Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selvacım bende pek anlamadım.bizimkinde sadece lökosit olarak yazıyodu.ayırmamış bu şekilde.acaba diğerleri dediği yuvarlak hücre olabilir mi? bende sana sordum ama:)))

bizimkinde bol miktarda lökosit yazıyordu ve kaan hca yuvarlak hücre olduğunu ve ii bi gelişme olduğunu sylemişti.inşallah sizinde öyledir canım.

arkadaşlar birde testin sonunda not olarak bol amorfurat kristalleri görüldü yazıyor,daha öncekilerinde hiç böyle bişey yazmıyordu..bizde anlamadık bunlar ne demek,inşaallah hayırlı gelişmelerdir,kaan hocaya mail attım bakalım ne diyecek..gamzecim lokosit bizim tüm test sonuçlarımızda vardı,bunda diğer hücre yazıyo 1 milyon ben onu merak ettim...

bizde 1 milyon'dan az lökosit var önceki spermiogramlarda yoktu en son yaptirdigimiz tüp bebek merkezinde yapildi sizce fark eder mi;
sizce bizdede mi yuvarlak hücre anlamina gelir
1 milyon'dan fazla oldumu enfeksiyon'a bagliyorlar
anlamadim bu lökosit olayini
sizce ?

walla bende çok iyi bilmiyorum aslında.eşim de görnce mikrop bunlar demişti ama kaan hoca yuvarlak hücre olduğunu syledi.neye göre syledi bilmiyorum.tam sayı yazmıyodu bizde.sadece bol miktarda yazıyodu.ben şöyle bi mantık yürttm.normalde lökosit mikrop ama kısırlık tedavisi görürken fazla miktarda çıkarsa yuvarlak hücre deniyor.

selam bacılar nasılsınız ben geldimmmmmmmmmm
naptınız ben yokken kimlerden ii haberler var kısaca bi anlatın bakem
bende anca yerleştim bundan sonra sdece akşamları nete girebilicem evde hala telefon yok dolayısıyla nette yok kocişin cebinden girerim artık
eeeeeee anlatın bakim neler var

Kizlar simdi esimin dosyasina baktim
eylül ayinda ankara'da spermiogram yaptirmistik kaan aydos'un istegiyle sonuçta lökosit yazmiyor
ekim'de fransa'da tüp bebek merkezinde yaptirdik spermiogram sonucunda 0,06 million/ml
ve 1 milyon'dan az olmasi gerekiyormus
esiminki bir milyon'dan az simdi bu ne demek enfeksiyon mu yoksa yuvarla hücre mi ?
Kafam karisti yardimci olursaniz sevinirim

hosgeldin zaman nasilsin ?
Evine yerlestin mi. Simdi sen yorulmusundur kolay gelsin.
Yeni ev yeni umutlar desene.
Burda degisen birsey yok sadece cicek tese raporunu aldi sperm bulunmadi fakat raporda gelismemis sperm göründü anlican üretim var buda güzel bir haber sayilir
sende ne var ne yok ?

amanın cicekde çıkmadımı hadi yaaa bak şimdi üzüldüm olsun vardır bundada hayır kız cicek ban eş geldin desene bizdede spermin evreleri var sperm yok napalım Allah büyük
belgim harzemim napıyorlar acaba harzem yerleştin mi kız belgin spermiyogram yaptırcaktı en son sonucu bilen varmı

canım ben bildiklerimi yazdım.sadece şunu diyebilirim spermigram yaptırdığınızda lökosit sayısınıda kaan beye yazın .o da önmli çünkü.birde araştırdığımda şöyle diyodu yuvarlak hücreler de lökosit olarak görülebilir.

belginin sonuç olumsuz zamncım.bu arada iyi gelişmler yok.herkes tedavi sürecinde.sonuç ne zamn alınır bilinmez.beklemedeyiz yani zamncım.

zamancigim anlamadin galiba
cicek'in esi ocak'ta tese oldu spermiogram bulunamamisti
fakat dün raporu almaya gittiler doktora ve gelismemis sperm oldugunu söyledi doktor fakat onunla tüp bebek yaptirmak yasakmis hollanda'da sonuçta esinde üretim var buda iyi bir haber
tedaviyle normal sperme dönüsebilir

kaan aydos'a mi yazsam dedigin gibi
bakalim kendisi ne söyleyecek
lökosit'e anlam verebilir
senin esindede çikti mi ?

hmmmm gülenin tosunu merak ettim
neyse cicek içinde hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…