hormon sonuçlarımız çıkmıştı, kromozon analizinin sonucunu bekliyorduk az önce hocayla görüştük.
onun sonucuda çıkmış.hiçbir sıkıntı yok.hormonlar normal, genetik bir sıkıntı da yok :)))))
hoca yüzyüze görüşelim dedi.yarın saat 12:00 de randevumuz bakalım ne diyecek.
yarın nasıl olcak yaaaa?????
arkadaşlar ben geldim malesef güzel haberlerle dönemedim .eşim ameliyat oldu sperm cıkmadı.bundada vardır hayır diyorum .carsamba günü sabah ameliyat oldu. hiç aglamadım sükür rabbim sabrını verdi.bana gelirse 11 yumurtam oluşmuştu hepsi iyi kaliteymiş olmayınca olmuyormuş arkadaşlar.demek ki vakti saati gelmemiş.ameliyattan sonra emre bey geldi yanıma üzgün bir biçimde iki testiside acmışlar ama bişey bulamadık dedi patoloji sonucunda görüselim dedi . sükürki mevlam umudumuzu tam elimizden almadı .patoji sonucunda sperm duraklaması cıktı .doktorun tabiriyle üretim varmş belli yere kadar geliyormuş duruyormuş.cook sasırdım emre bey klomen verdi esime hormonlarını yükseltelim belki cıkış olabilir dedi. emre beyin pek ilac tavsiye etmedigini biliyorum bizin gibi durumu olanlarda genel de hig. hastalarına verdigini biliyordum sizce bizde bir ışık görmüştür degilmi arkadalar ilac verdigine göre.aynı soruyu kendinede yönelttim patoloji kötü gelseydi hiç bir sey tavsiye etmiyecektim dedi ama sizde belki düzelme olabilir dedi
bu arada yeni hamiş arkadaşlarımız varmış ilk actıgımda yazıyı görünce coook sevindim rabbim devamını getirsin tedavideki arkadaşlarımın yüzünü güldürsün bizden böyle arkadaşlar
hepinize hayırlı bir hafta diliyorum
bu haftada hepimiz güzel haberler alıp verelim inşlh...
2 .hamişten hala ses seda yok galiba...
bende hasta oldum:2::2::2::2::2:
sürekli hapşırıyorum
ama süpriz hamişimizide burda bekliyorum...
Kızlar ; bugun bhcg testim vardı : Yumurta toplamadan sonrakı 14. Transferden sonrakı 9. Günüm
126.1 cıktı ... 2 gün sonra bi daha test var çok tuafım ... Ağlasammı gülsem mi ...
Merhabalar,
Biz öğreneli neredeyse 5 ay oluyor. Eşim de inmemiş testis kaynaklı azospermi var. Bu sürede Ege üniversitesinde tüm testlerimiz yapıldı. Genetik testlerimiz temiz çıktı. Bölüm başkanı testesteronu yükseltmek için 3 ay süren bir ilaç tedavisi yapalım sonra da ameliyat dedi. Ancak biz yetinmedik. Bu hafta istanbula geleceğiz ( izmirde yaşıyoruz) Hem Emre Bakırcıoğlu hem de Celalettin Peru ile görüşmek istedik. Emre Bey'den 3 hafta önce randevu almıştık ancak yurtdışı seyahati çıktı ve randevumuz iptal edildi. Her işte bir hayır vardır dedik. Şimdi cuma günü Celalettin Peru'ya gitmeyi planlıyoruz. Eşim hayırlısıyla tedavi olur ve inşallah ben de hamile haberi verebilirim. Dualarınızı bizden de eksik etmeyin.
Sevgiler.
Canım celalettin hoca cuma günleri genelde izinli oluyor,onu tam öğrenip öyle gidin olurmu?
Merhabalar,
Biz öğreneli neredeyse 5 ay oluyor. Eşim de inmemiş testis kaynaklı azospermi var. Bu sürede Ege üniversitesinde tüm testlerimiz yapıldı. Genetik testlerimiz temiz çıktı. Bölüm başkanı testesteronu yükseltmek için 3 ay süren bir ilaç tedavisi yapalım sonra da ameliyat dedi. Ancak biz yetinmedik. Bu hafta istanbula geleceğiz ( izmirde yaşıyoruz) Hem Emre Bakırcıoğlu hem de Celalettin Peru ile görüşmek istedik. Emre Bey'den 3 hafta önce randevu almıştık ancak yurtdışı seyahati çıktı ve randevumuz iptal edildi. Her işte bir hayır vardır dedik. Şimdi cuma günü Celalettin Peru'ya gitmeyi planlıyoruz. Eşim hayırlısıyla tedavi olur ve inşallah ben de hamile haberi verebilirim. Dualarınızı bizden de eksik etmeyin.
Sevgiler.
Teşekkür ederim bilgilendirme için. Şimdi aradım ve cuma günü öğlene kadar çalıştığını öğrendim. yarın sabah randevu almam gerekiyor sanırım.
cnm tebrik ederim gözün aydın
çiçek zannetmiştik
ama tülay sen olduğunu tahmin etmişti haydi halaya
Canım tebrik ederim.
Seni de anne adayları tarafına alalım
Rabbim sağ salim kucağına alacağın günleride göstersin inşallah
Değerin gayet çok güzel.
Ağla için açılır ama sevinçten ağla
Artık kötü günler geride kaldı
Haydiinnn halaya
Tebrik ederimm arkadaşımmmmmm..
Hayırlı olsunnnn Rabbim tamamına erdirsin.
9. gün değerin çok iyi .
Merak ediyoduk hamiş kim acaba diyeeeeeee
cnm insan acayip oluyo,ben bi ağlıyodum bi gülüyodum deli olmuştummmmmm
darısı diğer arkadaşlarımızın başına inşallah:26::26::26:
Allah tamamına erdirsin. Sağl sağlım kucağınıza da almayı nasip etsin.[
Sizin sıkıntı neyid tam olarak ?:26::26::26:
tesekkur ederim canım . Amin inşallah rabbim herkese saglıkla kucagına almayı nasıp etsin ...inşallah rabbim kucagımıza da almayı nasıp eder sag salım
canım tebriklerrrrrrrrr
çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmm
haydeee yine halaya
Rabbim büyük işte ne güzel bir haftaya başladık sayenizde kızlarr
canım maşallah değerin gayet güzelinşallah yavrucuğunu kucağına da alırsın
Rabbim bizlerinde burda sevinç haberleri vermemizi nasip eylesin
çok ama çok sevindim
cnm temrik ederimmm çoook sevindimmm ,
tebrik ederim ALLAH tamamına erdirsin sağlıklı sıhhatlı şekilde inş.Rabbım isteyenlerede en kısa surede nasıp etsın inş.
Canim tebrik ederim çok sevindim Allah kucaginada almayi nasip etsin inşallah bizlere de nasip eder Rabbim
geçmiş olsun tatlım.......
dikkat et kendine .
havalardan canım yaaa. bir serin bir sıcak bir soğuk ...
ballı limonlu karışım yap tatlım iç...şifa olsun.
hamişlerimiz çoğalacak inş ...
süperrrrrrrrrrrrr
Allah tamamına erdirsin.
kucağına sağsalim almanı nasip etsin Rabbim.
sevinç gözyaşları tatlım bunlar ağla ağla mutluluktan olsun hep ağlamaların...amin.
halaya tey tey tey
her geçen gün hamişlerimiz artsın inşşşşşşşşş.....
darısı hepimize olsunnnnn .
Kızlar ; bugun bhcg testim vardı : Yumurta toplamadan sonrakı 14. Transferden sonrakı 9. Günüm
126.1 cıktı ... 2 gün sonra bi daha test var çok tuafım ... Ağlasammı gülsem mi ...
cnm cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm şükür kız açıkladın yahuuuuuuuuuuuuuuuuuevet halaya kimler hazır çok beklettim hakkınızı helal edin ama anca yazabildim HAAAAAAAAMMMMMMMMMMİLEEEEYYYYYYYİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMÇOOOOOOKKKKK ŞÜKÜRRRR DARISI BURDA KALAN HERKESE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?