Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Siz 5000 lik kullanıyordunuz dimi canım yanlışmı hatırlıyorum çok iyimiş testesteron seviyesi,biz 1500lük kullanıyoruz hoca küçük bir doz kullanmana rağmen sonuç çok iyi dedi
evet biz 5000 lik kulalnıyoruz
o zaman sizin gelişmeler az kaldı güzel haberler almaya desene:34:

gulzacığım tatlım sende haklısın birde o aptallar var demi ....bazılarının gerçekten Allahtan korkusu yok nisbet yapmak ,gösteriş yapmak ayyyyy bazen insanlardan tiksiniyorum benide çok ağlatanlar oldu işyerimde bir temizlikçi bayan vardı bana hep nasıl hamile kaldığını hemençik nasıl doğurduğunu ima eder dururdu ....canım benim Allahım inş. seninde yüzünü güldürsün şu cuma günü hürmetine çiftçift doğurun inş.kader arkadeşlerim sabırlı kardeşlerim benim :16:

cnmmmm güzel duaların için Allah bin kez razı olsun...evet hem de ne aptal,Allah bildiği gibi yapsın böylelerini.eltimle zaten hiç sevmeyiz birbirimizi,beni çok kıskanır bi de,resmen beni aşağılamak için açığımı arar durur,eğer bende olsaydı sorun düşünemiyorum...resmen zevk alıyo ben biliyorum...ilkinde tutmayınca çok üzülüp ağlamıştık eşimle hem de onların yanında onların evindeydik.eltim altlı üstlü kaynanamla da.beni hiç teselli etmedi bile...hayırlısı olsun deyip durdudeyiş tarzını da görmenz lazım,dövecek gibi....biz de biliyoruz evet hayırlısı olsun ama bi insan bu kadar da gaddar olmaz ki..karşımda o kadar düşmanım ağlasa düşmanıma bile sarılırım,hem de bu kadar hassas bi konuda...kocası ceketini atsa hamile kalıyomuş...sanki bizim gibilerin kocaları ceketini atamıyo...herkesten çok daha babadır benim gözümde bizim eşlerimiz...

kızlar benim eltimin biri evlatlık almış asla kınamam ki bende Allah biliyor ya evlatlık almayı düşünüyordum ,ama beni kandırmaya çalışıyor yok aliyi ben doğurdum da doğumdan sonra çok kilo aldım da hep çikolata yedimde şöyle oldu böyle oldu cümle alem evlatlık olduğunu biliyor kendince beni salak gördü ya kandıracak ay hiç birşey söylemedim çünkü benimde çoçuğum yok beddua falan eder dedim evet öyledir yenge falan dedim neyse hanımefendi ben işe girince sinirleri bozulmuş sinirinde ağlamış çoçuğun yok çalış bari diyor bana şimdide bebk için hayırlı olsun bile demedi ayrıca meraktan çatlıyor eşi arayı eşime benimle ilgili sorular soruyor haaaaaaaaa birde gecen kurban bayramı onlar gittik hemen arkamızdan yan komşusu geldi onunda dört beş yaşlarında bir oğlu vardı abiyim yani eşimin abisi çoçuğu kuçağına aldı resmen bize nisbet yapar gibi saatlarce çoçuğu sevdi ve kendini o kadar küçük düşürdü ki eşim abiimi böyle bilmezdim resmen bizi ezdi dedi ve artık yeminliyim evine adım atmam ........ayyyyyyyyy çok dolmuşum valla

ay inanamıyorum ya yuuhhh.böyle bi mucizeden sonra bile mi aramadı..buna havai fişek patlatılır be ! ya bu eltiler neden böyle !neden kıskanırlar !ben onları çocukları olduğu halde kıskanmıyorum.gerçi beni diğer eltim bu çocuk konularında çok anlayışlıdır.ilkinde tutmyınca bana sarılıp sarılıp ağladı benimle.hiç unutamam.ne yapsa başımın üsütnde yerii var onun.beni bu konularda asla üzmedi.görmüş geçirmiş insan başka valla.ama öbürü öküüüüzzzz !bana tedavi esnasında neler yaptı neler ! mecburen kaynanamda kalıyodum,o da üstte oturuyo,hergün beraberdik maalesef ! hatta beni ilkinde çok ağlattı hiç hakkımı helal etmiyorum ona.asla unutamam yaptıklarını !Allahııım kıskanç fesat insanlardan koru bizi !

bizim tahlil sonuçları çıktı
spermiyogram sonucu yıne sıfır
fsh 2,85
lh 4.94
total testosteron 6.45
yarında mr sonucu çıkacak ve celalettin hocaya yollayacağım bakalım ne diyecek?
fsh ve lh düşmüş testosteron artmış

fsh 2,85
lh 4.94
total testosteron 6.45

Arkadaşım hormon sonuçları çok güzel moralini bozma spermde yakın zamanda çıkacak inşallah öyle görünüyor, bu zamana kadar ne kullandınız bide azosperm sebebiniz neydi biraz bahsedermisin,diğer arkadaşlar biliyordur ama ben kaçırmışım kusura bakma.

Günaydınnnn canımmmm arkadaşlarımmmmmm:16::16::16::16::16:

SEVALİMM inşallah eşinin testindeeee 2.5 sene aradan sonraaaaaa büyük bi değişiklik olmuştur..:52::52::52:

CEMREMMMMM canım benim yeni koltuklarınız geliyomuşş .ohh ne güzell.güle güleee kullan cnmm..geliriz bi günn inş.:34::52::52:

KADER60 eşinin test sonucu olumsuzmuş inşallah bi dahaki testte görürsünüz cnm spermleri.:26:

BURSA cnm benim inşallah bu defa istediğin olur..cnm dualarım seninle..:26:
unuttuğum varsa affola:16::16:

kızlar benim yine lekelemelerim de bu sefer daha fazla ve rengide koyu eşim gelsin akşam hast.gidecez dualarınızı bekliyoruz Allahım bebeklerimi korusun bize bağışlasın Allaha emanet olun:emir_bebek::emir_bebek:

merhaba arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum sizi benim eşimde sperm azlığı var morfoloji kotu 3 kere tüp bebek denedik ama olmadı çok ilaç kullandı ama değişen bişey olmadı doktoruda pregnyl ve menagon iğne verdi eşi bu iğneleri kullanıpta yukselen oldumu kızlr yardımcı olursanız çok sevinirim çıkmazda kaldım resmen

kızlar benim yine lekelemelerim de bu sefer daha fazla ve rengide koyu eşim gelsin akşam hast.gidecez dualarınızı bekliyoruz Allahım bebeklerimi korusun bize bağışlasın Allaha emanet olun:emir_bebek::emir_bebek:

şimdi gördüm canımmmm ,Allah'ımmm korusun sizi...minişlerinizi bağışlasın size...haber ver cnm...merakta bırakma bizi

fsh 2,85
lh 4.94
total testosteron 6.45
cnm sonuçlar ii inşlh spermi de görürsün sonu ii olsun güzelim:34:
Günaydınnnn canımmmm arkadaşlarımmmmmm:16::16::16::16::16:

SEVALİMM inşallah eşinin testindeeee 2.5 sene aradan sonraaaaaa büyük bi değişiklik olmuştur..:52::52::52:

CEMREMMMMM canım benim yeni koltuklarınız geliyomuşş .ohh ne güzell.güle güleee kullan cnmm..geliriz bi günn inş.:34::52::52:

KADER60 eşinin test sonucu olumsuzmuş inşallah bi dahaki testte görürsünüz cnm spermleri.:26:

BURSA cnm benim inşallah bu defa istediğin olur..cnm dualarım seninle..:26:
unuttuğum varsa affola:16::16:
günaydın cnmmmmmm teşekkür ederim güzelim gel beklerim tabii bebiş le tanışmış olurum bendeeeeeeeeeeeee:49::52:
tatlım inşlh lekelenme geçer tatlım dualarım seninleeeeeeeee:26:
merhaba arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum sizi benim eşimde sperm azlığı var morfoloji kotu 3 kere tüp bebek denedik ama olmadı çok ilaç kullandı ama değişen bişey olmadı doktoruda pregnyl ve menagon iğne verdi eşi bu iğneleri kullanıpta yukselen oldumu kızlr yardımcı olursanız çok sevinirim çıkmazda kaldım resmen
burda herekesin eşinde sperm yok var olanda çok değil o yüzden ben bilemem
tatlım ama iğneler işşe yarar umarım :26:

merhaba kızlarrr ben geldim 2 gündür çok yoğundum dün misafirim vardı üstüne koltuğum geldi :52:
yastıklarının rengini ben seçmiştim uyumsuz mu oldu diye kafam karışıktı ama gelince içime sindi
bugünde artık işler bittiğine göre derslere başlıyorum az bi zaman kaldı bu aralar akşam girerim topiğe
hepimizeee güzel mutlu hafta sonlarıııııııııııııııııııııı:24::32:

Arkadaşım hormon sonuçları çok güzel moralini bozma spermde yakın zamanda çıkacak inşallah öyle görünüyor, bu zamana kadar ne kullandınız bide azosperm sebebiniz neydi biraz bahsedermisin,diğer arkadaşlar biliyordur ama ben kaçırmışım kusura bakma.

inşallah
eşimde inmemiş testise bağlı azospermi var 15 yaşında ameliyat olmuş 4 yıldır uğraşıyoruz
2.5 aydır celalettin beyde tedavi oluyoruz fsh 24lerdeydi lh çok yüksekti
kaan hoca ve emre bakırcıoğlu ameliyat etmedi bulamayız dediler.
hakkımızda hayırlısı artık

merhaba kızlarrr ben geldim 2 gündür çok yoğundum dün misafirim vardı üstüne koltuğum geldi :52:
yastıklarının rengini ben seçmiştim uyumsuz mu oldu diye kafam karışıktı ama gelince içime sindi
bugünde artık işler bittiğine göre derslere başlıyorum az bi zaman kaldı bu aralar akşam girerim topiğe
hepimizeee güzel mutlu hafta sonlarıııııııııııııııııııııı:24::32:

Canım yeni koltukların hayırlı olsun güle güle kullanın,sende benim gibi açıklise okuyorsun galiba allah zihin açıklığı versin tatlım,ben şükür en son sınavdan sonra mezun oldum, senin nekadar kaldı

inşallah
eşimde inmemiş testise bağlı azospermi var 15 yaşında ameliyat olmuş 4 yıldır uğraşıyoruz
2.5 aydır celalettin beyde tedavi oluyoruz fsh 24lerdeydi lh çok yüksekti
kaan hoca ve emre bakırcıoğlu ameliyat etmedi bulamayız dediler.
hakkımızda hayırlısı artık

canım testisler yerindemi şimdi,15 yaşında 2 testiste yerine indirilebildiyse bu bile büyük birşey benim eşim 6 yaşında olmuş inmemiş testis ameliyatını ama tek testisini almışlar geç kalındığı için testis çürümüş,diğerinide tam torbaya indirememişler,bizde celalettin hocada tedavi görüyoruz ama bizim hormonlar tam düzelmedi menagonla birlikte düzelmesini umut ediyorum,siz maşallah :nazar::nazar::nazar:2,5 ayda çok güzel yol kat etmişsiniz neler kullandınız ?

selamün aleyküm arkadaşlar dün yine kendimi ve sevdikleri korkuttum ama şükürler olsun bugün normale döndük artık anladım ki bu tüp bebekle gebelikte ve ikiz gebeliklerde sık sık rastlanan bir şeymiş Allahın izniyle bebeklerimize diken üstünde korka korka korkada olsa kavuşacağız inş.bu tip kanamalar çoğu arkadaşın başından geçmiş bundan sonra biraz daha soğuk kanlı olmaya çalışacağım ,Allah nasip ederse yarın erkenden işimize gideceğiz :emir_bebek::emir_bebek: Allahım hepimizin gönlümüze göre versin ,herkes için hayırlı ve güzel gelişmeler olsun inş.:49::16:

canlarım size ayrıca teşekkür ediyorum Allah razı olsun minikler beni böyle korkutuyorlar teyzeleri ,Allahım sizede böyle tatlı heyecanlar nasip etsin inş.
gulzacığım tedaviye başladınız mı nereye karar verdiniz.Allah karşınıza hayırlı kişiler çıkartsın

cemrem Allahım sınavlarında ve tedavinizde yardımcın olsun

kızlar hayırlı haberlerinizi bekliyorum dualarımız sizlerle :emir_bebek::emir_bebek:

arkadaşlar doktorumu aradım hemşiresi ilacı kes dedi maalesef bebeğim benim gibi inatçı çıkmadığı için elini bırakmak zorundayım ne kadar zor bir durummuş Rabbim beterinden korusun inşallah

canım o kadar çok üzüldüm ki anlatamam
sakın kendini çok yıpratma inşallah 2.de bebişin sana gelir
1.de çoğu kimsenin ki tutmuyor zaten
Rabbim sabır versin

selam canlar nasılsınız :16: ben iyiyim çok şükür yeni geldim okuldan...
eşim bugün izmire gitti druyla görüşmek için...
beni götürmek istemedi "hafta sonuna geldik kaç gün gittin şimdi boşuna rapor almayalım" diye ben de kabul ettim...
neyse druyla görüşmüş ablası ve erkek kardeşiyle uyumluluk sağlanamamış...
ablası ve erkek kardeşinin birbiriyle uyumluluğu var ancak eşimle yokmuş...
zaten seçenekler vardı onlardan bahsetmiş dru...
şuanda eşimin o lenf nodülü dışında hastalığa dair hiç bi belirtisi olmadığı için dru kemoterapi başlatmayacakmış...
1 ay bekleyecek sonra tomografi yaptırıp druna gidecekmiş lenf nodülünde bi değişiklik var mı diye bakılacakmış...
sonrasında amerikadan getirilecek ilacı kullanacakmış...
eşim tüp bebek tedavisi olacağımızdan bahsetmiş dr çok memnun olmuş kendi çocuğunun olma durumunu duyduğu için...
ayrıca kız kardeşi doğumdan sonra onunlada uyumluluk testi yapılacakmış...
ilik nakli içinde daha çok şansın var diye dr da sevinmiş eşimde...
eşimin en son patoloji raporunda hastalığını ifade eden "C30" diye bi ibare olması gerekiyormuş ama raporda bu ifade yokmuş...
bu ibarenin geçmesi gerekirmiş bu ilacı getirtebilmek için bakalım elimizden geleni yaparız demiş dru...
işte böyle canlar uyumluluk sağlanamadı kemoterapi görmeyecek sadece getirtebilirsek amerikadan gelecek ilacı kullanacak...
bu süreçte allah nasip ederse bebişimize kavuşabilirsek ilaç tedavisi bitmeden (18 ay kullanılacakmış ilaç) bebişimiz doğmuş olacak :16:
kardeşi doğumunu gerçekleştirince onunlada test yapılacak çok şükür önümüzde bi çok seçenek var...
şimdiden kemoterapi almamasına da sevindim açıkcası...
hastalığının tekrarlayıp tekrarlamadığı belli değilken o ağır tedaviyi görmeyecek en azından...
belki bu süreçte lenf nodülü tamamen yok olacak nakile bile gerek kalmayacak...
dualarım hep eşim için en hayırlısı olması yönündeydi demek ki böylesi hayırlı onun için...
sonunda güzel şeylerin bizi beklediğine inanıyorum...
tedavimize de başlıycaz hayırlısıyla rabbim bebişlerimizi nasip eder hem evlatlarımıza kavuşuruz hem eşime şifa olurlar inş :16::16::16:

baharcım inşallah herşey yoluna girecek zamanla
daha da güzel şeyler olacak ben inanıyorum

slm arkadaşlar
kaç gündür öyle bunalıyorum ki kalbim sıkışıyor artık
3. denemeye Allah nasip ederse Eylül de başlayacağım ama ya negatif olursa
diye kendimi yıpratmaktan yoruldum.galiba panik atak oldum ben
yakında bir psikolga gidecem böyle bir durumda tedaviye nasıl başlarım kii
çok bunaldım ben yaa:43::43:

Back
X