel düğün iste adamlardas yan çizince gene abiiiiiiiiiiii de olucak işmi ya hayırlısıyla şu düğün olsada kırıp dizini kayın pederiyle oturup kocasını beklesin askerden dönüşünüüü:26::26:
cnm çift çizgi bence başlangıç yani anlıcan sen yola devam et gör bak yaradan sana öyle bi mucize gösterecek ki sen bile şokkkk olacaksın o çizgi kopkoyu olup kanda da değerlerimn çıktığı an yakındır bak ben diiyim sana heeeeeeee
ah cnm ya borçlar haklısın rabbim dayanma gücü versin ikinizede inş hayırlısıyla iş bulur eşin ne bilim cnm elden bişey gelse de yapabilsek ahh ahhhh:26::26:,ah cnm o duygula bu ara bende de hiççç gitmezler sanki şurda 2 haftadır boğuluyorum bide eşim sağolsun beni zorluyo sinirimi tam oluyo
allahım sonumu hayır etsin bu aralar kaçıp gidesim var diyar diyar hiç deme anlıyorum seni
inş senin mucizene çokkk az bi zaman kaldı göreceksin inşşllhhhh
ah şirinem benim cnm olsun
ben seni bilmezmiyim sen herkesler için duanı herdaim edersin cnm benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?