Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım bende merak ettim seni arayacaktım ama geç oldu diye aramadım rahatsız etmek istemedim.
Fsh nın birden yükselmesine benimde canım sıkıldı açıkcası
Ama böyle tedavi aşamalarında bazen inişli çıkışlı sonuçlar olabiliyor
Germ hücrelerinizde artış olması zaten sevindirici bir haber
Lökosit artmış ama merak etme onlarda düşücekler başka çareleri yok.
İnşallah bir dahaki kontrollerde daha güzel gelişmeler görürsünüz.
Moralini bozma canım.O bebeklerden bizim düzine düzine olacak.

Hangi tahlilleri ıstiyor acaba? Eşim bugün tekrar hormon tahlili verdi. Belki Celalettin bey yakın tarihli test olduğu ıcın tekrar ıstemez. Umarım öyledır yoksa tekrar ne zaman gıdebılırız bilmiyorum

Canım kafanı karıştırmak istemem,ben sadece bilgin olsun istedim,çünkü gidip geri gelmek zor oluyor,hoca fsh,lh,testesteron,prolaktin,estradiol ve inhibin-b tahlillerini istiyor,gerek görürse doplere gönderiyor birde sperm testi yaptırıyor

kızlaarr kader arkadaşlarıımm, azolu olduğumuzu öğrendiğimden beri hergün okuyorum yazdıklarınızı bikaç kerede yazmıştım zaten, düzenli olarak yazmak istemedim çünkü bu konudan ne kadar uzaklaşırsam o kdr normla bi şekilde gebelik bekleyebileceğimi düşündüm ama sanırım sürekli kendimi kandırıyorum aklımın bi köşesinden çıkaramıyorum bunu.
burda son günde beni çokkk mutlu eden iki hamilemizide gönülden tebrik ediyorum onlar bizim umutlarımız..
belki bazılarınız hatırlar son testimizde 4 milyon sperm çıktı ama kafam karmakarışık ocakta istnbula gelces Celalettin hocaya, sizce eğer yine sperm çıkışı olursa aşılama falanmı yaptırayım yoksa Celalettin hocada tedaviye başlayıp sayıyı dahada artırıp doğal yoldan gelmesinimi beklemeliyim.
bu arada elimizde 2 test sonucundan başka bişy yok yani sebebini bilmiyoruz

ervacım cnm ya allah allah bazen böyle oluyor bazen hücreler çıkıyor lokosit arkasından sperm çıkar bi sonraki testte çıkmaz bunların hepsini gördük inan ki üzülme böyle olması normal inşlh iğnelerin dozu artıktan sonra düzene girecek
ah cnm o minik melekleri görünce kim dayanabiliyor sanki işlh diğer kontrolde çokk farklı sonuçlar alırsın..
cnm bence siz celalletin hocaya gidin yani bi çıkıp sonradan çıkmamasını öğrenin morfolojisine ,kalitesine bakılıp iyi ise dondurursunuz aşılama ne kadar sperm varken yapılır bilmem ama olursa aşılama da denersiniz.. benim fikrim bu

Canim seni çok iyi anliyorum ama sabirli olmaliyiz derdi veren Rabbim inşallah hepimizede dermanini verir canim bana kalirsa ameliyat olmayin tedavi olmadan biz 2kere yaptik bu hatayi simdi olsa yaptirmazdim Allahim safi ismiyle hepimize şifa versin

Kizlar aranizda antalya manavgatta yasayan varmi tanismak isterim aslinda hepinizi tanimak isterim dert ortaklarim benim Rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun

canım okudum allah kabul etsin

tülayım ALLAH razı olsun düşünmen yeter canım benm,

evet fsh çok yükselmiş ya baya canım sıkıldı uyku tutmadı o kadar yorgunluğun üsüne ,vardır bunda da bir hayır diyelim hoca da neden bukadr yükseldi anlamadım dedi inşallah bidahaki kontrolde düşer..
inşallah canım Rabim en yakın zamnda hepimizin yuvasını şenlendirsin..

kaçgün oldu girmiyeli topiğe yeni hamişlerimiz olmuş. Maşallah maşallah ya ALLAH artırsın inşallah.biyonik ve bursacım ALLAH evlatlarınızı kucağınıza alacağınız günleri de göstersin İNŞALLAH.veeeeeee biz perşembe günü ALLAHIN İZNİYLE SEZARYENE GİRİYORUZ.HAYIRLISIYLA UYANIK OLACAĞIM İÇİN SİZE BOL BOL DUA EDİCEM.sizde dualarınızda bizi unutmayın e mi.aslında daha bekliycektik ama kızların durmaya niyetleri yok.sancılar başladı 3 günde bir hastane yolundayız.drlar daha fazla riske gerek yok diyolar.ALLAHA EMANET OLUN CANLARIMMMM.AMELİYATTTAN SONRA HAYIRLISIYLA EVE GELİNCE HABER VERİRİM.

Canım bende seni merak ediyordum dün profiline baktı en son ne zaman girmiş diye doğummu oldu dedim acaba..
Maaşallah cnmm 37. haftaya geldiniz kızlarınlaaa..perşembe günü kavuşacaksın inşallah onlara çok güzel..
ALLAHIM HAYIRLI KOLAY DOĞUM NASİP ETSİN..:26::26:
inşallah sağ sağlim sıkıntısız bi şekilde evinize getirirsiniz minik kızlarınızı..:26:
Darısı bizlerin başına..
Vakit bulunca bize haber ver cnm mutlaka merak ederizzzz

cnm benim bir avazda hayırlısıyla kızlarına kavuşursun

cnm ben okudum Allah kabul etsin...

pembecim doğum yaklaşmış Allah hayırlı doğumlar nasip etsin sana
inşallah perşembe den sonra iki minik yavrucuğunla beraber olacaksın Allah hiçbir zaman sizleri ayırmasın
bizlere de bu heycanı yaşamayı nasip eylesin

Merhaba,
Bu sabah Cuma sabahı için randevu aldım. Eşim de ameliyat olmak istemiyor, bugün de Ege Üniversitesindeki doktor ile görüşecek bakalım, o ne önerecek. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur.

Çok teşekkür ederim canım, kafamı karıştırmadın, aksine yol göstermen çok iyi oldu benim için.
Dün yaptırdığı test FSH, LH, testesteron, prolaktin, estradiol içeriyor. Inhibin -b hiç yaptırmadık daha önce. Onun sonucunu o gün yaptırsak ve sonradan göndersek belki ona göre bir yorumda bulunabilir. Ya da bugün eşime söyleyeyim onu da özelde yaptırsın. Yarın yola çıkıyoruz çünkü, başka zamanımız yok.

İnhibin testi 10 günde çıkıyor canım. Özelde yaptırmanıza gerek yok. Hastanede hepsine bakalıyor. Hoca sonra telefonda yada mesajla söylüyor nasıl olduğunu.

pembe perşembe günü kızların inşlh sağlıkla kucağında olacak
rabbim bi avazda kurtarsın cnm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…