canımm aramıza hoşgeldinnn tez vakitte azoyu yenersin inşşmerhaba arkadaşlar
ben de sizlerle aynı kaderi, hatta yaşıyorum.
benim eşimde azosperm.2 yıl önce öğrendik bunu, 4 yıllık evliyiz.ege ünv.bir microtese geçirdi sonuç germ hücre aplazisi.yani ölü yada diri hiç hücre yok hatta sperm kök hücresi bile yok.haliyle dünyamız yıkıldı kendimize konduramadık.uykusuz ağlamaklı geceler günler geçirdim.Allah'ın bir imtihanıdırı bu da dedim ama neden biz diye sormaktan da kendimi alıkoyamadım.hakkaten bu durumda olmayan hiçbirinsan bilemez bu duygunun ağırlığını, hiçbirşeyden tat almaz, keyif almaz oldum.bazen çok umutlanıor bazen de hiç olmayacakmış gibi hissediyorum.
bu durumu yavaş yavaş kabullenmeye başlayınca internetten araştımam sonucu kaan hocaya gitmeye karar verdik.kendisi eşime hormon iğnesi verdi öncelikle pregnyly 500, eşim yaklaşık 2 ay boyunca bunu kullandı sonra sperm fish testi yaptırmamızı istedi.burdan da sonuç almadık.yani haploid hücre çıkması gerekirken bizde diploid hücre çıktı, yani üreme hücresi olmayan hücre çeşidi.sonra bize tedaviniz devam ediyor dedi.proxed plus ve şimdide tribestan verdi, günde 3 defa kullanmamızı istedi.bunun yanında ısırgan otu çayı,keçiboynuzu tozu, incir ve nohut yemesini önerdi eşimin.yani bilemizyoruz tedavi devam ediyor.bikaç ay sonra yeniden fish testi yaptırmamızı istedi.acaba kaan hocaya devam mı etsek yoksa başka bir doktora mı yönlensek bilemdik.bu arada benimde reglimde azalma olmaya başlayınca geçtiğimiz günlerde hormon testi vemuayne oldum.fsh 10, 25 çıktı ve yumurta sayılarımda çok iyi çıkmadı sağ yumurtalıkta 4-5 tane, sol ymurtalıkta 5- tane ve genellikle küçük yapıda dedi ve elinizi çabuk tutun çocuk olayını geciktirmeyin, sanki oluyorda biz geciktiriyoruz demek geldi içimden.o an yine dünyam yıkıldı ya ben de tümden sorun çıkarsa, ozman hiçbirzaman anne olmam dedim.ister istemez tedavide vakit kaybetmemiz gerektiğinin farkına vardım daha çok.ama sudan çıkmış balık gibiyiz, kim ne derse onu yapmak geliyor içimden.sizce ne yapmam lazım, var mı benim durumumda olan arkadaşlar, ne büyük bir sıkıntı bu allahım, yardım et cümlemize.
merhaba arkadaşlar
ben de sizlerle aynı kaderi, hatta yaşıyorum.
benim eşimde azosperm.2 yıl önce öğrendik bunu, 4 yıllık evliyiz.ege ünv.bir microtese geçirdi sonuç germ hücre aplazisi.yani ölü yada diri hiç hücre yok hatta sperm kök hücresi bile yok.haliyle dünyamız yıkıldı kendimize konduramadık.uykusuz ağlamaklı geceler günler geçirdim.Allah'ın bir imtihanıdırı bu da dedim ama neden biz diye sormaktan da kendimi alıkoyamadım.hakkaten bu durumda olmayan hiçbirinsan bilemez bu duygunun ağırlığını, hiçbirşeyden tat almaz, keyif almaz oldum.bazen çok umutlanıor bazen de hiç olmayacakmış gibi hissediyorum.
bu durumu yavaş yavaş kabullenmeye başlayınca internetten araştımam sonucu kaan hocaya gitmeye karar verdik.kendisi eşime hormon iğnesi verdi öncelikle pregnyly 500, eşim yaklaşık 2 ay boyunca bunu kullandı sonra sperm fish testi yaptırmamızı istedi.burdan da sonuç almadık.yani haploid hücre çıkması gerekirken bizde diploid hücre çıktı, yani üreme hücresi olmayan hücre çeşidi.sonra bize tedaviniz devam ediyor dedi.proxed plus ve şimdide tribestan verdi, günde 3 defa kullanmamızı istedi.bunun yanında ısırgan otu çayı,keçiboynuzu tozu, incir ve nohut yemesini önerdi eşimin.yani bilemizyoruz tedavi devam ediyor.bikaç ay sonra yeniden fish testi yaptırmamızı istedi.acaba kaan hocaya devam mı etsek yoksa başka bir doktora mı yönlensek bilemdik.bu arada benimde reglimde azalma olmaya başlayınca geçtiğimiz günlerde hormon testi vemuayne oldum.fsh 10, 25 çıktı ve yumurta sayılarımda çok iyi çıkmadı sağ yumurtalıkta 4-5 tane, sol ymurtalıkta 5- tane ve genellikle küçük yapıda dedi ve elinizi çabuk tutun çocuk olayını geciktirmeyin, sanki oluyorda biz geciktiriyoruz demek geldi içimden.o an yine dünyam yıkıldı ya ben de tümden sorun çıkarsa, ozman hiçbirzaman anne olmam dedim.ister istemez tedavide vakit kaybetmemiz gerektiğinin farkına vardım daha çok.ama sudan çıkmış balık gibiyiz, kim ne derse onu yapmak geliyor içimden.sizce ne yapmam lazım, var mı benim durumumda olan arkadaşlar, ne büyük bir sıkıntı bu allahım, yardım et cümlemize.
canlarım ben biraz sonra kan testi vermek için çıkıcam
inşallah güzel haberlerlegelirim
en geç 11 de gelirim buraya:18::18::18:
nasıl heyecanlıyım anlatamam her yerlerime kramplar giriyoooooo
hadi görüşmek üzere
inş cnm grdüğün günler gelecek hayırlısıyla
güzelim güzelimmmmmmmmmmmmm
kızzzzzzzzz görmez olurmuyum gördümde netten çıkmtım hemen cvp yazamadım
helal olsun kaç ay sonra vermişsinbuna şükür
ben de takıldım şu an ki kiloda kaldım gene 80 i gördüm ama
aferin kız almadın ya az da versen olur tatlım
mevlüt vardı bugün babamlardaydım cepten baktım çıktım
hepimize orda dualar ettimsen nasılsın
eşine de allah yaş büyüklüğü versin bu sene sen ve eşine bebişin de katılsın inşşşşşşş
cnm hayırlısı olsun ha gayret olucak inş. 65 ide göriceksin inş. tedaviye başlamadan verki nasılsa tedavide geri alıcaksın verdikleriniöpüyorum bidenem
hadi görüşmek üzere
hadi görüşmek üzere
Flazskcim sen tedaviye nerede devam edeceksinnn
a.s canımmm
tedaviye cnmm bi aksilik olmazsa başlıycam cnm yakın zamandaa inş.
Allah razı olsun cnmm benimm..sana hayır demem sende okursan sayesinde yardımlarınızla tamamlamış olucam yasinleri..
ve hiç hamiş birisi okumadı yasinlerden o yüzden seninde okumanı çokkkkkk isterimm .hamişlerin duası kabul olur derler..Rabbim kabul eder inş..:26::26::26::26: bende yaşarımm bu sefer inşallah..
hmm nursenimde hamişse oda okumuşş oldu inş yarı onunda güzel haberlerini alırız..
cnm bende 1 yasin okurum
Umutta cnm yinee mecburen orda testis dokuları varr onlarla deneme yapacağız inş.
sen nerde düşünüyosunn cnm
güzelim ben dna testlerini bile yaptırmadım daha ama bende herşeye rağmen umutu düşünüyorum temmuz ayında tam 1 yıl sonra celaattin hocaya gitmekte isiyorum ama biliyorsun biz azo değiliz acaba morfolojiyle ilgileniyor umuta gitmeden rahim filmide çektirmeliyim bu aralar ağrılı adet oluyorum çok koptuk biz konulardan rahat bıraktık yine olmadı sperm sayımız son iki yılın en iyisi yine olmadı günde 6 argımax alıyor çok iyi geldi ama morfolojide ilerleme yok
hadi görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?