arkadaslar gecen cuma komsumunzun kızı 2.cocuğunu doğururken tansiyon yuksekliğinden vefat etti daha 37 yasındaydı, ve bu hafta da yine ne hikmetse aynı mahaallemizdeki komsumuzun gelini doğumdan sonra tansiyon yuksekliği ve suan yoğun bakımdaymiş yasasa da doktor beyninde bir problem muhakkak kalır demiş o da 35 yasında.bunları duyduktan sonra gercekten ama gercekten hayırlısını versin allah ölümden baska herseye rabbim çare vermiştir biz güzelce isteyelim ,suan hala şoktayım...ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN
aynen tatlım allah akıl fikir versin
kocişde öyle diyor "koşa koşa gitti şimdi her telde ağlıyor utanmadan" diye...
ahh ahhh inş öyledir bitanem zaten maddi problemlerden bizi tedavi suya düştü inş bi mucize olur doğal yoldan gelir bebişim ve şaşırtır bizi
kıyamam ben sana demek sende bunaldın son haftalarda :26:
bende de var o çekip gitme duygusu...
beraber mi kaçıp gitsek cemrem yalnız kalmayız hem
Allah razı olsun canım benim sağol güzel duaların için inşallah tutunmuşlardır bebişlerimiz
canım Rabbim sizin de işlerinizi rast getirsin refaha çıkarsın
bu sıkıntılı günlerinizden tez vakitte kurtulursunuz inşallah
benim de dualarım seninle canım sen üzülme emi
bizler de üzülüyoruz senin için Allah yardımcınız olsun sen ve kocişinin
Rabbim ummadığınız anda versin evladınızı Allaha emanet ol canım.
amin canım..
rabbim bütün arkadaşlara bu aşamalara kadar gelmeyi nasib etsin..
benim hiç umudum yokk niyeyseee boşşluktayım sankiii..
bakalım rabbime sıgındımmm bol bol dua ediyorum ..hayırlısı neyse o olsun.:18:
bu arada beylemin de 5.gün embriyosuu aynı gün yanı saatte tarnsferlerimiz oldu..memorial ona test tarihi olarak 6 nisan demiş...
ama bana umut 9 nisan dedi..dayanamazsam bende belkiii 6 nisanda test yapabilirimm
tatlımmm banu_k :300 ben okuyayım hatta okudu yazzabilirsin hemen başlıyorum...
arkadaslar gecen cuma komsumunzun kızı 2.cocuğunu doğururken tansiyon yuksekliğinden vefat etti daha 37 yasındaydı, ve bu hafta da yine ne hikmetse aynı mahaallemizdeki komsumuzun gelini doğumdan sonra tansiyon yuksekliği ve suan yoğun bakımdaymiş yasasa da doktor beyninde bir problem muhakkak kalır demiş o da 35 yasında.bunları duyduktan sonra gercekten ama gercekten hayırlısını versin allah ölümden baska herseye rabbim çare vermiştir biz güzelce isteyelim ,suan hala şoktayım...ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN
güzelim benim siz şu görümcenden bı rahatlasan senin gidesinde gelmicek
zaten kendi sıkıntınız var bide bu olaylar tuz biber oldu size
inş bundan sonra hep mutlu haberler alalım senden
he kız ne güzel olur ikimiz bari yanlızlık çekmeyiz
Allah yardımcınız olsun
Rabbim eşine hayırlı bir iş nasip etsin
Sabrının sonu iyi olur ve sen doğal yoldan hamile kalırsın inşallah
eşim geldi
celalettin hoca eşime ermiş aktardan macun vermiş
3 ay pregnyl tedavisi sperm bulunma ihatimalini inaşallah %60-70lere çıkarırız demiş
Allah'a şükür bunlar bizim için güzel haberler
inşallah tedavimiz olumlu sonuçlanır
herkese slm beni hatırlayanınız vardır umarım 3üncü tüpbebek tedavisiyle hamile kaldım ve gecen hafta doğum yaptım darısı başınıza inş sizleri unutmamışım fırsat buldukça yazılarınızı okuyorum
Arkadaşlar hepinize öncelikle slmlar diyorum.
3 ay önce Celalettin PERU hoca ile başlayan tedavimiz bugün ilk meyvesini vermeye başladı.
Eşim bugün Spermiogram testi yaptı ve
1.500.000 Raund Cell (yuvarlak hücre),
Bunların da 390.000 i İmmatür Germ Hücre (spermi oluşturan ana hücre) gözüktü.
Bu sonuç bile bizi çok mutlu etti ve umutlarımızı tekrardan yeşertti.
Eşim 2 kutu PANAX ve E1 kullandı. Aynı zaman da Celalettin hocanın yönlendirdiği GEYLANİ BAHARAT tan aldığımız macunu sabah aksam kullanıyor.Bunların fayda verdiğini düşünüyoruz. İnş. devamı da gelir... DUA İLE HEPİNİZE
İyİ AKŞAMLAR...
Merhaba arkadaşlar bizde celalettin hocayla hızlı bir şekilde tedeviye başladık hoca bize bile olumsuz konuşmadı umut verdi,ilk defa bir doktor bize birşeyler kullanmamızı önerdi bu bile mutlu etti bizi.Hoca bize 2 tane nebido iğne ermiş aktar ve geylani aktardan kürler verdi,kullanıp 3 ay sonra tekrar gideceğiz ,umarım hepimizin tedavisi olumlu sonuçlanır,ALLAH hepimizin gönlüne göre versin...
Pazartesi tesemiz var ama benden çok eşim ölcek heyecandan :)) canım benim dönüyor dolaşıyor kescekler diyor, ay kıyamıyorum da sarı kuzuma .. Son zamanlarda kocişimi bebek sever gibi sevmeye başladım kafayı mı yicem ne
cnm senin bu görümcen kaçmadan önce damatla pazarlık yapsaymış ya düğün yaparsan kaçarım yoksa kaçmam bak diye hem suçlu hem güçlü kıza bak yagerçekten sizin sinirlerinizi oynatmışlar anlattıklarına bakılırsa okurken üzüldüm yaşadıklarınıza inş. bu yaza nasip olur tedavin cnm hakkınızdan hayırlısı olsun inş. eşine güzel bi iş kapısıda açılır..görümceninde işi zor zaten 15 ay asker yolu beklesin kayınbaba evinde..
komşuna gelince 6 aylık hamile kadını bi anda kim görse şok olur cnm hiçmi duymamıştın hamile olduğunu...
elimden bişey gelmiyor sadece ağlıyorum yine dibe vurdum bazen çok çok iyi oluyorum an geliyor dağılıyorum böyle...bu kelimen hepimizi anlatıyor işte bugün bende bi an dibe vurdum oturdum odada ağladım bi ara flzaşkı aramak geldi içimden dertleşmek için ağlıcak bi omuz aradım desem yeridir.;( odada ağlarken eşim geldi ne oldu dedi yok bişey cnm sıkılıyor dedim geçiştirmeye çalıştım ama olmadı var bişey anlat diyince başladım anlatmaya komşuya cnm sıkıldı falan dedim bilerek sana laf sokuyorlarsa konuşma kendini üzme pskolojin bozulcak dedi.ama komşum bugün cnmı çok sıktı.
inş. fazla beklemeden kavuşuruz evlatlarımıza...
Anca yazma fırsatı buluyorum.
Her evde her aile var öyle kardeşlerden.
Benim başıma gelenleri duysan sen şükür dersin kendi yaşadıklarına.
Kısa özetliyeyim:
Eşimin erkek kardeşi tüm itirazlarımıza rağmen kız kaçırdı.
Neyse var bunda da bir hayır dedik bağrımıza bastık.
Bizim evin yakınından ev tuttuk.yardımcı olmaya çalıştık.eşi de zaten ayrılmış boşanmış.
Bunlar eşya aldılar biz ödeyeceğiz diye.eşim de kefil oldu öderler diye...
Ama evdek hesap çarşıya uymadı ve 3 ay sonra ayrıldılar.
E haliyle 3 milyarlık borç bize kaldı.o borcu ödemedi.telefonlarımıza çıkmadı.bizi kandırdı.
Evimiz kira o zamanlar ben çalışmıyorum.aşka borcumuz da var.tek maaşla geçiniyoruz.annem takviye yapıyordu.
Ve şirket aradı evinize haciz gelecek diye arıyor..
En kısa zamanda ödeyin.biz vızır vızır para aradık ve bulduk icrayı durdurduk.
Kalanıda eşit taksitlerle ödedik ve ben memurluğa yerleştim
bakkal borcunu dahi ödedik.ama gel gelelim adam bir kerecik bizi aramadı.
şimdi ise başka biri ile nişanlı ve yakında düğünü olacak.
Ben ise o adamın yüzünü görmek istemiyorum.
Eşim ben düğüne gideceğim diyor.
Kısaca böyle enayi yerine koyulduk.eşim abilik yapmaya çalıştı ama beceremedi.
Eşiminde babası 5 yıl önce vefat etmişti....
O YÜZDEN BUNLARIN HEPSİ GELİP GEÇECEK
RABBİM SENİN VE HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İNŞALLAH.
baharcım benim bebeğim erkek ,düzeltmeye calıştım yapamadım sanırım sen halledersin artık .Allah kendi hamileliğinide yazmayı nasip etsin.
canım çok saol sende benim için eksik olan 278 taneyi okursan sevinirim
Canim enfal icin okudum allah kabul etsin tedavisi olumlu sonuclansin insallah....NOT: Arkadaşlar "enfal33" arkadaşımız 4. tüp bebek tedavisine başladı...
niyetimiz; hayırlısıyla tedavisinin devam etmesi ve sonucunda sağlıklı sıhatli evlatlara kavuşması
eksiklerimizi lütfen bian evvel tamamlayalım
ARUNA--------------------------------------------------290=OKUDU
ASBELOVE----------------------------------------------290
ASKBEBEK----------------------------------------------290=OKUDU
AYYUZLUM---------------------------------------------290
BAHAR85-----------------------------------------------290=OKUDU
BAHAR247----------------------------------------------290
BANU_K------------------------------------------------290=OKUDU
BENGUSUU---------------------------------------------290
BEYLEM------------------------------------------------OKUYAMIYOR
BİRUMUT99--------------------------------------------290=OKUDU
DENİZBULUT-------------------------------------------OKUYAMIYOR
ECRİN23-----------------------------------------------289
ENFAL33-----------------------------------------------OKUYAMIYOR
ESMA--------------------------------------------------OKUYAMIYOR
GVNF--------------------------------------------------289=OKUDU
HASRET------------------------------------------------289=OKUDU
HMTNZL------------------------------------------------OKUYAMIYOR
KADER60-----------------------------------------------289=OKUDU
KADER_NL----------------------------------------------290
MAVİMENEKŞE------------------------------------------290=OKUDU
MİXER07-----------------------------------------------OKUYAMIYOR
NİLDA015----------------------------------------------290
NURSEN------------------------------------------------OKUYAMIYOR
NURUSİMA81-------------------------------------------290=OKUDU
SAGANAK-----------------------------------------------290=OKUDU
SEVAL0817---------------------------------------------290=OKUDU
SONSUZ------------------------------------------------290
TULAY20-----------------------------------------------OKUYAMIYOR
UMUT99------------------------------------------------290=OKUDU
YASEMENSU--------------------------------------------290
YMEL---------------------------------------------------OKUYAMIYOR
ZAMBAK06----------------------------------------------290=OKUDU
Ayet'l-Kürsi Okunuşu
Bismillâhirrahmânirrahim
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ tehuzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. yalemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişeyin min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.
Ayet'l-Kürsi Anlamı (Manası)
Allah'tan başka İlah yoktur
Diridir, Kaimdir. O'nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O'nundur. İzni olmaksızın O'nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O'nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O'nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O'na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür.
Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.
merhaba canim, cavabin icin tekrardan tesekkür ederim, zaten sen yazdiktan sonra, ben iyice arastirdim,
ümitleri kesitigim an, bana umut isigi oldun. Esin de kemoterapi görmüs, benim esim gibi ve suan iyi sonuclar almissiniz,
hep buralarda yazmasamda siki bi takipcinim. Seni okudukca ben ümitleniyorum. Rabbim hepimize yardim eder insallah.
biz bu yaz kemoterapiyi birakali iki seneyi bitirmis oluyoruz, dualarim esimin kendini toparlanmasi, gerci cok sükür, suan
cok iyi, böyle de devam eder insallah. Insallah vücüttu kendi toparlanirda, bizim de bir bebegimiz olur.
Sayenizde bizde Celalettin beye gitmeye karar verdik, esim de umutlandi bu sefer. Senin yazdiklarini okuttum. Allah razi olsun senden de uzun uzun yazmistin.
Biraz uzun yazdim, kusura bakma canim, ama gercekten senin yazdigin bize cok iyi geldi.
Selam Arkadaşlar; Ben bu gruba yeni katılıyorum.Öncelikle hepinize geçmiş olsun allahım şifanızı versin.Benim eşim küçük yaşta akciğer rahatsızlığı nedeni ile kemoterapi ve radyoterapi gördüğünden dolayı azosperm hastalığı teşhisi kondu.2 Defa mikrotese ameliyatı oldu fakat sonuç sertoly cell çıktı.Yani hiçbir canlı hücre çıkmadı.Bu şartlar altında sizin çocuğunuz olmaz dediler.Hani derler ya hekim kim başından geçendir diye sizin de başınızda bu hastalık olduğu için sizinle dertleşmek, yardımcı olmak ve sizinde aynı şekilde yardımlarınızı bekliyorum.Allah hepinizden razı olsun.
bahaecım okuyorum niyetine canım rabbim sıkıbntılarını gidersin tez zamanda bıcır bıcır evlatlar versin inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?