slm kızlar ,bugün kontrolümüz vardı eve yeni geldim hemen yazayım dedim,sonuçlar iyi mi kötü mü anlamadım..
eşimin fsh ı0,64 idi şimdi 14,29 olmuş yani yükselmiş buna üzüldüm açıkçası,
diğer yandan immatür germ hücresi 3 ay önce 330000 idi lökosit oranı %56 ile 420000 idi şimdi ise
immatür germ hücresi 885000 olmus lökosit oranı ise%41 ile 615 bin .
hoca %200 artmış dedi .ayrıca preglny 2500 vuruluyoduk dozunu artırıp 5000 e çıkardı menegon aynen haftada 3 gün 75 lik devam edecek,ayrıca ersel beyin kürlerini bırakmayın her ayın başında antibiyotik kullanın dedi.
bizden haberler böle kızlar dua eden herkesten Allah razı olsun.Rabbim bize yardım etsin ..birsürü de bebek gördüüm bugün azıcık da ona hüzünlendim ..hayırlısı...
Hangi tahlilleri ıstiyor acaba? Eşim bugün tekrar hormon tahlili verdi. Belki Celalettin bey yakın tarihli test olduğu ıcın tekrar ıstemez. Umarım öyledır yoksa tekrar ne zaman gıdebılırız bilmiyorum
ervacım cnm ya allah allah bazen böyle oluyor bazen hücreler çıkıyor lokosit arkasından sperm çıkar bi sonraki testte çıkmaz bunların hepsini gördük inan ki üzülme böyle olması normal inşlh iğnelerin dozu artıktan sonra düzene girecekslm kızlar ,bugün kontrolümüz vardı eve yeni geldim hemen yazayım dedim,sonuçlar iyi mi kötü mü anlamadım..
eşimin fsh ı0,64 idi şimdi 14,29 olmuş yani yükselmiş buna üzüldüm açıkçası,
diğer yandan immatür germ hücresi 3 ay önce 330000 idi lökosit oranı %56 ile 420000 idi şimdi ise
immatür germ hücresi 885000 olmus lökosit oranı ise%41 ile 615 bin .
hoca %200 artmış dedi .ayrıca preglny 2500 vuruluyoduk dozunu artırıp 5000 e çıkardı menegon aynen haftada 3 gün 75 lik devam edecek,ayrıca ersel beyin kürlerini bırakmayın her ayın başında antibiyotik kullanın dedi.
bizden haberler böle kızlar dua eden herkesten Allah razı olsun.Rabbim bize yardım etsin ..birsürü de bebek gördüüm bugün azıcık da ona hüzünlendim ..hayırlısı...
cnm bence siz celalletin hocaya gidin yani bi çıkıp sonradan çıkmamasını öğrenin morfolojisine ,kalitesine bakılıp iyi ise dondurursunuz aşılama ne kadar sperm varken yapılır bilmem ama olursa aşılama da denersiniz.. benim fikrim bukızlaarr kader arkadaşlarıımm, azolu olduğumuzu öğrendiğimden beri hergün okuyorum yazdıklarınızı bikaç kerede yazmıştım zaten, düzenli olarak yazmak istemedim çünkü bu konudan ne kadar uzaklaşırsam o kdr normla bi şekilde gebelik bekleyebileceğimi düşündüm ama sanırım sürekli kendimi kandırıyorum aklımın bi köşesinden çıkaramıyorum bunu.
burda son günde beni çokkk mutlu eden iki hamilemizide gönülden tebrik ediyorum onlar bizim umutlarımız..
belki bazılarınız hatırlar son testimizde 4 milyon sperm çıktı ama kafam karmakarışık ocakta istnbula gelces Celalettin hocaya, sizce eğer yine sperm çıkışı olursa aşılama falanmı yaptırayım yoksa Celalettin hocada tedaviye başlayıp sayıyı dahada artırıp doğal yoldan gelmesinimi beklemeliyim.
bu arada elimizde 2 test sonucundan başka bişy yok yani sebebini bilmiyoruz
herkese merhabalar,
yaklaşık bir buçuk yıldır evliyim ve 7 aydır çocuk istiyoruz ve son 3 aydır eşimin azosperolmayinğunu öğrendik,o an tam olarak ne olduğunu bilmiyorduk,internette araştırınca şok oldum gerçeğin tam olarak öğrendiğimizde.Biz yurdışında yaşıyoruz ve 16 Aralıkta doktorumuz tese amaliyatı yapacak eşim önce burada ameliyat olmak istiyor.türkiye bizim için ilk aşamada biraz pahalı.Öyle çok korkuyorum ki beni ancak siz anlayabilirsiniz çünkü yazdıklarınızı hep okuyorum sanki beni anlatıyosunuz.burda hep Kaan beyin adını duydum ve Fsh hormonumuzun yüksek olmadığını söyledi 9 civarıydı sanırım.Tek dileğim Allahtan teseden sperm bulunması.Gözümün yaşı bir an bile durmuyor.Yüce allahımdan dileğim isteyen herkese versin.İçim yanıyor.
canım okudum allah kabul etsinaruna için 70 bin lem yelid
niyeti: Arkadaşımızın eşinin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih saliha evlatlara sahip olmak.
19 kasım salı dan------------------------- 21 kasım perşembe saat 22.00 ye kadar
nurusima81 = 2300 ..=okudu
durudenizderya ...=2260 =okudu
ucubirarada . =2182 .=okudu
flz01 in eşi =2182 =okudu
alev99 ..=2182 =okudu
lamyay .=2182
nilda015 .=2182 =okudu
aruna =2162 =okudu
balım1905 =2182 =okudu
bengusuu ..=2182 =okudu
doğadandeva =2182 .=okudu
ecrin23 .=2182 ..=okudu
ecrin_bebek ..=2182 ..=okudu
eda09 =2182 .=okudu
ervae . =2182 ..=okudu
ese44 =2182 ..=okudu
esma .=2182
esmerimyarim ..=2182 .=okudu
flz01 . =2182 .=okudu
gulerim .=2182 .=okudu
huzuryolu .=2182 =okudu
ilkbahar_ilkbahar .=2182 =okudu
mavimenekşe =2182 .=okudu
papatyainci =2182 .=okudu
papatyayarim =2182 ..=okudu
pıtırcık_43 =2104 ..=okudu
sewwgi .=2182 ..=okudu
sonsuz__ ..=2182 ..=okudu
umut99 .=2182 ..=okudu
yase2 =2260 .=okudu
yeşil34 .=2182 ..=okudu
dermannnn .=2182 .=okudu
Canım bende merak ettim seni arayacaktım ama geç oldu diye aramadım rahatsız etmek istemedim.
Fsh nın birden yükselmesine benimde canım sıkıldı açıkcası
Ama böyle tedavi aşamalarında bazen inişli çıkışlı sonuçlar olabiliyor
Germ hücrelerinizde artış olması zaten sevindirici bir haber
Lökosit artmış ama merak etme onlarda düşücekler başka çareleri yok.
İnşallah bir dahaki kontrollerde daha güzel gelişmeler görürsünüz.
Moralini bozma canım.O bebeklerden bizim düzine düzine olacak.
ervacım cnm ya allah allah bazen böyle oluyor bazen hücreler çıkıyor lokosit arkasından sperm çıkar bi sonraki testte çıkmaz bunların hepsini gördük inan ki üzülme böyle olması normal inşlh iğnelerin dozu artıktan sonra düzene girecek
ah cnm o minik melekleri görünce kim dayanabiliyor sankiişlh diğer kontrolde çokk farklı sonuçlar alırsın..
canım biz de anlamadık neden böyle oldu dedğin gibi canım değişiklk gösterebilr bunda herşey etken aslında yediği içtiği psikolojik durumu vs...inşallah canım iğnelerin dozu artınca düzene girer .
yola devam durmak yok...
kaçgün oldu girmiyeli topiğe yeni hamişlerimiz olmuş. Maşallah maşallah ya ALLAH artırsın inşallah.biyonik ve bursacım ALLAH evlatlarınızı kucağınıza alacağınız günleri de göstersin İNŞALLAH.veeeeeee biz perşembe günü ALLAHIN İZNİYLE SEZARYENE GİRİYORUZ.HAYIRLISIYLA UYANIK OLACAĞIM İÇİN SİZE BOL BOL DUA EDİCEM.sizde dualarınızda bizi unutmayın e mi.aslında daha bekliycektik ama kızların durmaya niyetleri yok.sancılar başladı 3 günde bir hastane yolundayız.drlar daha fazla riske gerek yok diyolar.ALLAHA EMANET OLUN CANLARIMMMM.AMELİYATTTAN SONRA HAYIRLISIYLA EVE GELİNCE HABER VERİRİM.
kaçgün oldu girmiyeli topiğe yeni hamişlerimiz olmuş. Maşallah maşallah ya ALLAH artırsın inşallah.biyonik ve bursacım ALLAH evlatlarınızı kucağınıza alacağınız günleri de göstersin İNŞALLAH.veeeeeee biz perşembe günü ALLAHIN İZNİYLE SEZARYENE GİRİYORUZ.HAYIRLISIYLA UYANIK OLACAĞIM İÇİN SİZE BOL BOL DUA EDİCEM.sizde dualarınızda bizi unutmayın e mi.aslında daha bekliycektik ama kızların durmaya niyetleri yok.sancılar başladı 3 günde bir hastane yolundayız.drlar daha fazla riske gerek yok diyolar.ALLAHA EMANET OLUN CANLARIMMMM.AMELİYATTTAN SONRA HAYIRLISIYLA EVE GELİNCE HABER VERİRİM.
BENGUSUU İÇİN 70 BİN LEM YELİD
NİYETİ: arkadaşımızın eşinin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih Saliha
evlatlara sahip olmak.
25 kasım pazartesi den ------------------------ 27 kasım Çarşamba saat 22.00 ye kadar
Nurusima81 ……………………………………= 2300
Durudenizderya ………………………………...=2260 ......=okudu
Ucubirarada ……………………………………. =2182
flz01 in eşi ………………………………………=2182
Alev99 …………………………………………..=2182
Lamyay ………………………………………….=2182
Nilda015 ………………………………………….=2182
Aruna ……………………………………………=2182
Balım1905 ……………………………………….=2182
Ervae ……………………………………………=2182
Bengusuu ………………………………………………….=2162
Doğadandeva ……………………………………=2182
Ecrin23 ………………………………………….=2182
Ecrin_bebek ……………………………………..=2182
Eda09 ……………………………………………=2182
Ese44 ……………………………………………=2182
Esma …………………………………………….=2182
Esmerimyarim …………………………………..=2182
Flz01 ………………………………………….…=2182
gulerim ………………………………………….=2182
huzuryolu ……………………………………….=2182
İlkbahar_ilkbahar ……………………………….=2182
Mavimenekşe ……………………………………=2182
Papatyainci ………………………………………=2182
Papatyayarim ……………………………………=2182
Pıtırcık_43 ………………………………………=2182
Sonsuz__ ………………………………………..=2182
Umut99 ………………………………………….=2182
Yase2 ……………………………………………=2182
Yeşil34 ………………………………………….=2182
Dermannnn ……………………………………….=2182
Zaman …………………………………………….=2182
Sewwgi…….. listeden kısa süreliğine ayrıldıııııııııııııııııııııııııııııı
LEM YELİD LİSTEDEN KİME OKUNACAKSA O KİŞİ:
Önce 7 adet “EuzubillahimineşşeytanirracimBismillahirrahmanirr a him Kulhüvallâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüvenehad” okuyacak
sonra 7 adet : ” Lailahe illallahü vahdehû la şerike lehû ehaden sa-medel lem yelid velem yûledvelem yekül lehû küfü-ven ehad” okuyacak . sonra "LEM YELİD" denilerek başlanacak.
Not: isteyen zemzem suyu veya temiz suya lem yelidi bitince üfürebilir ve eşiyle bu sudan içebilir.
Suya okunup içilse daha iyiymiş .öyle duymuştum…
Canım merhaba,
Biz de de inmemiş testis kaynaklı azo var.Eşim de Emre bey ve Kaan hoca ya gitti.İki hoca da hormon ve ilaç tedavisinden sonra tese yi öneriyor.Eşim ameliyat olmak istemediği ve sıfır çıkma riskini göze almak istemediğimiz için Celalettin hoca da yaklaşık 2,5 ay önce tedaviye başladık. Size de hayırlı olsun tedaviniz, en kısa zaman hayırlı sonuçlar alırsınız inşaalah.Celalettin hoca dan randevuyu ise gece 11.00 dan sonra internetten almanızı tavsiye ederim.
Canım kafanı karıştırmak istemem,ben sadece bilgin olsun istedim,çünkü gidip geri gelmek zor oluyor,hoca fsh,lh,testesteron,prolaktin,estradiol ve inhibin-b tahlillerini istiyor,gerek görürse doplere gönderiyor birde sperm testi yaptırıyor
Çok teşekkür ederim canım, kafamı karıştırmadın, aksine yol göstermen çok iyi oldu benim için.
Dün yaptırdığı test FSH, LH, testesteron, prolaktin, estradiol içeriyor. Inhibin -b hiç yaptırmadık daha önce. Onun sonucunu o gün yaptırsak ve sonradan göndersek belki ona göre bir yorumda bulunabilir. Ya da bugün eşime söyleyeyim onu da özelde yaptırsın. Yarın yola çıkıyoruz çünkü, başka zamanımız yok.
pembe perşembe günü kızların inşlh sağlıkla kucağında olacakkaçgün oldu girmiyeli topiğe yeni hamişlerimiz olmuş. Maşallah maşallah ya ALLAH artırsın inşallah.biyonik ve bursacım ALLAH evlatlarınızı kucağınıza alacağınız günleri de göstersin İNŞALLAH.veeeeeee biz perşembe günü ALLAHIN İZNİYLE SEZARYENE GİRİYORUZ.HAYIRLISIYLA UYANIK OLACAĞIM İÇİN SİZE BOL BOL DUA EDİCEM.sizde dualarınızda bizi unutmayın e mi.aslında daha bekliycektik ama kızların durmaya niyetleri yok.sancılar başladı 3 günde bir hastane yolundayız.drlar daha fazla riske gerek yok diyolar.ALLAHA EMANET OLUN CANLARIMMMM.AMELİYATTTAN SONRA HAYIRLISIYLA EVE GELİNCE HABER VERİRİM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?